For the record οι υπάλληλοι που απλά κοίταζαν ήταν εξίσου αχαρακτήριστοι.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 25 April 2011 - 22:44
Posted 25 April 2011 - 22:46
Posted 25 April 2011 - 22:51
Posted 25 April 2011 - 22:51
E εντάξει αφού τους αναγνωρίζεις ως ανθρώπους,δεν πειράζει που λες ότι τα δικά τους δικαιώματα έχουν λιγότερη σημασία από των άλλων.
Εσυ απο αυτα που ειπα αυτο καταλαβες ??? Εγω ειπα οτι δεν αξιζει να κανουμε θεμα αυτον ξυλοδαρμο εφ'οσων γινονται αλλα χειροτερα γυρω μας τα οποια δεν τα σχολειαζουμε καν γιατι καθωμαστε και βλεπουμε μονο στο ξυλο που εφαγε ενα τραβελι,,,και μεταξυ μας τωρα αν το τραβελι βαραγε τοις 2 κοπελες κανεις δεν θα το εκανε θεμα εεε?
Posted 25 April 2011 - 22:52
Posted 25 April 2011 - 22:59
Διαφορετικό το να έρθεις στα χέρια με κάποιον λόγω προσωπικών διαφορών, και διαφορετικό επειδή έχεις μισος προς μια κατηγορία ανθρώπων.
Αν ένα transexual άτομο ξυλοκοπούσε δύο κοπέλες λόγω μισους προς το γυναικειο φύλο θα είχε την ίδια ακριβώς σημασία.
Posted 25 April 2011 - 23:00
Το αίτημά σου θα γινόταν πιο αποδεκτό αν δεν το έθετες σε τελείως λάθος βάση. Για να το πω αλλιώς... επειδή το facebook απέκτησε troll emoticons, δε σημαίνει ότι πρέπει να ακολουθήσουμε κι εμείς τη μόδα. Αν μη τι άλλο, το ότι τα έβαλαν στο facebook είναι λόγος για να ΜΗΝ τα βάλουμε εμείς.αφου δεν μας βαζετε like στο anime.gr βαλτε μας τουλαχιστον τρολ εμοτικονς! μεχρι και το fb απεχτησε
![]()
Στο κάτω-κάτω, όποιος θέλει μπορεί να ανεβάσει τα emoticons που θέλει σε έναν imagehost και να τα linkάρει από κει.
PS. Stay classy, Atridis.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 25 April 2011 - 23:02
-_- επειδη πετυχα το συγκεκριμενο onion head εκει (και ηταν πρωτη φορα που ειδα onion head trolface) γι αυτο το εγραψα -____- διεγραψε εντελως οτι ειπαΑ ναι, ξέχασα να απαντήσω στον matassos.Το αίτημά σου θα γινόταν πιο αποδεκτό αν δεν το έθετες σε τελείως λάθος βάση. Για να το πω αλλιώς... επειδή το facebook απέκτησε troll emoticons, δε σημαίνει ότι πρέπει να ακολουθήσουμε κι εμείς τη μόδα. Αν μη τι άλλο, το ότι τα έβαλαν στο fb είναι λόγος για να ΜΗΝ τα βάλουμε εμείς.
Στο κάτω-κάτω, όποιος θέλει μπορεί να ανεβάσει τα emoticons που θέλει σε έναν imagehost και να τα linkάρει από κει.
PS. Stay classy, Atridis.
ελααααααααααααααααααα αλλο να βαζεις λινκ και αλλο να υπαρχει κανονικα
edit ασε που με αυτη τη λογικη θα επρεπε να διαγραψετε ολα τα emoticons
Posted 25 April 2011 - 23:03
Δεν νομιζω οτι ειναι γενικα και για πολυ αναλυση.
α)Σε καποιες περιοχες του πλανητη η βια ειναι καθημερινο φαινομενο, και συνηθως επικρατει η λογικη του στρατου: οποιος ξεχωριζει τις τρωει. Δεν ξερω αν εχει να κανει παντα με ρατσισμο, η κακο ταιμινγκ.
β) οντως διαβαζουμε το αρθρο, αλλα δεν ξερουμε κατα ποσο ανταποκρινετε στην πραγματικοτητα 100% δηλαδη μπορει και να εχει πεσει μεσα ο ερεβος. Εγω τουλαχιστον δεν εβγαλα ακρη απο αυτα που ακουω στο βιντεο.
