Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#5536 Strawhat_Nikos

Strawhat_Nikos

*Don't be like me*

• Banned
  • 179 posts

Posted 29 October 2007 - 16:41

Ενώ εσύ σβήζεις από επιχηρίματα....:hahaha:

Όλες οι ανακαλύψεις???Φαντάζομαι η τυπογραφία,η αστρονομία,το πρώτο αλβάβητο,κτλ,προήλθανε και αυτά από τους έλληνες έτσι?

Σόρρυ και για τις πρωσοπικότητες,αλλά μάλλον αν αρχίσουμε να μιλάμε,από τον Francis Bacon και την Barbara Kruger στον Μιχαήλ Άγγελο και στον Martin Louther King,μάλλον χάνεις και εκεί.

Κανείς δεν είπε ότι και οι έλληνες δεν βγάλανε αξιόλογες ιδέες ή ότι δεν είχανε αξιόλογο πολιτισμό.Αυτή τη μανία να τον θεωρούμε τον καλύτερο,τη στιγμή που ακόμη και τα κριτίρια για αυτό το πράγμα είναι πολύ αμφισβητίσιμα,είναι απίστευτη.

Και επειδή ξεφεύγουμε,το σχόλιο μου ήτανε πάνω σε κάτι το οποίο θεωρ΄ται προσβλητικό.Όχι στην ιδεολογία κάποιου,την φυλή ή οποιοδήποτε άλλο χαρακτηριστικό.

Aπλα οπως και οι υπολυποι αμερικανοι εχεις και εσυ κομπλεξ κατωτεροτητας, εκτος απο τον μιχαηλ αγγελο ολους τους αλλους πρωτη φορα τους ακουσα στη ζωη μου.

Η ελλαδα εφερε τον πολιτισμο, τη δημοκρατια, τη μουσικη, την τεχνη σε καθε επιπεδο, εκει γραφτηκαν τα πρωτα μεγαλα επη και γεννηθηκε το θεατρο, μη μας απασχολεις με δευτερατζες σε παρακαλω... κατσε διαβασε λιγο Αρηστοτελη και μετα κατσε να ποσταρεις για την Ελλαδα...

#5537 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 29 October 2007 - 16:53

Δεν ξέρεις τον Luther King??? Καλά ο Baycon και η Kruger(2 από τους πιο ενδιαφέροντες καλλιτέχνες του 20ου αιώνα) αλλά ούτε τον King?Αυτοί είναι πασίγνωστοί,και κάτι μου λέει ότι δεν έκανες ποτέ το κόπο να ασχοληθείς καν.

Πολιτισμός και τέχνη υπήρχαν και θα υπάρχουν μετά την Ελλάδα.Και η Ελλάδα σπουδαίο κεφάλαιο,αλλά δεν είναι το μοναδικό.

Υ.γ.Σε περίπτωση που απορείς γιατί δεν ανέφερα την δημοκρατία,είναι γιατί δημοκρατία ουσιαστική με τα σημερινά δεδομένα δεν είχανε οι αρχαίοι.Ναι,το ονομάζανε έτσι το πολίτευμα,αλλά δεν μιλάμε για ψήφο του λαού του ίδιου αλλά ατόμων με συγγεκριμένες προυποθέσεις,είτε όσο αφορά την ηλικά είτε την περιουσία ή και την κοινωνική τους τάξη.
Posted Image

#5538 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 29 October 2007 - 17:00

Ε,όχι δα...σόρρυ κιόλας,αλλά και τους Τούρκους μογγολάκια τους είπες(και αν ρωτάς αν θίγομαι,ναι,τα παίρνω πολύ άσχημα με τέτοια σχόλια,εκτός βέβαια και αν είναι να σε λέμε ασπρουλιάρη και ελληνάρα,αφού τέτοια σχόλια θεωρούνται χαλαρά),και στο άνιμε και ο περιγυρός σας σχόλιο στο άκυρο έκανες για τη δεξιά,και για τους αριστερούς νομίζω θυμάσαι παλιότερο σχόλιο,και υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις.Μην λέμε ότι θέλουμε...

το μονο σχολιο που ηταν εντελως ξεκαρφωτο, ηταν αυτο με τα μογγολακια. Προεκυψε ομως απο ποδοσφαιρικο γεγονος (τη νικη 0-1 μες στην Πολη), που οσοι ξερουν απο ποδοσφαιρικα, καταλαβαινουν οτι που και που σηκωνει κανα κοσμητικο επιθετο... Ιδιαιτερα αν σκεφτεις τι γραφανε οι εφημεριδες τους πριν το ματς..

