Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#52486 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 05 June 2011 - 12:16

Απο τη περασμενη Δευτερα,λογω αγχους,δεν τρεφομαι σχεδον καθολου κ πινω μονο ενα lucozade την ημερα.Μεχρι στιγμης εχασα 4 κιλα.Ειναι λογικο αυτο?

Yahoo! Πολύ σε πάω. Συνέχισε έτσι. Είναι απόλυτα φυσιολογικό. Μην μασάς. Προσπάθησε να τρως και λίγο σαλάτα και να πίνεις πολύ νερό.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#52487 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 posts

Posted 05 June 2011 - 12:17

Ουτε εγω το θεωρω καλο αλλα μου κανει εντυπωση το γεγονος οτι μεσα σε μια εβδομαδα εχασα 4 κιλα.Νομιζα οτι κατι τετοιο ειναι ανεφικτο.Ας μας ενημερωσει καποιος διαιτολογος/διατροφολογος της παρεας.
"If life should treat you bad,don't get even,get mad."

#52488 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 05 June 2011 - 12:21

Γίνεται γιατί έχεις χάσει 2 κιλά τουλάχιστον σε υγρά. Δεν είμαι διατροφολόγος αλλά βλέπω πολύ Μενεγάκη XD

Από κει και πέρα, καλό δεν είναι και δεν βοηθάει και στο άγχος. Προσπάθησε να τρως φρούτα και λαχανικά και να κάνεις λίγη άσκηση γιατί βοηθάνε αρκετά. Και κατά προτίμηση βρες κάποιον δικό σου άνθρωπο με γερά νεύρα να του γκρινιάξεις μέχρι τελικής πτώσεως. It works :P

xbJ3b2w.jpeg

#52489 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 05 June 2011 - 12:21

4 κιλά σε μία εβδομάδα είναι εφικτό αλλά όχι υγιεινό. Η maximum υγιεινή απώλεια βάρους σε μία εβδομάδα είναι μέχρι 2,5 κιλά. Μετά απλά εξασθενεί ο οργανισμός σου και αρχίζει και χαλάει ο μεταβολισμός σου γιατί το σώμα παθαίνει σοκ και αρχίζει να συσσωρεύει όσο περισσότερο λίπος μπορεί γιατί θεωρεί ότι βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Youtube Video

Posted Image

#52490 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 271 posts

Posted 05 June 2011 - 12:30

Δεν είναι ανέφικτο, κακή διατροφή, έλλειψη ύπνου και άγχος μπορεί να προκαλέσει γρήγορη απώλεια βάρους, η οποία όμως αργότερα μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ και να εξελιχθεί σε παχυσαρκία. Καλό όμως σίγουρα δεν είναι, καθώς μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρά προβλήματα υγείας, όπως απώλεια μυϊκής, σε κάποιες περιπτώσεις ακόμη και εγκεφαλικής (δεν αστειεύομαι) μάζας, ατονία, αδυναμία, ζαλάδες, κατάθλιψη, ακόμη και λιποθυμίες.

Διατροφή μόνο ή κυρίως με υγρά (λούκοζέηντ) μπορεί επίσης να προκαλέσει και τριχόπτωση. Κοινώς, να καραφλιάσεις.

Τουλάχιστον αυτά έχω διαβάσει. Κάποιος που γνωρίζει περισσότερα ας με διορθώσει, καθώς μπορεί να έχω πει κάποια πράγματα λάθος.

Απλώς λέω προσοχή, και ρηλάξ. Καλύτερα να μείνουν πίσω κάποια πράγματα, παρά να αρρωστήσεις, κατά τη γνώμη μου.

sigELIK.jpg   adorexu7.gif3.png

#52491 KamenoC

KamenoC

Σοου Φακινγκ Μποουρντ

• Members
  • 140 posts

Posted 05 June 2011 - 12:39

Δε πα να την βγαζεις και με τα νυχια σου μονο, αν δεν αθλησε το μονο που θα καταφερεις ειναι να καταστρεψεις τον οργανισμο σου.. Η γρηγορη απωλεια βαρους συνηθως συμαινει ελλειψη υγρων οποτε ουσιαστικα δεν καταφερνεις και τιποτα. Καλη διατροφη και αθληση θελει.

#52492 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 05 June 2011 - 12:40

πως θα ζήσω χωρίς ιντερνετς στο εξοχικό;

#52493 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 posts

Posted 05 June 2011 - 12:43

Σας ευχαριστω παιδια για την ενημερωση κ για τις συμβουλες σας.Θα προσπαθησω να επανελθω σε φυσιολογικα επιπεδα κ θα εισαγω τη σωματικη ασκηση στη καθημερινοτητα μου.
"If life should treat you bad,don't get even,get mad."

#52494 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 05 June 2011 - 12:55

Δώστα τουλάχιστον σε μένα τα κιλά :if:

#52495 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 05 June 2011 - 12:55

Someone give Erisadesu some internets

SWA θες τα δικά μου;

#52496 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 05 June 2011 - 13:10

Έλα ντε...

Spoiler:

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#52497 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 05 June 2011 - 13:11

Δώστα τουλάχιστον σε μένα τα κιλά :if:

Μπορεί να τα πάρεις και από εδώ:

http://danbooru.donmai.us/post/show/921189/-3-kyubey-mahou_shoujo_madoka_magica-red_eyes-seki
phmava.php

#52498 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 05 June 2011 - 13:16

αυτο μάλλον εννοείς
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#52499 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 05 June 2011 - 13:22

Πάρε ένα stick usb internet και θα ζήσεις!

Tiger-stock-blog-header.jpg

#52500 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 05 June 2011 - 13:25

Πάρε ένα stick usb internet και θα ζήσεις!

Spoiler:

phmava.php