Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2011 - 02:54
Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2011 - 03:18
indeed[media]http://www.youtube.com/watch?v=7ThRVUcmSa0[/media]
πολυυυ καλυτερο
πάρε λίγη έξτρα ζωή
Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2011 - 03:39
Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2011 - 03:41
[media]http://www.youtube.com/watch?v=BaycOK66FAc&feature=related[/media]
Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2011 - 03:48
Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2011 - 04:01
Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2011 - 04:26
Τι overrated σειρά και τι άθλιος σεναριογράφος ο Λώρης που την έγραψε. Δεν τον συμπαθώ hiç.
ρε η αίγια ήταν πολλά καλή! είshε ωραία αστεία! μετά όμως όπως κάθε σειρά που εshει επιτυχία τζαι συνεχίζει forever επαραshεσιαντο. όπως εκάμαν τζαι με τες πατάτες. αν δεν ζεις στην κύπρο εν καταλάβεις ήντα γέλιο έshει ώρες ώρες.
πάντως προτιμώ την λώρη που τον τσιακκα. αχώνευτοι οι βουράτε γειτόνοι. τζαι είναι τραγικά ελεινό το πως κάποιες εκφράσεις εμείναν τζαι χρησιμοποιούνται κόμα. βλέπεις μωρά του δημοτικού να τες χρησιμοποιούν τζαι λυπάσαι για τα πρότυπα που έχουν.

girls with guns - babes with blades κ βεβαίως βεβαίως tenshi!
Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2011 - 07:17
Τώρα μπήκα από την δουλειά...ναι δουλεύω σαββατιάτικα...καλύτερα βέβαια από το να μην δουλευα καθόλου με την ανεργία να καλπάζει.

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org
Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2011 - 07:34
Από χθες το μεσημέρι δεν έχω σταθερό τηλέφωνο & κατ'επέκταση ούτε ιντερνετ λόγω εργασιών της ΔΕΗ!!!
Τώρα μπήκα από την δουλειά...ναι δουλεύω σαββατιάτικα...καλύτερα βέβαια από το να μην δουλευα καθόλου με την ανεργία να καλπάζει.
Καλα τι συζητας!ας δουλευεις και τις κυριακες απο το να μην δουλευεις καθολου και να σε πνιγουν οι λογαριασμοι!!!

I don't worth only 50 Beli.I can prove it in New World.
SET SAIL BASTARDS!!!!
Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2011 - 07:35

girls with guns - babes with blades κ βεβαίως βεβαίως tenshi!
Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2011 - 08:20
What the shit is going on.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2011 - 08:38

Courtesy of Kenny!
Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2011 - 08:52
Η ΔΕΗ κάνει εργασίες στην περιοχή μου και έχει κόψει το ρεύμα σε κάποιο κέντρο διανομής του (Π)ΟΤΕ οπότε και δεν έχει τηλέφωνο από το δίκτυο. Στο σπίτι μου βέβαια έχω κανονικά ρεύμα.δεη κ δεν έχει σταθερό? οκ το internet μιας κ θέλεις ρευμα για το modem αλλα οχι τηλ? πως στο διαολο τα καταφέρνουν οταν θέλουν να φτιάξουν κάτι να χαλανε όλα τα υπόλοιπα.
Και έτσι όπως βαριόμουν χθες χωρίς Internet, μου ήρθε η όρεξη και εγκατέστησα το Age of Empires 2 με το expansion του. Βάζω την hard δυσκολία με δύο ακόμη λαούς και με αποτελείωσαν στην Castle Age! Όταν το έπαιζα παλιά αυτή η περίπτωση ήταν παιχνιδάκι. Πάλευα με δύο λαούς αντίπαλους στο Hardest και κατάφερνα να τους κερδίσω...
By the way, είναι κανένας για Age of Empires The Conquerors; Μπορώ το απόγευμα...αν έχω internet...και γενικότερα το κανονίζουμε με pm πότε βολεύει αφού ένας κάνει create game και δίνει την ip του στους άλλους και μπαίνουν αμέσως στο παιχνίδι.

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org
Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2011 - 08:54
Η ΔΕΗ κάνει εργασίες στην περιοχή μου και έχει κόψει το ρεύμα σε κάποιο κέντρο διανομής του (Π)ΟΤΕ οπότε και δεν έχει τηλέφωνο από το δίκτυο. Στο σπίτι μου βέβαια έχω κανονικά ρεύμα.
Και έτσι όπως βαριόμουν χθες χωρίς Internet, μου ήρθε η όρεξη και εγκατέστησα το Age of Empires 2 με το expansion του. Βάζω την hard δυσκολία με δύο ακόμη λαούς και με αποτελείωσαν πριν φτάσω στην Castle Age! Όταν το έπαιζα παλιά αυτή η περίπτωση ήταν παιχνιδάκι. Πάλευα με δύο λαούς αντίπαλους στο Hardest και κατάφερνα να τους κερδίσω...
By the way, είναι κανένας για Age of Empires The Conquerors; Μπορώ το απόγευμα...αν έχω internet...και γενικότερα το κανονίζουμε με pm πότε βολεύει αφού ένας κάνει create game και δίνει την ip του στους άλλους και μπαίνουν αμέσως στο παιχνίδι.
Χαχαχα!! Δεν το πιστεύω. The Conquerors έπαιζα μόλις τώρα!!!
Και επειδή μου κάνει χαζομάρες με τα χρώματα, κατέβασα ένα προγραματάκι
Palletecorrector, κάπως έτσι, γιατί μου δείχνει το νερό μοβ και το γρασίδι κάπως παράξενο!
Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2011 - 09:04
Πάω για ύπνο με Firefox 4, ξυπνάω κι έχω Firefox 5.
What the shit is going on.
Tι στον &@%*$^#,αφού βγήκε τόσο πρόσφατα ο 4,γιατί πήγαν και βγάλαν και 5?