Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#52456 FrenzyApe

FrenzyApe

Unofficial Moderator

• Members
  • 197 posts

Posted 04 June 2011 - 23:39

ελεγα αν μπορουσα να το βρω σε κανα καταστημα γτ δεν εχω πιστωτικη.......

#52457 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 04 June 2011 - 23:41

εχω ξενερωσει τρελα.. ημουν σε παρτυ αλλα δεν ηρθαν τα γκομενακια που ηθελα, τζαμπα ακουγα ολες εκεινες τις παπαριες που βαζουν και το ΕΠΙΚΟΤΕΡΟ: σπασαν τα γυαλια μου :damn: ο ενας ο φακος, ευτυχως ο σκελετος αντεξε... την τελευταια περιοδο εχω καταστραφει οικονομικα :wth2:

τωρα υπομενω κατι ανταλακτικα που ειχα παρει με αυτα που φοραω, πριν 2-3 χρονια, σε κοκκινο-σκουριασμενο χρωμα, μαπα δηλαδη, και χωρις ευρη οπτικο πεδιο :run: υπομονη μεχρι τη δευτερα...

#52458 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 04 June 2011 - 23:52

εχω ξενερωσει τρελα.. ημουν σε παρτυ αλλα δεν ηρθαν τα γκομενακια που ηθελα, τζαμπα ακουγα ολες εκεινες τις παπαριες που βαζουν και το ΕΠΙΚΟΤΕΡΟ: σπασαν τα γυαλια μου :damn: ο ενας ο φακος, ευτυχως ο σκελετος αντεξε... την τελευταια περιοδο εχω καταστραφει οικονομικα :wth2:

τωρα υπομενω κατι ανταλακτικα που ειχα παρει με αυτα που φοραω, πριν 2-3 χρονια, σε κοκκινο-σκουριασμενο χρωμα, μαπα δηλαδη, και χωρις ευρη οπτικο πεδιο :run: υπομονη μεχρι τη δευτερα...

lol suffer

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#52459 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 04 June 2011 - 23:55

What is this I don't even...

Youtube Video

Το είχα δει πριν κάτι μέρες και πραγματικά πέθανα από το γέλιο, ευκαιρία να το ξαναδώ.:kakaka:

Posted Image

#52460 Kixemta

Kixemta

I came, I saw, I conchord

• Members
  • 14 posts

Posted 05 June 2011 - 00:28

Επειδή θα σκάσω, κάποιος να μου πει ποιοί είναι τα J, M, O, R, U, V και Y

Δε ζητάω πολλά, ε? :3

the comments will save the cheerleader... and the world

Posted Image

#52461 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 05 June 2011 - 00:36

Damn! Y still remains a mystery :nanana:

xbJ3b2w.jpeg

#52462 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 posts
  • Locationplateia eleytherias

Posted 05 June 2011 - 00:39

Posted Image

#52463 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 05 June 2011 - 00:40

Άσχετο, αλλά ξαναέπεσα σήμερα τυχαία σε αυτό το βιντεάκι και μου έχει κολλήσει άσχημα.
Δε θυμίζει Napoleon Dynamite η φωνή του τύπου;
Youtube Video

Honey Badger don't care, honey badger don't give a fuck.

Posted Image

#52464 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 05 June 2011 - 00:42

Yukk.

#52465 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 05 June 2011 - 00:42

Χθες στο μοναδικό ρεπό που παίρνω μια φορά την εβδομάδα πήγα σε Disco, όπου χόρευα επί 6 ώρες συνεχόμενα.

Κάποια στιγμή σκεφτόμουν " Που θα βρω νοσοκομείο για μεταμόσχευση πνευμόνων?" Και μετά συνέχισα να χορεύω πάλι. Το ευχαριστήθηκα με τη ζωή μου, μιας και ο χορός και ειδικά η Disco είναι κάτι τα οποία αγαπάω πολύ.

(Υπομονή Άγγελε, άλλη μια εβδομάδα δουλειάς έμεινε) !

Tiger-stock-blog-header.jpg

#52466 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 05 June 2011 - 00:44

Yukk.

:joyful::joyful::joyful:

xbJ3b2w.jpeg

#52467 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 05 June 2011 - 00:53

Yellow ranger or yorkes gertrude;:cry5:

Posted Image

#52468 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 05 June 2011 - 01:03

Lolwtf με το google-youtube connection, από τις τελευταίες 3 φορές που το γιουτιου με έκανε λογκάουτ για άγνωστους λόγους, στις 2 όταν ξανάκανα λογκιν ξαφνικά έγινα αυτός http://www.youtube.com/user/klasime

Εγώ δεν κλάνω κανένα τι γίνεται εδώ

HnH5aB0.jpg

#52469 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 05 June 2011 - 01:27

Lolwtf με το google-youtube connection, από τις τελευταίες 3 φορές που το γιουτιου με έκανε λογκάουτ για άγνωστους λόγους, στις 2 όταν ξανάκανα λογκιν ξαφνικά έγινα αυτός http://www.youtube.com/user/klasime

Εγώ δεν κλάνω κανένα τι γίνεται εδώ

Youtube Video

stasou%2520mygdala.jpg

#52470 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 05 June 2011 - 01:28

Μετά από φαγοπότι με φίλους, ο μπαμπάς κάθεται και πλένει το πιατομάνι, τραγουδώντας επαναστατικά τργούδια 2 η ώρα το βράδυ.

Καληνύχτα(αν και δεν το βλέπω). :P

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.