Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#5566 steliospal

steliospal

How far to paradise

• Members
  • 200 posts

Posted 30 October 2007 - 10:23

lyste mou mia aporia giati apagoreyontai ta greeklish???

#5567 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 30 October 2007 - 10:38

Γιατί δεν διαβάζονται...

και λύσε μου εσύ την απορία... αφού ξέρεις τον κανονισμό γιατί ποστάρεις σε greeklish?

#5568 Strawhat_Nikos

Strawhat_Nikos

*Don't be like me*

• Banned
  • 179 posts

Posted 30 October 2007 - 11:30

Γιατί δεν διαβάζονται...

tote pws diavases ti elege kai apantises?

#5569 kabamaru-1986

kabamaru-1986

Koenma-Sama

• Members
  • 627 posts

Posted 30 October 2007 - 11:36

Διαβαζονται δυσκολα τις περοσσοτερες φορες.
/////////////////////////////////////////////////

Η λιστα μου (Για ανταλαγες pm me)

Πατα εδω:kill4u:

Ειμαι κλεφτης πατα με αν τολμας:hiding_something:

#5570 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 30 October 2007 - 11:39

Ειναι το επιπεδο του χιουμορ που λεγαμε πιο πισω ε....?...Τα greeklish απαγορευτηκαν, γιατι οταν εχεις να διαβασεις μια προταση, ειναι ενταξει...οταν ομως εχεις να διαβασεις ενα κατεβατο απαντηση, ή ενα αρθρο μεγεθους σαν αυτα που γραφει ο Mr Ayu, τοτε σου βγαινουν τα ματια...για μερικους αυτο θα ηταν καλο...αλλα πλεον ολοι μας γραφουμε με τυφλο συστημα..οποτε μερικα ποστ οπως το παραπανω, ειναι αναποφευκτα...
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#5571 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 30 October 2007 - 12:03

tote pws diavases ti elege kai apantises?

εμ τι να κάνουμε; είναι κρυφό χάρισμα αυτό... εδώ καταφέρνω να διαβάσω τα δικά σου ποστ που είναι χωρίς συνοχή, σημεία στίξης, νόημα... στα greeklish θα κόλλαγα;

#5572 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 30 October 2007 - 12:06

lyste mou mia aporia giati apagoreyontai ta greeklish???

Επίσης είναι ελληνικό forum οπότε καλό κάνει να γράφουμε και να διαβάζουμε ελληνικά. Βοηθάει και στην ορθογραφία για τους ανορθόγραφους...

#5573 steliospal

steliospal

How far to paradise

• Members
  • 200 posts

Posted 30 October 2007 - 12:22

Ωπα ωπα! Τι ξέρουμε οι περισσότεροι???τυφό σύστημα? το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις? Εγώ μπορώ να γράψω με τυφλό αλλά οχι και οτι οι περισσότεροι ξέρουν τυφλό σύστημα....Σίγουρα δεν λέω οτι είναι κακό αλλά είναι κουραστικό να το αλλάζεις αγγλικά ελληνικά αν θες να γράψεις μια ξένη λέξη. Συν και οι τόνοι. Άλλωστε τόσο καιρό όλοι χρησιμοποιούσαν greeklish και στα chatrooms μάλιστα μερικά rooms απαγορεύαν τα ελληνικά (έχω καιρό να μπώ σε chatroom συγχωρέστε με αν είμαι ανεπίκαιρος) ούτε με αυτό συμφωνώ βεβαίως. Τεσπα, λογικό να προτιμάς να διαβάζεις ελληνικά , κι εγώ το ίδιο άλλωστε , αλλά το να απαγορέψεις τα greeklish, είναι λίγο ακραίο....

#5574 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 30 October 2007 - 12:29

