Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#5581 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2007 - 13:18

ακριβώς...

πραγματικά αναρωτιέμαι όλοι όσοι είναι μαθητές/φοιτητές και γράφουν greeklish σε φόρα, πως δε γράφουν και στις εκθέσεις/εργασίες κτλ κτλ

happens to me a lot.
last time ειχα γραψει καμια σελιδα και στο γουορντ(πριν βαλω οπεν οφις) και μετα λεω ρε μαλακα γραφω γκρηκλις.
αυτοματος μετατροπεας και ετσι γιατι δεν την παλευα να την ξαναγραφα.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#5582 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2007 - 13:18

ok ευχαριστώ, τώρα μπορώ να ποστάρω με την ησυχία μου ότι προτιμάω σαφώς το να γράφω στα ελληνικά γιατί έτσι σιγά σιγά βελτιώνομαι στην "ορηογραφια" (δηλαδή έτσι θέλω να πιστεύω)

#5583 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2007 - 14:01

Και στο sff έχουμε απαγορέψει τα greeklish, και σε άλλα ελληνικά fora απαγορεύονται. Προσωπικά, εαν ένα post σε greeklish είναι πάνω από 2-3 γραμμές δεν το διαβάζω διότι με κουράζει αφάνταστα και με νευριάζει. Και δεν είναι πια εποχές Windows 3.1 κλπ όπου πραγματικά ήταν δύσκολο να γράψεις με ελληνικά στο Internet...

#5584 steliospal

steliospal

How far to paradise

• Members
  • 200 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2007 - 14:09

Συμφωνώ ρε παιδιά αλλά τα greeklish καλώς ή κακώς τα έχουν συνηθίσει πολλοί και αν και εγώ δεν έχω πρόβλημα με τα ελληνικά υπάρχουν πολλοί που δεν μπορούν εύκολα να γράφουν στα ελληνικά και γι αύτο μπορει να βαριούνται να κάνουν ποστ. Μην αρνείστε αυτόν τον παράγοντα. Για μένα το σωστότερο είναι να αφήνετε τον καθένα να γράφει με ότι θέλει και αν θελεί κάποιος ας μην διαβάζει το ποστ του καθενός με τα greeklish αν τον κουράζει. Προσωπικά δεν με κουράζει να διαβάζω greeklish και σίγουρα είναι πολλοί που δεν τους κουράζει όπως εγώ.Γιατί δεν βάζετε ένα ποστ να αποφασίσουν τα μέλη του φόρουμ με 3 επιλογές : μονο ελληνικά , μόνο greeklish ή και τα δύο .
ΥΓ>Πραγματικά το αλτ σιφτ μου είναι δύσκολο γιατι έχω 3 γλώσσες εγκατεστημένες και το σιφτ μου είναι σκληρό (αλλά αυτό γίνεται μόνο σε μένα)
ΥΓ2> Καταλαβαίνω πάντως και τα επιχειρήματά σας και με βρίσκετε σύμφωνω μέχρι ένα σημείο όμως...:Ρ
υπογραφή εκτός κανονισμών

#5585 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2007 - 14:13

Γιατί δεν βάζετε ένα ποστ να αποφασίσουν τα μέλη του φόρουμ με 3 επιλογές : μονο ελληνικά , μόνο greeklish ή και τα δύο .

Εχει ηδη γινει αυτο εδω και αρκετους μηνες... Δεν νομιζω να αλλαξει τωρα. Και εγω αρχικα ημουν υπερ των greeklish αλλα τωρα προτιμω πολυ περισσοτερο στο φορουμ τα ελληνικα...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#5586 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2007 - 14:17

Steliospal, έχεις προσπαθήσει να διαβάσεις ολόκληρο κατεβατό σε greeklish? Δεν μιλάω για μία - δύο φράσεις αλλά για μικρή έκθεση? Εκεί θα δείς πόσο άσχημο και πόσο κουραστικό είναι να διαβάζεις σε greeklish. Τα greeklish υπήρξαν χρήσιμα όταν το να εγκαταστήσεις ελληνικά ήταν δύσκολο και μερικές φορές δεν εγκαθίστανται εως καθόλου. Και πρέπει να σκέφτεσαι και τους εκάστοτε mods/admins οι οποίοι θα αναγκαστούνε να διαβάσουν τα κουραστικά στους περισσότερους greeklish...

