Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94067 replies to this topic

#511 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 28 December 2006 - 23:42

Αγορίνα βάλε και μια τελεία πρίν το A, νομίζω θα φαίνεται πιο μαγκιόρικο...:nerd:

In other news, μου πήρε 4.5' μετά το post της Καλλιόπης για να ενδώσω...:

Ε-ε-έρχονται!!....:king:

Posted Image http://www.play.com/Books/Books/4-/872467/Yoshitoshi_Abe_Lain_Illustrations/Product.html
Posted Image http://global.yesasia.com/en/mc/-/CSprd1003603682@1003880771/PrdDept.aspx/section-comics/code-j/version-all/pid-1003880771/

:respect:
ta artbooks tou Murata ta exw balei sto mati :P kapoia stigmi sto mellon me blepw na kanw mass order XDD

#512 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 28 December 2006 - 23:56

www.play-asia.com Πιστεύω είναι το καλύτερο :P

Τα παιχνιδια του play-asia.ccom δεν ειναι ιαπωνικα:|??

#513 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 29 December 2006 - 00:01

Posted Image http://www.play.com/

Θα σε καλύψει για games, αν και δεν μας λές τι "game importing" θες να κάνεις ακριβώς...:smart:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#514 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 29 December 2006 - 08:47

Θελω το Final Fantasy XI Collection το οποιο δυστυχως δεν υπαρχει στο play.com.Καποια αλλη προταση?

#515 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 posts

Posted 29 December 2006 - 17:39

BRING BACK JIMFIT :dwarf: :dwarf: :dwarf: :dwarf:

(χειρότερη κατάρα για forum δεν υπάρχει)

Ρε, παιδιά, πραγματικά, περιμένω να δω κανέναν Miyagi, JimFit ή sepultribe εδώ πέρα, αλλά τίποτα...

Είμαστε άχρηστοι, δεν έχουμε spammers, γαμώτο >_<

Μακάρι να είχα την εικόνα με το τρομερό πράσινο τερατάκι «Λάζαρος»... Θα τολμούσα να επικαλέσω το πνεύμα του JimFit.

Posted Image

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#516 vasilisk

vasilisk

Anime Professional

• Members
  • 670 posts

Posted 29 December 2006 - 18:28

για οσους πιστεψαν οτι τα παιχνιδια εδω στο φορουμ ηταν απλο καψιμο, δεν εχετε παρα να πατε εδω... http://www.zanorg.com/prodperso/jeuxchiants/index_eng.htm

καιρος να αρχισουμε να χρησιμοποιουμε και το "αλλο" μισο του εγκεφαλου μας ;)
Posted Image

#517 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1,939 posts

Posted 29 December 2006 - 18:34

Ρε, παιδιά, πραγματικά, περιμένω να δω κανέναν Miyagi, JimFit ή sepultribe εδώ πέρα, αλλά τίποτα...

Είμαστε άχρηστοι, δεν έχουμε spammers, γαμώτο >_<

Μακάρι να είχα την εικόνα με το τρομερό πράσινο τερατάκι «Λάζαρος»... Θα τολμούσα να επικαλέσω το πνεύμα του JimFit.

:|

Μόνο βάλε λουκέτο στο ψυγείο σου~ :P
1

#518 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 29 December 2006 - 19:14

Also, ich mochte auch das Jimfits story gelernen... Ich war ein aktiv Mitglied des AnimeXclusive nicht, deshalb ich weiss nicht was hattet Jimfit gemacht...

oR4yYRl.gif

#519 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 29 December 2006 - 23:08

Ich bin Helga, Ja?
Wollen sie pataten mit ihnen?

( Η Χελγκα είναι το Alter Ego mou, είναι εγώ με ξανθό μαλί, βαβαρικό ντεκολτέ και πουλάει λουκάνικα στο German Kitchen στο Mediteranean Cosmos, της αρέσει να χαιδεύει τα στήθη της με Bradwurst)

Ash!! Σύνελθε λέμε.

#520 Epinephrine

Epinephrine

HMMY

• Members
  • 442 posts

Posted 30 December 2006 - 04:10

4:10 μοναξια στο forum
Cuz I'm praying for rain / And I'm praying for tidal waves /I wanna see the ground give
way.

I wanna watch it all go down. / Mom please flush it all away. /I wanna see it go right in and down.

I wanna watch it go right in. /Watch you flush it all away.

#521 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 posts

Posted 30 December 2006 - 04:55

4:55 αστα να πανε...
Posted Image

#522 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 30 December 2006 - 05:49

05:49...εγω δλδ τι να πώ τώρα?....:rofl:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#523 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 30 December 2006 - 09:32

Να δείτε τι μοναξιά που θα έχει αύριο και μεθαύριο που θα δουλεύω όλα τα τουριστικά γραφεία κλειστά και εγώ μονη στο γραφείο και στο forum
.. δεν θα την παλέψω

#524 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 posts

Posted 30 December 2006 - 11:16

ρε παιδια μου εξηγητε κατι...?γιατι στα καλα καθουμενα δεν μπορω να μπω στο anime//gr απο firefox:'( (σε ολα τα αλλα site μπαινει κανονικοτατα)και μου πεταει ενα ασχετο παραθυρακι στην μεση την ωρα που παει να συνδεθει με το site και μου λεει οτι:wallbash: "αυτο ειναι ενα αρχειο php τι θελετε να κανει?save to disk και open with...."οτι και να κανω παντως καταληγω με ενα ωραιοτατο αγνωστο αρχειο(ξερετε απο αυτα που δεν ειπαρχει προγραμα για να διαβαστει..)στο desctop..:mad2: :mad: :mad2:
ενω με explorer μπαινει κανονικοτατα....:?
ναι αλλα εγω θελω να μπαινω απο firefox....:love:

#525 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 posts

Posted 30 December 2006 - 11:16

ρε παιδια μου εξηγητε κατι...?γιατι στα καλα καθουμενα δεν μπορω να μπω στο anime//gr απο firefox:'( (σε ολα τα αλλα site μπαινει κανονικοτατα)και μου πεταει ενα ασχετο παραθυρακι στην μεση την ωρα που παει να συνδεθει με το site και μου λεει οτι:wallbash: "αυτο ειναι ενα αρχειο php τι θελετε να κανει?save to disk και open with...."οτι και να κανω παντως καταληγω με ενα ωραιοτατο αγνωστο αρχειο(ξερετε απο αυτα που δεν ειπαρχει προγραμα για να διαβαστει..)στο desctop..:mad2: :mad: :mad2:
ενω με explorer μπαινει κανονικοτατα....:?
ναι αλλα εγω θελω να μπαινω απο firefox....:love: