Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#54511 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 25 June 2011 - 13:53

Πείτε καμιά ιδέα για πράγματα που μπορώ να βάλω σε μια ομελέτα...Μέχρι στιγμής έχω bakon, πιπεριές κόκκινες, χαλούμι και πατάτες τηγανητές...

Έχω κάτι στο μυαλό αλλά αν είσαι μόνη στο σπίτι δε γίνεται:hihi2:

Posted Image

#54512 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 25 June 2011 - 13:53

Κάτι τέρατα που μοιάζουν σαν να έκαναν combine 2 ή 3 έντομα μαζί πώς λέγονται;

#54513 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 25 June 2011 - 14:00

Χιμαιρες.

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#54514 eyl

eyl

Elite Yuri Lover

• Members
  • 312 posts

Posted 25 June 2011 - 14:03

Και πέρα από το buzz buzz ας μην ξεχάσουμε το ανεμελο θροισμα των φτερών της κατσαρίδας. *shivers*

Επίσης τα aroxol kαι συναφή δεν κάνουν τί-πο-τα. Ασετόν for the win. Εγγυημένη επιλογή. Εναλλακτικά νέφτι (να παρεις το μπουκαλάκι που πιτσιλάει μακρυά).

Και εγώ μισώ το καλοκαίρι.

*πάει να ψοφήσει στη γωνιά της*:sadist:

μου θύμισες το προηγούμενο σαββατο, που κατα τις 9 το βραδάκι ανοίγω το φως, ανοιχτά τα παντζούρια κ κάτι μπαίνει μέσα κάτι (τεραααααστιο) κανει 2-3 κύκλους γύρω απο τη λαμπα κ μετά πάει κ κάθετσι στον τοίχο απέναντι κ βλεπω μια κατσαρίδα 10 εκατοστά! μέσα σε 3 sec πήρα τα ρούχα απο την καρέκλα, παπούτσια, έκλεισα την πόρτα, ντύθηκα μισό μέτρο απο την εξώπορτα, πήρα κλειδία κ βγήκα. επέστρεψα σπίτι κυριακή απόγευμα!!!! μου έκανε έξωση η κατσαρίδα!!!
Posted Image
girls with guns - babes with blades κ βεβαίως βεβαίως tenshi!

#54515 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 25 June 2011 - 14:04

Πείτε καμιά ιδέα για πράγματα που μπορώ να βάλω σε μια ομελέτα...Μέχρι στιγμής έχω bakon, πιπεριές κόκκινες, χαλούμι και πατάτες τηγανητές...

Oμελετα με πατατες. Οτι πιο απλο και χορταστικο ^^

2bbd14fc.jpg

#54516 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 25 June 2011 - 14:07

Έχω βάλει σε ομελέτα φασολάκια δροσερά που είχαν ξεμείνει από την προηγούμενη μέρα. Δεν φαντάζεστε πόσο νόστιμη ήταν.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#54517 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 25 June 2011 - 14:08

^
^+1
Και τη πίτσα με ζαμπόν και τυρί την τρώω μόνο. Δεν μπορώ τα σύνθετα πράματα. :P

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#54518 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 25 June 2011 - 14:14

Έχω κάτι στο μυαλό αλλά αν είσαι μόνη στο σπίτι δε γίνεται:hihi2:

Oh you :Crying2:

Πάντως η ομελέτα εν είshε λάθος :P Φεστιβαλ χοληστερίνης βέβαια, μέ ενα ολόκληρο χαλούμι μέσα, 300 γραμάρια bakon, 5 αυγά και 3 πατάτες αλλά τουλάχιστον θα πάω ευτυχισμένη *χαϊδεύει κοιλίτσα*

Συμπατριώτες και συμπατριώτισσες, εγώ θα κατέβω Κύπρο τέλη Αυγούστου, θα είναι κανείς εκεί να κανονίσουμε anime meeting στη Μεγαλόνησο?

xbJ3b2w.jpeg

#54519 clampman17

clampman17

Computer Psychologist

• Members
  • 662 posts

Posted 25 June 2011 - 14:15

Οι Γιαπωνέζοι πάντως έχουν βρει εδώ και καιρό την λύση στην ανικανότητα των εντομοκτόνων να αντιμετωπίσουν τους ενοχλητικούς εισβολείς...

