Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#54481 Mike The Great

Mike The Great

Anime Fan

• Members
  • 414 posts

Posted 25 June 2011 - 09:08

Η ΔΕΗ κάνει εργασίες στην περιοχή μου και έχει κόψει το ρεύμα σε κάποιο κέντρο διανομής του (Π)ΟΤΕ οπότε και δεν έχει τηλέφωνο από το δίκτυο. Στο σπίτι μου βέβαια έχω κανονικά ρεύμα.
Και έτσι όπως βαριόμουν χθες χωρίς Internet, μου ήρθε η όρεξη και εγκατέστησα το Age of Empires 2 με το expansion του. Βάζω την hard δυσκολία με δύο ακόμη λαούς και με αποτελείωσαν στην Castle Age! Όταν το έπαιζα παλιά αυτή η περίπτωση ήταν παιχνιδάκι. Πάλευα με δύο λαούς αντίπαλους στο Hardest και κατάφερνα να τους κερδίσω...
By the way, είναι κανένας για Age of Empires The Conquerors; Μπορώ το απόγευμα...αν έχω internet...και γενικότερα το κανονίζουμε με pm πότε βολεύει αφού ένας κάνει create game και δίνει την ip του στους άλλους και μπαίνουν αμέσως στο παιχνίδι.

Εγω αν θελεις.
Posted Image

I don't worth only 50 Beli.I can prove it in New World.
SET SAIL BASTARDS!!!!

#54482 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 25 June 2011 - 09:36

Καλημέρα Τρύπα.

#54483 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 25 June 2011 - 09:47

γιατί μου δείχνει το νερό μοβ και το γρασίδι κάπως παράξενο!

It is called the Fukushima effect!

Επιτελους βγαινει ο ηλιος σιγα σιγα μετα απο ατελειωτες μερες βροχης.. Αυριο προβλεπεται και τριανταρι θερμοκρασια (που εδω το νιωθεις σαν σαρανταρι).

Ειμεθα μεταξυ πικνικ η Γουιμπλεντον. Μαλλον το πρωτο γιατι δεν υπαρχει ελπιδα εισιτηριου για το δευτερο. Δεν θα με χαλαγε ενα ματσακι γυναικειου τενις με αντιπαλες κορασιδες που και των δυο το επιθετο τελειωνει σε οβα.

Η αλλη εναλλακτικη ειναι να δω το ΑΚΙΡΑ που ξαναβγηκε στους κινηματογραφους σε HD restored version. Ειναι απαρεκτα ακριβοι οι κινηματογραφοι εδω, αλλα τα λεφτα της αυτη η ταινια τα αξιζει με το παραπανω. Βοηθαμε και την anime industry ετσι, λεμε.
Posted Image

#54484 Ajairisu

Ajairisu

To weeb is to weep

• Members
  • 39 posts

Posted 25 June 2011 - 10:29

Tι στον &@%*$^#,αφού βγήκε τόσο πρόσφατα ο 4,γιατί πήγαν και βγάλαν και 5?

Η αυξητική μανία στην αρίθμηση των εκδόσεων.

Αλεπού : "Μπορώ και εγώ να γίνω Firefox 9! "

rsz_33fc60d6783c6659351654eb9c9f95bc_zps
"When life gives you internetz, make memes."

#54485 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 25 June 2011 - 11:10

Palletecorrector, κάπως έτσι, γιατί μου δείχνει το νερό μοβ και το γρασίδι κάπως παράξενο!