γ)Δεν υποστηριζω οτι μονο οι τραβεστι υποφερουν βαναυσα καθε μερα κτλ. και οτι ειναι μειζον θεμα της κοινωνιας η ειναι διαφορετικο απο το αν τις "τρωει" ενας αλλος ανθρωπος (παρεπιπτοντως το hate crime απο southpark αναδεικνυει τελεια τη γελοιοτητα του πραγματος, για οποιον δεν το χει δει) αλλα ρε συ Atridis και η λογικη "καθε μερα πεφτει ξυλο" δεν ειναι ακριβως απαντηση. Με την εννοια οτι κανουμε και μια δηλωση "στην αφρικη τα παιδακια πεινανε", και δε συζηταμε τπτ αλλο. Ε, δεν παει ετσι. Δεν υπαρχει μονο το ενα η το αλλο.
Και κατι το οποιο προσυπογραφω, απο τα σχολια του αρθρου. Η απαθεια των υπαλληλων και το βιντεο, ειναι μεν disturbing, αλλα δεν ειναι εγκλημα. το ξυλο ομως ειναι. και απο οτι φαινεται πηρε το δρομο της δικαιοσυνης.

Posted 25 April 2011 - 23:07
Και κατι το οποιο προσυπογραφω, απο τα σχολια του αρθρου. Η απαθεια των υπαλληλων και το βιντεο, ειναι μεν disturbing, αλλα δεν ειναι εγκλημα. το ξυλο ομως ειναι. και απο οτι φαινεται πηρε το δρομο της δικαιοσυνης.
Μην το προσυπογράφεις γιατί τουλάχιστον στην Ελλάδα είναι έγκλημα αν και βαριέμαι ελεεινά να βρω το άρθρο στον Ποινικό Κώδικα
Posted 25 April 2011 - 23:09
Posted 25 April 2011 - 23:11
Εγω καταλαβενω πολυ καλα εσυ μου φενετε δεν εχεις καταλαβει τον νοημα αυτων που θελω να πω,,,εγω ενοω οτι κανουμε θεμα τον συγκεκρημενο συμβαν επειδη το ξυλο το τρωει η τραβεστι και οτι υπο αλες συνθηκες δεν τα γινοταν καν θεμα,,,και επησης θελω να πω οτι υπαρχουν πολυ ποιο σοβαρα θεματα απο αυτο σε σχεση με ξυλοδαρμους για να τα σχολειασουμε,,,και συμφωνω μαζι σου οτι ο ΑΔΙΚΟΣ ξυλοδαρμος ειναι κατακριτεος ανεξαρτητα με τον αποδεκτη της βιας οπως λες...Δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό το ότι δεν καταλαβαίνεις τι ακριβώς λες στα post σου. Ο ξυλοδαρμός είναι ξυλοδαρμός, και το έγκλημα μίσους είναι έγκλημα μίσους οποιοδήποτε και αν είναι το θύμα. Δεν υπάρχει διαφοροποίηση της σημασίας της καταπάτησης των δικαιωμάτων ανάλογα με τον αποδέκτη της βίας. Η βία είναι καταδικαστέα σε όλες τις περιπτώσεις. Είναι δε ακόμη περισσότερο κατακριτέα όταν είναι αποτέλεσμα τυφλού και γενικευμένου μίσους.
Μη μου ανησυχεις θα παραμεινοPS. Stay classy, Atridis.
Posted 25 April 2011 - 23:12
γλιφτρακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιΑυτή η anti-facebook στάση σας με κάνει να σας εκτιμώ ακόμα πιο πολύ σαν forum:blingeye2:.
Posted 25 April 2011 - 23:16
Αν ξεβαρεθεις παντως πες μου.

Posted 25 April 2011 - 23:19
Εγω καταλαβενω πολυ καλα εσυ μου φενετε δεν εχεις καταλαβει τον νοημα αυτων που θελω να πω,,,εγω ενοω οτι κανουμε θεμα τον συγκεκρημενο συμβαν επειδη το ξυλο το τρωει η τραβεστι και οτι υπο αλες συνθηκες δεν τα γινοταν καν θεμα,,,και επησης θελω να πω οτι υπαρχουν πολυ ποιο σοβαρα θεματα απο αυτο σε σχεση με ξυλοδαρμους για να τα σχολειασουμε,,,και συμφωνω μαζι σου οτι ο ΑΔΙΚΟΣ ξυλοδαρμος ειναι κατακριτεος ανεξαρτητα με τον αποδεκτη της βιας οπως λες...
Kαι σου εξηγώ ότι το θέμα γίνεται επειδή ο ξυλοδαρμός φέρεται να είναι αποτέλεσμα ρατσισμού που αποτελεί φαινόμενο κοινωνικής παθογένειας και όχι προσωπικών διαφορών που περιορίζεται σε ατομικό επίπεδο. Aka το κίνητρο πίσω από το ξύλο είναι αυτό που έχει σημασία. Επίσης δεν υπάρχει δίκαιος ξυλοδαρμός. Anw this is getting too gloomy for black hole.
On another tone... Το αρνί εκδικείται τελικά