Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#54286 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 23 June 2011 - 10:25

I don't care, it's i-scream anyway, I don't like i-scream so it's cookie
btw ποιος άτιμος άνθρωπος βάζει κοκα κόλα στα milkshake, I gotta shake that man's hand

also, έχω αγοράσει το okami και το έχω παίξει αλλά δεν μου άρεσε, in fact το βαρέθηκα και δεν βλέπω γιατί τόσος μεγάλος σάλος για το συγκεκριμένο

here!:gotit: Το ειχα ξαναπει νομιζω...αλλα οχι σε όποιο μιλκσέικ εχω....Μόνο σε φράουλα... Με βανίλια δεν μου αρεσε

v4kFmx.png

#54287 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 23 June 2011 - 10:30

Καλά θυμώμουν... You have my respect

#54288 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 702 posts

Posted 23 June 2011 - 10:35

I'll second Kenny
Εγώ πάλι θα αναφερθώ σε μια πιο σοβαρή-θρυλική εταιρεία.

Black Isle. Αυτό το θρυλικό studio έπεσε θύμα ακριβώς αυτών των πρακτικών.

Γιατί ο προγραμματιστής δεν είναι μουσικός να κάνει συναυλία να τον δεις να προγραμματίζει live. Δηλαδή και στα @@ μας αν το κάνει, ούτε εγώ δεν θα πήγαινα.
Posted Image

#54289 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 23 June 2011 - 10:48

Κοίτα να δεις... σπάω το κεφάλι μου τώρα... πώς το λέγανε εκείνο το παιχνίδι που όλοι οι gamers λάτρεψαν και όλοι προτείνουν, αλλά είχε τραγικές πωλήσεις και το studio που το έβγαλε έκλεισε; Εδώ το 'χω... Α ΝΑΙ! Ōkami.

...

Λοιπόν, μια φορά κι έναν καιρό έπαιρνα κι εγώ τα πάντα αντιγραμμένα και ένιωθα γαμάτος.

Μετά έπαψα να είμαι 13.

Πείτε ό,τι θέλετε που σας κάνει να κοιμάστε ήσυχοι τα βράδια, αλλά η αλήθεια παραμένει η ίδια. Αν δεν δώσεις λεφτά σε παιχνίδια/music albums/anime/κτλ που σου αρέσουν, στο τέλος αυτός που τα δημιούργησε θα απολυθεί/θα τα παρατήσει/θα ασχοληθεί με κάτι άλλο, και θα πάψει να σου προσφέρει αυτό που σου αρέσει. Νομίζετε ότι είστε "η έξυπνη μειοψηφία", και ότι οι εταιρίες αυτές μπορούν να ζήσουν και με, ας πούμε, 20% λιγότερα κέρδη, αλλά δεν είναι καθόλου έτσι. Καταρχήν, είστε η (αμφιβόλου εξυπνάδας) πλειοψηφία, κι αν η εκάστοτε εταιρία δει ότι ένας κλάδος της δεν βγάζει τα προβλεπόμενα κέρδη, τον καταργεί. Capitalism, ho!

Έχετε αναρωτηθεί γιατί τα τελευταία χρόνια τα περισσότερα παιχνίδια που βγαίνουν είναι παραλλαγές του ίδιου ελεεινού FPS, με auto-aim, health regen, 2 όπλα maximum και cutscenes διάρκειας σχεδόν ίσης με τη συνολική διάρκεια του παιχνιδιού; Θα σας πω γιατί. Γιατί τα παιχνίδια αυτά είναι τα μοναδικά του οποίου το fanbase είναι αρκετά ηλίθιο ούτως ώστε να αγοράζει την ίδια κουράδα ξανά και ξανά και ξανά. Καταλάβατε τώρα; Η "εξυπνάδα" σας έγινε boomerang. Εσείς δημιουργήσατε αυτό το τραγικό τοπίο στα videogames.

