Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#51736 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 24 May 2011 - 19:58

αηδιες,
αν ξερεις πως να μιλας στις γυναικες δεν υπαρχει περιπτωση να μη βγαλεις γκομενα.
εξαρταται βεβαια και απο το τι ψαχνεις!

Αυτό.

Και μιας και μιλάμε για γυναίκες

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=U7mPqycQ0tQ&feature=youtu.be[/youtube]

What a great song <3 <3 <3

Edited by red pyramid, 24 May 2011 - 20:06.

Posted Image

#51737 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 24 May 2011 - 20:01

i think the rsd thread needs to re-open anybody wit me??:gotit:

στα σοβαρα τωρα πιστευω οτι ετσι κ εχεις λιγη αυτοπεποιθηση και μια στοιχειωδη πρεπουσα συμπεριφορα δεν υπαρχει κανενα απολυτως προβλημα....

#51738 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 24 May 2011 - 20:01

Τα χρήματα συνδέονται άμεσα με τις κοινωνικές τάξεις και την εργασία μέσα από την οποία βγάζει κανείς το ψωμί του.
Για αυτό πχ ένας celebrity ηθοποιός και ένας πρίγκηπας βασιλικής κάστας προφανώς έχουν περισσότερες πιθανότητες με μια γυναίκα από έναν που δουλεύει σερβιτόρος η είναι μανάβης (γέννημα θρέμα της εργατικής τάξης).
Και σε μικρότερη κλίμακα ένας δικηγόρος και ένας γιατρός στην χώρα μας έχει μεγαλύτερο πρεστίτζ από κάποιον που ασκεί ένα "υποδεέστερο" επάγγελμα.
Το να αρνούμαστε λοιπόν τον ρόλο των χρημάτων σε όλη τούτη την γκομενοφιλολογία που έχει δημιουργηθεί ιδίως στην χώρα μας είναι εξίσου λάθος.

Βρε άνθρωπέ μου... όταν ερωτεύεσαι, είτε άνδρας είσαι είτε γυναίκα, δεν κοιτάς ούτε το μισθό ούτε την περιουσία του άλλου... κοιτάς μόνο τι άνθρωπος είναι... αν ταιριάζετε. OK, provided ότι είσαι ικανός/ή να ερωτευτείς in the first place. Υπάρχουν και άτομα που δεν μπορούν. Αλλά ας μη συγχέουμε εξαιτίας τους τις έννοιες "ψάχνω σύντροφο/το ταίρι μου" με το "βγαίνω στο κυνήγι για άτομο του άλλου φύλου με λεφτά". Το δεύτερο είναι εξωραϊσμένη εκπόρνευση. Το πρώτο είναι αγάπη.

Ποια χέστηκε για τον ηθοποιό ή τον γαλαζοαίματο, αν στη ζωή τους είναι μαμούχαλοι, βίαιοι, ξενέρωτοι κτλ;

Ah, screw this, καλύτερα να μιλάω με γρίφους.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#51739 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 24 May 2011 - 20:04

also something we must all bear in mind [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=M2NujVyU_jE&feature=related[/YOUTUBE]

#51740 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 24 May 2011 - 20:06

κι ομως κανεις λαθος πρωτον κανενας δεν ειναι σαν σκατα και προφανως δεν εχεις
δει ανθρωπους οπως εχω γνωρισει εγω για παραδειγμα που ριχναν σχεδον οποια θελαν!

το χρημα παιζει αλλο ρολο στην κοινωνια αλλο αν σε θελει πχ μια γυναικα και αλλο αν σε
παντρευτει, αλλα αν δεν εισαι πολυλογας και κοινωνικος μπορει να αγορασεις αγαπη- αν εχεις
χρημα- αλλα δεν θα την κερδισεις!

εδιτ,
ποιος ειπε για ψεματα?

Δεν διαφώνησα ότι και αυτό παίζει τον ρόλο του και ίσως τον σημαντικότερο. Στο άλλο θέμα όμως..., θα σε ρωτήσω το εξής.
Πόσο συχνά βλέπεις έναν άνθρωπο από τον πάτο της κοινωνικής πυραμίδας να να κάνει σχέση με κάποια που βρίσκεται στην κορυφή της ?

Αμ πεστο έτσι πουλάκι μου...

Δεν θέλεις να σου χαλάσω τον έρωτα της ζωής σου... :P
Posted Image

#51741 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 947 posts

Posted 24 May 2011 - 20:29

Δεν διαφώνησα ότι και αυτό παίζει τον ρόλο του και ίσως τον σημαντικότερο. Στο άλλο θέμα όμως..., θα σε ρωτήσω το εξής.
Πόσο συχνά βλέπεις έναν άνθρωπο από τον πάτο της κοινωνικής πυραμίδας να να κάνει σχέση με κάποια που βρίσκεται στην κορυφή της ?

εγω δεν θελω καμια σχεση με καποια που βρισκεται στην κορυφη εστω κι αν ειναι θεογκομενα!
αλλα γι' αυτο ειπα οτι εξαρταται το τι ψαχνεις, αν θελεις ανθρωπους σαν αυτους που συναντας
καθε μερα στο σχολειο, στη δουλεια, σε ενα παρτυ, στις διακοπες κ.α. ριξε μια ματια τριγυρω
να δεις ποσοι ειναι...

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg

#51742 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 24 May 2011 - 20:29

Τι εννοεί ο ποιητής; Προσπαθείς να την πεις στη Μόνο;

Γιατί ο έρωτας της ζωής της είμαι εγώ και μόνο εγώ, και κάτω τα κουλά σου από το γκομενάκι μου!