Το παρατήρησα κι εγώ και σκέφτηκα ότι ίσως είναι κάποια παρενέργεια των win7 και έκανα compatibility με winxp και διορθώθηκε κάπως. Θα το δοκιμάσω όμως κι αυτό το πρόγραμμα.
Όσο για το online, θα σας στείλω pm και όποιος άλλος θέλει για σήμερα το απόγευμα ή άλλη μέρα, ας μου στείλει ένα pm.
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#54486 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 25 June 2011 - 11:27

Χθες το βράδυ παθαίνει συγκοπή το modem/router μου κλείνει όλα τα φωτάκια του σπιτιού του, και αφήνει την τελευταία του πνοή. Αφού το κηδέψαμε με αυτό το καλό παιδί από τον ΟΤΕ, μας είπε ότι πρέπει να πάρουμε καινούργιο γιατί έχει λήξει και η εγγύηση.
Αγοράζουμε καινούργιο, και με το που το φέρνουμε στο σπίτι....ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΝΕΚΡΩΝ! Δίνει μια το modem-ζόμπι, ανοίγει τα φωτάκια του, και ΤΣΟΥΠ! Ιντερνετ ξανά!

Και μείναμε με το extra modem στο χέρι.
Γουάτ δι φακ γουοζ δατ; Ο_ο

Posted Image

#54487 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 25 June 2011 - 11:51

hate and destruction

#54488 ma_foteini

ma_foteini

definately busy

• Members
  • 240 posts
  • Location2.09km off the City Walls

Posted 25 June 2011 - 11:54

electronic zombies????? we are doomed!
(πάντως αν το καινούργιο το πήρες από μουλτιραμα, το επιστρέφεις και παίρνεις τα λεφτά σου)

#54489 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 25 June 2011 - 12:09

Χθες το βράδυ παθαίνει συγκοπή το modem/router μου κλείνει όλα τα φωτάκια του σπιτιού του, και αφήνει την τελευταία του πνοή. Αφού το κηδέψαμε με αυτό το καλό παιδί από τον ΟΤΕ, μας είπε ότι πρέπει να πάρουμε καινούργιο γιατί έχει λήξει και η εγγύηση.
Αγοράζουμε καινούργιο, και με το που το φέρνουμε στο σπίτι....ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΝΕΚΡΩΝ! Δίνει μια το modem-ζόμπι, ανοίγει τα φωτάκια του, και ΤΣΟΥΠ! Ιντερνετ ξανά!

Και μείναμε με το extra modem στο χέρι.
Γουάτ δι φακ γουοζ δατ; Ο_ο

Υπερφόρτωση?Το παθαίνει και το δικό μου όταν το αφήνω ανοιχτό μήνες,οπότε απλά το κλείνω κάνα 10λεπτο και είναι πάλι σαν καινούριο.

#54490 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 25 June 2011 - 12:16

Πάω για ύπνο με Firefox 4, ξυπνάω κι έχω Firefox 5.

What the shit is going on.

Εγω βαζω Firefox 5, (βασικα μπηκε αυτοματα) αλλα δεν εχει απολυτως καμια διαφορα και μενω ουσιαστικα με firefox 4.

It seems some shit is going on.

O6rrvsU.jpg

#54491 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 25 June 2011 - 12:22

Πείτε καμιά ιδέα για πράγματα που μπορώ να βάλω σε μια ομελέτα...Μέχρι στιγμής έχω bakon, πιπεριές κόκκινες, χαλούμι και πατάτες τηγανητές...

xbJ3b2w.jpeg

#54492 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 25 June 2011 - 12:25

Ωραία, φτιάξε την και φέρε μου τη να τη φάω! :3

Posted Image

#54493 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,137 posts

Posted 25 June 2011 - 12:26

Πείτε καμιά ιδέα για πράγματα που μπορώ να βάλω σε μια ομελέτα...Μέχρι στιγμής έχω bakon, πιπεριές κόκκινες, χαλούμι και πατάτες τηγανητές...

Τριμμένο τυρί. Parmesan, Regato or Emmental. Η και τα 3 ταυτόχρονα.

LfNX0dh.png

#54494 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 25 June 2011 - 12:28

λιγη τριμμενη ντοματα. αλλα δεν τρως ντοματα...

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#54495 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 25 June 2011 - 12:28

μια τοματα, ψιλοκομμενη ωριμη αλλα οχι τελειως πολτοποιημενη, και μιξ από πιπερια(λ'ιγο) δεν θες τιποτα αλλο. μετα γινεται πιτσα.

stasou%2520mygdala.jpg