παντως strawhat μην ριχνεις το επιπεδο της συζητησης... ειπαμε δεν ειμαστε ελληναρες... Για τις παρελασεις μιλουσαμε και κατ' επεκταση ποσο αναγκαια ειναι η τονωση της εθνικης ταυτοτητας των πολιτων... μην τον αποκαλεις τον αλλο χαζο-αμερικανακι ουτε να παραθετεις τις ανακαλυψεις που δεν κολλανε στην αυτη συζητηση. Μην του επιτιθεσαι χωρις λογο.. Δοξα το θεο, επιχειρηματα για να υπερασπιστεις τις παρελασεις υπαρχουν αρκετα.

Αλλωστε, ξερουμε καλα ποιοι λιγοι θελουν να ισοπεδωσουν ολες τις αξιες των πολλων, χωρις να παραθετουν ενα επιχειρημα της προκοπης, και αδιαφορωντας για τις μελλοντικες συνεπειες των ιδεολογιων τους..

ουπς!! μια μυγα περασε συριζα απο το προσωπο μου..
Posted Image

#5539 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 29 October 2007 - 17:13

Nαι ρε φιλαρακι, να μας πεις, ειμαστε και ασπροι, ειμαστε και μαμακηδες, ειμαστε και μορτηδες ειμαστε και νταηδες, και επειδη οπως βλεπεις δεν εχεις και πολλα επιχειρηματα , για την ιστορια και μονο ολες οι μεγαλες ανακαλυψεις προηλθαν απο τον ελληνικο πολιτισμο,και ολες οι μεγαλες πρωσοπηκοτητες επιησης, απο που κ ως που θα μπουμε σε ενα καζανι με τουρκακια και αμερηκανακια? δεν αμφηβαλω πως με ολη αυτη τη στρατηγικη παγκοσμιοποιησης, το πνευμαρικο επιπεδο εχει πεσει σε ολες τις χωρες, ωστοσο η ιστορια και η παραδοση συγκροτουνε την ταυτοτητα μας και αυτο ειναι κατι που ελπιζω πως δεν θα διαγραφει ευκολα, αν εσυ νομιζεις οτι ολα ισοπεδωνωνονται και γινομαστε σαν τους στοκους του νεου κοσμου μαλλον εισαι ψιλογελασμενος.

Η πρωτη προταση ειναι κατι το οποιο δε θα επρεπε να ειπωθει, και ειδικα απο σενα..δεν εχει σημασια τι ειμαστε σαν λαος, αλλα το τι πρεσβευει ο καθενας μας ξεχωριστα,και προσωπικη μου εκτιμηση ειναι οτι εσυ ειδικα δεν εισαι ουτε μορτης, ουτε νταης...το λοιπον, ο Red Pyramid πιστευω πως θελει να τονισει, οτι το να καθομαστε και να αναμασαμε το τι καναμε επι αρχαιων χρονων, δεν εχει σημασια, γιατι απο τοτε, δεν εχουμε κανει σαν λαος και τιποτα αξιοσημειωτο με εξαιρεση μερικα πραγματα που συνεχισαν αλλα παλι αναμασωντας αρχαια μεγαλεια, και αυτα περιοριζονται κυριως σε λογοτεχνια και λοιπες τεχνες. Το να αποκαλεις καπως εναν λαο για κατι που εγινε μιση χιλιετια πριν, δεν δειχνει πατριωτισμο, ουτε εθνικη συνειδηση, δειχνει καθαρα κομπλεξισμο..αλλωστε το τι εγινε τοτε εγινε, και γι αυτο δεν φταινε οι σημερινοι ανθρωποι ουτε απο τη μια ουτε απο την αλλη πλευρα...με αυτο το σχολιο δεν εννοω οτι πρεπει να τους εχουμε και να τους γλυφουμε, αλλα το να καθομαστε και να τσαντιζομαστε για κατι που εχει περασει, ειναι ανουσιο...οπως ειπε και ο κεννυ, καλυτερα ειναι να κατσουμε να ασχοληθουμε με το μπουρδελο που εχουμε τωρα, παρα να φαντασιωνομαστε πραγματα που εχουν απο καιρο χαθει.
Απο την αλλη..ο νομος με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα, ειναι κατι που με εκνευριζει τα μαλα...το γεγονος οτι η αμερικη σαν χωρα εχει πολλα βλητα πολιτες, δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν και αυτοι που προσπαθουν να ξεχωρισουν με καθε τροπο, γι αυτο και υπαρχουν πολλοι αμερικανοι οι οποιοι διεπρεψαν σε ολους τους τομεις στην ιστορια..το να βαζεις στο ιδιο τσουβαλι τον Bush με τον Bacon, Luther King κτλ κτλ ειναι αδικια..ειναι σαν να βαζεις τους ηρωες της ελληνικης επαναστασης στο ιδιο τσουβαλι με τους κλεφτοκοταδες. Τεσπα...κοψτε τη συζητηση...καλο ειναι να ακουγονται ολες μα ολες οι αποψεις, χωρις ομως φανατισμο και προσβολες.Επειδη η εθνικη μας υπερηφανεια λοιπον ειναι ενα θεμα που φανατιζει, καλυτερα να ανοιχτει ενα τοπικ με αυτο ακριβως το θεμα, και να φανατιζεστε εκει, ωστε να μην παρακωλυεται η λειτουργια αλλων τοπικ..
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#5540 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 29 October 2007 - 17:18

