Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#55186 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPokke Village

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2011 - 14:21

:nbleed:

http://openpcr.org/2011/07/dna-is-now-diy-openpcr-ships-worldwide/

wow , πουλανε τέτοια? Λογικα , πανεπιστημια και εργαστηρια δεν θα μπορουν να τα προμηθευτουν? Μπορει να παρει ο καθενας (που εχει 500$)? :hmmm:

v4kFmx.png

#55187 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2011 - 15:37

To highlight ήταν το τηγάνι. Μη λέμε κ ό,τι θέλουμε!

:hahaha: Yeah, you're right. Μας πώς μπορώ να ξεχάσω αυτήν την επικούρα;

BFL, και αναλογικά να το πάρεις, περισσότερα "πράγματα" έκανε ο Maximus. Αλλά και ο χαμαιλέοντας ήταν καλός. :P

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#55188 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2011 - 15:59

Youtube Video

Δεν υπάρχει επάγγελμα που να συνδυάζει το μίσος και την ευγνωμοσύνη τόσο επιτυχημένα όσο ο οδοντίατρος.:nanana::nanteee:

PS: **** τα δημητριακά μου και τον ******* τον φρονιμίτη.:uhh:

#55189 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2011 - 16:01

Δεν υπάρχει επάγγελμα που να συνδυάζει το μίσος και την ευγνωμοσύνη τόσο επιτυχημένα όσο ο οδοντίατρος.:nanana::nanteee:

Γκουχδικηγόροιγκουχ :P

PS Περαστικούλια :3

xbJ3b2w.jpeg

#55190 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2011 - 16:12

wow , πουλανε τέτοια? Λογικα , πανεπιστημια και εργαστηρια δεν θα μπορουν να τα προμηθευτουν? Μπορει να παρει ο καθενας (που εχει 500$)? :hmmm:

Ο καθένας μπορεί να αγοράσει αυτό το μηχάνημα, φυσικά τα πανεπιστήμια έχουν διαφορετικό εξοπλισμό αλλά θα ήταν καλό να φτιάχναν όλοκληρα εργαστήρια με τέτοια μέσα για πρακτική εξάσκηση.

#55191 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1.105 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2011 - 16:44

A woman was caught trying to smuggle her husband out of a Mexican prison in a suitcase, it has emerged.
Maria del Mar Arjona, 19, was stopped after the guards at the jail in Chetumal saw her acting nervously and struggling with the heavy suitcase on wheels.
They opened the bag and found her husband Edwin Valdemar Artiaga Perez inside - wearing only socks and pants.
The husband was returned to his cell after last week's jailbreak attempt.
Ms Arjona had been at the prison in the eastern Quintana Roo state for a conjugal visit with her husband, and therefore had been allowed to take the suitcase inside, officials said.
She was only stopped as she attempted to leave through the main door of the building.
Her husband - who is reportedly serving a 20-year-old jail term for various unspecified crimes - was found curled up inside the bag.
Ms Arjona, who is pregnant, was also detained by the authorities, reports say.

Ultimate facepalm.
Posted Image

#55192 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2011 - 16:51

Wow ξεκίνησε νέο JoJo Part 8...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#55193 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1.108 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2011 - 17:21

81000494 msn error σε win 7. Any ideas?
μόνο χθες κατάφερα να μπω μια φορά, αφού απενεργοποίησα αυτό που ζητάει πιστοποιητικά στον explorer...

#55194 Thane

Thane

Studying Computer Sience in Samos

• Members
  • 15 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2011 - 18:24

Μπορεί κάποιος να μου στείλει το thread στο οποίο postαρουμε αστείες συζητήσεις από το forum η από διαφορά αλλά chats; Το χα δει πριν κάτι μήνες και θέλω να postαρω μια χθεσινη συζήτηση στην οποία έπεσε απίστευτο γέλιο. Θα το εκτιμούσα πολύ αν μου έστελνε κανείς το link του thread ^^

Δημοσιευμένη  εικόνα
El Psy Congroo

#55195 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2011 - 18:25

http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=1442&page=34

xbJ3b2w.jpeg

#55196 Thane

Thane

Studying Computer Sience in Samos

• Members
  • 15 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2011 - 18:27

http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=1442&page=34

Ευχαριστω παρά πολύ :3

Δημοσιευμένη  εικόνα
El Psy Congroo

#55197 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2011 - 18:43

PS: **** τα δημητριακά μου και τον ******* τον φρονιμίτη.:uhh:

Αφιερωμένο εξαιρετικά!
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=hHsDKqKE_kc[/YOUTUBE]

Δημοσιευμένη  εικόνα

#55198 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2011 - 20:15

http://news247.gr/ellada/paideia/skonaki_gigas_sto_tei_larisas.1175771.html

#55199 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2011 - 20:48

http://news247.gr/ellada/paideia/skonaki_gigas_sto_tei_larisas.1175771.html

Και καλα αμα μπορουσαν να το δουν αυτοι(το πως με ξεπερνα)δεν μπορουσαν και οι καθηγητες?

sc5bab.jpg

#55200 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2011 - 20:50

Χαχαχα! Αυτό είναι το ΤΕΙ μου!!!:kakaka:
Θυμήθηκα ένα περιστατικό με ένα φίλο, από διαφορετική από την δική μου σχολή, ο οποίος έγραφε ένα μάθημα και μου λέει να μου δώσει το βιβλίο και με sms να του στέλνω τις απαντήσεις.
Αφού σηκώθηκα νωρίς νωρίς (μου χάλασε και τον ύπνο) περίμενα να μου στείλει την πρώτη ερώτηση και περίμενα και περίμενα....ώσπου του στέλνω μήνυμα αλλά δεν το λαμβάνει.
Του τηλεφωνώ και έκπληκτος ακούω ότι "ο αριθμός που καλείτε δεν χρησιμοποιείται¨ή κάτι τέτοιο, καθώς είχε κάνει αίτηση διακοπής της σύνδεσης και αλλαγή σε κάρτα και έτυχε να γίνει εκείνη τη μέρα!!!:sadist:
Αλλά το κορυφαίο ήρθε μετά που τον συνάντησα...μου είπε ότι τον είχε πάρει και ο ύπνος!!!:sigh2:
Φυσικά και του πέταξα το βιβλίο στη μούρη!!!:madtodeath:
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα