Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#55576 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.941 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2011 - 10:44

Εψαξα αλλα εχει μετα τις 6 :yawn2:
Ευχαριστω παντως ;)

image.jpg

#55577 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2011 - 10:50

Τι πάτε και μου συγκρίνετε τον Χάρυ με τον Άρχοντα;

Δεν συγκρίναμε βιβλία, αλλά χαρακτήρες. Σίγουρα ο Tolkien είναι κλάσης ανώτερος της Rowling,
δεν πιστεύω κάποιος να πιστεύει το αντίθετο.

Also, να φανταστώ ο Fingolfin είναι ο άσπρος στη sig σου;

#55578 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2011 - 11:21

Also, να φανταστώ ο Fingolfin είναι ο άσπρος στη sig σου;

Ναι. Είναι η αγαπημένη μου σκηνή από το Σιλμαρίλλιον, όπου έχωντας υποστεί μία ολοκληρωτική ήττα από τον Μόργκοθ (τον "κακό" του Σιλμαρίλλιον όπου ο Σάουρον ήταν το πρωτοπαλλίκαρό του), ορμάει μόνος του μέχρι το φρούριο του Μόργκοθ και όλα τα πλάσματα του στρατού του Μόργκοθ έχουν χ*στεί από τον φόβο τους και τρέχουν να κρυφτούν.
Όταν φτάνει στις πύλες γίνεται η μάχη με τον Μόργκοθ όπου και είναι η σκηνή της υπογραφής μου και του avatar μου και του καταφέρνει 7 χτυπήματα, αν θυμάμαι καλά πριν πέσει.
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#55579 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2011 - 11:30

Έτοιμος είμαι να τρέξω να αγοράσω το Σιλμαρίλλιον μόνο για αυτή τη σκηνή

#55580 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2011 - 11:44

@Fingolfin: κάτι που είδα ότι ανέφερες σε κάποιο από τα προηγούμενα σου posts, και με το οποίο διαφωνώ.Το ότι έκατσε και δημιούργησε ο Τόλκιν γλώσσα ειδικά για τα βιβλία του δεν λέει κάτι.Και τα Ar Tonelico games έχουν την Hymnos language,αλλά αυτό δεν τα κάνει για κάποιο λόγο καλύτερα.Απλά δεν το θεωρώ πλεονέκτημα των βιβλίων του απέναντι στης Ρόουλινγκ, αν σκεφτείς ότι και στα δικά της βιβλία είχε κάτι ανάλογο(γλώσσα των ξορκιών, φιδίσια κλπ).Δεν ξέρω βέβαια αν τα πήρε εκείνη από κάπου, αλλά anyways...

#55581 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2011 - 11:44

Μην το κάνεις :P Χρόνια τώρα όσες φορές έχω προσπαθήσει να το διαβάσω δεν τα έχω καταφέρει :P

Και HP και LOTR και Twillight που λέτε παραπάνω όλα διαφορετικά μεταξύ τους και όλα ωραία είναι .

#55582 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2011 - 11:47

Απλά δεν το θεωρώ πλεονέκτημα των βιβλίων του απέναντι στης Ρόουλινγκ, αν σκεφτείς ότι και στα δικά της βιβλία είχε κάτι ανάλογο(γλώσσα των ξορκιών, φιδίσια κλπ).Δεν ξέρω βέβαια αν τα πήρε εκείνη από κάπου, αλλά anyways...

Αλλο να βαζεις συλλαβες στη σειρα και να λες "να, ενα ξορκι", αλλο να γραφεις "χχχςςςς χςςςς μιλαω φιδισια" και αλλο να δημιουργεις μια γλωσσα με γραμματικη, λεξιλογιο, κανονες και ορισμους και φυσικα αλφαβητο. :P

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#55583 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2011 - 11:54

@Fingolfin: κάτι που είδα ότι ανέφερες σε κάποιο από τα προηγούμενα σου posts, και με το οποίο διαφωνώ.Το ότι έκατσε και δημιούργησε ο Τόλκιν γλώσσα ειδικά για τα βιβλία του δεν λέει κάτι.Και τα Ar Tonelico games έχουν την Hymnos language,αλλά αυτό δεν τα κάνει για κάποιο λόγο καλύτερα.Απλά δεν το θεωρώ πλεονέκτημα των βιβλίων του απέναντι στης Ρόουλινγκ, αν σκεφτείς ότι και στα δικά της βιβλία είχε κάτι ανάλογο(γλώσσα των ξορκιών, φιδίσια κλπ).Δεν ξέρω βέβαια αν τα πήρε εκείνη από κάπου, αλλά anyways...

Το ότι έκατσε και δημιούργησε μία ολοκληρωμένη γλώσσα για τα βιβλία του, κατά την γνώμη μου δείχνει το πόσο αφοσιωμένος ήταν σε αυτή την δημιουργία του και το πόσο προσοχή έδωσε στην λεπτομέρεια όλου αυτού του κόσμου που δημιούργησε.
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#55584 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2011 - 11:56

Αλλο να βαζεις συλλαβες στη σειρα και να λες "να, ενα ξορκι", αλλο να γραφεις "χχχςςςς χςςςς μιλαω φιδισια" και αλλο να δημιουργεις μια γλωσσα με γραμματικη, λεξιλογιο, κανονες και ορισμους και φυσικα αλφαβητο. :P

Όντως, απλά γι'αυτό ανέφερα και τα Ar Tonelico, για το ότι δεν είναι τόσο απίστευτο να έχεις μία φανταστική γλώσσα σε ένα concept, be it a book, movie, or game...Θα μου πεις, εδώ μιλάμε για LotR vs HP, τι μας λες...

#55585 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2011 - 12:00

Έτοιμος είμαι να τρέξω να αγοράσω το Σιλμαρίλλιον μόνο για αυτή τη σκηνή

Γιατι η σκηνη που
Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Fingolfin: 16 Ιούλιος 2011 - 12:31
Dude, easy with the spoilers! :P

sc5bab.jpg

#55586 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2011 - 12:01

Αν δε σας αρέσει τίποτα από τα δύο σηκώστε το χέρι

HnH5aB0.jpg

#55587 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2011 - 12:14

Everyone: *awkward silence*

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#55588 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2011 - 12:24

Γιατι η σκηνη που

Spoiler:

Dude, what's your problem? Ένα ποστ μόνο σποιλερ...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Fingolfin: 16 Ιούλιος 2011 - 12:31
spoiler tag inserted

#55589 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 702 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2011 - 12:33

Dudes, τσκ τσκ, ο Tolkien είχε κατασκευάσει την κουένια πριν γράψει τα βιβλία. Η ιστορία ξεκίνησε να γράφεται γιατί κάποιος έπρεπε να μιλάει τις γλώσσες που δημιουργούσε. Ο Tolkien δεν ήταν τυχαία καθητητής στην Οξφόρδη.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#55590 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2011 - 13:03

Dude, what's your problem? Ένα ποστ μόνο σποιλερ...

seriosly μετρανε για spoiler?Τα μισα ειναι εξισου σημαντικα στη πλοκη με τη μονομαχια fingolfin -morgoth και τα αλλα μισα τα βλεπεις και στους τιτλους των κεφαλαιων....για να μην μω στων ιδιων των ιστοριων........

sc5bab.jpg