Παρόμοια κατάσταση επικρατεί και στα anime, όπου πλέον τα μόνα πράγματα που τολμούν να παράγουν τα anime studios είναι moeshit και shounen FIGHTAN' shit. Τι να κάνουμε, αυτά είναι που έχουν αρκετά χαζό fanbase για να αγοράζει το ίδιο rehashed anime 400.000 φορές, αυτά θα φτιάχνουν.

Ναι, είμαστε όλοι μας πειρατές, αλλά οι περισσότεροι είστε αχάριστοι και ασυνείδητοι πειρατές. Πήγατε από το "try before you buy" στο "all play, no pay", και αποτελείτε τροφή και επιχείρημα γι' αυτούς που κατηγορούν την πειρατία ως την πηγή όλων των κακών.

Και μην ακούω δικαιολογίες της κακιάς ώρας για "πεταμένα λεφτά" κτλ. Ένα σωρό λεφτά δίνουμε σε άλλα πράγματα που θα μπορούσαμε να ζήσουμε και χωρίς, τα λεφτά για videogames (και κάθε μορφής τέχνη) σας πείραξαν. Κι αν σας χαλάνε τόσο πολύ οι τιμές των παιχνιδιών για κονσόλες, μπορείτε να κάνετε ένα από τα παρακάτω (ή και τα 3 μαζί):

> Γίνετε pc gamers (welcome to the master race of mods, indie games and unlimited performance).
> Μην αγοράζετε παιχνίδια στον πρώτο μήνα κυκλοφορίας τους, περιμένετε να πέσουν οι τιμές.
> Γίνετε πιο επιλεκτικοί στο τι θα παίξετε.

:riiight:
Δεν νομιζω πως ειχες γραψει κατι ακριβως αναλογο στο ειδικο θρεντ για την πειρατεια, αλλα αυτη τη φορα συμφωνω απολυτα.

Αμα δειτε σε τι ανουσιοτητες ξοδευει ο κοσμος τα λεφτα του και μετα κατηγορει την οικονομικη κριση, θα καταλαβετε πως τα video games δεν ειναι τοσο ακριβα οσο δειχνουν.
Σιγουρα υπαρχουν κι αυτοι που πραγματικα δεν μπορουν να πληρωσουν, αλλα δε νομιζω πως ο κοσμος της πειρατειας αποτελειται κατα τη πλεοψηφια απο αυτους.

Το ποσο αξιζουν τα video games και η χρηματοδοτιση της εταιριας, εχει να κανει με το ποσο σας ενδιαφερουν και το ποσο αγαπατε τη συγκεκριμενη τεχνη, και οχι με το εισοδημα σας.

Για παραδειγμα, τα τριαντα ευρω που εδωσα για το Xbox Live (ευτυχως εβαλα μονο για 3 μηνες, και δεν εκανα τη βλακεια να βαλω για 1 χρονο και να πληρωσω 60 ευρω) μαζι με κατι ποντους (με τους οποιους δε μπορω να κατεβασω σχεδον τιποτα, γιατι πλεον το ενα καλο DLC κοστιζει ουσιαστικα 10 ευρω) ηταν οντως πεταμενα λεφτα, γιατι η microsoft ειναι κλεφτες, και απευθυνονται στην αμερικανικη υπερκαταναλωτικη κοινωνια που ξοδευουν αβερτα μονο και μονο για να εχουν την top τεχνολογια στο σπιτι τους.

Τα λεφτα ομως που εχω δωσει για τα δεκαδες παιχνιδια του 360 μου (παιζει να ειναι πανω απο 2000 ευρω), οχι δεν ειναι καθολου πεταμενα.
Θα μπορουσαν να ειχαν φυγει σε πολυ μεγαλυτερες ανουσιοτητες και χαιρομαι που εχω αυτη τη συλλογη, γιατι θα την εχω και για το υπολοιπο της ζωης μου.

Επεισης, οταν επιτελους ηρθαν τα manga στην ελλαδα μεσα απο την Anubis, αγορασα καθε τομο που εβγαινε, κι ας ειχα δει το ανιμε ή το ειχα διαβασει στο παρελθον, για να χρηματοδοτησω και να βοηθησω την επιχειρηση.
Τωρα που βγαζουν ενα τομο ανα εκλειψη ηλιου, εχουν παψει να με ενδιαφερουν τοσο αυτη τη φορα.Αυτο που μετραει ομως ειναι η συλλογη απο 50+ τομους που εχω στη βιβλιοθηκη, σε αριστη ποιοτητα, και για μενα αυτο αξιζει.

Η επιλογη φυσικα ειναι δικη σας, κι εγω κατεβαζω πολλα πειρατικα, αλλα η αληθεια ειναι πως εχω εναν αρκετα μεγαλο ενδοιασμο οταν το κανω.

O6rrvsU.jpg

#54290 Terraplant

Terraplant

Anime Newbie

• Members
  • 54 posts
  • LocationΜεταξύ Θεσσαλονίκης και Equestria.

Posted 23 June 2011 - 10:51

Legit Nintendo fanboy εδώ. Τα κουτιά είναι υπέροχα.

Πήρα το LoZ: OoC για 3DS. Πρώτο πράγμα που έκανα μόλις πήρα την ocarina; Έβγαλα το Through the Fire and Flames.

EDIT: Και Soraira Days.

EDIT 2: Και την αρχή από το Smoke on the Water.

EDIT 3: Πάω και για Caramelldansen.

EEDIT 4: Και.....το έχασα. Λέω να προχωρήσω στο παιχνίδι.

Edited by Terraplant, 23 June 2011 - 11:59.

#54291 Nehelenia

Nehelenia

Queen Nehelenia

• Members
  • 674 posts

Posted 23 June 2011 - 10:55

γώ από την μέρα που ανακάλυψα πόσο φθηνά μπορεί να βρει κανένας games στην ebay, ιδικά αν έχει περάσει κανένα εξάμηνο από την κυκλοφορία τους, ξέχασα τι θα πει πειρατεία. Αν και τα παιχνίδια που αγαπάω πάντα τα αγόραζα αυθεντικά, μου αρέσει να βλέπω τα κουτιά τους στην βιβλιοθήκη μου :canthelp:
To ps3 πχ ούτε που μου πέρασε από μυαλό να το "χακαρω" για να παίζω πειρατικά. Έχω 10 παιχνίδια και όλα είναι αυθεντικά. Να 'ναι καλά το seven με τα μεταχειρισμένα του και η ebay :joyful:

Posted Image

#54292 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 23 June 2011 - 11:19

> Γίνετε pc gamers (welcome to the master race of mods, indie games and unlimited performance).

Κάτι είπες τώρα. Εδώ οι pc game developers έχουν καταντήσει console porters...
Πραγματικά μας φτύνουν και λέμε ευχαριστώ ή (όπως έχει γίνει μόδα τελευταία) καταλήγουμε να πρέπει να αγοράσουμε x360 controller για pc...(καταραμένη MS ... και να έλεγες ότι τα Windows δεν οφείλουν μέρος της δημοτικότητας τους στο gaming).

Ευτυχώς που σαπίλες όπως το DS3 έχουν και demo για να ξέρουμε άπο που να ακούμε και να αλλάζουμε πεζοδρόμιο.

Συγνώμη για το άσχετο αλλά μου την βαράει ώρες ώρες....

