Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#55711 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούλιος 2011 - 19:56

αποφάσισα να κάνω επιτελους το μεγάλο βήμα στη ζωή μου. Πάω να ξεκινήσω Gintama!:riiight:

#55712 SouLSLayeR

SouLSLayeR

Anime Freak

• Members
  • 312 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 19 Ιούλιος 2011 - 20:17

mada mada dane

#55713 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούλιος 2011 - 20:46

αποφάσισα να κάνω επιτελους το μεγάλο βήμα στη ζωή μου. Πάω να ξεκινήσω Gintama!:riiight:

Get ready. For the mindf**ck is going to enter your life

#55714 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 19 Ιούλιος 2011 - 21:25

http://webwar3.gr/index.php?topic=17843.0

Το γαμάτο δεν είναι το θέμα αλλά τα σχόλια

Ειμαι περηφανος για την πολη μου :if:

2bbd14fc.jpg

#55715 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούλιος 2011 - 21:29

Όποιος κουλτουροτέτοιος από εσάς εδώ μέσα κατάφερε να κλείσει τα κοντινά εισιτήρια για Spacey στην Επίδαυρο να ξέρει ότι τον μισώ ΘΑΝΑΣΙΜΑ.
:nanana:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#55716 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούλιος 2011 - 21:33

Ε όχι και να τη βγάλει καθαρή με ένα απλό video... Lord Leon, έχεις μείνει πίσω. Έχουν αλλάξει τα δεδομένα.

Όλοι ξέρουμε ότι bros who care, share. Στη προκειμένη περίπτωση, επιβαλλόταν να τον καλέσει σε threesome. :canthelp:

Well, tbh that was my first thought. Αλλα μετα σκεφτηκα οτι για να εγινε τετοιο ζητημα το οτι η ιδιοκτητρια, παραπονεθηκε για τη φασαρια :bahhh: καλυτερα να ξεκινησεις με το "λόλα να ενα μηλο".

D.Dragon, εναλλακτικα δωστους να διαβασουν τις απαντησεις μας στο φορουμ και καθαρισες. Αν εχουν ακομα νευρα, αλλαξε φιλους :hihi2:.

Άμα δεν μου έρθεις με ένα κουτί τρίγωνα η κανα ταψί μπουγάτσα καφέ δεν έχει .

Δεν ξερω τι κανονισατε, but I am sold. Με τετοια προσφορα τον φιλοξενω και τον κερναω κιολας. Ασε που με τα ωραρια που βαραω πλεον, δε θα συναντηθουμε. μονος του θα τοχει το σπιτι.

(ματασσε, τα λεφτα του καφε θα τα βρεις με μαγνητακι στο ψυγειο, μολις δω το ταψι/κουτι στο δευτερο ραφι):kakaka:
Αν βρω και τα δυο συν τσουρεκακι τερκενλη, θα εχει μπονους (δευτερο μαγνητακι) αναλυτικο οδηγο που να πας και τι να κανεις στην αθηνα. Κανεις δεν την ξερει σαν εμενα. Σκεψου το...

stasou%2520mygdala.jpg

#55717 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 Δημοσιεύσεις:
  • Locationplateia eleytherias

Καταχωρήθηκε 19 Ιούλιος 2011 - 22:32

Posted Image

#55718 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 19 Ιούλιος 2011 - 23:36

The new guy .

τελικα αυτο ειδαμε :P

Δεν ξερω τι κανονισατε, but I am sold. Με τετοια προσφορα τον φιλοξενω και τον κερναω κιολας. Ασε που με τα ωραρια που βαραω πλεον, δε θα συναντηθουμε. μονος του θα τοχει το σπιτι.

(ματασσε, τα λεφτα του καφε θα τα βρεις με μαγνητακι στο ψυγειο, μολις δω το ταψι/κουτι στο δευτερο ραφι):kakaka:
Αν βρω και τα δυο συν τσουρεκακι τερκενλη, θα εχει μπονους (δευτερο μαγνητακι) αναλυτικο οδηγο που να πας και τι να κανεις στην αθηνα. Κανεις δεν την ξερει σαν εμενα. Σκεψου το...

προσεχε τι λες :hihi2: το κουτι με τα τριγωνα και το τσουρεκι κανονιζονται ευκολα (αλλα υπαρχει περιπτωση να καταληξουν μισα μεχρι να στα φερω :Blissfull:)

#55719 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούλιος 2011 - 23:58

Κοίτα άμα για τα τρίγωνα και τη μπουγάτσα δίνεις σπίτι (που εσύ θα λείπεις αρκετές ώρες ) και χρήματα στα φέρνω και εγώ και μετακομίζω αν είναι :hihi2:

#55720 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 20 Ιούλιος 2011 - 00:03

Κοίτα άμα για τα τρίγωνα και τη μπουγάτσα δίνεις σπίτι (που εσύ θα λείπεις αρκετές ώρες ) και χρήματα στα φέρνω και εγώ και μετακομίζω αν είναι :hihi2:

εσυ μη μιλας γυφτε, ασε τον ανθρωπο ησυχο! δεν θα μου κλεψεις το θυμα!

#55721 SouLSLayeR

SouLSLayeR

Anime Freak

• Members
  • 312 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 20 Ιούλιος 2011 - 00:05

Youtube Video

Θα έλεγα mind;blown αλλά δεν περίσσεψε τίποτα x_x

#55722 Maleficus

Maleficus

Starting...

• Members
  • 18 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούλιος 2011 - 00:46

Akagi is proof that God is female ! He is the only person in thιs world with BALLS !
Akagi beat a guy in chinese mahjong gambling his right leg ... now Chuck Norris has nothing in the universe to call it Order.
Επίσης ο Akagi μπορεί να βγάλει το φίδι απο τη τρύπα ...

#55723 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούλιος 2011 - 01:57

Akagi beat a guy in chinese mahjong gambling his right leg

Πότε έγινε αυτό;

Καληνύχτα Τρύπα

#55724 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούλιος 2011 - 02:01

Aντε oyasumi και απο μένα. Είδα 10 επεισόδια Gintama σήμερα μου θύμισε τις παλιές εποχές όπου έβλεπα κάθε μέρα 15 επεισόδια one piece

#55725 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 20 Ιούλιος 2011 - 05:06

Πάντα τό΄λεγα πως το σεχ καταστρέφει φιλίες

Το σεχ καταστρέφει ανθρώπους

HnH5aB0.jpg