Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#52261 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 02 June 2011 - 22:55

Καλή φάση πάντως αυτός ο διαγωνισμός, αν και δεν νομίζω να μπορώ να ψήσω την παρέα μου να τον διεξάγουμε

hint: Οι τοίχοι να μην είναι κάτασπροι XP

#52262 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 02 June 2011 - 22:56

Η μια έδενε τζιτζίκια και τους έβαζε φωτιά , η άλλη έπνιγε γατιά . Αρχίζω να φοβάμαι τις γυναίκες του forum :hihi2:

#52263 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 02 June 2011 - 22:56

Εγώ πάλι, όταν ήμουν μικρός, είχαμε εναν γείτονα με γατάτια, γέρος αυτός, και πηγαίναμε με την ξαδερφη μου και επειδή ήταν μονοκατοικία με σκάλες, παίρναμε τα γατάκια και τα πετούσαμε από την κορυφή της σκάλας. Ακόμα νιώθω άσχημα... meeeh whatever it was fun watching them do a triple accel in the air and land on their feet

#52264 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 02 June 2011 - 22:59

hint: Οι τοίχοι να μην είναι κάτασπροι XP

Ναι, αλλά κρατάς καλύτερα βαθμολογία έτσι...:Blissfull:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#52265 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 02 June 2011 - 23:00

Σωστό

#52266 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 02 June 2011 - 23:01

Η μια έδενε τζιτζίκια και τους έβαζε φωτιά , η άλλη έπνιγε γατιά . Αρχίζω να φοβάμαι τις γυναίκες του forum :hihi2:

Όχι καλέ με μπερδεύεις με τα ξαδέρφια μου.Εγώ απλά τα έκανα πιο όμορφα. Φωτιά μόνο σε παιδάκια και κατσαρίδες.:himitsu:

#52267 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 02 June 2011 - 23:04

Όχι καλέ με μπερδεύεις με τα ξαδέρφια μου.Εγώ απλά τα έκανα πιο όμορφα. Φωτιά μόνο σε παιδάκια και κατσαρίδες.:himitsu:

Και να φανταστείς μου άρεσε αυτό

Πχ η υποφαινόμενη προτιμά την γάντια_στοργή_φροντίδα_και_προδέρμ μέθοδο την οποία διδάχτηκε από ροζ νιντζα. :wooi2:

τώρα φοβάμαι πιο πολύ :OMG3:

edit: Μην κάνεις edit όταν γράφω , έπρεπε να προσθέσω τις κατσαρίδες :P

#52268 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 02 June 2011 - 23:05

Εγώ πάλι, όταν ήμουν μικρός, είχαμε εναν γείτονα με γατάτια, γέρος αυτός, και πηγαίναμε με την ξαδερφη μου και επειδή ήταν μονοκατοικία με σκάλες, παίρναμε τα γατάκια και τα πετούσαμε από την κορυφή της σκάλας. Ακόμα νιώθω άσχημα... meeeh whatever it was fun watching them do a triple accel in the air and land on their feet

Δεν μπορείς να φανταστείς τι τρομερό γκελ κάνει στον καναπε ένα μικρό γατάκι...Τουλάχιστον 3εις φορές.... Και μετά όταν ζαλίζεται και παραπατάει αλλάζεις γατάκι!

*δεν φταίω εγώ, ήμουνα μικρή εντάξει;!!*

Posted Image

#52269 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 02 June 2011 - 23:06

Τώρα όμως που μεγάλωσες με τις γάτες τα πας μια χαρά έτσι? :hahaha:

#52270 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 02 June 2011 - 23:07

Δεν μπορείς να φανταστείς τι τρομερό γκελ κάνει στον καναπε ένα μικρό γατάκι...Τουλάχιστον 3εις φορές.... Και μετά όταν ζαλίζεται και παραπατάει αλλάζεις γατάκι!

*δεν φταίω εγώ, ήμουνα μικρή εντάξει;!!*

Καταλαβαίνουμε όλοι μας Anelis, δεν χρειάζεται να απολογείσαι. We are all in this together

#52271 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 02 June 2011 - 23:08

@ Iri Περίφημα, έμαθα επιτέλους πως να τις μαγειρεύω σωστά:8):!

Posted Image

#52272 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 02 June 2011 - 23:13

/insert κεμπάπ joke

#52273 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 02 June 2011 - 23:14

Ήταν μια φορά ένα ενοχλητικό κουνούπι που δεν ήθελε να με τσιμπήσει. Περίμενε να κλείσω το φως και ερχόταν δίπλα στο αυτί μου και πετούσε κάνοντας "ζζζζζζ" για να μην καταφέρω να κοιμηθώ. Έμεινα άυπνος για κανα δίωρο ώσπου βαρέθηκε να με ταλαιπωρεί και πήγε να τσιμπήσει κάποιον(υποθέτω).

#52274 SkullKaizer

SkullKaizer

artist

• Members
  • 751 posts

Posted 02 June 2011 - 23:15

@ Iri Περίφημα, έμαθα επιτέλους πως να τις μαγειρεύω σωστά:8):!

γλυκια ή αλμυρη;:hot:
Imagination is the only limit!

#52275 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 02 June 2011 - 23:16

Ήταν μια φορά ένα ενοχλητικό κουνούπι που δεν ήθελε να με τσιμπήσει. Περίμενε να κλείσω το φως και ερχόταν δίπλα στο αυτί μου και πετούσε κάνοντας "ζζζζζζ" για να μην καταφέρω να κοιμηθώ. Έμεινα άυπνος για κανα δίωρο ώσπου βαρέθηκε να με ταλαιπωρεί και πήγε να τσιμπήσει κάποιον(υποθέτω).

Άσε και με το που ανάψεις το φως για να τα σκοτώσεις εξαφανίζονται τα άτιμα .