Συμφωνώ κατά τα άλλα απόλυτα. Ποτέ δεν ήμουν (ούτε καν casual) gamer αλλά τα 4-5 καλά παιχνίδια που είχα παίξει τα είχα αγορασμένα (εντάξει στο γυμνάσιο είχα συμβάλει στην εξαγορά της westwood με την αγορά πειρατικών Red Alert).
Ευτυχώς ανακάληψα (αργά ομολογώ) το steam και αγοράζω και ωραία games κάτω των 5€

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#54293 keitaro

keitaro

19 Χρόνια Φαγούρα

• Members
  • 20 posts

Posted 23 June 2011 - 11:30

Κάτι είπες τώρα. Εδώ οι pc game developers έχουν καταντήσει console porters...
Πραγματικά μας φτύνουν και λέμε ευχαριστώ ή (όπως έχει γίνει μόδα τελευταία) καταλήγουμε να πρέπει να αγοράσουμε x360 controller για pc...(καταραμένη MS ... και να έλεγες ότι τα Windows δεν οφείλουν μέρος της δημοτικότητας τους στο gaming).

Ευτυχώς που σαπίλες όπως το DS3 έχουν και demo για να ξέρουμε άπο που να ακούμε και να αλλάζουμε πεζοδρόμιο.

Συγνώμη για το άσχετο αλλά μου την βαράει ώρες ώρες....

Συμφωνώ κατά τα άλλα απόλυτα. Ποτέ δεν ήμουν (ούτε καν casual) gamer αλλά τα 4-5 καλά παιχνίδια που είχα παίξει τα είχα αγορασμένα (εντάξει στο γυμνάσιο είχα συμβάλει στην εξαγορά της westwood με την αγορά πειρατικών Red Alert).
Ευτυχώς ανακάληψα (αργά ομολογώ) το steam και αγοράζω και ωραία games κάτω των 5€

Μα και για αυτό φταίει οι πειρατεία.Όταν οι developers βλέπουν ότι οι πωλήσεις των παιχνιδιών τους στα pc είναι ελάχιστες λογικό δεν είναι να δώσουν περισσότερη βάση στα παιχνίδια για κονσόλες;Αυτός ειναι και ένας από τους λόγους που σταμάτησαν να βγαίνουν και pc exclusives(που είναι οι εποχές που τα first persons shooters ήταν συνώνυμα των pcs και τα adventures μεσουρανούσαν; )Οκ συμφωνώ βέβαια ότι αφού κάνουν port τα παιχνίδια από το xbox360 και το ps3 τουλάχιστον θα μπορούσαν να τα μεταφέρουν σωστά αλλά όσο βλέπουν ότι οι πωλήσεις είναι ίδιες απλά δεν τους νοιάζει(και την πληρώνουμε εμείς οι λίγοι που τα αγοράζουμε αυθεντικά,σεβασμός στον καταναλωτή σου λέει μετά:bahhh:)

#54294 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 23 June 2011 - 11:31

στην εξαγορά της westwood

Μαύρη μέρα στην ιστορία του Gaming:if:
Αλλά ναι και εγώ πειρατικό είχα το έπικό Red Alert

qzMHWHd.png

#54295 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 23 June 2011 - 11:50

Spoiler:

Posted Image

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#54296 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 23 June 2011 - 12:25

Κοίτα να δεις... σπάω το κεφάλι μου τώρα... πώς το λέγανε εκείνο το παιχνίδι που όλοι οι gamers λάτρεψαν και όλοι προτείνουν, αλλά είχε τραγικές πωλήσεις και το studio που το έβγαλε έκλεισε; Εδώ το 'χω... Α ΝΑΙ! Ōkami.

...

Λοιπόν, μια φορά κι έναν καιρό έπαιρνα κι εγώ τα πάντα αντιγραμμένα και ένιωθα γαμάτος.

Μετά έπαψα να είμαι 13.

