Ευχαριστω παντως
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 16 July 2011 - 10:44
Ευχαριστω παντως
Posted 16 July 2011 - 10:50
Τι πάτε και μου συγκρίνετε τον Χάρυ με τον Άρχοντα;
Δεν συγκρίναμε βιβλία, αλλά χαρακτήρες. Σίγουρα ο Tolkien είναι κλάσης ανώτερος της Rowling,
δεν πιστεύω κάποιος να πιστεύει το αντίθετο.
Also, να φανταστώ ο Fingolfin είναι ο άσπρος στη sig σου;
Posted 16 July 2011 - 11:21
Ναι. Είναι η αγαπημένη μου σκηνή από το Σιλμαρίλλιον, όπου έχωντας υποστεί μία ολοκληρωτική ήττα από τον Μόργκοθ (τον "κακό" του Σιλμαρίλλιον όπου ο Σάουρον ήταν το πρωτοπαλλίκαρό του), ορμάει μόνος του μέχρι το φρούριο του Μόργκοθ και όλα τα πλάσματα του στρατού του Μόργκοθ έχουν χ*στεί από τον φόβο τους και τρέχουν να κρυφτούν.Also, να φανταστώ ο Fingolfin είναι ο άσπρος στη sig σου;
Όταν φτάνει στις πύλες γίνεται η μάχη με τον Μόργκοθ όπου και είναι η σκηνή της υπογραφής μου και του avatar μου και του καταφέρνει 7 χτυπήματα, αν θυμάμαι καλά πριν πέσει.

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org
Posted 16 July 2011 - 11:30
Posted 16 July 2011 - 11:44
Posted 16 July 2011 - 11:44
Και HP και LOTR και Twillight που λέτε παραπάνω όλα διαφορετικά μεταξύ τους και όλα ωραία είναι .
Posted 16 July 2011 - 11:47
Απλά δεν το θεωρώ πλεονέκτημα των βιβλίων του απέναντι στης Ρόουλινγκ, αν σκεφτείς ότι και στα δικά της βιβλία είχε κάτι ανάλογο(γλώσσα των ξορκιών, φιδίσια κλπ).Δεν ξέρω βέβαια αν τα πήρε εκείνη από κάπου, αλλά anyways...
Αλλο να βαζεις συλλαβες στη σειρα και να λες "να, ενα ξορκι", αλλο να γραφεις "χχχςςςς χςςςς μιλαω φιδισια" και αλλο να δημιουργεις μια γλωσσα με γραμματικη, λεξιλογιο, κανονες και ορισμους και φυσικα αλφαβητο.
Posted 16 July 2011 - 11:54
Το ότι έκατσε και δημιούργησε μία ολοκληρωμένη γλώσσα για τα βιβλία του, κατά την γνώμη μου δείχνει το πόσο αφοσιωμένος ήταν σε αυτή την δημιουργία του και το πόσο προσοχή έδωσε στην λεπτομέρεια όλου αυτού του κόσμου που δημιούργησε.@Fingolfin: κάτι που είδα ότι ανέφερες σε κάποιο από τα προηγούμενα σου posts, και με το οποίο διαφωνώ.Το ότι έκατσε και δημιούργησε ο Τόλκιν γλώσσα ειδικά για τα βιβλία του δεν λέει κάτι.Και τα Ar Tonelico games έχουν την Hymnos language,αλλά αυτό δεν τα κάνει για κάποιο λόγο καλύτερα.Απλά δεν το θεωρώ πλεονέκτημα των βιβλίων του απέναντι στης Ρόουλινγκ, αν σκεφτείς ότι και στα δικά της βιβλία είχε κάτι ανάλογο(γλώσσα των ξορκιών, φιδίσια κλπ).Δεν ξέρω βέβαια αν τα πήρε εκείνη από κάπου, αλλά anyways...

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org
Posted 16 July 2011 - 11:56
Αλλο να βαζεις συλλαβες στη σειρα και να λες "να, ενα ξορκι", αλλο να γραφεις "χχχςςςς χςςςς μιλαω φιδισια" και αλλο να δημιουργεις μια γλωσσα με γραμματικη, λεξιλογιο, κανονες και ορισμους και φυσικα αλφαβητο.
Όντως, απλά γι'αυτό ανέφερα και τα Ar Tonelico, για το ότι δεν είναι τόσο απίστευτο να έχεις μία φανταστική γλώσσα σε ένα concept, be it a book, movie, or game...Θα μου πεις, εδώ μιλάμε για LotR vs HP, τι μας λες...
Posted 16 July 2011 - 12:00
Γιατι η σκηνη πουΈτοιμος είμαι να τρέξω να αγοράσω το Σιλμαρίλλιον μόνο για αυτή τη σκηνή
Edited by Fingolfin, 16 July 2011 - 12:31.
Dude, easy with the spoilers! :P
Posted 16 July 2011 - 12:01
Posted 16 July 2011 - 12:14

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 16 July 2011 - 12:24
Γιατι η σκηνη που
Spoiler:
Dude, what's your problem? Ένα ποστ μόνο σποιλερ...
Edited by Fingolfin, 16 July 2011 - 12:31.
spoiler tag inserted
Posted 16 July 2011 - 12:33
Posted 16 July 2011 - 13:03
seriosly μετρανε για spoiler?Τα μισα ειναι εξισου σημαντικα στη πλοκη με τη μονομαχια fingolfin -morgoth και τα αλλα μισα τα βλεπεις και στους τιτλους των κεφαλαιων....για να μην μω στων ιδιων των ιστοριων........Dude, what's your problem? Ένα ποστ μόνο σποιλερ...