:blingeye2:
Posted Image
Courtesy of Kenny!

#54520 eyl

eyl

Elite Yuri Lover

• Members
  • 312 posts

Posted 25 June 2011 - 14:21

Oh you :Crying2:

Πάντως η ομελέτα εν είshε λάθος :P Φεστιβαλ χοληστερίνης βέβαια, μέ ενα ολόκληρο χαλούμι μέσα, 300 γραμάρια bakon, 5 αυγά και 3 πατάτες αλλά τουλάχιστον θα πάω ευτυχισμένη *χαϊδεύει κοιλίτσα*

Συμπατριώτες και συμπατριώτισσες, εγώ θα κατέβω Κύπρο τέλη Αυγούστου, θα είναι κανείς εκεί να κανονίσουμε anime meeting στη Μεγαλόνησο?

5 αυγα? oh man!

πόσο τέλος αυγούστου περίπου? εσκέφτουμουν να μεν κατεβώ καθόλου φέτος. αλλα μπορεί να μου αλλάξεις γνωμη.
Posted Image

#54521 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 25 June 2011 - 14:24

23 -31 :P Θα είμαι Λεμεσσό, Άγιο Τύχωνα, εκεί που είναι το 4 seasons. Ψηθείτε όσοι θα είστε κάτω να πάμε θάλασσα να σπάμε καρπούζια :hihi2:

xbJ3b2w.jpeg

#54522 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 25 June 2011 - 14:26

^
^+1
Και τη πίτσα με ζαμπόν και τυρί την τρώω μόνο. Δεν μπορώ τα σύνθετα πράματα. :P

Xάνεις, χάνεις άνθρωπε μου! :kakaka:

Το σύνθετο είναι και πιο νόστιμο! Εγώ την pizza μου την συνοδεύω με σκορδόψωμο, είναι θεικό και όχι διαιτητικό.

Posted Image

#54523 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 25 June 2011 - 14:39

Θα 'μαι στο ΚΕΝ Λάρνακας τέτοιες μέρες :cry5:

#54524 eyl

eyl

Elite Yuri Lover

• Members
  • 312 posts

Posted 25 June 2011 - 14:40

23 -31 :P Θα είμαι Λεμεσσό, Άγιο Τύχωνα, εκεί που είναι το 4 seasons. Ψηθείτε όσοι θα είστε κάτω να πάμε θάλασσα να σπάμε καρπούζια :hihi2:

damm! ψημένη είμαι. λίγο εκτος οι ημερομηνιες, αλλά το μεγαλο πρόβλημα είναι οτι εν εχω αυτοκίνητο τζαι το μεν εshεις αυτοκίνητο κύπρο είναι σαν να είσαι ανάπηρος.

κ με τον meidei φανταρο μαλλον δεν θα πετύχει το καρπουζο-σπασιμο.....
Posted Image

#54525 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 25 June 2011 - 14:44

Θα 'μαι στο ΚΕΝ Λάρνακας τέτοιες μέρες :cry5:

Μπαίνεις στρατό? :terror2:

Φτωχό μου παιδί...Να τα βλέπετε αυτά όσοι γκρινιάζετε για τους 9 μήνες, στην Κύπρο είναι 2 χρόνια στα 18 :nanana:

Πάντως εγώ θα κατέβω που θα κατέβω, όποιος Κύπριος ψήνεται για καφέ είμαι μέσα ~η απελπισμένη που δεν έχει φίλους στην Κύπρο~ :hihi2:

xbJ3b2w.jpeg