Όλα πρέπει να έχουν σχέση με τα κόμματα?
Ποιος νοιάζετα-για να μην πώ τίποτα χειρότερο- για το ΣΥΡΙΖΑ ή το κάθε ΣΥΡΙΖΑ?

Εγώ δεν πήρα θέση για τις παρελάσεις γιατί απλά δεν έχω ακόμη άποψη υπέρ ή κατά...μόνο για το πόστ του Ayu σχολίασα.Όσο για το ποδόσφαιρό,δεν νομίζω να γράψανε μόνο οι τουρκικές εφημερίδες τέτοια,ακόμη και έτσι,λογικά η καφρίλα αυτού του στύλ σου βγαίνει στο γήπεδο και στο σπίτι σου,όχι στο pc.Δλδ αν ήμουν Τούρκος και το διάβαζα δεν θα ήτανε βάσιμα προσβλητικό?

Εντιτ:επειδή διάβασα το ποστ της Matsu τώρα,εγώ τουλάχιστον καλύφθηκα από αυτά που λέει,οπότε και σταματάω εδώ.
Posted Image

#5541 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 posts

Posted 29 October 2007 - 17:43

Αλλωστε, ξερουμε καλα ποιοι λιγοι θελουν να ισοπεδωσουν ολες τις αξιες των πολλων, χωρις να παραθετουν ενα επιχειρημα της προκοπης, και αδιαφορωντας για τις μελλοντικες συνεπειες των ιδεολογιων τους..

ειναι η 2η φορα π το λες και η 2η φορα που σε διορθωνω
δεν εχεις καμια αποδειξη οτι οι αξιες ειναι τον πολλων και οτι αυτοι που θελουν να τις ισοπεδωσουν ειναι οι λιγοι, παρα μονο τις προσωπικες εμπειριες απο τον προσωπικο σου περιγυρω.
για αυτο μην εισαι τοσο απολυτος σε αυτο που λες
Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece

#5542 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 29 October 2007 - 18:04

ειναι η 2η φορα π το λες και η 2η φορα που σε διορθωνω
δεν εχεις καμια αποδειξη οτι οι αξιες ειναι τον πολλων και οτι αυτοι που θελουν να τις ισοπεδωσουν ειναι οι λιγοι, παρα μονο τις προσωπικες εμπειριες απο τον προσωπικο σου περιγυρω.
για αυτο μην εισαι τοσο απολυτος σε αυτο που λες

νομιζω οτι τα αποτελεσματα των εκλογων, σε συνδιασμο με τα polls που κανουν τα διαφορα καναλια για τις παρελασεις, καψιμο σημαιας, κτλ, ειναι καλο indication..

To ΣΥΡΙΖΑ το ανεχομαι για καποιες θεσεις πανω στο ασφαλιστικο, την οικολογια, και σε καποια δικαιωματα των μισθωτων, αλλα σε ολα τα αλλα με κανει Τουρκο (sic)

Τεσπα, σταματαω και εγω, μια που δεν βλεπω καποιον αντιλογο για το θεμα που αρχισε η κουβεντα, τις παρελασεις.
Posted Image

#5543 Strawhat_Nikos

Strawhat_Nikos

*Don't be like me*

• Banned
  • 179 posts

Posted 29 October 2007 - 18:58

Τελος παντων, ρε σεις καθομαι και βλεπω το dragonball 16:9 στην LCD Μου, ρε σεις τι απιστευτο που το καναν γαμωτο, αισθανομαι σαν να το βλεπω πρωτη φορα... τελειο!

#5544 vasilisk

vasilisk

Anime Professional

• Members
  • 670 posts

Posted 29 October 2007 - 21:58

για να ξεφυγουμε λιγο απο τα "σοβαρα" παρτε ενα εναλλακτικο site για να βρειτε την ip address σας...