:8):

Αχρείοι τεντιμπόηδες όλοι σας!!

Posted Image

#51743 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 24 May 2011 - 20:30

Αυτό σε τρώει τώρα εσένα; :hihi2:

Καταρχήν, more often than you think.

Δεύτερον, σκέψου ότι άνθρωποι από διαφορετικές κοινωνικές (or, more precisely, οικονομικές) πυραμίδες συνήθως έχουν διαφορετικά γούστα στον τρόπο ζωής, συνεπώς δεν μπορούν εκ των πραγμάτων να ταιριάξουν σαν ζευγάρι.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#51744 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 24 May 2011 - 20:30

Αυτό.

Και μιας και μιλάμε για γυναίκες

Youtube Video

What a great song <3 <3 <3

Πλάκα έχει αλλά δε νομίζω όσοι το ακούν(βλέπουν το βίντεοκλιπ) να το κάνουν γιατί τους αρέσει το τραγούδι:hihi2:

Posted Image

#51745 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 24 May 2011 - 20:37

εγω δεν θελω καμια σχεση με καποια που βρισκεται στην κορυφη εστω κι αν ειναι θεογκομενα!
αλλα γι' αυτο ειπα οτι εξαρταται το τι ψαχνεις, αν θελεις ανθρωπους σαν αυτους που συναντας
καθε μερα στο σχολειο, στη δουλεια, σε ενα παρτυ, στις διακοπες κ.α. ριξε μια ματια τριγυρω
να δεις ποσοι ειναι...

Αυτό σε τρώει τώρα εσένα; :hihi2:

Καταρχήν, more often than you think.

Δεύτερον, σκέψου ότι άνθρωποι από διαφορετικές κοινωνικές (or, more precisely, οικονομικές) πυραμίδες συνήθως έχουν διαφορετικά γούστα στον τρόπο ζωής, συνεπώς δεν μπορούν εκ των πραγμάτων να ταιριάξουν σαν ζευγάρι.

To όλο point μου είναι ότι δεν έχουν όλοι άντρες ίσες ευκαιρίες με όλες τις γυναίκες (και το ανάποδο), καθώς παρεμβάλονται και διάφοροι άλλοι παράγοντες. Και πολύ απλά το σταματάω εδώ:thatsit:
Posted Image

#51746 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 24 May 2011 - 20:47

Οι πυραμίδες είναι κατασκευάσματα μιας αρχαίας, άυλης και εξωγήινης φυλής. Για να αλληλεπιδράσουν με τον υλικό κόσμο επηρεάζουν τα μυαλά των ανθρώπων. Ένας τέτοιος άνθρωπος ήταν ο Maslow που έχτιζε πυραμίδες για τον μπατζανάκη του τον Βαβενέφη.

Επειδή όμως ο Maslow έκλεβε οικοδομικά υλικά τον εξόρισαν και τον καταράστηκε ο μεγάλος ιερός κροκόδειλος. Από τότε περιφέρεται στη γη χτίζοντας πυραμίδες. Μια τέτοια είναι και η αόρατη πυραμίδα των αναγκών, κατασκευασμένη από ζαμπόν, σαλάμι, μπέικον και κανελόνια.

#51747 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 24 May 2011 - 21:03

Aυτό.
Γενικα το χρήμα παίζει τεράστιο ρολο (στις δυτικες κυριως αλλά όχι μόνο, κοινωνιες) στις ανθρωπινες σχεσεις γενικότερα. Οχι με την έννοια του εξαγοραζω φίλους γκομενες κτλ. που εκει συμφωνω απολυτα οτι ειναι μια φτηνη δικαιολογία, αλλα ως συστημα κοινων αναφορών.

stasou%2520mygdala.jpg

#51748 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 24 May 2011 - 21:06

Πλάκα έχει αλλά δε νομίζω όσοι το ακούν(βλέπουν το βίντεοκλιπ) να το κάνουν γιατί τους αρέσει το τραγούδι:hihi2:

Ναι ρε, προφανώς το καταλαβαίνω αυτό, είπα όμως να ικανοποιήσω και τις δυο ομάδες (και όσους θέλουν γυναίκες και όσους θέλουν μουσικούλα :P )

Κατά τα άλλα, leave pyramids alone λέω εγώ :nanana: αν θέλουμε να το αναλύσουμε καλύτερα το όλο ζήτημα άλλωστε, δεν υπάρχουν μονάχα δυο τρείς πυραμίδες/κατηγορίες ανθρώπων (πλούσιοι, μέση τάξη και φτωχοί) αλλά διαφορετικά υποσύνολα στην κάθε μια. Μπορεί λοιπόν να μην βλέπεις την Lady Gaga να τα φτιάχνει με ένα άστεγο, υπάρχουν όμως αρκετοί άνθρωποι που βγάζουν π.χ. πέντε ή οκτώ χιλιάδες το μήνα (ή και παραπάνω) και που έχουν σχέση με κάποιον/α με αρκετά μικρότερο μισθό. Οπότε ναι, υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι με μεγάλη διαφορά στο εισόδημα τους που αποφασίζουν να χαράξουν ένα κοινό δρόμο στη ζωή τους. There's more to love than money (like good food perhaps XD)

And now, lets go to our nanny of the month XD
Posted Image

#51749 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 24 May 2011 - 21:22

Για να μείνουμε λίγο στο κλίμα
Youtube Video

#51750 Erisadesu

Erisadesu