Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#55411 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούλιος 2011 - 17:31

Eξαρτάται από το τι καθηγητής θα σου πέσει.Εμένα μου χε πέσει ένα αξιαγάπητο δίδυμο,που η μόνη ερώτηση που μου έκαναν μέσα στο ΙΧ ήταν για το a/c...πως δουλεύει,τι υποδηλώνουν τα χρώματα στο διακόπτη κλπ...Απλά μην αγχώνεσαι,και να οδηγείς φυσιολογικά...Εγώ είχα ανοίξει για δεξιά στροφή αριστερό φλας :joyful:

#55412 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούλιος 2011 - 17:53

Youtube Video

what did i just watch?

sc5bab.jpg

#55413 magicofantasy

magicofantasy

♥ ☯ ✦ ★ ╋ ♠ ☾ ♣

• Members
  • 130 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούλιος 2011 - 17:57

Youtube Video

Δημοσιευμένη  εικόνα

#55414 animestarling

animestarling

Anime Amateur

• Members
  • 108 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούλιος 2011 - 18:52

Δηλαδη να παω να δω το τελευταιο Harry Potter..;;; Εγω νομιζα οτι θα ειναι απογοητευση οπως οι αλλες ταινιες... Ειδικα η πεμπτη...:blurah5:

Εκλεισε και το thread για τον gay γαμο και ηθελα να ποσταρω... Δεν προλαβα... Κριμα..:sigh2:

#55415 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούλιος 2011 - 19:17

Λίγο άκυρη ερώτηση προς το κοινό: όταν σε κάποιο anime ακούτε κάποιον να προφέρει το - kun μετά το όνομα π.x. Naruto kun, προς τα που σας φένετε να τείνει περισσότερο - κουν ή καν -?

#55416 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.828 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούλιος 2011 - 19:29

Eξαρτάται από το τι καθηγητής θα σου πέσει.Εμένα μου χε πέσει ένα αξιαγάπητο δίδυμο,που η μόνη ερώτηση που μου έκαναν μέσα στο ΙΧ ήταν για το a/c...πως δουλεύει,τι υποδηλώνουν τα χρώματα στο διακόπτη κλπ...Απλά μην αγχώνεσαι,και να οδηγείς φυσιολογικά...Εγώ είχα ανοίξει για δεξιά στροφή αριστερό φλας :joyful:

Σήματα δίνει :P

Ειλικρινά τα είχα κάνει τόσες φορές στη σχολή που από τις δύο πρώτες εικόνες θυμόμουνα τα υπόλοιπα. ~5 λεπτά υπόθεση, μην αγχώνεσαι :8):
rsrGbGx.gif

#55417 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 13 Ιούλιος 2011 - 19:31

papalos.gr και λιωστο στα test. Ειναι ακριβως ιδιο οπως στις εξετασεις. Εγω απ το βιβλιο μονο το μισο ειχα διαβασει αλλα το ειχα καψει το testακι και τελικα απεδωσε αφου περασα με 0 λαθη! Χα! :kakaka:

@Gilmaru, i think its κουν ^^

2bbd14fc.jpg

#55418 eyl

eyl

Elite Yuri Lover

• Members
  • 312 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούλιος 2011 - 20:03

Δηλαδη να παω να δω το τελευταιο Harry Potter..;;; Εγω νομιζα οτι θα ειναι απογοητευση οπως οι αλλες ταινιες... Ειδικα η πεμπτη...:blurah5:

η χειρότερη ever μα ever ήταν η τεταρτη. προσωπικά τη βρήκα πολύ καλή την τελευταία. βασικά μην ξεχνάς οτι ήταν η τελευταία άρα θα πήγαινα να τη δω οτι κ να ήταν. το μεγαλύτερο μέρος της αναλώνεται στην μάχη στο κάστρο. είχα πάει στον μαρθώνιο (1ο κ 2ο μέρος μαζί) κ έκατσα 4μιση ώρες κ απλα το λάτρεψα. αν είσαι γνώστης της ιστορίας απο τα βιβλία θα βρείς κάποιες :sigh2: σκηνές, αλλά οκ, δεν θα σε πειράξει τοσο διότι βρίσκεις κάποιες άλλες σκηνές που το αναπληρώνει.

αν αυτός που δεν βιαβασε τα βιβλία, κ είναι μόνο με τις ταινίες, δεν θα βρεις τρύπες κλπ, αλλά δεν θα του φανει τπτ διαφορετικό απο το 1ο μέρος. είναι η ακριβής συνέχεια.
Δημοσιευμένη  εικόνα
girls with guns - babes with blades κ βεβαίως βεβαίως tenshi!

#55419 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούλιος 2011 - 20:03

@Gilmaru, i think its κουν ^^

Επιτέλους, γιατί κάτι γνωστοί μου ακούγαν - καν - όλοι και έλεγα μήπως ήμουν εγώ ο περίεργος που άκουγα κουν :D.

Αν και έτσι οπως το προφέρουν οι Ιάπωνες νομίζω είναι λίγο διαφορετικό κι από τα δύο.

#55420 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούλιος 2011 - 20:13

Rest assure! Σίγουρα είναι κουν βάσει της βασικής προφοράς :P
Τώρα αν σε κανένα χωριό/πόλη το λένε αλλιώς, δεν το γνωρίζω...

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#55421 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούλιος 2011 - 20:30

Islam: how to Beat Your Wife (video removed)

me likes

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 14 Ιούλιος 2011 - 00:16

Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#55422 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 13 Ιούλιος 2011 - 20:33

Επιτέλους, γιατί κάτι γνωστοί μου ακούγαν - καν - όλοι και έλεγα μήπως ήμουν εγώ ο περίεργος που άκουγα κουν :D.

This is Kan.

Posted Image

This is also a kan.

Posted Image

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#55423 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1.105 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 13 Ιούλιος 2011 - 20:50

And this is Kun.
Posted Image

#55424 SouLSLayeR

SouLSLayeR

Anime Freak

• Members
  • 312 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 13 Ιούλιος 2011 - 21:35

Youtube Video

#55425 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούλιος 2011 - 21:39

Islam: how to Beat Your Wife (video removed)

me likes

Κρατιέμαι τόση ώρα αλλά...

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ?

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 14 Ιούλιος 2011 - 00:16

xbJ3b2w.jpeg