Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#54946 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2011 - 03:34

Ξαφνικά τα πάντα βρίσκονται και πάλι στη θαλπωρή του δίσκου μου -όχι πως πριν το ρικόβερι δεν ήταν, αλλά οκ-, πολλά θενξ! Τελικά βλακείες χάθηκαν, αλλά όταν πριν το ντιλίτ πατάς και πέητζ ντάουν επιλέγοντας ό,τι υπάρχει κάτω από το αρχείο, δεν είσαι ποτέ σίγουρος.

Είσαι κουλ

HnH5aB0.jpg

#54947 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2011 - 07:14

Καλημέρα τρύπα...καλημέρα anime.gr και καλό μήνα!!!
Ήρθε επιτέλους η Παρασκευή! Ελπίζω σε ένα ηλιόλουστο ΣΚ για να κάνουμε κανένα μπανάκι.
Το απόγευμα όποιος θέλει μπορεί να συμμετάσχει στην online αναμέτρηση στο age of empires 2 the conquerors, με εμένα και τον Mike the great μέχρι στιγμής.
Στείλτε μου pm όσοι θέλετε για να οργανωθούμε.
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#54948 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.828 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2011 - 08:43

Καλημέρα τρύπα...καλημέρα anime.gr και καλό μήνα!!!
Ήρθε επιτέλους η Παρασκευή! Ελπίζω σε ένα ηλιόλουστο ΣΚ για να κάνουμε κανένα μπανάκι.
Το απόγευμα όποιος θέλει μπορεί να συμμετάσχει στην online αναμέτρηση στο age of empires 2 the conquerors, με εμένα και τον Mike the great μέχρι στιγμής.
Στείλτε μου pm όσοι θέλετε για να οργανωθούμε.

Εδώ θα βγάλουν aoe online και συ παίζεις ακόμα το 2, θυμάμαι είχα δοκιμάσει το demo και μου προκαλούσε πονοκέφαλο :cry5:
rsrGbGx.gif

#54949 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2011 - 11:23

καλημερα guyz και καλο μηνα!!!

btw
Youtube Video

Spoiler:

#54950 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 271 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2011 - 11:33

CYBORGS.

Youtube Video

^ Version 1

Posted Image

Version 2

Posted Image

Version 3

Posted Image

Version 4 (Final)

:hiding_something:

sigELIK.jpg   adorexu7.gif3.png

#54951 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2011 - 11:43

Καλό μήνα. Ξέρεις κανείς τι παίζει και δεν μπορώ να δω κανενός τα avatar στο msn?
Δοκίμασα restart, έψαξα στα options, αλλά δεν έχει κάποια επιλογή που να τα κάνει disabled.

Tiger-stock-blog-header.jpg

#54952 eyl

eyl

Elite Yuri Lover

• Members
  • 312 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2011 - 12:37

καλημερα guyz και καλο μηνα!!!

btw

Youtube Video

Spoiler:

η πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία του glee. μέχρι κ ο bieber ήταν υποφερτός, αλλα αυτό με τρόμαξε.
Δημοσιευμένη  εικόνα
girls with guns - babes with blades κ βεβαίως βεβαίως tenshi!

#54953 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2011 - 12:49

κοιτα το original οντως ειναι αθλιο αλλα το version του glee μ'αρεσε παρα πολυ!!!(οχι και χειροτερο απ'τον bieber :P)

also
Spoiler:

#54954 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2011 - 12:56

Glee cover was epic. +1 for internet/pop culture related comedy+the context (it was a friday ball during which it was sang in the series)+ a really good cover (something that many others including Katy Perry did not manage to do).

Βασικά ήταν πολύ πιο πετυχημένο από το Bieber tribute if you ask me.

#54955 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2011 - 13:06

Χίλιες φορές καλύτερα Gaga, Rebecca Black και Bieber παρά εκείνα τα βαρετά τραγούδια από musicals :P

εδιτ: Για το glee μιλάω, έτσι? :P

xbJ3b2w.jpeg

#54956 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2011 - 14:32

[media]http://www.youtube.com/watch?v=nVlY3ZTrBkw[/media]
1000 φορες καλυτερο

#54957 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2011 - 14:44

Καλό μήνα. Ξέρεις κανείς τι παίζει και δεν μπορώ να δω κανενός τα avatar στο msn?
Δοκίμασα restart, έψαξα στα options, αλλά δεν έχει κάποια επιλογή που να τα κάνει disabled.

Aσε το ειχα παθει κι εγω αυτο οταν μου ειχε μπει το update για το MSN 2011.
Εγω δεν μπορουσα να βλεπω ουτε emoticons, ουτε να ανταλαζω εικονες με αλλους που δεν ειχαν την ιδια εκδοση.
Ετσι, το εσβησα και κατεβασα παλαιοτερη εκδοση οποτε ολα ηταν ενταξει.

Πιο προσφατα ομως επαθα κατι ισως ακομα χειροτερο.
Επειδη σε καποια φαση εκανε ενα update και μου σβηστικαν ολες οι επαφες (ακουγεται τρομερο αλλα ειχα ελαχιστες ετσι κι αλλιως) κανοντας ουσιαστικα reboot στο account μου, καποιες επαφες παρολο που τις ξαναεβαλα φαινονται μονιμως offline και δεν μπορω να επικοινωνησω μαζι τους.
Οσοι απο δω με βλεπετε μονιμως offline (ενω στην πραγματικοτητα ειμαι available) ισως μπορειτε να δοκιμασετε να με κανετε delete αι να μου ξαναστειλετε invitation.

Aμα καποιος εχει αντιμετωπησει το ιδιο προβλημα ας βοηθησει, γιατι περα απο μελη του φορουμ το ιδιο εχει συμβει και με ενα κολλητο μου, με τον οποιο μιλουσαμε συχνα.

O6rrvsU.jpg

#54958 eyl

eyl

Elite Yuri Lover

• Members
  • 312 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2011 - 15:10

όχι ρε εσυ! όταν είχε musical έλιωνα! ειδικά όταν είχε wicked. (μιλάω για defying gravity και το no good)

το επεισόδιο με τη gaga το έκανα rewatch 3 φορές! lea michael ftw!
Δημοσιευμένη  εικόνα
girls with guns - babes with blades κ βεβαίως βεβαίως tenshi!

#54959 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2011 - 15:24

Εντάξει άλλο musical με Barbara όμως, και άλλο το Wicked που είναι στα top της 10ετίας!!

~ξέρεις ότι η τύπισσα που έπαιζε τη μάνα της Rachel είναι αυτή που έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο wicked στο Broadway έτσι;!!~

Δημοσιευμένη  εικόνα

#54960 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2011 - 17:01

Χίλιες φορές καλύτερα Gaga, Rebecca Black και Bieber παρά εκείνα τα βαρετά τραγούδια από musicals :P

εδιτ: Για το glee μιλάω, έτσι? :P

Μην βάζουμε την θέα της τέχνης μαζί με τα σκουπιδόπαιδα, έλα τώρα:yawn2:
Δημοσιευμένη  εικόνα