Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#53926 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 20 June 2011 - 21:12

Μετά από 2 τοστ, 2 ΜΕΓΑΛΑ μπισκότα με ΜΕΓΑΛΑ κομμάτια τσιγκουλάτας, γάλα και Γκιντάμα ( D: ) ξαφνικά ξύπνιος.

Ρετ'ς γκόου.

Τώρα από γaμημα ύπνου, άλλο τίποτα. Μπορεί μια μέρα να κοιμηθώ στις 12 το βράδυ και να ξυπνήσω στις 8-9 το πρωί, και μετά από δυο μέρες να κοιμάμαι στις 10 το πρωί. Αυτό συμβαίνει υποχρεωτικά μια φορά το μήνα τουλάχιστον, και κρατάει το λιγότερο πέντε μέρες.

Πως δεν έχω κοπεί σε εργαστήρια έτσι ούτε που ξέρω.

HnH5aB0.jpg

#53927 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 20 June 2011 - 21:16

Πάλι καλά που δεν είδε η δικία μου μάνα αυτές τις ειδήσεις...

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#53928 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 20 June 2011 - 21:27

Γαλατάκι και μέλι και ξερένεσαι στον ύπνο.

Posted Image

#53929 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 20 June 2011 - 21:35

μόνο που μιλάμε για το αντίθετο

#53930 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 20 June 2011 - 21:35

^^ ξυπνησα πριν απο κανα μισαωρο

also ποιο ρεμαλι απ'την τρυπα ηξερε οτι μπορεις να παιξεις φιδακι στα vids του youtube και δεν με ειδοποιησε?(γιατι ολο και καποιος θα'ξερε):burningbe3:

Edited by WillOfTheD, 20 June 2011 - 21:41.

#53931 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 20 June 2011 - 21:36

Εγώ επιβάλλομαι στον ύπνο μου...
"Δεν ζω για να κοιμάμαι...κοιμάμαι για να ζήσω" xD

Στο άκυρο.
Ειδήσεις ΝΕΤ: "3 στους 10 νέους εθισμένοι στο διαδίκτυο"

Τι ήταν να το ακούσει η μάνα μου....έτρεξε να μου πει ότι βρήκε όλα τα συμπτώματα των εθισμένων πάνω μου. Με βλέπει στην Ομόνοια να ζητιανεύω bandwidth :hihi2:

:kakaka::kakaka::kakaka:
Σύμφωνα με τις μανάδες όλοι αυτά τα συμπτώματα έχουμε .

#53932 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 20 June 2011 - 21:40

Πολύ απλά κάτσε κοιμήσου και γ@μα το διάβασμα.

Υπάρχει και επαναληπτική:hihi2:

Posted Image

#53933 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 20 June 2011 - 21:51

*********** της εταιρίας ******* .

Θα πάρεις τριπλή δόση και μετά από ένα 4ωρο άλλη μια τριπλή δόση. Εγγυημένα δεν θα κοιμηθείς για τουλάχιστον 42 ώρες.

Edited by Kenny, 21 June 2011 - 05:16.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#53934 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 271 posts

Posted 20 June 2011 - 21:58

Στο Cracked διάβασα κάτι θεϊκό, αλλά δεν τολμώ να το δοκιμάσω. Έλεγε πως αν και κοιμόμαστε για ώρες, στον ύπνο REM (αυτός που έχει σημασία) μπαίνουμε για μιάμιση ώρα περίπου. Συνέχιζε λέγοντας πως εάν για ένα διάστημα κοιμάται κάποιος μόνο δύο ώρες τη νύχτα, και την υπόλοιπη μέρα ένα μισάωρο κάθε μερικές ώρες, στην αρχή θα έχει τα απαίσια συμπτώματα έλλειψης ύπνου, καθώς δεν θα προλαβαίνει να μπαίνει στον ύπνο REM, αλλά εάν επιμείνει σε αυτό το πρόγραμμα ο εγκέφαλός του θα καταλάβει πως έτσι έχουν τα πράματα από δω και πέρα, και θα μπαίνει σε REM κατευθείαν με το που κοιμάται. Έτσι με δύο ώρες ύπνου θα είναι το πειραματόζωό μας πιο ξεκούραστο από ότι αν κοιμόταν κανονικά. Το τίμημα; Τα συμπτώματα έλλειψης ύπνου μέχρι να το συνηθίσει. Για μένα δεν αξίζει τον κόπο, η έλλειψη ύπνου είναι σκέτο βασανιστήριο.

Spoiler:

sigELIK.jpg   adorexu7.gif3.png

#53935 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 20 June 2011 - 21:58

Ναι θα τρέχει 11 το βράδυ να βρει να πάρει τα καμμένα σου κουμπιά...:hihi2:

Posted Image

#53936 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 20 June 2011 - 22:06

Στο Cracked διάβασα κάτι θεϊκό, αλλά δεν τολμώ να το δοκιμάσω. Έλεγε πως αν και κοιμόμαστε για ώρες, στον ύπνο REM (αυτός που έχει σημασία) μπαίνουμε για μιάμιση ώρα περίπου. Συνέχιζε λέγοντας πως εάν για ένα διάστημα κοιμάται κάποιος μόνο δύο ώρες τη νύχτα, και την υπόλοιπη μέρα ένα μισάωρο κάθε μερικές ώρες, στην αρχή θα έχει τα απαίσια συμπτώματα έλλειψης ύπνου, καθώς δεν θα προλαβαίνει να μπαίνει στον ύπνο REM, αλλά εάν επιμείνει σε αυτό το πρόγραμμα ο εγκέφαλός του θα καταλάβει πως έτσι έχουν τα πράματα από δω και πέρα, και θα μπαίνει σε REM κατευθείαν με το που κοιμάται. Έτσι με δύο ώρες ύπνου θα είναι το πειραματόζωό μας πιο ξεκούραστο από ότι αν κοιμόταν κανονικά. Το τίμημα; Τα συμπτώματα έλλειψης ύπνου μέχρι να το συνηθίσει. Για μένα δεν αξίζει τον κόπο, η έλλειψη ύπνου είναι σκέτο βασανιστήριο.

Βάλε λινκ, σκέφτομαι να το κάνω μετά από έναν χρόνο (damn 3η λυκείου)

#53937 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 20 June 2011 - 22:08

Πολύ απλά κάτσε κοιμήσου και γ@μα το διάβασμα.

Υπάρχει και επαναληπτική:hihi2:

Και εσύ πως ξέρεις ότι θα περάσεις στην εξεταστική του Σεπτέμβρη το μάθημα ρε ero sennin???

Να 'χαμε όλοι τη σιγουριά σου...Εγώ πάντως δίνω και μαθήματα που έχω ψευτοδιαβάσει,και για το "μπορεί και να" και για την εμπειρία.Καλύτερα να πάω,να δω τι παίζει από πρώτο χέρι,να σιχαθώ τον εαυτό μου που δεν διάβασα ένα κεφάλαιο παραπάνω για να περάσω,και να ρίξω καλύτερη προσπάθεια στην επαναληπτική.:burningbe3:

#53938 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 20 June 2011 - 22:34

ειχα ενα φιλο που περασε πανελληνιες με την εμπειρια του...εδωσε τρεις φορες.
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#53939 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 20 June 2011 - 22:38

That's the encouragment i like :if:.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#53940 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 20 June 2011 - 22:40

Άστο NWS, αυτά είναι ειδικές περιπτώσεις, δεν πιάνουν εμάς...