Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#5521 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 29 October 2007 - 14:09

Η Πολη ειναι χρησιμη ως ονειρο, γιατι μας θυμιζει τι ημασταν, και τι μπορουμε να ξαναγινουμε αν το θελησουμε, και αν πραγματικα το προσπαθησουμε. Και ας μην ειναι η ιδια η Πολη το μελλοντικο λαφυρο. Αρκει να ειμαστε ενωμενοι για να γινουμε καλυτεροι ως χωρα! Δεν μπορουμε να πουμε τους στρατιωτες, τους μαθητες, τον λαο, να ξεχασει την Πολη, γιατι ετσι ειναι σαν να αποδεχομαστε την τωρινη μας καταντια.

Βασικά εγώ γιατί νομίζω πως γίνεται το αντίθετο; Δηλαδή ότι ακριβώς επειδή έχουμε καλό παρελθόν, επαναπαυόμαστε και μένουμε σε αυτό. Αντί να κοιτάζουμε το μέλλον μας χρησιμοποιούμε το παρελθόν ως δικαιολογία για να μην βελτιωθούμε... Και έτσι κι αλλιώς ο σημερινός Έλληνας αμφιβάλω αν θα προσπαθούσε να πολεμήσει με τόσο πάθος για την πατρίδα του, απλά ζει με την ψευδαίσθηση ότι γ***** και δέρνει επειδή έχει την τύχη να γεννηθεί Έλληνας.
phmava.php

#5522 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 29 October 2007 - 14:40

Βασικά εγώ γιατί νομίζω πως γίνεται το αντίθετο; Δηλαδή ότι ακριβώς επειδή έχουμε καλό παρελθόν, επαναπαυόμαστε και μένουμε σε αυτό. Αντί να κοιτάζουμε το μέλλον μας χρησιμοποιούμε το παρελθόν ως δικαιολογία για να μην βελτιωθούμε... Και έτσι κι αλλιώς ο σημερινός Έλληνας αμφιβάλω αν θα προσπαθούσε να πολεμήσει με τόσο πάθος για την πατρίδα του, απλά ζει με την ψευδαίσθηση ότι γ***** και δέρνει επειδή έχει την τύχη να γεννηθεί Έλληνας.

Αυτη η κατηγορια που περιγραφεις, ειναι η κατηγορια γνωστη ως "Ελληναρες". Ειναι η κατηγορια "Ωχ Αδερφε..". Δυστυχως, ειναι μια κατηγορια που εχει ψηλα membership numbers στην Ελλαδα.. Αυτοι οι Ελληνες δυστυχως χρειαζονται να εχουν συνεχεια ενα μπαμπουλα πανω απο το κεφαλι τους, μπας και στρωσουν. Ειναι η κατηγορια που εχει μεγαλο μεριδιο ευθυνης για την σημερινη μας καταντια. Για μενα, αυτος ειναι ακομα ενας λογος για να αυξηθει η αυστηροτητα στην κοινωνια μας, στην παιδεια μας, κτλ, αλλα αυτη ειναι ολοκληρη συζητηση..

:thatsit:
Posted Image

#5523 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 29 October 2007 - 14:56

Xαμηλης ποιοτητας χιουμορ ως συνηθως...

sorry κιόλας που δε μπορώ να ανταποκριθώ στα υψηλά στάνταρ που έχεις θέσει...

πάω να κλάψω στη γωνία μου... :emptyonexg1:

#5524 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 29 October 2007 - 15:07

i am afraid i will need the greek convertor as in my new office we dont have greek language on the windows :(

The weather is really bad here in thessaloniki, but i dont care i am in my new work and i am loving it.

#5525 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 posts

Posted 29 October 2007 - 15:09

Αν προσεξεις, αυτο γινεται συνηθως στο φορουμ. Δεν ξεκιναω, αλλα αντιδρω οταν θιγονται καποιες αξιες που αντιπροσωπευουν την συντριπτικη πλειοψηφεια των Ελληνων..