Κοιτα να δεις...η κουραση που σου προκαλει εσενα το να πατησεις το shift+alt ειναι πολυ μικροτερη απο την κουραση που θα τραβηξει ο αλλος για να διαβασει ενα ποστ, μικρο η μεγαλο, και να προσπαθησει να βγαλει ακρη σε ενα αλφαβητο που δεν εχει τους επαρκεις χαρακτηρες για να γραψεις ελληνικα..δευτερον..εγω δεν βαζω τονους, αλλα απο τη στιγμη που ολοι ξερουμε να διαβαζουμε ελληνικα (εδω τα καταφερνουμε με τα greeklish που δεν εχουν τονους...) τοτε ειναι κατι που μπορει να ειναι σημαντικο, αλλα σε ενα φορουμ ισως και να περιττευει...μπορεις εν ολιγις να διαβασεις ενα ποστ, οσο μεγαλο και αν ειναι, και ας λειπουν οι τονοι...τυφλο συστημα δεν εννοω οτι ειμαστε ολοι εδωμεσα γραμματεις, αλλα τις περισσοτερες φορες, αρκετοι απο μας γραφουμε χωρις να κοιταμε το πληκτρολογιο..στα chatrooms γραφεις μια προταση και πατας enter...εδω, μιλαμε για ποστ...τα ποστ μπορει να εκτεινονται απο μια λεξη, ή μια προταση, μεχρι και μια ολοκληρη σελιδα..επειδη εσυ βαριεσαι να πατησεις δυο απλα κουμπακια στο πληκτρολογιο σου, δεν γινεται να βαλεις ολο το φορουμ στη διαδικασια να προσπαθει να διαβασει ενα κειμενο σε greeklish..και για να μην παρεξηγουμαστε...δεν αναφερομουν στο δικο σου ποστ οταν ελεγα οτι μερικα ποστ δεν γινεται να τα αποφυγουμε..αλλα στου Strawhat που οπου γαμος και γιορτη η Κοντυλω πρωτη, να γραψει σχολιο πικροχολο και δηθεν επιτηδευμενο για να την πει σε καποιους με τους οποιους εχει προβλημα...αυτα τα ολιγα, και συγνωμη αν σας κουρασα...
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#5575 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 30 October 2007 - 12:31

όλη την ώρα μπροστά σε πληκτρολόγια είμαστε... και αν δε ξέρουμε όλοι τυφλό σύστημα [όπως εγώ] σίγουρα ξέρουμε που είναι τα πλήκτρα...

και τι θα πάθεις αν καθυστερήσεις να ποστάρεις λιγο παραπάνω επειδή βάζεις τόνους και αλλάζεις από Ελληνικά σε Αγγλικά; φόρουμ είναι όχι το ΣΟΥΜΟΥΣΟΥ...

και σίγουρα ΔΕΝ είναι ακραίο... σε όσα φόρα μπαίνω και έχουν αυτόν τον κανονισμό ειναι σαφώς πιο όμορφα στο μάτι...

#5576 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 30 October 2007 - 12:40

Σίγουρα δεν λέω οτι είναι κακό αλλά είναι κουραστικό να το αλλάζεις αγγλικά ελληνικά αν θες να γράψεις μια ξένη λέξη. Συν και οι τόνοι. Άλλωστε τόσο καιρό όλοι χρησιμοποιούσαν greeklish και στα chatrooms μάλιστα μερικά rooms απαγορεύαν τα ελληνικά [...]

Αυτά ισχύουν για chatrooms και instant messengers, όχι όμως για forums. Σ' ένα forum έχεις όλη την άνεση χρόνου να γράψεις την απάντησή σου, να την χωρίσεις σε παραγράφους, να προσθέσεις links, είκόνες κτλ. Γι' αυτό, θεωρώ σωστή την απόφαση να απαγορευτούν τα greeklish, καθότι υποχρεώνει τα μέλη να γράφουν με περισσότερη όρεξη. :wis:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#5577 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 30 October 2007 - 12:41

can someone send me the link for converting the greeklish text to greek?
because I dont want to write in greeklish and i hate writing in english

#5578 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 30 October 2007 - 12:44

All Greek to me! Any Greeklish to Greek :wooi2:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#5579 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 30 October 2007 - 12:53

αν ξεραμε ολοι τυφλο συστημα δεν θα υπηρχε προβλημα...
εγω τοσα χρονια εχω μαθει να γραφω greeklish και πονεσε λιγο η πιεση να μαθω να γραφω στα ελληνικα...αλλα ηταν για καλο στο τελος θα φτανα να γραφω greeklish και στο χαρτι:emptyonexg1:

#5580 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 30 October 2007 - 13:04

ακριβώς...

πραγματικά αναρωτιέμαι όλοι όσοι είναι μαθητές/φοιτητές και γράφουν greeklish σε φόρα, πως δε γράφουν και στις εκθέσεις/εργασίες κτλ κτλ