Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#55141 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2011 - 11:20

Morning Randomness

[media]http://www.youtube.com/watch?v=na7zaTeF0tA&NR=1[/media]
phmava.php

#55142 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2011 - 11:22

Θύμα της Seagate κι εγώ. Μια ωραία μέρα χάλασε κι επειδή ήταν αργία έπρεπε να μείνω χωρίς υπολογιστή για μέρες. Και ναι ήταν ο βασικός μου δίσκος και χάθηκαν όλα. Από τότε Samsung, Hitachi, Western Digital και ο,τιδήποτε άλλο εκτός από Seagate.

Τα ίδια και για τις MSI μητρικές. Μου είχε τύχει μια ελαττωματική που ενώ στο manual έλεγε πως υποστήριζε διπύρηνους, στην πράξη μετά από λίγη ώρα λειτουργίας απλά έκλεινε ο υπολογιστής. Στην αρχή νόμιζα πως έφταιγε το τροφοδοτικό ώσπου ανακάλυψα την αλήθεια...

#55143 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2011 - 11:28

Μην το γρουσουζεύετε λέμε, 2 δίσκους εδώ και 1-2 χρόνια και παραπάνω τους έχω (για Seagate μιλάω) και μια χαρά πάνε.
phmava.php

#55144 keitaro

keitaro

19 Χρόνια Φαγούρα

• Members
  • 20 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2011 - 11:55

Νομίζω μόνο οι Barracuda 7200.11 ήταν ελλατωματικοί.Πάντως και γω που έχω αγοράσει έναν goflex μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος^^(και ελπίζω να συνεχίσω να είμαι 1tb ταινίες έχω μέσα).

#55145 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2011 - 11:55

Έχω κλάψει, θρηνήσει και θάψει 2 εξωτερικούς seagate :if:

In other news τον πλήρωσα τον ΠΟΤΕ αλλά ακόμα να μου επαναφέρει το Internet...Ναναι καλά η Ξένια...

xbJ3b2w.jpeg

#55146 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPokke Village

Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2011 - 12:01

Need help! Θελω να αλλάξω τα Host files (C: > Windows > System32 > Data > etc , αυτα τα Host files) αλλα μου λέει οτι δεν γινεται να τα αποθηκευσω....... Προσπαθησα να ανοιξω το Notepad σαν administrator να κάνω paste μεσα ο,τι ηθελα να βαλω και αν το κανω save στον φακελο , γιατί τα Hosts files μου δεν ειναι σε μορφη txt..... Και εκανα save αυτο που θελω , σαν hosts στον φάκελο etc.... Καλα έκανα ή κανω μ****ίες?

v4kFmx.png

#55147 Nicktheartist

Nicktheartist

Anime Fan

• Members
  • 156 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens,Korydallos

Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2011 - 12:23

Μην μου λετε τετοια για την seagate και το χρουσουζευτεται για εχω εναν εξωτερικο 500αρι και αμα χασω ολα τα ανιμε που εχω μεσα θα κλαιω.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#55148 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2011 - 13:11

Need help! Θελω να αλλάξω τα Host files (C: > Windows > System32 > Data > etc , αυτα τα Host files) αλλα μου λέει οτι δεν γινεται να τα αποθηκευσω....... Προσπαθησα να ανοιξω το Notepad σαν administrator να κάνω paste μεσα ο,τι ηθελα να βαλω και αν το κανω save στον φακελο , γιατί τα Hosts files μου δεν ειναι σε μορφη txt..... Και εκανα save αυτο που θελω , σαν hosts στον φάκελο etc.... Καλα έκανα ή κανω μ****ίες?

Copy hosts στο desktop, κάντο edit με ένα texteditor(notepad++ recommended) και μετά copy paste στο C/:windows/system(οπου τέλος πάντων είναι το αρχικό

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#55149 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2011 - 13:14

Youtube Video

Trololololol

2bbd14fc.jpg

#55150 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPokke Village

Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2011 - 13:50

Copy hosts στο desktop, κάντο edit με ένα texteditor(notepad++ recommended) και μετά copy paste στο C/:windows/system(οπου τέλος πάντων είναι το αρχικό

I thx u a lot :gotit:

v4kFmx.png

#55151 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2011 - 14:03

Good luck bro, καλύτερα να τον πάρεις, να τον πετάξεις και να πάρεις καινούργιο πριν εκραγεί

Χμ. Μετά από clear unmount και ξανά έλεγχο SMART, o δίσκος εμφανίζεται υγιής. Πρέπει να την γλύτωσα. Ίσως ήταν κάποιο fan που να χάνει στροφές και δεν κατάλαβα καλά τι άκουσα.

Άσε με να μαντέψω... Seagate;

Nope, Samsung. Έχω δύο Samsung και ομολογώ ότι ήταν υπεράνω των προσδοκιών μου. Τελευταία φορά που είχα Seagate ήταν όταν τα 80GB ήταν πολλά.

#55152 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2011 - 15:38

Posted Image

Cheesus saves.

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#55153 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2011 - 15:52

Posted Image

Fin agrees!

#55154 eyl

eyl

Elite Yuri Lover

• Members
  • 312 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2011 - 15:58

Posted Image

Fin agrees!

:hihi2: ήταν το πρώτο που μου ήρθε στο νου! one of the best episodes! (ο fin όπωε συνήθως στον κόσμο του)
Δημοσιευμένη  εικόνα
girls with guns - babes with blades κ βεβαίως βεβαίως tenshi!

#55155 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2011 - 16:02

Ο ωραίος κάλλει
παρά πάντας βροτούς
ως ανείδεος νεκρός καταφαίνεται,
ο την φύσιν ωραΐσας του παντός.