Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#52201 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2011 - 14:10

LOL, βασικά λάθος μου, το κρεμμύδι είναι λιγότερο αστείο από αυτό! :kakaka:

*no offense meant ιππότη!*

Δημοσιευμένη  εικόνα

#52202 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2011 - 14:11

και ένας φίλος μου το είχε κάνει κάπως έτσι για άλλον χαρακτήρα και μετά το μετάνιωσε, γιαυτό κι εγώ χρησιμοποιώ πάντα manual commands XP

@anelis I will pretend I didn't see that

#52203 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2011 - 14:22

Pretend away, no problem :D

Τη νύχτα της περασμένης Παρασκευής η Μαριάννα Ντούβλη σίγουρα θα τη θυμάται για όλη της τη ζωή. Η γνωστή tv-persona δέχθηκε βάναυση επίθεση από άγνωστο άνδρα, όταν εκείνος υποστήριξε ενώπιον όλων ότι αποτελούσε «ερωτικό απωθημένο» της Μαριάννας.
«Μου είπε ότι τον ήθελα ερωτικά κι εγώ εκείνη τη στιγμή, επειδή αυτό ήταν αναληθές, του είπα ότι μεταξύ άλλων δεν είναι καθόλου του γούστου μου σαν άντρας. Αυτό τον προσέβαλε χωρίς να του πω τίποτα άλλο μου λέει: “Είσαι πατσαβούρα και να πας να κρυφτείς να μη βγαίνεις τη μέρα έξω γιατί τρομάζει ο κόσμος”.
Εγώ νευρίασα πάρα πολύ. Θίχτηκα και του απάντησα: “Έτσι να μιλάς στη μητέρα σου όχι σε μένα”. Τότε έγινε έξαλλος, με άρπαξε από τα μαλλιά με τραβούσε και με έσερνε, μπροστά σε όλο τον κόσμο που εκείνη την ώρα μπαινόβγαινε στο μαγαζί…», περιγράφει στην “Espresso” η Μαριάννα που έχει υποβάλει μήνυση κατ' αγνώστου και δηλώνει έτοιμη να τραβήξει την υπόθεση στα άκρα.

Είναι τόσο τραγικά αστείο αυτό! Ειδικά ο τρόπος με τον οποίο περιγράφει ότι του απάντησε.
Εντάξει, τουλάχιστον σήμερα πέρα από τα δολοφονικά ένστικτα γέλασα και άπειρα..:hihi2:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#52204 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2011 - 14:34

Τραγικό... ούτε καν...

#52205 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2011 - 14:36

Aμάν ποια αυτές οι μυνήσεις! Μιγιάγγοιχτοι όλοι! You should take insults like a man!

#52206 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2011 - 14:49

Ποπο χρονια ειχα να δω τετοιο χαλαζι :o

2bbd14fc.jpg

#52207 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2011 - 14:49

Εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου τα χειρότερα στη γραμματεία της σχολής μου. Αν κάποιος νομίζει πως η σχολή του έχει κακή γραμματεία, πλανάται οικτρά. Η δική μας γραμματεία είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ η χειρότερη και πιο μισάνθρωπος γραμματεία που έχει υπάρξει ποτέ στο σύμπαν (το δικό μας και όλα τα παράλληλα που υπήρξαν, υπάρχουν και πρόκειται να υπάρξουν).

E5VV38U.jpg

#52208 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2011 - 15:06

Για μια συζητήσιμη τιμή μπορώ να κανονίσω να πάθει ένα "μικρό" ατύχημα. ^_^ Αν ενδιαφέρεσαι στείλε μου pm. :3

#52209 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.829 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2011 - 15:31

Pretend away, no problem :D

Είναι τόσο τραγικά αστείο αυτό! Ειδικά ο τρόπος με τον οποίο περιγράφει ότι του απάντησε.
Εντάξει, τουλάχιστον σήμερα πέρα από τα δολοφονικά ένστικτα γέλασα και άπειρα..:hihi2:

Posted Image

Πως τι κάνανε έτσι, σα δε ντρέπονται.

~oh tshit this is her real face :Crying2:
rsrGbGx.gif

#52210 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 726 Δημοσιεύσεις:
  • Locationalways searching for nii-chan

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2011 - 15:35

Δεν ξέρω ποιά γραμματεία είναι η χειρότερη. Ένα όμως είναι σίγουρο...
Καμία γραμματεία δεν είναι καλή. Τώρα ειδικά που έτρεχα με το Εράσμους και για το εξάμηνο που έχασα λόγω υποχρεώσεων εκτός ελλάδος, κυριολεκτικά με τρέλαναν

#52211 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2011 - 15:41

Εμάς η δικιά μας γραμματεία είναι ανοιχτή μόνο 3 φορές τη βδομάδα και αυτό για κάποιες ώρες μόνο -.- . Αλλά το καλύτερο είναι το γραφείο που κάνουμε τις δηλώσεις για να έχουμε wi-fi σε laptop , κινητά κλπ στους χώρους της σχολής . Πήγαινα επί 3 βδομάδες συνέχεια και δεν το είχα πετύχει ούτε μια φορά ανοιχτό -.-

#52212 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2011 - 16:14

Κ εμείς μια από τα ίδια, ελάχιστες ώρες είναι ανοιχτή.
Αλλά το πιο επικό απ' όλα είναι η παραπληροφόρηση. Μας λένε λάθος μαθήματα από αυτά που μπορούμε να δηλώσουμε, μας γράφουνε σε λάθος μαθήματα, σε άλλα μαθήματα ξεχνάνε να μας γράψουνε, μας δίνουν λάθος πληροφορίες για τα συγγράμματα, και κάνουν ανακοινώσεις την ίδια μέρα που η μια αναιρεί την άλλη.
Το ότι μας στέλνουν σα μπαλάκι ανάμεσα στα γραφεία τους Πειραιώς-Πανεπιστήμιο είναι έξτρα μπόνους.

Οι άνθρωποι απλά είναι άπαιχτοι!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#52213 SkullKaizer

SkullKaizer

artist

• Members
  • 751 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2011 - 16:18

Posted Image

>.>
Imagination is the only limit!

#52214 demonicMC