Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#5461 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 26 October 2007 - 11:10

Φοβερό το Orange Box, αλλά ειδικά το Portal είναι το puzzle game της δεκαετίας. Nuff said, τσακιστείτε παίξτε το. :riiight:

Όντως το Portal είναι πολύ ωραίο.. To hl2:ep2 το τερμάτισα χθες βράδυ... Καλό ήταν αλλά σίγουρα δεν άγγιξε το αρχικό hl2... Και το κακό είναι ότι στην τελευταία πίστα βγάλανε αρκετούς εχθρούς για να μην είναι λέει πολύ δύσκολη... :deadga6:

Spoiler:

Καλά μου φαίνεται οι Ιάπωνες συγκαλύπτονται σε αυτό το θέμα σιωπηλά.. Υπάρχουν μεν οι νόμοι, αλλά... :emptyonexg1:
phmava.php

#5462 kabamaru-1986

kabamaru-1986

Koenma-Sama

• Members
  • 627 posts

Posted 26 October 2007 - 12:59

Αυτα ειναι!
Χαλασε το My Book μου 250Gb και μου εδωσαν στο Πλαισιο καινουργιο 320Gb χωρις επιβαρινση.Η μλκ ειναι οτι εχασα 250GB movies , anime , music:Crying2::roar::despair::madtodeath:
/////////////////////////////////////////////////

Η λιστα μου (Για ανταλαγες pm me)

Πατα εδω:kill4u:

Ειμαι κλεφτης πατα με αν τολμας:hiding_something:

#5463 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 26 October 2007 - 13:01

Αυτα ειναι!
Χαλασε το My Book μου 250Gb και μου εδωσαν στο Πλαισιο καινουργιο 320Gb χωρις επιβαρινση.Η μλκ ειναι οτι εχασα 250GB movies , anime , music:Crying2::roar::despair::madtodeath:

θενκ γκαντ που δεν πηρα μαη μπουκ γιατι εισαι ενας απο τους πολλους που επαθαν την ιδια ζημια.
-δεν φανταζομαι τι χαμος θα γινει που προτινα πριν 2 μηνες σε φιλο να παρει το 500 μαη μπουκ και του χαλασει.θα με φαει ζωντανο.-
(το καλο ειναι οτι θα χορτασει κιετς.)

Posted Image

#5464 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 26 October 2007 - 13:06

Να πάνε να *beep* όλα τα ελικόπτερα που περνάνε σήμερα πάνω από το κεφάλι μου και δεν μ' αφήνουν να διαβάσω!!! :madtodeath:

Αυτα ειναι!

Όταν έχεις 500άρι WD και ακούς τέτοια (και ειδικά όταν την έχεις ξαναπάθει με άλλες μάρκες φορητών σκληρών), σε λούζει κρύος ιδρώτας.

Αναξιόπιστα και τα WD λοιπόν; Θα 'πρεπε να το περιμένω... *starts burning DVDs like no tomorrow* :sigh2:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#5465 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 26 October 2007 - 13:18

Να πάνε να *beep* όλα τα ελικόπτερα που περνάνε σήμερα πάνω από το κεφάλι μου και δεν μ' αφήνουν να διαβάσω!!! :madtodeath:

ελικοφορα αεροπλανα ειναι.. και ειναι μονο ενας αν δεν κανω λαθος, που για καποιο λογο εχει αποφασισει να κανει γυρες το κεντρο της Θεσσαλονικης σε χαμηλο υψος...

βρηκες και συ μερα να διαβασεις...

φαε κανα γλυκακι, πιες καμια μπυριτσα...

εγω μολις ηδη ευχαριστηθηκα ενα πιατο κορμο με συνοδεια μια Samichlaus, και νιωθω ωραια..

:bath:
Posted Image

#5466 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 26 October 2007 - 13:19

Αυτα ειναι!

