Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#54316 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 23 June 2011 - 15:24

Δεν είμαι καθόλου fan των Online αγορών, δεν έχω όρεξη να περιμένω τα ΕΛΤΑ, και δε βρίσκω το νόημα να κατεβάσω κάτι σε ψηφιακή μορφή την ώρα που μπορώ να το βρω πειρατικό (κόλλημα δικό μου, θέλω να χαζεύω το κουτί, συλλογή και τέτοια)

Και στο κάτω κάτω να σέβονται τον καταναλωτή οι εταιρίες και να τα φέρνουν σε περισσότερες χώρες.

Και για να μη μου κολλήσει και εμένα το label του άπληστου πειρατή, έχω αγορασμένα περισσότερα παιχνίδια από όσα έχω downloaded, το πρόβλημα είναι το ότι δε μπορώ να αγοράσω αυτά που πραγματικά θέλω.

qzMHWHd.png

#54317 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 23 June 2011 - 15:43

Δεν είμαι καθόλου fan των Online αγορών, δεν έχω όρεξη να περιμένω τα ΕΛΤΑ, και δε βρίσκω το νόημα να κατεβάσω κάτι σε ψηφιακή μορφή την ώρα που μπορώ να το βρω πειρατικό (κόλλημα δικό μου, θέλω να χαζεύω το κουτί, συλλογή και τέτοια)

Και στο κάτω κάτω να σέβονται τον καταναλωτή οι εταιρίες και να τα φέρνουν σε περισσότερες χώρες.

Και για να μη μου κολλήσει και εμένα το label του άπληστου πειρατή, έχω αγορασμένα περισσότερα παιχνίδια από όσα έχω downloaded, το πρόβλημα είναι το ότι δε μπορώ να αγοράσω αυτά που πραγματικά θέλω.

Eδώ θα συμφωνήσω και γω.Υπάρχουν κάμποσα παιχνίδια που θέλω από Japan,αλλά επειδή δεν έχω όρεξη να μπλέκω με playasia κλπ,προτιμώ να τα κατεβάζω free.Οπότε μία δυσκολία υπάρχει,εφόσον ψάχνεις κάτι παραπάνω από αυτά που υπάρχουν σε κάθε μαγαζί.

Αυτό φυσικά δεν δικαιολογεί τον συνηθισμένο πειρατή,ο οποίος κατεβάζει τα πάντα δωρεάν επειδή απλά δεν θέλει να πληρώσει.Και δεν νομίζω να πιάνει ακόμα η καραμέλα "δεν έχω λεφτά".Δεν νομίζω να 'ναι πολλοί gamers μεγιστάνες,παρόλαυτα αγοράζουμε κάτι που μας ενδιαφέρει,σε τιμή ανάλογη με το πόσο μας ενδιαφέρει.

Βέβαια εδώ υπάρχουν και άλλα προβλήματα.π.χ. καταστρέφουν games βάζοντας english dub,τη στιγμή που θα μπορούσαν να βάλουν dual audio(προβλήματα χώρου κλπ είναι βλακείες,ένα παιχνίδι 900MB χωράει σε UMD 1,5GB ακόμη και βάζοντας 200-300ΜΒ μόνο original voices)...Οπότε εκεί ναι θα κατεβάσω δωρεάν το αγαπημένο μου game,και δεν πρόκειτα να δώσω ούτε ένα ευρώ για να το αγοράσω παρότι μου αρέσει.

#54318 Tristessa

Tristessa

putting the fun in funeral

• Moderators
  • 989 posts
  • LocationAtelier BOZ

Posted 23 June 2011 - 15:54

Srsly? Ε, τότε να σταματήσουμε ν' αγοράζουμε manga/anime/music από τη glorious Nippon γιατί οι εταιρίες δεν τα φέρνουν Ελλάδα.
Εδώ μιλάμε για την περίπτωση στην οποία μπορείς να στηρίξεις το δημιουργό και δεν το κάνεις για τους δικούς σου λόγους. Και ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω γιατί ορισμένοι θεωρούν ηλίθιο το ν' αγοράσεις κάτι όταν σου αρέσει.

edit: όταν μιλάμε για super rare stuff που θέλει shopping service etc. να το καταλάβω. Αλλά όχι όταν είναι δυο κλικ υπόθεση.

6dqFccT.gif

#54319 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 23 June 2011 - 16:08

Έχω αγοράσει manga (που είχα ήδη διαβάσει σε scanlations) στα ιαπωνικά, μιας και δεν έχουν εκδοθεί ακόμα στα αγγλικά, απλά και μόνο σαν χειρονομία ευγνωμοσύνης απέναντι στο δημιουργό. Και θα το ξανακάνω στο μέλλον.

