Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#53821 Nicktheartist

Nicktheartist

Anime Fan

• Members
  • 156 posts
  • LocationAthens,Korydallos

Posted 19 June 2011 - 23:11

Ελιωσα παρα πολυ οταν το ειδα:kakaka::kakaka::kakaka:.Με τρελενουν οι εκφρασεις του τυπου.Τις πετυχενει παρα πολυ καλα.

Youtube Video

Posted Image
Spoiler:

#53822 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 19 June 2011 - 23:13

Μπες στη διαδικασια να δεις τη γλυκα.

Έχω μπει στη διαδικασία,και ξέρω τη γλύκα.Πολλές φορές κάνω κάτι που αποδοκιμάζουν αρκετοί,και στο internet,και εκτός.Γι'αυτό και μιλάω με τόση σιγουριά άλλωστε.Εγώ κάνω ότι κάνω πάνω απ'όλα για πάρτη μου,οπότε και δεν κόλλαγα όποτε άκουγα λίγο παραπάνω κράξιμο.Όπως ανέφερα και πριν για το fansubbing,και εκεί μπορείς απλά να βρεις έτοιμα subs,αλλά άλλη αίσθηση είναι να sub-άρεις μόνος σου κάτι από το μηδέν.Άσε που εκεί δεν σε νοιάζουν οι 1.000.000 που θα σε κράξουν,σε νοιάζει ο ένας που θα κάτσει να δει το επεισοδιάκι και θα το ευχαριστηθεί.

Δεν έχεις δει τι θάψιμο έφαγε από όλους γιαυτό το λες . Ναι το κάνει επειδή γουστάρει και του αρέσει αλλά αν δεν το εκτιμάει κανείς ?

Μα αυτό είναι το λάθος συμπέρασμα που τον οδήγησε και αυτόν στο να σταματήσει(ή όχι,δεν έχω καταλάβει αν σκοπεύει να το κάνει ή αν σταμάτησε).Επειδή σε κράζουν σε τέτοιο βαθμό σημαίνει ότι δεν εκτιμάει κανένας αυτό που έκανες?Δηλαδή βγήκαν ΟΛΟΙ όσοι διάβασαν τα scanlations του και τον ξεφτίλισαν?Εγώ σε αυτό το forum και μόνο είδα αρκετούς fans.Απλά στην πρώτη/δεύτερη/τρίτη/νιοστή δυσκολία τα βάψατε μαύρα.

Edited by Darthnicolas, 19 June 2011 - 23:19.

#53823 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 19 June 2011 - 23:20

Κατσε ρε συ.. Ο λογος που κανει καποιος fansubbing ειναι για να μοιρασει στον κοσμο που δεν ξερει μια ξενη γλωσσα, την αγαπη του για αυτο το manga/anime. Οταν αυτος ο κοσμος για τον οποιο σπαταλας τοοοσο χρονο, σε κραζει και σε βριζει, λογικο δεν ειναι να ξεσπασεις και εσυ σαν ανθρωπος καποια στιγμη?

Εκτος αν εσυ εισαι "ανιωθος" :P

2bbd14fc.jpg

#53824 celestial_god

celestial_god

Starting...

• Members
  • 7 posts

Posted 19 June 2011 - 23:22

ξέρετε κανένα english to greek software?? που να δουλεύει χωρίς internet όπως τα περισσότερα...:himitsu:

#53825 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 19 June 2011 - 23:45

Αυτή την νοοτροπία του να κάνει κάποιος μια χάρη και να θεωρείται από πολλούς αυτονόητο ότι ακριβώς επειδή εξυπηρετεί κόσμο θα πρέπει να ανέχεται και να τον βρίζουν, λες και τους χρώσταγε την εξυπηρέτηση από χτες, ποτέ δεν την κατάλαβα. Και παραδόξως την συναντάω αρκετά συχνά τώρα τελευταία.

Είναι άτοπο να λέμε ότι δεν αγάπαγε αρκετά αυτό το οποίο έκανε ένα άτομο που είχε προσφέρει τόσα πολλά στο χώρο και είχε πιαστεί με τόσα διαφορετικά project. Ας μην γελιόμαστε. Κανείς δεν subbarei/scanlarei για την πάρτη του. Ποιός ο λόγος να τρώς τα ματάκια σου για κάτι το οποιο εσύ προσωπικά μπορείς να το απολαύσεις και στην αρχική του μορφή? Πάντα το κάνεις για κάποιον άλλο. Τώρα δεν είναι ανάγκη να το πάρεις ποσοστιαία και να ζυγίσεις τα πράγματα. Αν βλέπεις ότι ο κόπος σου και η προσπάθειά σου δεν εκτιμάται, και ότι το κλίμα είναι αρνητικό, λογικό είναι να θες να κατευθύνεις την ενέργειά σου προς κάτι περισσότερο παραγωγικό και λιγότερο ψυχοφθόρο.