αυτο απο το κεφαλι σου το βγαζεις
Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece

#5526 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 posts

Posted 29 October 2007 - 15:10

btw εχω παλι πληροφορικη και κανουμε για την ακολουθια φιμπονατσι

:emptyonexg1:
Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece

#5527 Musashi

Musashi

Anime Freak

• Members
  • 333 posts

Posted 29 October 2007 - 15:15

sorry κιόλας που δε μπορώ να ανταποκριθώ στα υψηλά στάνταρ που έχεις θέσει...

πάω να κλάψω στη γωνία μου... :emptyonexg1:

Κι ενω ο θειος Σπωνης μας παραμυθιαζει με κλαμματα σε γωνιες και το παιζει ταχα πληγωμενος, η φοβερη και σοκαριστικη αληθεια ειναι αλλη. Κανει ταξιδακια αναψυχης
εν αγνοια ολων μας στο Νιου Γιορκ, οπως φαινεται και απο τα κατωθι αδιαμφισβητητα
φωτογραφικα ντοκουμεντα που παραθετω ενωπιον σας

Attached Files

All hail the machine
Posted Image

#5528 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 29 October 2007 - 15:30

Δεν νομιζω οτι εγω ξεκινησα την πολιτικη κουβεντα. Μια αναφορα στη παρελαση εκανα, χωρις να κατηγορησω καποια ομαδα η τροπο σκεψης... Ο Kenny μετα εκανε ενα πολιτικο-ιδεολογικο σχολιο, και εγω αναγκαστικα να απαντησω.

Αν προσεξεις, αυτο γινεται συνηθως στο φορουμ. Δεν ξεκιναω, αλλα αντιδρω οταν θιγονται καποιες αξιες που αντιπροσωπευουν την συντριπτικη πλειοψηφεια των Ελληνων..

Ε,όχι δα...σόρρυ κιόλας,αλλά και τους Τούρκους μογγολάκια τους είπες(και αν ρωτάς αν θίγομαι,ναι,τα παίρνω πολύ άσχημα με τέτοια σχόλια,εκτός βέβαια και αν είναι να σε λέμε ασπρουλιάρη και ελληνάρα,αφού τέτοια σχόλια θεωρούνται χαλαρά),και στο άνιμε και ο περιγυρός σας σχόλιο στο άκυρο έκανες για τη δεξιά,και για τους αριστερούς νομίζω θυμάσαι παλιότερο σχόλιο,και υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις.Μην λέμε ότι θέλουμε.

Όσο για τη παρέλαση,και μέσα στο πόστ σου είχες αναφορές σε συγκεκριμένη ιδεολογία(ή αν θές στη νοοτροπία ατόμων μιας συγκεκριμένης ιδεολογίας) και ειλικρινά δεν πιστεύω να είσαι αφελής ώστε να μην περιμένεις κάποια απάντηση σε σχόλιο για ένα τέτοιο θέμα.

Υ.γ. Ο Spawn είναι ΘΕΟΣ με το μαλλί έτσι...
Posted Image

#5529 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 29 October 2007 - 15:32

i am afraid i will need the greek convertor as in my new office we dont have greek language on the windows :(

The weather is really bad here in thessaloniki, but i dont care i am in my new work and i am loving it.

Kαλή αρχή αστέρι του Βορρά...

Κι ενω ο θειος Σπωνης μας παραμυθιαζει με κλαμματα σε γωνιες και το παιζει ταχα πληγωμενος, η φοβερη και σοκαριστικη αληθεια ειναι αλλη. Κανει ταξιδακια αναψυχης
εν αγνοια ολων μας στο Νιου Γιορκ, οπως φαινεται και απο τα κατωθι αδιαμφισβητητα
φωτογραφικα ντοκουμεντα που παραθετω ενωπιον σας

σσσ. κρύβε λόγια, κρύβε λόγια :wis:

Spoiler:

#5530 Strawhat_Nikos

Strawhat_Nikos

*Don't be like me*

• Banned
  • 179 posts

Posted 29 October 2007 - 15:36

Ε,όχι δα...σόρρυ κιόλας,αλλά και τους Τούρκους μογγολάκια τους είπες(και αν ρωτάς αν θίγομαι,ναι,τα παίρνω πολύ άσχημα με τέτοια σχόλια,εκτός βέβαια και αν είναι να σε λέμε ασπρουλιάρη και ελληνάρα,αφού τέτοια σχόλια θεωρούνται χαλαρά),και στο άνιμε και ο περιγυρός σας σχόλιο στο άκυρο έκανες για τη δεξιά,και για τους αριστερούς νομίζω θυμάσαι παλιότερο σχόλιο,και υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις.Μην λέμε ότι θέλουμε.

