Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#54451 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2011 - 23:49

Όπως και να το δει κανείς, ξέρεις ότι υπάρχει πρόβλημα όταν αυτό το thread μαζεύει 10 σελίδες redundant posts μέσα σε μία μέρα. Δηλαδή, 3 μέρες να τολμήσεις να λείψεις και να θες να διαβάσεις το Black Hole μετά, πρέπει να διαβάσεις 30 σελίδες! Εκ των οποίων ζήτημα να αξίζουν 10 posts...

Γι' αυτό, όπως έχουμε πει πολλές φορές, συζητήσεις που δεν ενδιαφέρουν κανέναν άλλον παρά 2 άτομα, καλύτερα να γίνονται με VMs/MSN.

Οι Putin και Warchief λένε αυτό που λένε γιατί ξέρουν ότι κάθε καλοκαίρι έχουμε την ίδια ιστορία με Black Hole abuse από τους "καινούργιους" κάθε χρονιάς (δεν είναι υποτιμητικό, BTW, όλοι ήμασταν καινούργιοι κάποτε). :P

Daimonhand, install this.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#54452 SkullKaizer

SkullKaizer

artist

• Members
  • 751 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2011 - 23:57

ο chuck norris δεν ηταν ποτε καινουριος... :P
Imagination is the only limit!

#54453 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPokke Village

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2011 - 23:58

Όπως και να το δει κανείς, ξέρεις ότι υπάρχει πρόβλημα όταν αυτό το thread μαζεύει 10 σελίδες redundant posts μέσα σε μία μέρα. Δηλαδή, 3 μέρες να τολμήσεις να λείψεις και να θες να διαβάσεις το Black Hole μετά, πρέπει να διαβάσεις 30 σελίδες! Εκ των οποίων ζήτημα να αξίζουν 10 posts...

Γι' αυτό, όπως έχουμε πει πολλές φορές, συζητήσεις που δεν ενδιαφέρουν κανέναν άλλον παρά 2 άτομα, καλύτερα να γίνονται με VMs/MSN.

Οι Putin και Warchief λένε αυτό που λένε γιατί ξέρουν ότι κάθε καλοκαίρι έχουμε την ίδια ιστορία με Black Hole abuse από τους "καινούργιους" κάθε χρονιάς (δεν είναι υποτιμητικό, BTW, όλοι ήμασταν καινούργιοι κάποτε). :P

Daimonhand, install this.

Kαλα , οχι πως σε αναγκάζει κανεις να τα διαβασεις όλα.... forget it...Mod εισαι :P βασικα ντάξει εγω προσωπικα το black hole δεν το βλεπω ως ενα θρεντ που έχει φτιαχτει για να αξίζει.... Το βλεπω ως κατι που ο καθενας ερχεται και γραφει το μακρυ και το κοντο του , διοτι απ'οτι εχω καταλαβει και απ'οτι προσπαθω και ο ιδιος να κανω , δεν σπαμάρουμε διαφορα θρεντ εκτός Off topic...... Το φόρουμ αυτο είναι αρκετα οργανομενο μπορώ να πω.....
Αλλα , οκ , I admit , γραφω άκυρα πραγματα. I shall stop.

Αnyways , πως μπαίνω στο IRC απο chrome? :knock-knock:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από BoredForLife: 25 Ιούνιος 2011 - 00:04

v4kFmx.png

#54454 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2011 - 00:14

Αnyways , πως μπαίνω στο IRC απο chrome? :knock-knock:

http://www.mibbit.com/

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#54455 SkullKaizer

SkullKaizer

artist

• Members
  • 751 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2011 - 00:16

tags για black hole :

abandon hope
, all ye who enter here, dementia, long thread is looooooong, lulz, mindfuck, paranoia, random, spam, wat

μη διαμαρτιρεσται....
thats what blacky-san do :D
Imagination is the only limit!