#53826 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 posts

Posted 19 June 2011 - 23:51

ξέρετε κανένα english to greek software?? που να δουλεύει χωρίς internet όπως τα περισσότερα...:himitsu:

Αν μιλάς για λεξικό τότε αν και κακογραμμένο - απο πλευρά κώδικα - μπορείς να χρησιμοποιήσεις το GWord. Για άλλα λειτουργικά εκτός των Windows δεν γνωρίζω κάτι. Παρόλα αυτά υπάρχει διαδικτυακά, αν και κατάλαβα ότι δεν σε βολεύει, το ΛΝΚ. Αν μιλάς για κάτι σαν το google translate τότε, όχι δεν νομίζω να υπάρχει κάτι.

#53827 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 19 June 2011 - 23:57

Κατσε ρε συ.. Ο λογος που κανει καποιος fansubbing ειναι για να μοιρασει στον κοσμο που δεν ξερει μια ξενη γλωσσα, την αγαπη του για αυτο το manga/anime. Οταν αυτος ο κοσμος για τον οποιο σπαταλας τοοοσο χρονο, σε κραζει και σε βριζει, λογικο δεν ειναι να ξεσπασεις και εσυ σαν ανθρωπος καποια στιγμη?

Εκτος αν εσυ εισαι "ανιωθος" :P

Nαι αλλά δεν το κάνεις μόνο γι'αυτό.Δεν κάθεσαι να χάνεις ώρες και ώρες από τη ζωή σου αφιλοκερδώς απλά και μόνο γιατί σε έπιασε η καλοσύνη και ο πόνος για όσους δεν μπορούν να τα δουν raw.Σίγουρα κάπου μέσα σου το κάνεις επειδή το θες.

Από κει και πέρα,το ότι βγαίνουν οι 5-10-100 και σε κράζουν δεν λέει κάτι.Αν σταματήσεις εξαιτίας τους,δεν απογοητεύεις όλους τους άλλους που σε υποστηρίζουν,αλλά δεν ξεπετάγονται σε διάφορα fora?Δηλαδή δίνοντας αξία στους flamers,κάνει όλη τη λογική που ξεκίνησε το scanlating να είναι ανούσια,γιατί το μόνο που δείχνει ότι δεν νοιάζεται για τον κόσμο που δεν ξερει μια ξενη γλωσσα γενικά,όπως ανέφερες,απλά νοιάζεται για την εικόνα του.

#53828 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 20 June 2011 - 00:13

Ε και τι κ αν νοιάζεται για την εικόνα του; Δικαίωμά του, δεν έχει να κάνει με το ποιός είναι πιο "τρου"/ανιδιοτελής scanlator έτσι κ αλλιώς.
Αλλά το να κάνεις κάτι για να βοηθήσεις, έστω για το e-penis βρε αδελφέ, και να καταναλώνεις τόσο χρόνο και κόπο, και μετά να σε βρίζουν, ε είναι κατανοητό να σιχαθείς και να τα παρατήσεις.

Posted Image

#53829 celestial_god

celestial_god

Starting...

• Members
  • 7 posts

Posted 20 June 2011 - 00:22

Αν μιλάς για λεξικό τότε αν και κακογραμμένο - απο πλευρά κώδικα - μπορείς να χρησιμοποιήσεις το GWord. Για άλλα λειτουργικά εκτός των Windows δεν γνωρίζω κάτι. Παρόλα αυτά υπάρχει διαδικτυακά, αν και κατάλαβα ότι δεν σε βολεύει, το ΛΝΚ. Αν μιλάς για κάτι σαν το google translate τότε, όχι δεν νομίζω να υπάρχει κάτι.

ναι για λεξικο λεω ,κατι σε στυλ babylon(το οποιο δουλευει μονο με ιντερνετ αποτι καταλαβα....):gotit:ευχάριστο για τι βοήθεια αλλα απ ότι φαίνεται το συγκεκριμένο δεν δουλεύει σε 64bit, κατέβασα 2 version αλλα δεν...αμα κανενας ξερει κατι παρομοιο θα με βοηθουσε αρκετα.