#5587 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2007 - 14:26

Για να τελειώνει η υπόθεση με τα greeklish,
http://www.anime.gr/forums/%CA%E1%ED%FC%ED%E5%F2-%EA%E1%E9-%C1%ED%E1%EA%EF%E9%ED%FE%F3%E5%E9%F2/775-greek-vs-greeklish.html
http://www.anime.gr/forums/%CA%E1%ED%FC%ED%E5%F2-%EA%E1%E9-%C1%ED%E1%EA%EF%E9%ED%FE%F3%E5%E9%F2/906-%D3%E5-%E3%ED%F9%F1%DF-%E6%F9-%E1%F0%EF-%F4%E7%ED-%EA%FC-%F8%E7.html
http://www.anime.gr/forums/forum-feedback/9-greek-greeklish.html

Άλλο forum, άλλο chat

Επίσης να πω πως μετά την καθιέρωση της ελληνικής γλώσσας, πολλά μέλη που ήταν υπέρ των greeklish, αναθεώρησαν τις απόψεις τους. Το αντίθετο όμως δεν έγινε σε κανέναν

E5VV38U.jpg

#5588 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2007 - 14:39

Για μένα το σωστότερο είναι να αφήνετε τον καθένα να γράφει με ότι θέλει και αν θελεί κάποιος ας μην διαβάζει το ποστ του καθενός με τα greeklish αν τον κουράζει.

Ως moderator, δεν έχω αυτήν την επιλογή. Πρέπει να διαβάζω όλα τα posts στο forum που είμαι υπεύθυνος για προφανείς λόγους. :nosey: Και τα greeklish σε μεγάλα κείμενα με κουράζουν.

ΥΓ>Πραγματικά το αλτ σιφτ μου είναι δύσκολο γιατι έχω 3 γλώσσες εγκατεστημένες και το σιφτ μου είναι σκληρό (αλλά αυτό γίνεται μόνο σε μένα)

4 γλώσσες εδώ: αγγλικά, γερμανικά, ελληνικά και ιαπωνικά. :fromabove:

Όλα μία συνήθεια είναι. Πλέον τα διπλο-τριπλά [alt]+[shift] τα έχω ψωμοτύρι. :terror2:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#5589 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2007 - 15:40

όπως είπε και ο [φίλτατος] Κεννυ...

οι users δεν έχουν πρόβλημα γιατί μπαίνουν στο φόρουμ, κοιτάνε δυο-τρία θέματα που τους ενδιαφέρουν και μετά κλείνουν...
εμείς όμως που είμαστε αναγκασμένοι να διαβάζουμε ΟΛΟ το φόρουμ, ε όσο να είναι δεινοπαθούμε με τα greeklish...

#5590 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2007 - 15:42

Ψηφίζω ελληνικά
Δημοσιευμένη  εικόνα

#5591 Musashi

Musashi

Anime Freak

• Members
  • 333 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2007 - 15:45

Μπικοζ γουι λιβ ιν Γκρις, αι ντου νοτ αντερσταντ γουαι γουι χαβ το ραιτ ιν γκρικ. Δις ις
νοτ φερ. Γιου σακ! Γιου ολ σακ!
Γιου νται, γιου ολ νται ναου :madtodeath::madtodeath::madtodeath:
All hail the machine
Δημοσιευμένη  εικόνα

#5592 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2007 - 15:46

όπως είπε και ο [φίλτατος] Κεννυ...

οι users δεν έχουν πρόβλημα γιατί μπαίνουν στο φόρουμ, κοιτάνε δυο-τρία θέματα που τους ενδιαφέρουν και μετά κλείνουν...
εμείς όμως που είμαστε αναγκασμένοι να διαβάζουμε ΟΛΟ το φόρουμ, ε όσο να είναι δεινοπαθούμε με τα greeklish...

ναι ολοι στο εμεςεν γραφουμε γκρηκλις -εκτος απο μερικους ψυχακιδες πχ τουργκον- αλλα σε ελληνικο φορουμ ,μονο ελληνικα.

μην το ξεψειριζετε τα ελληνικα μενουν.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#5593 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2007 - 19:14

Πάντως πολυ ξέθαυμα παίζει τις τελευταίες μερες, τόσο που το ανέκδοτο γίνεται πραγματικότητα :P
Spoiler:

"The more you know yourself the less things upset you"

#5594 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1.228 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2007 - 19:37

Παιδια δεν το συζηταω :greece: και μονο :greece: ....εκτος των αλλων υπαρχουν καποια παιδια που ειναι εντελως ανορθογραφα (και καλα ξηγιουνται!!!) αλλα φαντασου να μην καταλαβαινεις τι γραφουν στα ελληνικα... και αυτα που θελουν να πουν να τα γραφουν σε greeklish....

Και μονο που το σκεφτομαι μου ρχεται ζαλαδα.... ωχ ωχ sorry δεν αντεξα μου ξεφυγε :puke:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#5595 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2007 - 19:54

ακριβώς...

πραγματικά αναρωτιέμαι όλοι όσοι είναι μαθητές/φοιτητές και γράφουν greeklish σε φόρα, πως δε γράφουν και στις εκθέσεις/εργασίες κτλ κτλ

Εγω αρχες σχολειου φετος πηγαινα να γραψω greeklish, μετα μπερδευα το ε και εγραφα e και το ειναι ινε
Απλως οντως ειδικα οταν εχεις συνηθησει τις αντιστοιχιες γραμματων αλλου π.χ. ω=w, θ=8, ξ=3, υ=u ειναι αρκετα κουραστικο και χρνοβορο να γραφεις με ελληνικα

Δημοσιευμένη  εικόνα