Θυμισέ μου , γιατί δεν σταμάτησες τα xfiles στην season 7?X-Files
Season 9
Episode: Jump the Shark
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2011 - 21:29
Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2011 - 22:09
Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2011 - 22:17
Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2011 - 22:25
Πριν λιγο ειδα το επεισοδιο William κ αυριο σκοπευω να την ολοκληρωσω τη σειρα.Ειμαι πολυ περιεργος να δω τι γινεται στο τελευταιο διπλο επ.Ελπιζω να μην αφρισω με αυτα που θα δω
Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2011 - 22:32
Σταμάτησα να βλέπω λίγο πρίν το τέλος της έβδομής..... Δεν άντεχα άλλο , έπεσε πολυ....Και μετά έφυγε ο Mulder άρα DROP και the end
Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2011 - 22:58
αυτο ειναι καταραSpoiler:
Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2011 - 23:04
Αφού φάγαμε την ώρα μας σε έναν συνεργάτη μας στη δουλειά για να κάνουμε κάποιους ασύρματους προγραμματισμούς σε μοτέρ, στους οποίους μας εμπόδιζαν τα πεδία των ρευμάτων του πυλώνα υψηλής τάσης που υπήρχε ακριβώς από πάνω μας, γυρίζοντας μαθαίνω ότι στη δουλειά έχουν νεκρώσει οι τηλεφωνικές επικοινωνίες (πιστέψτε με, είναι σημαντικότατο πρόβλημα) και στο δρόμο που οδηγούσα μου ραγίζει το παμπριζ από πέτρα και θέλει αλλαγή. Από λάθος του ασφαλιστή δεν έχω πλέον κάλυψη θραύσης κρυστάλλων και θέλω 300-400€ περίπου για να το αλλάξω.
Και εκεί που λέω στο σπιτάκι μου να φτιάξω μια σαλατίτσα να φάω, μας τελείωσαν οι ντομάτες, τα αγγούρια(αν και "έφαγα" αρκετά σήμερα) και το λάδι...
Τι άλλο μπορεί να πάει στραβά;

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org
Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2011 - 23:18
να βρεξει?Να φύγει αυτή η μέρα και να μην ξανάρθει!
Αφού φάγαμε την ώρα μας σε έναν συνεργάτη μας στη δουλειά για να κάνουμε κάποιους ασύρματους προγραμματισμούς σε μοτέρ, στους οποίους μας εμπόδιζαν τα πεδία των ρευμάτων του πυλώνα υψηλής τάσης που υπήρχε ακριβώς από πάνω μας, γυρίζοντας μαθαίνω ότι στη δουλειά έχουν νεκρώσει οι τηλεφωνικές επικοινωνίες (πιστέψτε με, είναι σημαντικότατο πρόβλημα) και στο δρόμο που οδηγούσα μου ραγίζει το παμπριζ από πέτρα και θέλει αλλαγή. Από λάθος του ασφαλιστή δεν έχω πλέον κάλυψη θραύσης κρυστάλλων και θέλω 300-400€ περίπου για να το αλλάξω.
Και εκεί που λέω στο σπιτάκι μου να φτιάξω μια σαλατίτσα να φάω, μας τελείωσαν οι ντομάτες, τα αγγούρια(αν και "έφαγα" αρκετά σήμερα) και το λάδι...
edit: ενω οδηγας με ραγισμενο παρμπριζ
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από matassos: 29 Απρίλιος 2011 - 23:25
Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2011 - 23:38
Να φύγει αυτή η μέρα και να μην ξανάρθει!
Εχμ για κοίτα το αμάξι είναι ακόμα εκεί που το άφησες ?
Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2011 - 07:11
Είναι ραγισμένο, αλλά όχι σπασμένο. Δεν περνάει νερό αφού ράγισε εσωτερικά.να βρεξει?
edit: ενω οδηγας με ραγισμενο παρμπριζ
Νομίζεις δεν μου πέρασε από το μυαλό και άλλες πολλές δυσάρεστες καταστάσεις ακόμη; Ευτυχώς εκεί είναι ακόμη.Εχμ για κοίτα το αμάξι είναι ακόμα εκεί που το άφησες ?
Έχεις δίκιο. Ένιωσα καλύτερα! Σ' ευχαριστώ!Fmylife.com. Μπορεί να σε κάνει να νιώσεις και καλύτερα

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org
Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2011 - 10:16
αυτος παιζει καλυτερα απο μενα................
Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2011 - 10:59
Spoiler:
Αυτό σε πείραξε; Πώς εφτιαξε το βίντεο, πώς το ανέβασε, πώς χρησιμοποιεί τον υπολογιστή γενικότερα; Προφανώς έχει κάποιον άλλο να τα κάνει όλα αυτα.