*shivers*
don't say scary things >w<
*pets her MyBook*

#5467 kabamaru-1986

kabamaru-1986

Koenma-Sama

• Members
  • 627 posts

Posted 26 October 2007 - 13:46

To θεμα ειναι οτι το επαθα πανω στο Back up!
Συν οτι ειχα διαβασει τα καλυτερα λογια.
Απο εδω και περα εσωτερικο και ας μπαινοβγαινει
/////////////////////////////////////////////////

Η λιστα μου (Για ανταλαγες pm me)

Πατα εδω:kill4u:

Ειμαι κλεφτης πατα με αν τολμας:hiding_something:

#5468 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 26 October 2007 - 13:52

None of them is legal :sigh2:

Erika Umeda (1991-05-24)
Maimi Yajima (1992-02-07)
Saki Nakajima (1994-02-05)
Airi Suzuki (1994-04-12)
Chisato Okai (1994-06-21)
Mai Hagiwara (1996-02-07)
Kanna Arihara (1993-06-15)

ναι και φαίνονται

Ο νομαρχης Θεσσαλονικης τι γνωμη εχει για ολα αυτα;:oo:

Ο Μέγας Άγιος Ψωμιάδης και Ο Απαντοχού Θεσσαλονικιός εθνικιστής έχει την τιμιτική του αυτό το σαβ/κο

Spoiler:

#5469 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 26 October 2007 - 14:12

Αυτα ειναι!

Εγώ έναν 320αρι έχω.Πάντως DVD και πάλι DVD.Πόσα πια να σου χαλάσουν 1-2 DVD σιγά.Ενώ αν σου χαλάσει σκληρός:terror2:Γι'αυτό με το που τελειώνει μια σειρά τη γράφω σε DVD.

Posted Image

#5470 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 26 October 2007 - 14:14

Ο Μέγας Άγιος Ψωμιάδης και Ο Απαντοχού Θεσσαλονικιός εθνικιστής

αν ενας υπαρχει ενας "τιτλος" για αυτον ,δεν ειναι αλλος απο το ΓΕΛΟΙΟΣ.

Posted Image

#5471 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 26 October 2007 - 15:05

το ίδιο λέτε με άλλα λόγια... :D

#5472 LiosAlfa

LiosAlfa

Anime Elite

• Members
  • 1,175 posts

Posted 26 October 2007 - 15:37

Κανα Help εδω plz?

http://www.anime.gr/forums/anime-music-jmusic/3048-help-%CC%E5-ping-pong-ost.html
Posted Image

#5473 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 26 October 2007 - 15:42

Χάλασε; Μην μου λέτε τέτοια ρε παιδιά γιατί αν χαθούν αυτά που έχω στον σκληρό την έκατσα. Εκτός του για να ξαναμαζέψω όλα αυτά τα αρχεία θα μου πάρει απίστευτο χρόνο (και πάλι δεν νομίζω), υπάρχουν και αρχεία όπως εργασίες κλπ που δεν ξαναβρίσκονται :terror2::deadga6:
phmava.php

#5474 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 26 October 2007 - 15:46

Χάλασε; Μην μου λέτε τέτοια ρε παιδιά γιατί αν χαθούν αυτά που έχω στον σκληρό την έκατσα. Εκτός του για να ξαναμαζέψω όλα αυτά τα αρχεία θα μου πάρει απίστευτο χρόνο (και πάλι δεν νομίζω), υπάρχουν και αρχεία όπως εργασίες κλπ που δεν ξαναβρίσκονται :terror2::deadga6:

νταξ δεν χαλαει και το 100% -οπως συνεβη αν θυμαμαι καλα με ενα μοντελο 120γιγαμπαητ 7200 ΑΤΑΡΙ της γουεστερν που χαλασαν ΟΛΑ ομως-
κανε και κανα μπακ απ.
δεν ξερεις ποτε μα ποτε τι γινεται

-σκορδα,βασκανιες κλπ-

Posted Image

#5475 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 26 October 2007 - 16:36

Εγώ πάντως έχω έναν Maxtor 250 Mb κάπου 2 χρόνια τώρα και δεν έχει πάθει τίποτα. Δεν τον κουβαλάω δεξιά αριστερά βέβαια... Ευτυχώς κάθε λίγο και λιγάκι αδειάζει και τα πάντα γράφονται σε DVD (επειδή δεν χωράνε να τα κρατάω όλα στους σκληρούς anyway...)