Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2011 - 15:24
Και στο κάτω κάτω να σέβονται τον καταναλωτή οι εταιρίες και να τα φέρνουν σε περισσότερες χώρες.
Και για να μη μου κολλήσει και εμένα το label του άπληστου πειρατή, έχω αγορασμένα περισσότερα παιχνίδια από όσα έχω downloaded, το πρόβλημα είναι το ότι δε μπορώ να αγοράσω αυτά που πραγματικά θέλω.
Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2011 - 15:43
Δεν είμαι καθόλου fan των Online αγορών, δεν έχω όρεξη να περιμένω τα ΕΛΤΑ, και δε βρίσκω το νόημα να κατεβάσω κάτι σε ψηφιακή μορφή την ώρα που μπορώ να το βρω πειρατικό (κόλλημα δικό μου, θέλω να χαζεύω το κουτί, συλλογή και τέτοια)
Και στο κάτω κάτω να σέβονται τον καταναλωτή οι εταιρίες και να τα φέρνουν σε περισσότερες χώρες.
Και για να μη μου κολλήσει και εμένα το label του άπληστου πειρατή, έχω αγορασμένα περισσότερα παιχνίδια από όσα έχω downloaded, το πρόβλημα είναι το ότι δε μπορώ να αγοράσω αυτά που πραγματικά θέλω.
Eδώ θα συμφωνήσω και γω.Υπάρχουν κάμποσα παιχνίδια που θέλω από Japan,αλλά επειδή δεν έχω όρεξη να μπλέκω με playasia κλπ,προτιμώ να τα κατεβάζω free.Οπότε μία δυσκολία υπάρχει,εφόσον ψάχνεις κάτι παραπάνω από αυτά που υπάρχουν σε κάθε μαγαζί.
Αυτό φυσικά δεν δικαιολογεί τον συνηθισμένο πειρατή,ο οποίος κατεβάζει τα πάντα δωρεάν επειδή απλά δεν θέλει να πληρώσει.Και δεν νομίζω να πιάνει ακόμα η καραμέλα "δεν έχω λεφτά".Δεν νομίζω να 'ναι πολλοί gamers μεγιστάνες,παρόλαυτα αγοράζουμε κάτι που μας ενδιαφέρει,σε τιμή ανάλογη με το πόσο μας ενδιαφέρει.
Βέβαια εδώ υπάρχουν και άλλα προβλήματα.π.χ. καταστρέφουν games βάζοντας english dub,τη στιγμή που θα μπορούσαν να βάλουν dual audio(προβλήματα χώρου κλπ είναι βλακείες,ένα παιχνίδι 900MB χωράει σε UMD 1,5GB ακόμη και βάζοντας 200-300ΜΒ μόνο original voices)...Οπότε εκεί ναι θα κατεβάσω δωρεάν το αγαπημένο μου game,και δεν πρόκειτα να δώσω ούτε ένα ευρώ για να το αγοράσω παρότι μου αρέσει.
Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2011 - 15:54
Srsly? Ε, τότε να σταματήσουμε ν' αγοράζουμε manga/anime/music από τη glorious Nippon γιατί οι εταιρίες δεν τα φέρνουν Ελλάδα.Και στο κάτω κάτω να σέβονται τον καταναλωτή οι εταιρίες και να τα φέρνουν σε περισσότερες χώρες.
Εδώ μιλάμε για την περίπτωση στην οποία μπορείς να στηρίξεις το δημιουργό και δεν το κάνεις για τους δικούς σου λόγους. Και ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω γιατί ορισμένοι θεωρούν ηλίθιο το ν' αγοράσεις κάτι όταν σου αρέσει.
edit: όταν μιλάμε για super rare stuff που θέλει shopping service etc. να το καταλάβω. Αλλά όχι όταν είναι δυο κλικ υπόθεση.
Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2011 - 16:08
Feels good, man.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2011 - 16:10
Srsly? Ε, τότε να σταματήσουμε ν' αγοράζουμε manga/anime/music από τη glorious Nippon γιατί οι εταιρίες δεν τα φέρνουν Ελλάδα.
Ε καλά.. αυτό το λες σε ένα forum που ζει από scanlations/fansubs
Εδώ μιλάμε για την περίπτωση στην οποία μπορείς να στηρίξεις το δημιουργό και δεν το κάνεις για τους δικούς σου λόγους. Και ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω γιατί ορισμένοι θεωρούν ηλίθιο το ν' αγοράσεις κάτι όταν σου αρέσει.
Δυστυχώς δεν σκέφτονται όλοι έτσι. Ακόμα χειρότερα στην Ελλάδα που η νοοτροπία της πειρατείας (και της γενικότερης ρεμούλας) έχει ποτιστεί στο μυαλό του καταναλωτή-gamer-w/e.
Μου έχει τύχει σε παρέα να κακοχαρακτηριστώ επειδή αγοράζω τα games που παίζω.
Καλά για τα (λίγα) manga μου δεν το συζητάμε....πετάω τα λεφτά μου λένε.
Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2011 - 16:25
έφαγα το φαγάκι μου, έκανα το μπανάκι μου και κάθομαι στον υπολογιστή μου να διαβάζω παλιά και καινούργια
ποστ στη Τρύπα.
feelsgoodman.jpg
Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2011 - 16:31
I also agree with what Kenny said... Μέτρον άριστον που είπε και η Iristella. Ας μην είμαστε σε κανένα από τα δύο άκρα.
Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2011 - 16:32

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2011 - 16:38
Srsly? Ε, τότε να σταματήσουμε ν' αγοράζουμε manga/anime/music από τη glorious Nippon γιατί οι εταιρίες δεν τα φέρνουν Ελλάδα.
edit: όταν μιλάμε για super rare stuff που θέλει shopping service etc. να το καταλάβω. Αλλά όχι όταν είναι δυο κλικ υπόθεση.
Μα δε το θεωρώ ηλίθιο να αγοράζεις πράγματα που σου αρέσουν, ίσα ίσα, αλλά όπως είπα και πριν, προτιμώ να αποφεύγω τις Online αγορές. Μου έχει τύχει και εμένα να αγοράσω manga που ήδη έχω διαβάσει από scanlation και game που ήδη είχα τερματίσει, επειδή πίστευα ότι άξιζε τα λεφτά του.
Δε προσπαθώ να αθωώσω την πειρατεία or anything, ναι έχει συνέπειες και πλήγωνται δουλείες ανθρώπων από αυτή (πέρα των κολλοσών φυσικά) αλλά το θέμα είναι ότι μερικές φορές
Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2011 - 16:39
/κάρβουνο
Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2011 - 16:42
Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2011 - 16:48
^My mind is full of f*ck
^Mine is full of fap