Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#50731 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPokke Village

Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2011 - 21:29

X-Files
Season 9
Episode: Jump the Shark

Θυμισέ μου , γιατί δεν σταμάτησες τα xfiles στην season 7?:sigh2:

v4kFmx.png

#50732 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2011 - 22:09

Δεν μπορουσα να σταματησω.Επρεπε να δω εγω ο ιδιος ποσο χαμηλα θα εφτανε η σειρα :if:
"If life should treat you bad,don't get even,get mad."

#50733 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPokke Village

Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2011 - 22:17

Άπειρος μαζοχισμός..... Ελπίζω να μήν τα αγοράζεις έτσι?

v4kFmx.png

#50734 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2011 - 22:25

Δεν τα αγορασα.Κατεβασμενα dvd-rips ειναι.
Πριν λιγο ειδα το επεισοδιο William κ αυριο σκοπευω να την ολοκληρωσω τη σειρα.Ειμαι πολυ περιεργος να δω τι γινεται στο τελευταιο διπλο επ.Ελπιζω να μην αφρισω με αυτα που θα δω :madtodeath:
"If life should treat you bad,don't get even,get mad."

#50735 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPokke Village

Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2011 - 22:32

Dunno για το τί μιλάς :P
Σταμάτησα να βλέπω λίγο πρίν το τέλος της έβδομής..... Δεν άντεχα άλλο , έπεσε πολυ....Και μετά έφυγε ο Mulder άρα DROP και the end :P

v4kFmx.png

#50736 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2011 - 22:58

Spoiler:

αυτο ειναι καταρα

Posted Image

#50737 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2011 - 23:00

QUALITY much? :P

#50738 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2011 - 23:04

Να φύγει αυτή η μέρα και να μην ξανάρθει!
Αφού φάγαμε την ώρα μας σε έναν συνεργάτη μας στη δουλειά για να κάνουμε κάποιους ασύρματους προγραμματισμούς σε μοτέρ, στους οποίους μας εμπόδιζαν τα πεδία των ρευμάτων του πυλώνα υψηλής τάσης που υπήρχε ακριβώς από πάνω μας, γυρίζοντας μαθαίνω ότι στη δουλειά έχουν νεκρώσει οι τηλεφωνικές επικοινωνίες (πιστέψτε με, είναι σημαντικότατο πρόβλημα) και στο δρόμο που οδηγούσα μου ραγίζει το παμπριζ από πέτρα και θέλει αλλαγή. Από λάθος του ασφαλιστή δεν έχω πλέον κάλυψη θραύσης κρυστάλλων και θέλω 300-400€ περίπου για να το αλλάξω.
Και εκεί που λέω στο σπιτάκι μου να φτιάξω μια σαλατίτσα να φάω, μας τελείωσαν οι ντομάτες, τα αγγούρια(αν και "έφαγα" αρκετά σήμερα) και το λάδι...:sigh2:
Τι άλλο μπορεί να πάει στραβά;:beaten:
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#50739 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2011 - 23:18

Αφού φάγαμε την ώρα μας σε έναν συνεργάτη μας στη δουλειά για να κάνουμε κάποιους ασύρματους προγραμματισμούς σε μοτέρ, στους οποίους μας εμπόδιζαν τα πεδία των ρευμάτων του πυλώνα υψηλής τάσης που υπήρχε ακριβώς από πάνω μας, γυρίζοντας μαθαίνω ότι στη δουλειά έχουν νεκρώσει οι τηλεφωνικές επικοινωνίες (πιστέψτε με, είναι σημαντικότατο πρόβλημα) και στο δρόμο που οδηγούσα μου ραγίζει το παμπριζ από πέτρα και θέλει αλλαγή. Από λάθος του ασφαλιστή δεν έχω πλέον κάλυψη θραύσης κρυστάλλων και θέλω 300-400€ περίπου για να το αλλάξω.
Και εκεί που λέω στο σπιτάκι μου να φτιάξω μια σαλατίτσα να φάω, μας τελείωσαν οι ντομάτες, τα αγγούρια(αν και "έφαγα" αρκετά σήμερα) και το λάδι...:sigh2:

να βρεξει?

edit: ενω οδηγας με ραγισμενο παρμπριζ :P

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από matassos: 29 Απρίλιος 2011 - 23:25

#50740 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2011 - 23:38

Εχμ για κοίτα το αμάξι είναι ακόμα εκεί που το άφησες ? :P

#50741 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2011 - 00:10

Fmylife.com. Μπορεί να σε κάνει να νιώσεις και καλύτερα :P

E5VV38U.jpg

#50742 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2011 - 04:47

Υπάρχει το "Γιάννης κερνά, Γιάννης πίνει".

Και χρόνια σου καλά (τα πολλά δεν είναι απαραιτήτως ευχή).

Spoiler:

Ευχαριστώ, αλλά νομίζω πως θα έρθει η μέρα που εσύ θα εξαρτηθείς από αυτό.
True Story:kakaka::kakaka:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#50743 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2011 - 07:11

να βρεξει?

edit: ενω οδηγας με ραγισμενο παρμπριζ :P

Είναι ραγισμένο, αλλά όχι σπασμένο. Δεν περνάει νερό αφού ράγισε εσωτερικά.

Εχμ για κοίτα το αμάξι είναι ακόμα εκεί που το άφησες ? :P

Νομίζεις δεν μου πέρασε από το μυαλό και άλλες πολλές δυσάρεστες καταστάσεις ακόμη; Ευτυχώς εκεί είναι ακόμη.:bahhh:

Fmylife.com. Μπορεί να σε κάνει να νιώσεις και καλύτερα :P

Έχεις δίκιο. Ένιωσα καλύτερα! Σ' ευχαριστώ!
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#50744 FrenzyApe

FrenzyApe

Unofficial Moderator

• Members
  • 197 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2011 - 10:16

Youtube Video

αυτος παιζει καλυτερα απο μενα................

Spoiler:

#50745 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2011 - 10:59

Spoiler:

Αυτό σε πείραξε; Πώς εφτιαξε το βίντεο, πώς το ανέβασε, πώς χρησιμοποιεί τον υπολογιστή γενικότερα; Προφανώς έχει κάποιον άλλο να τα κάνει όλα αυτα.