Όσο για τη παρέλαση,και μέσα στο πόστ σου είχες αναφορές σε συγκεκριμένη ιδεολογία(ή αν θές στη νοοτροπία ατόμων μιας συγκεκριμένης ιδεολογίας) και ειλικρινά δεν πιστεύω να είσαι αφελής ώστε να μην περιμένεις κάποια απάντηση σε σχόλιο για ένα τέτοιο θέμα.

Υ.γ. Ο Spawn είναι ΘΕΟΣ με το μαλλί έτσι...

Kατσε γιατι τωρα αρχησες να με εκνευρηζεις, ο καθενας εχει τη γνωμη του, εσενα ποιο ειναι το προβλημα σου? ουτε και εγω τους γουσταρω τους τουρκους και προφανως ειμαι κατα της καταργησης των παρελασεων, εσυ τι προβλημα εχεις με αυτες τις αποψεις , δεν καταλαβα δηλαδη τι νομιζεις οτι ειμαστε? χαζοχαρουμενα αμερικανακια που πεζουν ολη μερα βιντεογκεημς τρωνε χαμπορκερ και εχουν απο πανω τη χουντα και τους εχει σηκω σηκω κατσε κατσε? οταν καποιου οι πεπηθησεις και οι αξιες τις οποιες πιστευει και πρεσβευει θιγωνται, ειναι κατι περησσοτερο απο δικαιο και σωστο να βγει και να διαμαρτυρηθει...

ακου κει θα του την πεις που ειπε τους τουρκους μογγολακια... και λιγα ειπε...

#5531 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts

Posted 29 October 2007 - 15:43

Μπα σοβαρά?????

Να αρχίσουμε να λέμε και τους Έλληνες μαμάκηδες και ασπρουλιάριδες τότε μήπως?????????

Το να μην γουστάρει τους Τούρκους ο οποιοσδήποτε θεμιτό.Δεν με εκνεύρισε η τόσο η αποψή του,ο τρόπος του με τσάντισε.

Και ναι στάργουατ,την εικόνα που αναφέρεις για τα αμερικανάκια την συναντάς μια χαρά εδώ...

Άσχετο,αλλά Spawn,ναι,αυτό πίστεψα....θα σου πήγαινε πάντως....
Posted Image

#5532 Strawhat_Nikos

Strawhat_Nikos

*Don't be like me*

• Banned
  • 179 posts

Posted 29 October 2007 - 15:51

Nαι ρε φιλαρακι, να μας πεις, ειμαστε και ασπροι, ειμαστε και μαμακηδες, ειμαστε και μορτηδες ειμαστε και νταηδες, και επειδη οπως βλεπεις δεν εχεις και πολλα επιχειρηματα , για την ιστορια και μονο ολες οι μεγαλες ανακαλυψεις προηλθαν απο τον ελληνικο πολιτισμο,και ολες οι μεγαλες πρωσοπηκοτητες επιησης, απο που κ ως που θα μπουμε σε ενα καζανι με τουρκακια και αμερηκανακια? δεν αμφηβαλω πως με ολη αυτη τη στρατηγικη παγκοσμιοποιησης, το πνευμαρικο επιπεδο εχει πεσει σε ολες τις χωρες, ωστοσο η ιστορια και η παραδοση συγκροτουνε την ταυτοτητα μας και αυτο ειναι κατι που ελπιζω πως δεν θα διαγραφει ευκολα, αν εσυ νομιζεις οτι ολα ισοπεδωνωνονται και γινομαστε σαν τους στοκους του νεου κοσμου μαλλον εισαι ψιλογελασμενος.

#5533 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 29 October 2007 - 16:01

Για την ιστορία, μεγάλες ανακαλύψεις γίνανε και κατά την διάρκεια της Αναγέννησης, και ύστερα.

Επίσης, διαφωνώ με τις υβριστικές προσφωνήσεις για άλλους λαούς, επειδή αυτό δείχνει ασέβεια προς άλλους ανθρώπους, δεν έχει σημασία αν είναι μαύροι, μπλέ, πράσινοι ή οριδήποτε άλλο.