Find my IP

Spoiler:

Posted Image

#5545 Strawhat_Nikos

Strawhat_Nikos

*Don't be like me*

• Banned
  • 179 posts

Posted 29 October 2007 - 22:18

για να ξεφυγουμε λιγο απο τα "σοβαρα" παρτε ενα εναλλακτικο site για να βρειτε την ip address σας...

Find my IP

Spoiler:

τι ειναι αυτο?

#5546 Boss

Boss

Bakemono

• Members
  • 231 posts

Posted 29 October 2007 - 22:40

Πήγα το πρωί στη Θεσσαλονίκη, για να δω τι γίνεται με τις πτυχιακές, μπας και πάρω θέμα επιτέλους.

Όταν έφτασα ο ένας μου λέει δεν ξέρω , ο άλλος την άλλη εβδομάδα κλπ. (πριν πάω πήρα τηλέφωνο συμφοιτητή)

Όταν πήγα στη γραμματεία για να ρωτήσω, χτυπάω το παραθυράκι, ανοίγει και μου λέει η γραμματέας με ύφος:«δεν γνωρίζεις πως οι ώρες για το κοινό είναι 10 με 12;» [εκείνη την ώρα σκέφτομαι: ναι σας διακόπτω από το τσιγάρο και τον καφέ] και λέω: ήρθα από Λάρισα για να δω τι γίνετε με τις πτυχιακές και μου λέει:«δεν γνωρίζουμε τίποτα. Θα βγει ανακοίνωση». Τώρα τι της λες;

Ξέχασα να σας πω πως λόγω της Εθνικής εορτής, το τρένο από Καλαμπάκα ήρθε γεμάτο, έτσι ήμουν όρθιος στη πόρτα μέχρι το Λιτόχωρο ,όπου κατέβηκα για να πάρω τον προαστιακό. (με 20 λεπτά καθυστέρηση στη Λάρισα και άλλη μισή ώρα αναμονή στο Λιτόχωρο)

[επί του θέματος: πριν τους ολυμπιακούς πήραμε ηλεκτρικά τρένα και κάθονται και σκουριάζουν έξω από τη Θεσσαλονίκη (έχουν και μια χρησιμότητα: οι "καλλιτέχνες" τα έχουν γεμίσει με γκράφιτι). Μόλις τώρα άρχισαν να λειτουργούν κάποια στη γραμμή Λάρισα - Θεσσαλονίκη ]

Αφού επέστρεψα στη Λάρισα ,αποφάσισα τελευταία στιγμή να στείλω τα DVD .
Και ποιος είναι ο πιο γρήγορος τρόπος;
Το ποδήλατο!
Ε, κάτι παλιόπαιδα μου είχαν ξεφουσκώσει τα λάστιχα.
Ευτυχώς πρόλαβα το ταχυδρομείο ανοιχτό (19:55 έφτασα, 20:00 κλείνει)
Στην επιστροφή, ο ένας βγαίνει από το parking απότομα, ο άλλος ανοίγει τη πόρτα για να βγει χωρίς να κοιτάει αν κάποιος έρχεται κλπ.

Πέρασα τέλεια σήμερα!

Τα 'πα και ξαλάφρωσα.
:Blissfull:
Υ.Γ. ή την πλάκα θα έκανα ή θα σκότωνα άνθρωπο...

Υ.Γ.2 εκείνος ο άσπρος μανδύας βγαίνει και σε μαύρο; (συμβιβάζομαι και με μπλε)
Posted Image

Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image

#5547 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 29 October 2007 - 23:21

έχουμε προαστιακό στην θεσ/νικη; και που πάει;

#5548 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 29 October 2007 - 23:34

Ειναι τα ταχυδρομια ανοιχτα 8 η ωρα το βραδυ?Εμας γιατι το μεσημερι εχουν κλεισει?
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#5549 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 29 October 2007 - 23:37

Ειναι τα ταχυδρομια ανοιχτα 8 η ωρα το βραδυ?Εμας γιατι το μεσημερι εχουν κλεισει?

x2 X_X wtf?

#5550 Boss

Boss

Bakemono

• Members
  • 231 posts

Posted 29 October 2007 - 23:46

έχουμε προαστιακό στην θεσ/νικη; και που πάει;

Posted Image

Το κεντρικό ταχυδρομείο που είναι στη Παπαναστασίου ( στην ίδια οδό έχει και αστυνομικό τμήμα και τη νομαρχία και το δημαρχείο και πιάνει και λίγο κεντρική πλατεία) κλείνει στις 20:00 (αν δεν με πιστεύετε μπορώ να ανεβάσω scan από τις αποδείξεις)
Posted Image

Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image