Για δωρο γενεθλιων μια αφισαΑφίσα FMA brotherhood
Καλα που δεν σου πηραν και σοβρακο με τη winry
Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2011 - 20:32
Για δωρο γενεθλιων μια αφισαΑφίσα FMA brotherhood
Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2011 - 20:34
Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2011 - 20:34
Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2011 - 20:38
Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2011 - 20:41
Προλαβαίνω να σου φέρω στριπερ ?
Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2011 - 20:43

*waving intensifies*
Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2011 - 21:07
Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2011 - 22:24
Δεν είναι έτσι , αν αντί να σου λένε ευχαριστώ κάθονται και σε θάβουν σε όλα τα forums θα συνέχιζες ? Μόνο όταν είπε ότι θα κάνει drop άρχισαν να τον γλείφουν πάλι όλοι . Ειδικά στην περίπτωση του translator (εδώ PROzess ) για τους άλλους το κάνει . Αυτός θα μπορούσε κάλλιστα να παίρνει τα tanks η τα raws του και απλά να τα διαβάζει , ούτε επεξεργασία ούτε κόπος ούτε τίποτα .
Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2011 - 22:24
Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2011 - 22:38
Γιατί να μην συνεχίσεις?Δηλαδή ο όλος λόγος που θα κάτσω να κάνω scanlations κλπ είναι για να ακούσω τον καλό λόγο από τους άλλους?Δέχομαι το να θες να το κάνεις για να διευκολύνεις τους άλλους ή κάτι ανάλογο,αλλά επειδή του είπαν κάτι αρνητικό ή θετικό τον επηρρέασαν σε τέτοιο βαθμό?Δεν ξέρω,εγώ προσωπικά αν έμπαινα στη διαδικασία,καρφί δεν θα μου καιγόταν για το κάθε σχολιάκι.Το πολύ πολύ να προσπαθούσα να διορθώσω κάτι που δεν τους άρεσε,εφόσον και αν ήταν στα πλαίσια των δυνατοτήτων μου.
Από κει και πέρα,άστους να φωνάζουν.Όσοι και να είναι οι haters,σίγουρα υπάρχουν και αυτοί που δεν έχουν κανένα πρόβλημα...
Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2011 - 22:53
Γιατί να μην συνεχίσεις?Δηλαδή ο όλος λόγος που θα κάτσω να κάνω scanlations κλπ είναι για να ακούσω τον καλό λόγο από τους άλλους?Δέχομαι το να θες να το κάνεις για να διευκολύνεις τους άλλους ή κάτι ανάλογο,αλλά επειδή του είπαν κάτι αρνητικό ή θετικό τον επηρρέασαν σε τέτοιο βαθμό?Δεν ξέρω,εγώ προσωπικά αν έμπαινα στη διαδικασία,καρφί δεν θα μου καιγόταν για το κάθε σχολιάκι.Το πολύ πολύ να προσπαθούσα να διορθώσω κάτι που δεν τους άρεσε,εφόσον και αν ήταν στα πλαίσια των δυνατοτήτων μου.
Από κει και πέρα,άστους να φωνάζουν.Όσοι και να είναι οι haters,σίγουρα υπάρχουν και αυτοί που δεν έχουν κανένα πρόβλημα...
Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2011 - 22:53
Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2011 - 23:02
We will stop at nothing.
We will fight for the lost.
OCTAGON.
Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2011 - 23:08