Πείτε ό,τι θέλετε που σας κάνει να κοιμάστε ήσυχοι τα βράδια, αλλά η αλήθεια παραμένει η ίδια. Αν δεν δώσεις λεφτά σε παιχνίδια/music albums/anime/κτλ που σου αρέσουν, στο τέλος αυτός που τα δημιούργησε θα απολυθεί/θα τα παρατήσει/θα ασχοληθεί με κάτι άλλο, και θα πάψει να σου προσφέρει αυτό που σου αρέσει. Νομίζετε ότι είστε "η έξυπνη μειοψηφία", και ότι οι εταιρίες αυτές μπορούν να ζήσουν και με, ας πούμε, 20% λιγότερα κέρδη, αλλά δεν είναι καθόλου έτσι. Καταρχήν, είστε η (αμφιβόλου εξυπνάδας) πλειοψηφία, κι αν η εκάστοτε εταιρία δει ότι ένας κλάδος της δεν βγάζει τα προβλεπόμενα κέρδη, τον καταργεί. Capitalism, ho!

Έχετε αναρωτηθεί γιατί τα τελευταία χρόνια τα περισσότερα παιχνίδια που βγαίνουν είναι παραλλαγές του ίδιου ελεεινού FPS, με auto-aim, health regen, 2 όπλα maximum και cutscenes διάρκειας σχεδόν ίσης με τη συνολική διάρκεια του παιχνιδιού; Θα σας πω γιατί. Γιατί τα παιχνίδια αυτά είναι τα μοναδικά του οποίου το fanbase είναι αρκετά ηλίθιο ούτως ώστε να αγοράζει την ίδια κουράδα ξανά και ξανά και ξανά. Καταλάβατε τώρα; Η "εξυπνάδα" σας έγινε boomerang. Εσείς δημιουργήσατε αυτό το τραγικό τοπίο στα videogames.

Παρόμοια κατάσταση επικρατεί και στα anime, όπου πλέον τα μόνα πράγματα που τολμούν να παράγουν τα anime studios είναι moeshit και shounen FIGHTAN' shit. Τι να κάνουμε, αυτά είναι που έχουν αρκετά χαζό fanbase για να αγοράζει το ίδιο rehashed anime 400.000 φορές, αυτά θα φτιάχνουν.

Ναι, είμαστε όλοι μας πειρατές, αλλά οι περισσότεροι είστε αχάριστοι και ασυνείδητοι πειρατές. Πήγατε από το "try before you buy" στο "all play, no pay", και αποτελείτε τροφή και επιχείρημα γι' αυτούς που κατηγορούν την πειρατία ως την πηγή όλων των κακών.

Και μην ακούω δικαιολογίες της κακιάς ώρας για "πεταμένα λεφτά" κτλ. Ένα σωρό λεφτά δίνουμε σε άλλα πράγματα που θα μπορούσαμε να ζήσουμε και χωρίς, τα λεφτά για videogames (και κάθε μορφής τέχνη) σας πείραξαν. Κι αν σας χαλάνε τόσο πολύ οι τιμές των παιχνιδιών για κονσόλες, μπορείτε να κάνετε ένα από τα παρακάτω (ή και τα 3 μαζί):

> Μην αγοράζετε παιχνίδια στον πρώτο μήνα κυκλοφορίας τους, περιμένετε να πέσουν οι τιμές.

Έτσι,πειρατεία ναι μεν,αλλά όχι στα πάντα.Εφόσον σ'αρέσει το game,day #1 buy!
:riiight::riiight:

#54297 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 23 June 2011 - 12:29

δεν βλέπω γιατί τόσος μεγάλος σάλος για το συγκεκριμένο

amazing graphics. Checked
amazing artwork. Checked
amazing music. Checked
amazing gameplay. Checked
amazing story. Checked

#54298 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 23 June 2011 - 12:32

amazing graphics. Checked
amazing artwork. Checked
amazing music. Checked
amazing gameplay. Checked
amazing story. Checked

όντως δηλαδή
επίσης μεγάλο.

#54299 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 posts

Posted 23 June 2011 - 14:19

...

Μετά έπαψα να είμαι 13.

