Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2011 - 17:32
Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2011 - 17:45
Χρειάζομαι πληροφορίες επειγόντως!!!
Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2011 - 18:24
http://www.youtube.com/watch?v=MBRK2CfcvSQ
http://www.youtube.com/watch?v=uRHjsp7sDgk
Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2011 - 20:47
Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2011 - 21:39
Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2011 - 22:08
Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2011 - 22:08
ο αδερφος μου ειναι τρελο τρολ
παιζουν μια μαλκι@ mmorpg (μετιν νομιζω το λενε) με τον αλλο αδερφο (ναι εχω διδιμα αδερφια, poοr me) και μια παρεα τους, και τελος παντον εχει φτιαξει ενα γυναικιο χαρακτηρα οπως τον συμβουλεψαν οι φιλοι του
σημερα λοιπον καταλαβε γιατι xD ενας παπ@ρας αρχισε να του την πεφτει γιατι νομιζε ηταν γυναικα, μετα αρχισε να τον exparει και να του δινει αντικειμενα και υποσχεθηκε να συνεχισει στο μελλονζητησε και το facebook του (της xD) αλλα ο αδερφος μου το επαιξε οτι δεν εχει, βλακας ειναι? xD
ανυπομονω να μαθω αντιδρασεις οταν θα φαει το fail το αλλο το κ@λοζωο ο Μι Δελτα που χανει το χρονο του μαζι του
ηξερα οτι συμβαινουν, αλλα δεν περιμενα ποτε να μου συμβει στο περιβαλλον μου xD
i am so proudSpoiler:
Aυτά είναι από τα βασικά ρε συ...Ξέρεις εγώ τι καριέρα είχα κάνει σε mmorpg παίζοντας,κλασσικά,female?Στο L2 είχα το Rodo(Rodoula) και είχα ραγίσει καρδιές και καρδιές...Στο WoW η Enpitsu φυσικά δεν πήγαινε πίσω,απλά εκεί με ήξεραν μόνο clan members και άκυρη που έβρισκα και πήγαινα για xp κλπ...
Δεν είναι trolling btw(εν τω μεταξύ τα περισσότερα posts σου περιέχουν τη λέξη troll,έχεις κάποια μικρή εμμονή ή είναι ιδέα μου?) απλά αν μπορείς,γιατί να μην χρησιμοποιήσεις κάποιο λογικά αξιόλογο help?
Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2011 - 22:48
Κι εγώ με τη σειρά μου έφτιαχνα πανοπλίες και τις μοίραζα σε low level χαρακτήρες. Τίμια πράματα. Εμ έτσι είναι, για να οδηγήσεις τους συνανθρώπους σου απέναντι στις ορδές των απέθαντων χρειάζεται να έχεις καθαρό μέτωπο.
Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2011 - 23:02
αξιολογο ξεασιολογο ειναι αρρωστο απο τη μερια εκεινου που καθεται και βοηθα γυναικιους χαρακτηρες σε ενα εικονικο παιχνιδι xDΔεν είναι trolling btw(εν τω μεταξύ τα περισσότερα posts σου περιέχουν τη λέξη troll,έχεις κάποια μικρή εμμονή ή είναι ιδέα μου?) απλά αν μπορείς,γιατί να μην χρησιμοποιήσεις κάποιο λογικά αξιόλογο help?
το οτι καθεσε και τον κοροϊδευεις (ασχετως αν θελει και τα παθαινει) ειναι τρολαρισμα. δεν ειπα οτι ειναι κακο βεβαια
ναι, τον τελευταιο καιρο αγαπω ολο και περισοτερο αυτο το μικρο και γλυκο πλασματακι:
ουπς, i meant that
ναι οκ το κοβω
Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2011 - 23:05
retro testing αντιδράσεις
ultimate warrior?
Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2011 - 23:26
'γώ στο lotro ήμουν ένας τίμιος captain. Όταν χρειαζόμουν βοήθεια, την ζητούσα ευγενικά από άλλους παίκτες του server. Μερικές φορές έδινα και φιλοδώρημα σε αυτόν που θα μου έφτιαχνε μερικά skins.
Κι εγώ με τη σειρά μου έφτιαχνα πανοπλίες και τις μοίραζα σε low level χαρακτήρες. Τίμια πράματα. Εμ έτσι είναι, για να οδηγήσεις τους συνανθρώπους σου απέναντι στις ορδές των απέθαντων χρειάζεται να έχεις καθαρό μέτωπο.
Χαχα,δεν νομίζω να ξέρεις τι πάει να πει καλοσύνη...Έντυνα ολόκληρες clan μόνος μου,και με αντικείμενα που έστηνα shop βδομάδες για να καταφέρω να μαζέψω...Μπορεί να έκανα λίγο κατάχρηση του χαρακτήρα μου,αλλά σίγουρα είχα βοηθήσει μεγάλο μέρος του server σαν blacksmith...
αξιολογο ξεασιολογο ειναι αρρωστο απο τη μερια εκεινου που καθεται και βοηθα γυναικιους χαρακτηρες σε ενα εικονικο παιχνιδι xD
το οτι καθεσε και τον κοροϊδευεις (ασχετως αν θελει και τα παθαινει) ειναι τρολαρισμα. δεν ειπα οτι ειναι κακο βεβαια![]()
ναι, τον τελευταιο καιρο αγαπω ολο και περισοτερο αυτο το μικρο και γλυκο πλασματακι:Spoiler:
ουπς, i meant thatSpoiler:
ναι οκ το κοβωαλλα και συ μη λες οτι να ναι xD ακου εκει εμμονη xD αν υπηρχε τετοια περιπτωση δεν θα χα αβαταρ τη χαρουχι
Τι σχέση έχει η Haruhi???
Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2011 - 23:41
ultimate warrior?
love you are too young to understand the epicness of Warrior.
Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2011 - 23:44
Είχα ξανακούσει μουσική του Zircon στο Final Fantasy VII - Voices of the Lifestream.
Ο τύπος φυσάει!
Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2011 - 23:48
καμια, απλα θα ειχα αλλο αβαταρΤι σχέση έχει η Haruhi???