#54456 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2011 - 00:32

Writer Emergency
Spoiler:

#54457 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2011 - 00:40

Μα, γιατί? Αρέσκουν μου πολλά τα σκετσάκια του ΡΙΚ :P

xbJ3b2w.jpeg

#54458 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2011 - 00:47

Μα, γιατί? Αρέσκουν μου πολλά τα σκετσάκια του ΡΙΚ :P

Παίζει να 'σαι η μόνη :P

#54459 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2011 - 00:51

Καλά πρέπει να δεις τον πατέρα μου να βλέπει αίγα φούξια...Δεν τον έχω ξαναδει να γελάει έτσι...Οι υπόλοιποι απλά να κοιτιόμαστε γιατί δεν καταλαβαίναμε τίποτα Τ___Τ

xbJ3b2w.jpeg

#54460 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2011 - 00:54

Καλά πρέπει να δεις τον πατέρα μου να βλέπει αίγα φούξια...Δεν τον έχω ξαναδει να γελάει έτσι...Οι υπόλοιποι απλά να κοιτιόμαστε γιατί δεν καταλαβαίναμε τίποτα Τ___Τ

Τι overrated σειρά και τι άθλιος σεναριογράφος ο Λώρης που την έγραψε. Δεν τον συμπαθώ hiç.

#54461 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2011 - 01:02

Εντάξει, μεταξύ μας, και χωρίς να θέλω να προσβάλλω την μαμά πατρίδα, οι Κύπριοι δεν έχουν και πολύ υψηλά στανταρ στη διασκέδαση :P

xbJ3b2w.jpeg

#54462 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2011 - 01:20

Εντάξει, μεταξύ μας, και χωρίς να θέλω να προσβάλλω την μαμά πατρίδα, οι Κύπριοι δεν έχουν και πολύ υψηλά στανταρ στη διασκέδαση :P

Ισχύει. Αλλά θα το διορθώσω :kakaka:

#54463 ma_foteini

ma_foteini

definately busy

• Members
  • 240 Δημοσιεύσεις:
  • Location2.09km off the City Walls

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2011 - 01:33

indeed indeed, το χιούμορ εκεί πάσχει κάπως αλλά κάποιες λίγες φορές έχει λαμπρές εξαιρέσεις. την αίγια δεν την είδα ολόκληρη αλλά πού και πού πέταγε κάτι ωραία. και καμιά φορα΄στις πατάτες αντιναχτές λένε κανά νόστιμο -μα πολύ αραιά. άμα δε βγει το χωρκόν από μέσα σου, no συναίσθημα! σκέψου, ο μουττάς ο κυπριώτης θα είχε πλάκα αν ήταν στην νεοελληνική; οέο;

#54464 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2011 - 01:40

indeed indeed, το χιούμορ εκεί πάσχει κάπως αλλά κάποιες λίγες φορές έχει λαμπρές εξαιρέσεις. την αίγια δεν την είδα ολόκληρη αλλά πού και πού πέταγε κάτι ωραία. και καμιά φορα΄στις πατάτες αντιναχτές λένε κανά νόστιμο -μα πολύ αραιά. άμα δε βγει το χωρκόν από μέσα σου, no συναίσθημα! σκέψου, ο μουττάς ο κυπριώτης θα είχε πλάκα αν ήταν στην νεοελληνική; οέο;

Οι Πατάτες Αντιναχτές είναι 95% ξαναζεσταμένα ρατσιστικά-σεξιστικά-ομοφοβικά-χυδαία ανέκδοτα delivered poorly. Υπάρχει και ένα 5% σάτιρας, που κάποτε ξεπερνά το μέτριο και αξίζει τον κόπο.

Πάντως πίσω στην Κυπριακή... Νομίζω πρέπει να αφήσω την ματαιοδοξία και να γράψω σε αυτήν, αφού έτσι μου βγαίνει. Άλλωστε την στηρίζω σε όλους τους άλλους τομείς, γιατί κολλώ στην λογοτεχνία.
Για να διασκευάσω τον Κώστα Μόντη
Ελάχιστοι μας διαβάζουν,
ελάχιστοι ξέρουν τη διάλεκτο μας,
μένουμε αδικαίωτοι κι αχειροκρότητοι
σ’αυτή τη μακρινή γωνιά
όμως αντισταθμίζει που γράφουμε κυπριακά.

#54465 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPokke Village

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2011 - 02:11

Καληνύχτα φόρουμ...

Spoiler:

v4kFmx.png