Και όσο για τις παρελάσεις, δεν είμαι ούτε υπέρ ούτε κατά. Απλά δεν μου αρέσει να επιβάλλεται να κάνει κάποιος παρέλαση για οποιονδήποτε λόγο, και ιδιαίτερα στα σχολεία. Εαν κάποιος μαθητής/μαθήτρια δεν θέλει, δεν χρειάζεται να κάνει. Προσωπικά δεν κάθομαι να δώ πια παρέλαση, έχω δεί αρκετές και έχω κάνει παρέλαση.

Όσο για την Μεγάλη Ελλάδα, αυτή για μένα ήταν η Αρχαία Ελλάδα. Το Βυζάντιο ήταν απλώς μία Μεσαιωνική σκοτεινή περίοδος. Προσωπικά απεχθάνομαι τον Μεσαίωνα σαν ιστορική περίοδο, επειδή ήταν εποχή σκοταδισμού και θρησκευτικής καταπίεσης, όπου και να δείς στην Ευρώπη.

Η Αρχαία Ελλάδα πρέπει να είναι το παράδειγμα για να προχωρήσουμε, και όχι όπως είπε κάποιος να επαναπαυόμαστε στο παρελθόν της. Η Αρχαία Ελλάδα δίδαξε πολλά αλλά δυστυχώς στην σημερινή Ελλάδα τα περισσότερα έχουν ξεχαστεί.

#5534 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts

Posted 29 October 2007 - 16:02

Nαι ρε φιλαρακι, να μας πεις, ειμαστε και ασπροι, ειμαστε και μαμακηδες, ειμαστε και μορτηδες ειμαστε και νταηδες, και επειδη οπως βλεπεις δεν εχεις και πολλα επιχειρηματα , για την ιστορια και μονο ολες οι μεγαλες ανακαλυψεις προηλθαν απο τον ελληνικο πολιτισμο,και ολες οι μεγαλες πρωσοπηκοτητες επιησης, απο που κ ως που θα μπουμε σε ενα καζανι με τουρκακια και αμερηκανακια? δεν αμφηβαλω πως με ολη αυτη τη στρατηγικη παγκοσμιοποιησης, το πνευμαρικο επιπεδο εχει πεσει σε ολες τις χωρες, ωστοσο η ιστορια και η παραδοση συγκροτουνε την ταυτοτητα μας και αυτο ειναι κατι που ελπιζω πως δεν θα διαγραφει ευκολα, αν εσυ νομιζεις οτι ολα ισοπεδωνωνονται και γινομαστε σαν τους στοκους του νεου κοσμου μαλλον εισαι ψιλογελασμενος.

Ενώ εσύ σβήζεις από επιχηρίματα....:hahaha:

Όλες οι ανακαλύψεις???Φαντάζομαι η τυπογραφία,η αστρονομία,το πρώτο αλβάβητο,κτλ,προήλθανε και αυτά από τους έλληνες έτσι?

Σόρρυ και για τις πρωσοπικότητες,αλλά μάλλον αν αρχίσουμε να μιλάμε,από τον Francis Bacon και την Barbara Kruger στον Μιχαήλ Άγγελο και στον Martin Louther King,μάλλον χάνεις και εκεί.

Κανείς δεν είπε ότι και οι έλληνες δεν βγάλανε αξιόλογες ιδέες ή ότι δεν είχανε αξιόλογο πολιτισμό.Αυτή τη μανία να τον θεωρούμε τον καλύτερο,τη στιγμή που ακόμη και τα κριτίρια για αυτό το πράγμα είναι πολύ αμφισβητίσιμα,είναι απίστευτη.

Και επειδή ξεφεύγουμε,το σχόλιο μου ήτανε πάνω σε κάτι το οποίο θεωρ΄ται προσβλητικό.Όχι στην ιδεολογία κάποιου,την φυλή ή οποιοδήποτε άλλο χαρακτηριστικό.
Posted Image

#5535 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 29 October 2007 - 16:22

too much serious talking in black hole feels weird :emptyonexg1:

so i'll continue with sth random
Spoiler: