Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#54541 ma_foteini

ma_foteini

definately busy

• Members
  • 240 Δημοσιεύσεις:
  • Location2.09km off the City Walls

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2011 - 18:10

damm! ψημένη είμαι. λίγο εκτος οι ημερομηνιες, αλλά το μεγαλο πρόβλημα είναι οτι εν εχω αυτοκίνητο τζαι το μεν εshεις αυτοκίνητο κύπρο είναι σαν να είσαι ανάπηρος.

κ με τον meidei φανταρο μαλλον δεν θα πετύχει το καρπουζο-σπασιμο.....

dat iz so tru!
meidei, μήπως σε προλαβαίνουμε στην ορκομωσία σας;;!
και έλεγα να κατέβαινα φέτος τέλη αυγούστου (έχουμε και κάτι κοινωνικές υποχρεώσεις..)ουφ, εμένα η "βάση" των διακοπών είναι η λευκωσία... 4seasons ε;να πας για breakfast εκεί μια μέρα, δε θα φας τίποτα όλη την υπόλοιπη!

εδιτ: ένα ολόκληρο χαλούμι αθεόφοβη;;;;;

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από ma_foteini: 25 Ιούνιος 2011 - 18:11
τυρί

#54542 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2011 - 18:32

Etoooo...

Την φάγαμε 2 άτομα αν και εγώ έφαγα περισσότερο *πολύ περισσότερο XD*

Ήταν τόσο νόστιμη η άτιμη, που αν ήταν άντρας θα την παντρευόμουν και θα έκανα τα παιδιά της :hihi2:

Πάντως όταν ήμουν πιτσιρίκι, η αγαπημένη μου βραδυνή έξοδος ήταν να βάζω τα καλά μου και να βάζω τη θεία μου να με κάνει τουρ σε όλα τα μεγάλα ξενοδοχεία στην παραλία :3

Το καλύτερο είναι να πηγαίνεις στις παραλίες τους το πρωί, να βουτάς πετσετούλα από κάτι lockers που έχουν εκεί και να προσποιείσαι ότι είσαι πελάτης...Έχουν κάτι υπέροχα κρεβατάκια με μαξιλάρες και ψάθινες ομπρέλες~ Εντάξει βέβαια η Λεμεσσός δεν έχει τις παραλίες που έχει ο Πρωταράς αλλά μην τα θέλουμε και όλα δικά μας :P

xbJ3b2w.jpeg

#54543 ma_foteini

ma_foteini

definately busy

• Members
  • 240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2011 - 18:36

ιιιιιι vagabondo!!!!
χα, κι εμάς τέτοια βόλτα μας κάνανε όταν ήμασταν στην Πάφο! Εκείνο το alexander the great το είχα ερωτευτεί! ή μήπως τα παγωτά του; χμ....

#54544 eyl

eyl

Elite Yuri Lover

• Members
  • 312 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2011 - 19:02

λεμεσό έχω να πάω χρόνια. ως πόλη γενικά την αποφευγω. κ μένα η βάση μου nicosia (στους 45 βαθμούς μόνο hardcore μαζοχιστρια μπορώ να χαρακτηριστώ) είναι. ισχύει, οι καλύτερες παραλίες είναι στην αμμόχωστο, είτε ελευθερη είτε κατεχόμενη οι παραλίες είναι φοβερές. κ πύργο έχει 1 , αλλά που να οδηγήσεις 4-5 ώρες να πας απο λευκωσία. πάντως αν πάτε να φάτε αγριοκάτσικο. μαμαει!
Δημοσιευμένη  εικόνα
girls with guns - babes with blades κ βεβαίως βεβαίως tenshi!

#54545 ma_foteini

ma_foteini

definately busy

• Members
  • 240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2011 - 19:13

45, μη σου πω και 48 πού και πού αλλά δεν το λένε για να μην πανικοβάλλονται. όταν είχα δει αυτή τη θερμοκρασία στο αμάξι, νόμιζα ότι είχε χαλάσει το θερμόμετρο. και μετά άνοιξα το παράθυρο-μέγα σφάλμα, έψηνες άνετα ομελέτα μή σου πω έβραζες και νερό για τσαγάκι...
πύργος; τυλλιρίας; κάπου στην πόλη της χρυσοχού δεν είναι αυτό; dam that's a long way! αλλά άμα παίζει αγριοκάτσικο... πωπω κοιλιόδουλες λέμε!:gotit:

#54546 eyl

eyl

Elite Yuri Lover

• Members
  • 312 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2011 - 19:30

πύργος τυλληρίας yeah. όχι, είναι πολύ πιο μακρια. είναι επαρχια λευκωσιας, πάνω αριστερά της μόρφου, δεξια του ακάμα, κανονικά πριν την εισβολή ήταν μισή ώρα δρόμο απο λευκωσία αλλά μετά έκοψαν κάθε δίοδο, κ κάτι έλεγαν για οδόφραγμα αλλά δεν ξέρω τί έγινε.

αν είσαι κύπρο, το τελευταίο πράγμα που δεν πρέπει να σε ανησυχεί είναι το φαι!!!

για οικονομικούς λόγους δεν το λένε. διότι πρέπει να σταματήσουν όλες οι εργασίες υπαίθρου. αλλά είναι ******* κ αφήνουν τους ανθρώπους να ψήνονται. τις κυριακές θα δεις να λένε αληθινές θερμοκρασίες.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#54547 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2011 - 19:42

Μόλις γύρισα από το 1ο μου επικό μπάνιο στη θάλασσα. Πήγαμε με τα ποδήλατα στο Καρτερό [περίπου 6-7km] ( από το Κέντρο του Ηρακλείου). Κάναμε μπανάκι, παίξαμε ρακέτες, φάγαμε σουβλάκι, παγωτό και είχαμε και έναν πανέμορφο σκύλο μαζί μας.

Περιττό να πω ότι είμαι σαν τον ΤαμΤαμ :P

Tiger-stock-blog-header.jpg

#54548 Thane

Thane

Studying Computer Sience in Samos

• Members
  • 15 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2011 - 19:48

http://www.nyancatfly.com/

I am sooooo addicted..

Πραγματικά δεν μπορώ να σταματήσω.. aargh

Δημοσιευμένη  εικόνα
El Psy Congroo

#54549 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2011 - 19:54

Έσπασα ένα βάζο και κόπηκα :run:

#54550 eyl

eyl

Elite Yuri Lover

• Members
  • 312 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2011 - 19:58

betadine τωρα! ελπιζω να μην κόπηκες πολυ.

μονοπόλησα το thread σημερα. κ μετά απο 24 ώρες πάω για ύπνο. bye, take care.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#54551 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2011 - 20:02

Έσπασα ένα βάζο και κόπηκα :run:

Κριμα το βαζο

#54552 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2011 - 20:05

Το πρωτο μου μπανιο το έκανα με έναν κολητο μου την πρωτη μερα που με "απεργησανε". Αυτός τυπικος ομοφυλόφιλος που εχει 42.000 κρεμες για ολες τις χρησεις και αμα δει ρυτιδα θα παρει σβαρνα τους ψυχολογους.
Εγω τυπικος χωριαταρος που επειδη ειμαι αρκετα μαυριδερος ηδη και καιγομαι δυσκολα, φοραω αντηλιακο σε καθε εκλειψη σεληνης.
Αφου με κραζει που παιζω με τη φωτια αποφασιζω να βαλω λιγο στους ωμους, (το οποιο σημειοτεον ηταν 52 βαθμους για μωρακια με πολυ ευαισθητο δερμα) μιας και λεφτα για ομπρελες δεν ειχαμε και αμα καθομαι πολλες ωρες στον ηλιο καμια φορα αρπαζω και λιγο εκει. Κανω το λαθος ομως να τον γραψω στα κοχονια μου οταν μου ελεγενα το αλειψω πολυ καλα απλως γιατι ... βαριομουνα.

Το αποτελεσμα: επειδη δουλευω πολυ με το μηχανακι κεφαλι και λαιμο ειμαι καταμαυρος. απο τη λαιμοκοψη μεχρι κατω απο τους ωμους αρκετους τονους ανοιχτοτερο χρωμα (κατι σε ληγμενη σοκολατα γαλακτος) και απο κει και κατω γκαγκανος παλι.

Σα ζεβρα που τη βουτηξαν απο το κεφαλι στη χλωρινη ειμαι ο καραγκιοζης. Και δεν μπορω να του πω και κουβεντα κιολας.

Υ.Γ. περα απο τη γκρινια, για πρωτο και μοναδικο μπανιο μεχρι τωρα το καταφχαριστηθηκα. Πηγα 12 το μεσημερι και εφυγα οταν ο ηλιος κοντευε να κρυφτει στο βουνο.

stasou%2520mygdala.jpg

#54553 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2011 - 20:06

http://www.nyancatfly.com/

I am sooooo addicted..

Πραγματικά δεν μπορώ να σταματήσω.. aargh

also try nyancatlostinspace

/κάψιμο

#54554 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2011 - 20:39

Χθες το βράδυ παθαίνει συγκοπή το modem/router μου κλείνει όλα τα φωτάκια του σπιτιού του, και αφήνει την τελευταία του πνοή. Αφού το κηδέψαμε με αυτό το καλό παιδί από τον ΟΤΕ, μας είπε ότι πρέπει να πάρουμε καινούργιο γιατί έχει λήξει και η εγγύηση.
Αγοράζουμε καινούργιο, και με το που το φέρνουμε στο σπίτι....ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΝΕΚΡΩΝ! Δίνει μια το modem-ζόμπι, ανοίγει τα φωτάκια του, και ΤΣΟΥΠ! Ιντερνετ ξανά!

Και μείναμε με το extra modem στο χέρι.
Γουάτ δι φακ γουοζ δατ; Ο_ο

Εμένα πριν μερικές μέρες σταμάτησε να λειτουργεί το στερεοφωνικό μου (δεν άνοιγε με τίποτα). Τώρα πάω μέσα στο δωμάτιο και βλέπω να έιναι σε demo mode και να αναβοσβήνουν όλα τα λαμπάκια (όπως κάνει όταν είναι σε αυτό το mode, για επίδειξη).

Λίγο καθυστερημένο το quote, αλλά τώρα έγινε :hahaha:

Πάντως κάτι μου λέει ότι θα ξανασταματήσει... Τέλος πάντων άντε να δούμε.
phmava.php

#54555 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2011 - 20:48

betadine τωρα! ελπιζω να μην κόπηκες πολυ.

μονοπόλησα το thread σημερα. κ μετά απο 24 ώρες πάω για ύπνο. bye, take care.

Όχι, δεν είναι τίποτα σοβαρό, έβαλα betadine και όλα καλά

Κριμα το βαζο

Τι καλός άνθρωπος, νοιάζεται για τα βάζα των άλλων