Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#51946 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2011 - 15:18

Μπήκε φυλακή επειδή αρνήθηκε να δώσει το password

password 50 χαρακτήρων!!!!!!!:blurah5:

Σίγουρα είναι pedo. Μόνο ένας pedo θα αρνούνταν τόσο πεισματικά να αφήσει την αστυνομία να δει τα περιεχόμενα του υπολογιστή του. Άκου κει password 50 χαρακτήρων... σε τέτοιες περιπτώσεις θα πρέπει η αστυνομία να ρίχνει ένα χρόνο φυλακή για κάθε χαρακτήρα.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#51947 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2011 - 15:29

Ή κάποιος που δεν γουστάρει να ψαχουλεύουν το pc του :P

xbJ3b2w.jpeg

#51948 Yojimbo

Yojimbo

Yokai enthusiast

• Members
  • 151 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2011 - 15:42

...και ένα μήνα φυλάκιση να του έριχναν πάλι πιστεύω πως θα ήταν αρκετή ποινή. Σε περιπτώσεις παιδεραστή όταν λέμε φυλάκιση δεν εννοούμε πως θα φοβάται απλά μην του πέσει το σαπούνι στα ντους. :P

#51949 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2011 - 15:46

Ούτε εμένα μ' αρέσει, αλλά αν με κατηγορούσανε για κάτι τέτοιο θα τους άφηνα να ψάξουν για να καθαρίσει το όνομά μου. Αυτός για να έχει μουλαρώσει τόσο πολύ, έχει σίγουρα λερωμένη τη φωλιά του.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#51950 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2011 - 15:51

Καλά το πιο πιθανό είναι αυτό που λες αλλά δεν θα ήταν τέλειο απλά ο τύπος να γουστάρει να τους βασανίζει? XD

In other news

Πριν ένα μήνα είχαμε τους γάμους, τα όργανα όμως άρχισαν να βαράνε τώρα :P

Youtube Video

xbJ3b2w.jpeg

#51951 scoot

scoot

Anime Fan

• Members
  • 137 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2011 - 16:48

αμα ειχα password 50 χαρακτηρων θα βαριομουν να κανω log in.

ακομα και να μην εχει pedo.files μονο και μονο παρανομα download και το history του broswer που θ βρουν αρκει...

#51952 ZeD

ZeD

完ぺき.にほかなら

• Members
  • 257 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2011 - 17:45

Σε όσους αρέσουν οι σε7βεν...
Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από ZeD: 28 Μάιος 2011 - 18:14

Bruutaro Faitto! // MyAnimeList // tweet!

Flowers in darkness—
We can embrace their fragrance
even without light
-Hideshi's last haiku

Spoiler:

#51953 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2011 - 18:01

Σίγουρα είναι pedo. Μόνο ένας pedo θα αρνούνταν τόσο πεισματικά να αφήσει την αστυνομία να δει τα περιεχόμενα του υπολογιστή του. Άκου κει password 50 χαρακτήρων... σε τέτοιες περιπτώσεις θα πρέπει η αστυνομία να ρίχνει ένα χρόνο φυλακή για κάθε χαρακτήρα.

Δεν έχεις δίκιο...Δεν μπορούν να σε κατηγορήσουν μόνο για το εν λόγω κακούργημα.Πως ξέρεις ότι αυτό που προστάτευε ήταν παιδική πορνογραφία και όχι κάποιο άλλο παράνομο βίτσιο?Μπορεί να είχε μέχρι και βίντεο με δολοφονίες που έκανε,τα οποία να χειροτέρευαν την καταδίκη του,όσο αυτό είναι εφικτό.

#51954 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2011 - 18:57

Διαβάστε και λίγο το άρθρο...

Ο 19χρονος Όλιβερ Ντρέιγκ από το Λίβερπουλ καταδικάστηκε την Τετάρτη (6/10) σε 16 εβδομάδες φυλάκιση επειδή αρνήθηκε να δώσει στους αστυνομικούς τον κωδικό πρόσβασης για τον υπολογιστή του.
Posted Image

Ο Όλιβερ συνελήφθη το 2009 από την αστυνομία όταν υπήρχαν πληροφορίες ότι εκμεταλλευόταν σεξουαλικά παιδιά.

Η αστυνομία κατέσχεσε τον υπολογιστή του, αλλά αδυνατούσε να μπει, καθώς ο νεαρός είχε βάλει ένα password 50 χαρακτήρων!

Ένα χρόνο και κάτι μήνες μετά, η αστυνομία ακόμα προσπαθεί να σπάσει τον κωδικό και να εξετάσει αν υπάρχει κάποιο υλικό που να τον ενοχοποιεί, χωρίς όμως επιτυχία.

Ο Όλιβερ οδηγήθηκε στο δικαστήριο με την κατηγορία της παρακώλυσης αστυνομικής έρευνας, ενώ για το αδίκημα της παιδικής σεξουαλικής εκμετάλλευσης δεν βρέθηκε τελικά κανένα στοιχείο.

Μέχρι να καταφέρουν οι αστυνομικοί να σπάσουν τον κωδικό, το αδίκημα μπορεί και να έχει παραγραφεί...!

Μπορεί να το έκανε από αντίδραση τελικά.
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#51955 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2011 - 19:04

Ανάμεσα σε παιδεραστές και νόμους και ίντερνετς να πω κ εγώ το άσχετό μου!

HBO In Talks For 'American Gods' Series
Posted Image
:wooi2: Χαλβά, χαλβά σε όλο το HBO!!!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#51956 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPokke Village

Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2011 - 19:17

αφιερομα σε αστεια Τσακ Νορις στο Σταρ! Gogogogogogoooo

v4kFmx.png

#51957 scoot

scoot

Anime Fan

• Members
  • 137 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2011 - 19:25

αφιερομα σε αστεια Τσακ Νορις στο Σταρ! Gogogogogogoooo

ψευτη:redcard2:

#51958 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2011 - 19:35

Μέση θερμοκρασία 28 βαθμοί Κελσίου σήμερα, κι εγώ ήπια ήδη 3 φλιτζάνια τσάι :S
Τι να κάνω... από την στιγμή που πέρασα από το ράφι του στην υπεραγορά, κάτι έπαθα με το άρωμά του...

#51959 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPokke Village

Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2011 - 19:36

I swear it was there αλλα τελίωσε ....

v4kFmx.png

#51960 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2011 - 20:16

Εγω για να πω τη μαυρη μου αληθεια (στο καταλληλο μερος :P ) αν και ειναι πάρα πολλες οι πιθανοτητες να ισχυει αυτο, δε μου αρέσει σαν τρόπος σκεψης.
Οπως δε μου αρέσουν παρομοιως και τα "ειμαι κατα της θανατικης ποινης, εκτος αν ειναι για βιαστες/παιδεραστες/πουλανε ηρωινη σε παιδακια κτλ.".

Δεν ειναι οτι εχω να επιχειρηματολογησω και κατι ιδιαιτερο σε ηθικη βαση, ειναι αρκετα σχετικα εξαλλου, απλώς φοβαμαι το που μπορουν να καταληξουν, με το προσχημα της προληψης/καταστολης.

edit παντως στο 1% να ειναι απλά τρολλ του βγαζω το καπελο.

stasou%2520mygdala.jpg