Feels good, man.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#54320 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 23 June 2011 - 16:10

Srsly? Ε, τότε να σταματήσουμε ν' αγοράζουμε manga/anime/music από τη glorious Nippon γιατί οι εταιρίες δεν τα φέρνουν Ελλάδα.

Ε καλά.. αυτό το λες σε ένα forum που ζει από scanlations/fansubs

Εδώ μιλάμε για την περίπτωση στην οποία μπορείς να στηρίξεις το δημιουργό και δεν το κάνεις για τους δικούς σου λόγους. Και ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω γιατί ορισμένοι θεωρούν ηλίθιο το ν' αγοράσεις κάτι όταν σου αρέσει.

Δυστυχώς δεν σκέφτονται όλοι έτσι. Ακόμα χειρότερα στην Ελλάδα που η νοοτροπία της πειρατείας (και της γενικότερης ρεμούλας) έχει ποτιστεί στο μυαλό του καταναλωτή-gamer-w/e.

Μου έχει τύχει σε παρέα να κακοχαρακτηριστώ επειδή αγοράζω τα games που παίζω.
Καλά για τα (λίγα) manga μου δεν το συζητάμε....πετάω τα λεφτά μου λένε.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#54321 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,828 posts

Posted 23 June 2011 - 16:13

~taratatzoum

Buy retro games = cool !!!!

Posted Image

~kapaoummm !!!
rsrGbGx.gif

#54322 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 23 June 2011 - 16:21

Χαχαχα πεθαίνω για τα αγγλικά της Λάουρα Νάριες (ESC - ΕΤ1 - now)

Για τα Ελληνικά δεν το συζητώ :P

PS: Τρώω τούρτα-καρπούζι από passarella :tongue2:

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#54323 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 23 June 2011 - 16:25

Μετά από μια κουραστική μέρα φροντιστήριο και 3 ώρες μέσα στον καύσωνα του κέντρου, γύρισα σπίτι μου,
έφαγα το φαγάκι μου, έκανα το μπανάκι μου και κάθομαι στον υπολογιστή μου να διαβάζω παλιά και καινούργια
ποστ στη Τρύπα.

feelsgoodman.jpg

#54324 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 23 June 2011 - 16:31

Συμφωνώ κι εγώ με τα anime/manga-related topics που θέσατε. Κι εγώ όταν κάτι μ'αρέσει θα περιμένω να το αγοράσω όταν έχω την δυνατότητα. Το κυριότερο είναι ότι έτσι δείχνουμε το σεβασμό μας σε αυτούς που δούλεψαν τόσο για να το φέρουν σε εμάς. Δεν είναι πέταμα χρημάτων αυτό.

I also agree with what Kenny said... Μέτρον άριστον που είπε και η Iristella. Ας μην είμαστε σε κανένα από τα δύο άκρα.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#54325 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 23 June 2011 - 16:32

NWS, εσύ πρέπει να αγοράσεις τα bluray του Mononoke. :P

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#54326 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 23 June 2011 - 16:35

You mean man, get out of my head, now! Πραγματικά, αυτό σκεφτόμουν τώρα. :hahaha:

You are scary... :kowai:

Σίγουρα θα γίνει κάποτε αυτό.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#54327 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 23 June 2011 - 16:38

edit: όταν μιλάμε για super rare stuff που θέλει shopping service etc. να το καταλάβω. Αλλά όχι όταν είναι δυο κλικ υπόθεση.

Μα δε το θεωρώ ηλίθιο να αγοράζεις πράγματα που σου αρέσουν, ίσα ίσα, αλλά όπως είπα και πριν, προτιμώ να αποφεύγω τις Online αγορές. Μου έχει τύχει και εμένα να αγοράσω manga που ήδη έχω διαβάσει από scanlation και game που ήδη είχα τερματίσει, επειδή πίστευα ότι άξιζε τα λεφτά του.
Δε προσπαθώ να αθωώσω την πειρατεία or anything, ναι έχει συνέπειες και πλήγωνται δουλείες ανθρώπων από αυτή (πέρα των κολλοσών φυσικά) αλλά το θέμα είναι ότι μερικές φορές οι ίδιοι οι δημιουργοί διόρθωση, τα αφεντικά των δημιουργών δε το κάνουν έυκολο για σένα να τους τιμήσεις

qzMHWHd.png

#54328 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 23 June 2011 - 16:39

Ένα πράγμα είναι σίγουρο. We all love video games :P....

Spoiler: yee who enter abandon all hope

/κάρβουνο

#54329 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 23 June 2011 - 16:42

^My mind is full of f*ck

xbJ3b2w.jpeg

#54330 Tenshi

Tenshi