Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#50971 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2011 - 01:07

Indeed! Στο amazon την έχει για 40 λίρες...:smokingg:

http://www.amazon.co.uk/Wacom-Bamboo-Pen-Graphics-Tablet/dp/B002Q4U4AE/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1304691283&sr=8-1

Το έχω εδώ και 2 βδομάδες περίπου.

Για τα λεφτά του μπορώ να πω ότι είναι αρκετά καλό.Βέβαια δεν έχω χρησιμοποιήσει άλλο tablet και δε ξέρω και να ζωγραφίζω.Απλά πάντα μου άρεσαν τα tablet και επειδή το βρήκα φτηνά το τσίμπησα και το χω να κάθεται:kakaka:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#50972 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2011 - 01:33

Posted Image
Δημοσιευμένη  εικόνα

#50973 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2011 - 01:40

FFFFFUUUUUUUUU

Μετά από 9 χρόνια κατάφερα και έλυσα ένα πρόβλημα που είχα στο πρώτο μου laptop και δε μπορούσα να βρω με τίποτα τι φταίει.Μόλις το ανακάλυψα και ήταν τόσο απλό:sadist:

Το πρόβλημα(την είχε πατήσει κι άλλος:hihi2:)

When I hover my mouse pointer over a window, it automatically brings that window to the front. I don't understand why this happening all the sudden. I can't seem to find any settings in the Control Panel where I can stop the mouse from stealing focus.

Η λύση

The mouse focus setting may be the result of a program you recently installed. At any rate, you can adjust mouse focus (enable or disable) it with a freeware Microsoft utility, called TweakUI (a part of the PowerToys collection). A download link will follow at the end of this article.

Once TweakUI is installed to your system, initiate it. Assuming you're running Windows XP, click Start -> Programs -> PowerToys for Windows XP -> TweakUI to launch the program.

There are two options in TweakUI you can change to adjust the mouse focus:

1. Expand the 'Mouse' category on the far left, and click the sub-category 'X-Mouse.' In the right-hand panel, ensure that Activation follows X-Mouse is *not* enabled. Note that when x-mouse style window activation *is* enabled, you need only move the mouse into the window in order to give it focus (normally you must click on a window in order to give it focus).

2. Expand the 'General' category and click on the sub-category 'Focus.' In the right-hand panel, check the box labeled "Prevent applications from stealing focus" and set a preference for how many times you want the Window to flash when an event occurs.

:deadga6:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#50974 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2011 - 02:48

1)I know it's old, but χθες συνειδητοποίησα ότι το Alucard είναι το ανάποδο του Dracula.

2)By the way, πριν λίγο είδα την ταινία "Misery". Εξαιρετική. Kathy Bates was awesome. Το άξιζε το Oscar.

1) Thanks for sharing this xD

2) Εγω μολις ξαναειδα -μετα απο ουτε και εγω ξερω ποσα χρονια- το forrest gump. Τι υπεροχη ταινια. Ποσο απλη και συναμα ομορφη μπορει να ειναι η ζωη ε? ^^

Bonus:
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=2GFgwJiWaJE[/YOUTUBE]

2bbd14fc.jpg

#50975 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2011 - 08:24

1) Thanks for sharing this xD

2) Εγω μολις ξαναειδα -μετα απο ουτε και εγω ξερω ποσα χρονια- το forrest gump. Τι υπεροχη ταινια. Ποσο απλη και συναμα ομορφη μπορει να ειναι η ζωη ε? ^^

Bonus:

Youtube Video

υπαρχει και η ελληνικη βερσιον΄λεγεται ''Forrest GAP'' (Geoffrey Andreas Papandreou)-το παιδι που ηθελε να γινει πρωθυπουργος.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#50976 Blackcut

Blackcut

Anime Amateur

• Members
  • 118 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2011 - 10:47

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!:D

#50977 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2011 - 10:55

Και μιας και πέρασε η Παρασκευή και ήρθε το Σάββατο, ας πούμε καλημέρα με λίγη ΚΑΛΗ ΜΟΥΣΙΚΗ™.

Καταρχήν, το καλύτερο jazz σχήμα που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο σύμπαν.

Gordon Goodwin's Big Phat Band - Sing, Sang, Sung

Next, μια ομάδα καθηγητών φωνητικής από Σουηδία που κάνουν συγκρότημα μόνοι τους. Πρέπει να το ακούσετε για να το πιστέψετε.

The Real Group - It Don't Mean A Thing

Τέλος, μια άλλη ομάδα τραγουδιστών που παίρνει την παραπάνω ιδέα και την πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα, με τη χρήση loop pedal.

Naturally 7 - Wall of Sound

Enjoy the music!

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#50978 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2011 - 12:28

Vocals + Drums, μιας και πιάσαμε τη συζήτηση

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=IiESgYr35gA[/YOUTUBE]

E5VV38U.jpg

#50979 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2011 - 12:35

^I second that. Και solo με το στόμα :P

Youtube Video

Youtube Video

I deeply appreciate them.

Edit. Sorry wrong link. :P

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Night Wizard Seal: 07 Μάιος 2011 - 12:40

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#50980 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2011 - 12:36

Ναι, αλλά γιατί x2?

Tiger-stock-blog-header.jpg

#50981 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2011 - 12:46

Kenny RESPECT!!
Swing & big band, τι όμορφος τρόπος να ξεκινήσεις τη μέρα σου!!
:joyful:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#50982 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2011 - 12:46

PK, αυτοί κλέβουν γιατί χρησιμοποιούν drums... δεν είναι tr00... :hihi2:

Δείτε αυτούς για παράδειγμα.

Perpetuum Jazzile - Africa

Μέχρι και rain/thunder SFX κάνουν μόνοι τους. Απίστευτοι.

Edit: My pleasure, Anelis-chan. :3

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#50983 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2011 - 12:55

σαββατο... η μερα των ψωνιων...

Spoiler:

#50984 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2011 - 14:09

Ωραίος ρε συ...Μου θύμησες ότι έχουμε αρχίσει να ξεμένουμε από χυμούς και αναψυκτικά και πρέπει να πάω να πάρω κανένα...:wth2:

#50985 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2011 - 14:22

AAAAAAAAAAAAAAAAAA