Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#50506 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2011 - 16:50

Έχω τρεις μέρες να κοιμηθώ και έχω διαβάσει όλη την Γραμματική των Πολιτισμών του Braudel...

Φόρα ένα σορτσάκι και τα αθλητικά σου και βγες έξω για τρέξιμο ότι ώρα και να είναι.Κάνε 5-6 χιλιόμετρα (ή περισσότερα αν μπορείς) μετά γύρνα σπίτι σου κάνε μπάνιο και πιες ένα ζεστό γάλα. Στάνταρ θα κοιμηθείς.

Πραγματικά έχει φανεί ότι η σωματική δραστηριότητα κατά την διάρκεια της ημέρας βοηθά στον ύπνο. Χωρίς πλάκα!

Επίσης εγώ θα έλεγα αντί για τρέξιμο μόνο να κάνεις και μερικές ασκήσεις για το υπόλοιπο σώμα στο σημείο που να ιδρώσεις τουλάχιστον και να νιώσεις όλο σου το σώμα να γυμνάζεται όχι μόνο τα πόδια.

Υ.Γ. Όλα αυτά όμως όχι τις τελευταίες 3 ώρες πριν τον ύπνο φυσικά.
Σε κάποιο βιβλίο από την σχολή είχα διαβάσει κάτι αντίστοιχο.. θα σε γελάσω. Σε εμένα λειτουργεί πάντως. (όχι ότι γυμνάζομαι συχνά δηλαδή.. αλλά όταν το κάνω κοιμάμαι καλύτερα)
Ακόμη είχα διαβάσει ότι βοηθά η έκθεση στο φώς του ήλιου, λόγω της εγρήγορσης ίσως που δημιουργεί.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gilmaru: 23 Απρίλιος 2011 - 16:58

#50507 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2011 - 17:10

Eχμ, κόβουμε τον καφέ;

Spoiler:

Βασικά τον έχω κόψει γιατί η Gaggia μου θέλει συντήρηση και εν έχω κάποια parts και πρέπει να τα παραγγείλω απο το εξωτερικό. (δεν έχω και λεφτά βέβαια)

Φόρα ένα σορτσάκι και τα αθλητικά σου και βγες έξω για τρέξιμο ότι ώρα και να είναι.Κάνε 5-6 χιλιόμετρα (ή περισσότερα αν μπορείς) μετά γύρνα σπίτι σου κάνε μπάνιο και πιες ένα ζεστό γάλα. Στάνταρ θα κοιμηθείς.

Πραγματικά έχει φανεί ότι η σωματική δραστηριότητα κατά την διάρκεια της ημέρας βοηθά στον ύπνο. Χωρίς πλάκα!

Επίσης εγώ θα έλεγα αντί για τρέξιμο μόνο να κάνεις και μερικές ασκήσεις για το υπόλοιπο σώμα στο σημείο που να ιδρώσεις τουλάχιστον και να νιώσεις όλο σου το σώμα να γυμνάζεται όχι μόνο τα πόδια.

Υ.Γ. Όλα αυτά όμως όχι τις τελευταίες 3 ώρες πριν τον ύπνο φυσικά.
Σε κάποιο βιβλίο από την σχολή είχα διαβάσει κάτι αντίστοιχο.. θα σε γελάσω. Σε εμένα λειτουργεί πάντως. (όχι ότι γυμνάζομαι συχνά δηλαδή.. αλλά όταν το κάνω κοιμάμαι καλύτερα)
Ακόμη είχα διαβάσει ότι βοηθά η έκθεση στο φώς του ήλιου, λόγω της εγρήγορσης ίσως που δημιουργεί.

Παιδιά το πρωι πήρα τον σκύλο μου (5 μηνών υπερκινητικός) επαιξα μαζί του στην αυλή και μετά τον πήγα μία μεγάλη 1:30 ώρα και γύρισα, Το αποτέλεσμα ήταν να είμαι μέσα στην αδρεναλίνη, μετα απο 2-3 ώρες κοιμήθηκα μέχρι τώρα. (δηλαδή κάπου στην 5 ώρες)

#50508 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2011 - 17:11

Είδες, Zade delivers!! XD

Δημοσιευμένη  εικόνα

#50509 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2011 - 17:12

hipsters ...by mikeius
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#50510 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2011 - 17:14

A flash game

Και ένα βίντεο, βασισμένο σε voice track βασισμένο σε review για το παιχνίδι. Το βίντεο τα σπάει πιο πολύ και απο το παιχνίδι και το review το ίδιο.

Youtube Video

3 φορα που εχει ποσταριστει και μαλιστα η 2η πριν μια βδομαδα :hihi2:

ηρθε ο καιρος να επαναφερω τη μαγικη λεξη

Spoiler:

:if:

edit laraska το σχολιο τεριαζει και στο δικο σου ποστ :hahaha: seriously guys :hihi2:

#50511 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2011 - 17:27

O laraska το έβαλε για να βοηθήσει τον Gbak να αποκτήσει εγκυκλοπαιδικές γνώσεις για τους hipsters όμως. Μια καλή πράξη πήγε να κάνει το παιδί... :bleh:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#50512 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1.095 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2011 - 17:36

3 φορα που εχει ποσταριστει και μαλιστα η 2η πριν μια βδομαδα

Sorry, αλλά δεν περνάω το κάθε λεπτό κάθε μέρας να stalk το συγκεκριμένο thread. Δε θα ξαναποστάρω κάτι που είναι παλιό και όχι πια cool σε προσπάθεια να δώσω λίγο γέλιο στο κόσμο. :canthelp:

#50513 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2011 - 17:37

O laraska το έβαλε για να βοηθήσει τον Gbak να αποκτήσει εγκυκλοπαιδικές γνώσεις για τους hipsters όμως. Μια καλή πράξη πήγε να κάνει το παιδί... :bleh:

μα δεν διαφωνισα :hihi2:

Δες εδώ και εδώ

Ειδικά το πρώτο είναι άκρως κατατοπιστικό.

Sorry, αλλά δεν περνάω το κάθε λεπτό κάθε μέρας να stalk το συγκεκριμένο thread. Δε θα ξαναποστάρω κάτι που είναι παλιό και όχι πια cool σε προσπάθεια να δώσω λίγο γέλιο στο κόσμο. :canthelp:

αραξε ρε πλακα κανουμε xD απλα με καιγε να χρησιμοποιησω τη λεξη :wis:

#50514 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2011 - 17:43

Μου το έδωσε και η mono πιο πριν...

Αν και πάλι είμαι μπερδεμένος...

#50515 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2011 - 17:49

Δες και αυτό XD

#50516 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2011 - 17:59

Τελοσπάντων, δεν με ενδιαφέρει και τόσο πολύ...

#50517 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2011 - 18:24

Χαχα, ο Gbak έχει πλάκα:kakaka:

#50518 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2011 - 18:29

Ψάχνοντας στο danbooru για άλλα πράγματα (για mahjong για την ακρίβεια) έπεσα πάνω σε αυτόν τον καλλιτέχνη:

http://danbooru.donmai.us/post/index?tags=eat
phmava.php

#50519 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2011 - 18:39

Δεν ξέρω τι να πρωτοπάρω... sign

#50520 matassos

matassos

Anime Professional