Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#52216 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2011 - 16:51

Κ εμείς μια από τα ίδια, ελάχιστες ώρες είναι ανοιχτή.
Αλλά το πιο επικό απ' όλα είναι η παραπληροφόρηση. Μας λένε λάθος μαθήματα από αυτά που μπορούμε να δηλώσουμε, μας γράφουνε σε λάθος μαθήματα, σε άλλα μαθήματα ξεχνάνε να μας γράψουνε, μας δίνουν λάθος πληροφορίες για τα συγγράμματα, και κάνουν ανακοινώσεις την ίδια μέρα που η μια αναιρεί την άλλη.
Το ότι μας στέλνουν σα μπαλάκι ανάμεσα στα γραφεία τους Πειραιώς-Πανεπιστήμιο είναι έξτρα μπόνους.

Οι άνθρωποι απλά είναι άπαιχτοι!

Χαχαχα αυτό με τα μαθήματα γίνεται και σε μας . Στο πρώτο έτος είχαν γράψει φίλο μου σε μάθημα του δεύτερου . Ότι να ναι .

#52217 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2011 - 19:23

Πολύ fanservice έχει το tennis, sharapova I lov u.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#52218 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 271 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2011 - 19:25

Παιδιά βοηθάτε γιατί πάω να τρελλαθώ!

Προσπαθώ να φτιάξω μια database κινουμένων σχεδίων (μην ρωτάτε γιατί), και έχω πρόβλημα με τις λίστες επεισοδίων της σειράς Powerpuff Girls! Κάθε λίστα που βρίσκω τα έχει και με διαφορετική σειρά! Με άλλη σειρά είναι στη Wikipedia, με άλλη σειρά στο IMDB, και με άλλη σειρά στο TV.com! Ξέρει κανένας πώς μπορώ να βρω ποιά είναι η σωστή σειρά;

sigELIK.jpg   adorexu7.gif3.png

#52219 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2011 - 19:31

Δοκίμασε ίσως να τα διπλοτσεκάρεις και από εδώ, δεν είναι το πλέον αξιόπιστο site σε τίτλους, αλλά είναι αρκετά καλό και ίσως σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις μερικά πράγματα..

Δημοσιευμένη  εικόνα

#52220 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2011 - 19:32

Ημουν ο μονος που δεν μπορουσα να μπω εδω και καμμια ωρα+?

edit: στο site ε!

2bbd14fc.jpg

#52221 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1.240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2011 - 19:33

Ημουν ο μονος που δεν μπορουσα να μπω εδω και καμμια ωρα+?

edit: στο site ε!

Κι εγώ τι ίδιο είχα πάθει....

Δημοσιευμένη  εικόνα

#52222 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2011 - 19:34

Me too. Πραφανώς ήταν πρόβλημα του site.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#52223 Blackcut

Blackcut

Anime Amateur

• Members
  • 118 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2011 - 19:34

Ναι και εγώ δεν μπορούσα να μπω πριν ένα τέταρτο.

#52224 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2011 - 19:37

Ελπίζω να μην ετοιμαζόμαστε για κηδεία και αυτού του server :P

#52225 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2011 - 19:45

Και γω ξύπνησα στις 6 και δεν έβρισκα μέρος να πω μια βλακεία, λίγο έλειψε να μπουκάρω σε ξένα φόρουμ και να αρχίσω να τρολλάρω.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#52226 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2011 - 19:58

Δεν ξέρω ποιά γραμματεία είναι η χειρότερη. Ένα όμως είναι σίγουρο...
Καμία γραμματεία δεν είναι καλή. Τώρα ειδικά που έτρεχα με το Εράσμους και για το εξάμηνο που έχασα λόγω υποχρεώσεων εκτός ελλάδος, κυριολεκτικά με τρέλαναν

Η ηλικία σου είναι η πραγματική; Όχι ότι έχω πρόβλημα με τις μεγάλες ηλικίες, διότι όλοι θα μεγαλώσουμε, αλλά είσαι ακόμα φοιτητής;

Δημοσιευμένη  εικόνα

#52227 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2011 - 19:59

lol

"There are no subscribed threads to display in this folder for this time period."

it is συγκινιτικό < : D

#52228 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2011 - 20:16

Η ηλικία σου είναι η πραγματική; Όχι ότι έχω πρόβλημα με τις μεγάλες ηλικίες, διότι όλοι θα μεγαλώσουμε, αλλά είσαι ακόμα φοιτητής;

Ναι. Το εξαμηνο που εχασε λογο υποχρεωσεων ειναι επειδη ειχε παει στρατο

#52229 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2011 - 20:24

Ελπίζω να μην ετοιμαζόμαστε για κηδεία και αυτού του server :P

Φάε τη γλώσσα σου :hiding_something:

Για τις γραμματείες, ακολουθούν τυχαία highlights που μου έρχονται στο μυαλό και αξίζει να τα μοιραστώ μαζί σας. Έχει γράψει άντρες ως θηλυκά και τούμπαλιν. Όταν είπε στους φοιτητές να τα διορθώσουν με στυλό, μετά τους είπε πως πρόκειται για παραποίηση δημόσιων εγγράφων και δεν τις έκανε δεκτές. Έχει δώσει πιστοποιητικό στρατού σε κοπέλες αντί για βεβαίωση σπουδών, έχει αρνηθεί πιστοποιητικό στρατού σε άτομα που έχουν έρθει αυθημερόν από επαρχία και αν δεν το πάρουν μπαίνουν μέσα την επόμενη ημέρα, κλείνει νωρίτερα από τις αναγραφόμενες ώρες με την πρόφαση πως ξεκίνησε νωρίτερα κλπ. Εγώ τώρα τρέχω επειδή ενώ έχω ετοιμάσει την πτυχιακή, χάνω τις ορκωμοσίες του Ιουνίου και παίρνω αναβολή από μήνα σε μήνα. Για το Erasmus παραδόξως δεν αντιμετώπισα και τόσα προβλήματα. Είχε πολύ χαρτούρα μεν, αλλά όχι με τη γραμματεία.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Phantom Duck: 02 Ιούνιος 2011 - 23:15

E5VV38U.jpg

#52230 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2011 - 20:28

Οσες φορές και να δώ το 300 ρε παιδί μου, πέρα απο την αντριλα και τα ρέστα, μου κάνει τρελη εντύπωση πόσο εντυπωσιακή παραγωγή είναι.. Ακόμα και στην 22άρα με τα 2 ηχεια και κάρτα τηλεόρασης είναι υπερθέαμα.

We need more of this!

Angroid.gr Android à la Ελληνικά