Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#53806 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2011 - 20:32

Αφίσα FMA brotherhood :P

Για δωρο γενεθλιων μια αφισα:erk:?
Καλα που δεν σου πηραν και σοβρακο με τη winry

sc5bab.jpg

#53807 SouLSLayeR

SouLSLayeR

Anime Freak

• Members
  • 312 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2011 - 20:34

nah, αν είναι θα του έπαιρναν τη Winry μόνο με σώβρακο :nbleed:

#53808 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2011 - 20:34

Εδω υπαρχουν ατομα που κανουν δωρο γενεθλιων μια μπατονετα

#53809 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2011 - 20:38

Προλαβαίνω να σου φέρω στριπερ ?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#53810 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2011 - 20:38

Εδώ υπάρχουν άνθρωποι που δεν αναγνωρίζουν τα γενέθλια ως ημέρα εορτασμού αλλά θρήνου.

#53811 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2011 - 20:41

Προλαβαίνω να σου φέρω στριπερ ?

Πλησιάζουν τα γενέθλια μου :hihi2:

#53812 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2011 - 20:43

Άναψε πάλι βραδιάτικα η black hole!

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#53813 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2011 - 21:07

Oh god, not the same shit again! Hv mercy on us!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#53814 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2011 - 22:24

Δεν είναι έτσι , αν αντί να σου λένε ευχαριστώ κάθονται και σε θάβουν σε όλα τα forums θα συνέχιζες ? Μόνο όταν είπε ότι θα κάνει drop άρχισαν να τον γλείφουν πάλι όλοι . Ειδικά στην περίπτωση του translator (εδώ PROzess ) για τους άλλους το κάνει . Αυτός θα μπορούσε κάλλιστα να παίρνει τα tanks η τα raws του και απλά να τα διαβάζει , ούτε επεξεργασία ούτε κόπος ούτε τίποτα .

Γιατί να μην συνεχίσεις?Δηλαδή ο όλος λόγος που θα κάτσω να κάνω scanlations κλπ είναι για να ακούσω τον καλό λόγο από τους άλλους?Δέχομαι το να θες να το κάνεις για να διευκολύνεις τους άλλους ή κάτι ανάλογο,αλλά επειδή του είπαν κάτι αρνητικό ή θετικό τον επηρρέασαν σε τέτοιο βαθμό?Δεν ξέρω,εγώ προσωπικά αν έμπαινα στη διαδικασία,καρφί δεν θα μου καιγόταν για το κάθε σχολιάκι.Το πολύ πολύ να προσπαθούσα να διορθώσω κάτι που δεν τους άρεσε,εφόσον και αν ήταν στα πλαίσια των δυνατοτήτων μου.

Από κει και πέρα,άστους να φωνάζουν.Όσοι και να είναι οι haters,σίγουρα υπάρχουν και αυτοί που δεν έχουν κανένα πρόβλημα...

#53815 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2011 - 22:24

Youtube Video

πολυ πετυχημενο parody i lol'd hard!:hihi2:

wild monkey δες ποση ωρα εκανε να πιασει τον συνονοματο
Spoiler:

#53816 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2011 - 22:38

Γιατί να μην συνεχίσεις?Δηλαδή ο όλος λόγος που θα κάτσω να κάνω scanlations κλπ είναι για να ακούσω τον καλό λόγο από τους άλλους?Δέχομαι το να θες να το κάνεις για να διευκολύνεις τους άλλους ή κάτι ανάλογο,αλλά επειδή του είπαν κάτι αρνητικό ή θετικό τον επηρρέασαν σε τέτοιο βαθμό?Δεν ξέρω,εγώ προσωπικά αν έμπαινα στη διαδικασία,καρφί δεν θα μου καιγόταν για το κάθε σχολιάκι.Το πολύ πολύ να προσπαθούσα να διορθώσω κάτι που δεν τους άρεσε,εφόσον και αν ήταν στα πλαίσια των δυνατοτήτων μου.

Από κει και πέρα,άστους να φωνάζουν.Όσοι και να είναι οι haters,σίγουρα υπάρχουν και αυτοί που δεν έχουν κανένα πρόβλημα...

Δεν έχεις δει τι θάψιμο έφαγε από όλους γιαυτό το λες . Ναι το κάνει επειδή γουστάρει και του αρέσει αλλά αν δεν το εκτιμάει κανείς ?

#53817 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2011 - 22:53

Μπες στη διαδικασια να δεις τη γλυκα.

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#53818 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2011 - 22:53

Γιατί δεν μας ενημερώνετε και εμάς που δεν ξέρουμε.

#53819 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2011 - 23:02

We will stop at nothing.
We will fight for the lost.
OCTAGON.

Youtube Video

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#53820 Kenobi-sensei