Πείτε μου ότι υπάρχει τουλάχιστον ένα άτομο που βλέπει Ezel
Μήπως να αρχίσω να ανησυχώ;
Why would you do this to yourself?!?!?!?!?Στην τελική δες ένα anime αν βαριέσαι τόσο πολύ...
Posted 24 June 2011 - 21:02
Πείτε μου ότι υπάρχει τουλάχιστον ένα άτομο που βλέπει Ezel
Posted 24 June 2011 - 21:11
Posted 24 June 2011 - 21:15
Posted 24 June 2011 - 21:17
Λολν. Γιαν αυτόν τον λόγον θαν τον δων.Με συνθήματα όπως «ΑΝΤ1 ξεχνάς, τους Τούρκους προσκυνάς», «Αν έχετε πατρίδα, αν έχετε τιμή, σίριαλ να γυρίσετε για την κατοχή», οι συγκεντρωμένοι παρέμειναν για σχεδόν μιάμιση ώρα έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό και παρέδωσαν ψήφισμα στο οποίο, μεταξύ άλλων, αναφέρουν:
«Με λύπη μας βλέπουμε την τουρκική προπαγάνδα για εδραίωση του παράνομου ψευδοκράτους να βρίσκει σύμμαχό της σύγχρονους "Εφιάλτες" της εποχής μας, ορισμένους τηλεοπτικούς σταθμούς. Είδαν πολλά τα μάτια μας τα τελευταία χρόνια από τα ΜΜΕ σε μια προσπάθεια προώθησης του δόγματος της ελληνοτουρκικής φιλίας και την πολιτική κατευνασμού του θηρίου της ανατολικής Μεσογείου, την προσπάθεια αλλοίωσης της περήφανης ελληνικής μας ιστορίας και αξιοπρέπειας, με αποκορύφωμα την προβολή των κατεχομένων ως τουρκικών περιοχών από το εν λόγω σίριαλ».
Posted 24 June 2011 - 21:19
Καταρχήν γιατί μιλάμε για ένα εικαστικό αριστούργημα.
Έπειτα γιατί έχει ενδιαφέρουσα πλοκή.
Τελικά γιατί έχει ωραία αγόρια (πολύ αντρουά ο Ezel).
OMFG what am I turning into....
Srsly είναι internet lurking time και δεν μου πάει να δω anime από τώρα. Διαβάζω διάφορές αηδίες στο νετ και το έχω να παίζει....
Το κυριότερο πρόβλημα είναι ότι το βλέπουν άλλοι στο σπίτι που έχουν μεγαλύτερα δικαιώματα από μένα στο τηλεκοντρόλ και αναγκάστηκα να το δω χθες και προχθές

"When life gives you internetz, make memes."
Posted 24 June 2011 - 21:20
Posted 24 June 2011 - 21:23
Posted 24 June 2011 - 21:24

"When life gives you internetz, make memes."
Posted 24 June 2011 - 21:28
Τώρα το βλέπει,η μάνα μου.Θέλεις να της πω κάτι ;Πείτε μου ότι υπάρχει τουλάχιστον ένα άτομο που βλέπει Ezel

Posted 24 June 2011 - 21:31

*waving intensifies*
Posted 24 June 2011 - 21:34
Posted 24 June 2011 - 21:34
OMFG what am I turning into....
Posted 24 June 2011 - 21:39
O hai people! Μπορω να πω οτι η δευτερη φορα που είδα το PotC 4 ήταν πιο ωραια....Και γέλιο έριξα και ειχε και φάση με 0.8L cocacola.....
Posted 24 June 2011 - 22:20