#53830 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 20 June 2011 - 00:25

Nαι αλλά δεν το κάνεις μόνο γι'αυτό.Δεν κάθεσαι να χάνεις ώρες και ώρες από τη ζωή σου αφιλοκερδώς απλά και μόνο γιατί σε έπιασε η καλοσύνη και ο πόνος για όσους δεν μπορούν να τα δουν raw.Σίγουρα κάπου μέσα σου το κάνεις επειδή το θες.

Από κει και πέρα,το ότι βγαίνουν οι 5-10-100 και σε κράζουν δεν λέει κάτι.Αν σταματήσεις εξαιτίας τους,δεν απογοητεύεις όλους τους άλλους που σε υποστηρίζουν,αλλά δεν ξεπετάγονται σε διάφορα fora?Δηλαδή δίνοντας αξία στους flamers,κάνει όλη τη λογική που ξεκίνησε το scanlating να είναι ανούσια,γιατί το μόνο που δείχνει ότι δεν νοιάζεται για τον κόσμο που δεν ξερει μια ξενη γλωσσα γενικά,όπως ανέφερες,απλά νοιάζεται για την εικόνα του.

Κοίτα και εγώ την απόφαση του την θεωρώ λίγο υπερβολική αλλά τον καταλαβαίνω απόλυτα . Εγώ στη θέση του θα τους έγραφα στα @@ μου και δε θα σταματούσα αλλά εγώ έχω λόγους . Αυτός όπως σου είπα είναι translator , τα manga του τα αγοράζει έτσι και αλλιώς ή βρίσκει τα raws και τα διαβάζει μια χαρά , δεν έχει κάποιο ουσιαστικό όφελος να κάθεται να κουράζεται για να τα διαβάζουν και άλλοι . Οπότε αν τον πρήζουν άνετα σταματάει , αυτός δεν χάνει τίποτα οι άλλοι χάνουν αλλά αντί να το καταλάβουν συνεχίζουν και τον βρίζουν . Ο άνθρωπος τους εξηγούσε και εκείνοι το χαβά τους , ε δεν είναι και παράλογο να τα πάρει . Ε και μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά .

#53831 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 20 June 2011 - 00:34

Spoiler:

Did someone say...

Spoiler:

#53832 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 20 June 2011 - 00:37

^
Lol

#53833 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 20 June 2011 - 00:40

Προφανώς φταίνε και οι fans που δεν πήγαν να πουν μια καλή κουβέντα :P

Γιατί άμα διαφωνείς με κάτι αλλά δεν μιλάς κιόλας, ο άλλος που να το ξέρει, να μυρίσει τα νύχια του?

In other news, έκανα account στο imdb ~μετά από χρόνια που το χρησιμοποιώ καθημερινά~ μόνο και μόνο για να μπορώ να κάνω λίστα με ταινίες και έχω λιώσει εδώ και πάνω από 5 ώρες :deadga6:

xbJ3b2w.jpeg

#53834 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 20 June 2011 - 00:40

Θα έλεγα ότι επειδή κάνεις κάτι εθελοντικά δεν σημαίνει ότι αμέσως δεν έχουν δικαίωμα οι άλλοι να αξιολογήσουν την δουλειά σου ("ξέρεις, η λέξη Χ θα έβγαζε παραπάνω νόημα μεταφρασμένη έτσι") ή και να πουν ότι είναι χάλια (αν πχ βάλω την κατοικίδια μαϊμού μου να γράφει Σεξπιρικούς διαλόγους - no offense σε αυτές του φόρουμ μας - ή ξέρωγω χρησιμοποιώ serif γραμματοσειρές). Αλλά αυτό είναι η μια όψη. Έχοντας δει μερικά πραγματικά παράλογα πράγματα να γράφονται από δεκατετράχρονα φανμπόι που μεταβίας ξέρουν ανάγνωση και γραφή, καταλαβαίνω γιατί κάποιος θα αποφάσιζε να σταματήσει.
Στην τελική, αν δεν τους άρεσε αυτό που έκανες, δεν θα τους λείψει.

#53835 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 20 June 2011 - 00:53

What a hopeless land, where passing ruffians can say ni to old ladies. Even people like me, who design and arrange shrubberies, are having a hard time coming along