Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#51256 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2011 - 20:11

Youtube Video

what u gonna do when shit hits the fan?

#51257 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2011 - 22:06

Posted Image

partying partying yay!!!(x2) FUN FUN FUN

More like dinner time!

Posted Image

#51258 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2011 - 23:19

Θυμήθηκα μια τρομακτική ιστορία. Κοιμόμουν ταξιδεύοντας με τρένο ώσπου ένιωσα κρύα χέρια να τραβάνε τα πόδια μου. Ξύπνησα και δεν ήταν κανένας δίπλα μου.

#51259 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2011 - 23:26

http://www.protothema.gr/world/article/?aid=121991

Δικός μας παιδί ήταν τελικά ο Osama.

Δεν μας είπαν όμως τα γούστα του:hihi2:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#51260 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2011 - 23:34

^
^Ευτυχώς ή δυστυχώς, η φαντασία του ανθρώπου είναι πολύ τρομακτικό πράγμα. Σκεφτόμαστε πράγματα τα οποία μετά δεν μπορούμε να εξηγήσουμε.

Χθές ξεκίνησα το Σάλεμς Λοτ. Εκείνο το βράδυ είδα στον ύπνο μου ότι έβλεπα στο σπίτι της θείας μου House και για να βρει λύση για έναν ασθενή, λέει ότι πήγε σε ένα κελάρι και άνοιξε ένα βαρέλι, όπου μέσα ήταν ένα πτώμα, ωχρό, που μετά άνοιξε τα μάτια του. (a little hint from the book) Και ξύπνησα.

Ώρες ώρες, όταν πάω να κοιμηθώ, και μεσημέρι άμα λάχει, σκέφτομαι τα πιο τρελά πράγματα ή μάλλον, πιο σωστά, κάνω τους πιο τρελούς συλλογισμούς. Και μετά κοιμάμαι αμέσως. Κάτι σαν slumber ένα πράγμα :P

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Night Wizard Seal: 13 Μάιος 2011 - 23:51

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#51261 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2011 - 23:47

Εγώ προχτές είδα ότι είχα γάτα για κατοικίδιο.

Ευτυχώς ξύπνησα και κατάλαβα ότι ήταν όνειρο εφιάλτης και πήρα μια ανακούφιση.Δε τα μπορώ τα ζώα μέσα στο σπίτι:redcard2:

Αλλά ντάξει αυτό ήταν πολύ light.Γενικά βλέπω πολύ κουφά πράγματα.

Επίσης έχω παρατηρήσει ότι βλέπω ίδια όνειρα ή με παρόμοια setting(πχ παρόμοια υπόθεση ή στο ίδιο μέρος αλλά συμβαίνουν άλλα γεγονότα) ακόμα και αν έχουν περάσει μήνες μεταξύ τους.Πχ τις προάλλες είδα ένα όνειρο που χα δει ένα παρόμοιο πριν μήνες μη πω και πάνω από χρόνο.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#51262 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2011 - 00:13

τα αγαπημενα μου ονειρα ειναι οταν ενω υποτιθεται ειναι εφιαλτης μπορω να χαρω πχ μια περιπετεια ..πχ κυνηγητο ή να ριχνω ξυλο ή οτιδηποτε ...
το να ελεγχεις τον εαυτο σου στο ονειρο και να ξεφυγεις απο το αρχικο σοκ κτλ ειναι φοβερο!! σαν να εισαι στην πραγματικοτητα αλλα χωρις επιπτωσεις ...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#51263 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2011 - 00:39

Εγώ είδα πρόσφατα ότι ήμουν στο κρεβάτι με την Leighton Meester...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#51264 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2011 - 01:20

σαν το όνειρο μου να κάνω παρτούζα με Dolly Parton και Sylvester Stalone δεν υπάρχει...

in other news πόσα ήδη animation χωράνε σε ένα βίντεο κλιπ πεθαμένου τραγουδιστή;

Youtube Video

#51265 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2011 - 01:46

Ειδα σημερα στο σινεμα το 13 Assassins του Takashi Mike. Συμπαθητικη σκηνοθεσια, αλλα η ταινια δεν εχει κατι καινουργιο να πει. Ασε που θυμιζει πολυ τους 7 Σαμουραι.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#51266 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2011 - 09:18

Εγω παλι σημερα ειδα απιστευτο ονειρο.Φανταστειτε το σαν μια συνεχεια των X-Files :hihi2:
Ενας alien bounty hunter επεστρεψε κ ηθελε να απαγαγει τη Scully.Εν τω μεταξυ η Scully κυοφορουσε διδυμα,εγω μαζι με τον Skinner τη βοηθουσαμε να ξεφυγει κ ο Mulder εξακολουθουσε να ειναι καταζητουμενος του FBI.Στο τελος του ονειρου βλεπω τη Scully με τα διδυμα κ μενω εκπληκτος γιατι το ενα ηταν ιδιος ο William κ το αλλο ολοιδια η Melissa.
WTF?! :hihi2:
"If life should treat you bad,don't get even,get mad."

#51267 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPokke Village

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2011 - 09:57

Ηyper WTF , μπορώ να πω :oo:

v4kFmx.png

#51268 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2011 - 09:58

I keep it real πεφτοντας απο ουρανοξύστες FTW!

#51269 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2011 - 10:15

Καλά εγώ βλέπω, εμπεριστατομένα πια, τα πιο τρελά όνειρα (από τους φίλους μου, τουλάχιστον).
Θυμάμαι σε ένα ήθελα να κάνω ότι πιο τρελό υπήρχε και τελικά κατέληξα να κάνω παρανομίες. Ήμουν στον χάρτη του FFI και σε μια περιοχή που περιτριγυριζόταν από βουνά, ήταν το Οακα μέσα. Μπήκα μέσα στο Οακα και ενοχλούσα αυτόυς που ήταν στης θέσεις των επισήμων.
Εκείνη την νύχτα είδα και άλλο όνειρο με μια ανεμοθύελα, αλλά δεν το θυμάμαι πολύ καλά.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#51270 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2011 - 11:07

Τι ωραια μερα σημερα! Δυστυχως εχω κατι δουλιτσες που πρεπει να γινουν οπωσδηποτε μεσ το σκ, αλλιως θα την εκανα για ναυπλιο. Οπως και να χει καφεδακι, και μια επιδρομη στο Σκουφια επιβαλλεται! Καραμελωμενο κοτσι σου ρχομαι! :zombie:

stasou%2520mygdala.jpg