Κάνεις ένα λάθος, θεωρείς ότι φταίνε μόνο οι 'πειρατές' που μοιράζονται μεταξύ τους το οποιοδήποτε προϊόν, ωστόσο, δεν σκέφτεσαι ότι ο αγοραστής δεν φταίει σε κάποιο βαθμό, είναι πιο ευκολο ή αν θες πιο βολικό να κατεβάσεις ένα παιχνίδι παρά να το αγοράσεις. Γιατί; Επειδή η αγορά έχει κάνει τόσο δύσκολη την αγορά, ακόμα και διαδικτυακά, που στην τελική δεν έχει νόημα. Η λογική ότι είσαι απλειστος επειδή δεν πληρώνεις για ένα τέτοιο προϊόν που δεν έχει υλική υπόσταση είναι ήδη λανθασμένη. Η αγορά αντί να γκρινιάζει για τα πνευματικά δικαιώματα, τους πειράτες κτλ θα έπρεπε να βρει τρόπους που θα προσδίδουν κάποιο ουσιαστικό λόγο στην αγορά ενός παιχνιδιού. Κάτι που δεν γίνεται. Επίσης μιλάς για εταιρίες που κλείνουν, ποιες είναι αυτές, προφανώς οι μικρές, γιατί οι μεγάλες δεν έχουν και μεγάλες αποκλείσεις στα κέρδοι τους σε σχέση με την προδιαδικτυακή εποχή. Επιπρόσθετα, αυτές οι ίδιες εταιρίες που ουρλιάζουν για τους καλλιτέχνες τους, τους σχεδιαστές τους κτλ έχουν τις περισσότερο βρώμικες τακτικές. Οι περισσότερες μετά απο τη δημιουργεία ένος παιχνιδιού διώχθουν όλο το προσωπικό χωρίς να τους πληρώνουν τις υπερορίες και πίστεψε με είναι πολλές συνήθως... Αντίστοιχα, και οι μουσική βιομηχανία λίγα απο τα κέρδοι της τα δίνει σε αυτούς που τους ανοίκουν. Είναι μία παρακμάζουσα βιομηχανία, μιας και με ηλεκτρονική μορφή είναι εύκολο ένας καλλιτέχνεις να δείξει την δουλειά του, ή οποία τραγουδάει το κύκνειο άσμα της με δίκες, μηνύσεις κτλ Ακόμα, το κοινό των μη ποιοτικών παιχνιδιών πάντα θα είναι μεγαλύτερο απο τους υπόλοιπους, η αγοραστική δύναμη στο τομέα trash σε οποιόνδηποτε καλλιτεχνικό τομέα είναι απλά μεγαλύτερος γιατί για να κατανοήσεις την ποιότητα, σε οτιδήποτε, πρέπει να ασχοληθείς σοβαρά, ακόμα και σε παιχνίδια, κάτι που οι περισσότεροι δεν θέλουν να διαθέσουν. Οι κατάσταση, επίσης, στα μάνγκα είναι γνωστή. Οι ιάπωνες δεν σκοπεύουν να κάνουν σοβαρή επεκτατική πολιτική στο προϊόν που διαθέτουν εκτός της χώρας του, ή αν θες δεν είναι διαθετιμένοι.

Οι μεταβλητές είναι πολλές και εσύ απλοποιείς τα πράγματα λέγοντας και ονομάζοντας άπληστο τον μέσο πειρατή. Συγκρίνεις επίσης την συνεχή χαμηλούμενη ποιότητα των προϊόντων με την πειρατεία, σε κάτι που δεν υπάρχουν στατιστικές και δεν μπορείς επιστημονικά να αποδείξης.

Edited by Gbak, 23 June 2011 - 14:50.

#54300 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 23 June 2011 - 14:33

Αχ ρε moeness, όλοι λαλα για σένα θα γίνουμε άμα συνεχίσεις να κάνεις τέτοια επικά ποστ. Να ο Gbak είναι ο πρώτος που "'έσπασε" :hihi2:

Posted Image