Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2011 - 11:33
Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2011 - 13:26
Alien filled with fruit salad
Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2011 - 15:23
Only frapuchino chocolate cream
Αυτό δεν είναι καφές...
Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2011 - 15:27
Πάντως τα Starbliax κάνουν συμπαθητικότατο espresso, αν και μετά απλά *πρέπει* να πας τουαλέτα σούμπιτος!

Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2011 - 15:39
Δείτε το!
Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2011 - 15:59
Και εγώ που νόμιζα ότι με το που χάσαμε τον Azathoth χάσαμε και το true-o-meter μας.
Πάντως τα Starbliax κάνουν συμπαθητικότατο espresso, αν και μετά απλά *πρέπει* να πας τουαλέτα σούμπιτος!
Δυστυχώς και εκεί υστερούν, έχουν τις υπεραυτόματες μηχανές και παρόλα αυτά ο καφές τους βγαίνει πικρός. Καταρχάς έχουν κοτζαμάν επαγγελματικό αλεστή και αντι να αλέθουν κάθε φορά που φτιάχνουν καφέ, αλέθουν έναν τεράστιο ντενεκέ απο το πρωί... χάνεται έτσι όλη η γευση. Έπειτα, τα roast τους βγαίνουν πολύ 'λαδερά' και μαύρα και τέλος, δεν καθαρίζουν ποτέ το portafilter με αποτέλεσμα να μένουν όλα τα παλιά έλαια του καφέ μέσα και να ισχορούν στο μείγμα του εσπρέσσο. Είναι γελοίο του έχουν δώσοι τόσα εργαλεία και δεν τους κάνουν δύο τρία σεμινάρια να τους μάθουν πώς θα φτιάχνουν καφέ. Γιατί αλλωστε νομίζεις ότι πουλάνε όλα αυτά τα καραμελωμένα ροφήματα; Για να κρύψουν την άσχημη γεύση του καφέ.
Αν θέλετε καλό καφέ στην Αθήνα επισκευτείτε το Cafe Taf.
Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2011 - 16:01
Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2011 - 16:10
Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2011 - 16:13
Αν θέλετε καλό καφέ στην Αθήνα επισκευτείτε το Cafe Taf.
Aν πάω εκεί και μου πουν πάλι σστ με το που η ένταση του ήχου της φωνής μου ξεφύγει από τον ψίθυρο, θα φας ban να το ξέρεις.
όποιος_καεί_με_το_χυλό_φυσάει_και_το_γιαούρτι.jpg..
Btw στα starf*cks έχουν απίστευτα τσάγια. Και το λέω εγώ που υπό νορμάλ συνθήκες τα σιχαίνομαι αν δεν συνοδεύονται από 4 κουταλιές μέλι.
Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2011 - 16:23
Δυστυχώς ούτε το τσάι τους είναι καλό... είναι σε φακελάκια, δηλαδή δεν είναι όλο το φύλλο και άρα δεν δείνει όλη τη γεύση. Γενικότερα ότι είναι σε φακελάκι είναι τρίμματα του κανονικού τσαγιού που ξεμειναν και πάνε για πούλημα στις πολυεθνικές (και το πουλάνε και για premium...). Στην Ελλάδα δεν ξέρω κάποιο μέρος που μπορεί κάποιος να απολαύσει κανονικό τσάι σε διαφορες τεχνικές (θα μπορούσε να υπάρχει θέμα εδώ μιας και συνδέεται πάρα πολύ με τις Ασιατικές χώρες)
Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2011 - 16:29
Σε αυτό που έδωσες δεν έχω πάει ακόμη. Το είδα γλυκούλι όμως και άρχισα να το λιγουρεύομαι (είδα ότι έχουν και σοκολάτες <3) oπότε μένει να εντοπίσω που είναι ακριβώς xD. Γενικά όμως αυτά τα "εναλλακτικά εξειδικευμένα" έχει αρχίσει και τα φοβάται το μάτι μου τώρα τελευταία.
Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2011 - 16:34
Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2011 - 16:37
Yπάρχει θέμα στο forum για το τσάι. Αυτά για τις τεχνικές που λες δεν τα ξέρω, εγώ ότι κατάλαβα από την γεύση είπα.
Σε αυτό που έδωσες δεν έχω πάει ακόμη. Το είδα γλυκούλι όμως και άρχισα να το λιγουρεύομαι (είδα ότι έχουν και σοκολάτες <3) oπότε μένει να εντοπίσω που είναι ακριβώς xD. Γενικά όμως αυτά τα "εναλλακτικά εξειδικευμένα" έχει αρχίσει και τα φοβάται το μάτι μου τώρα τελευταία.
Δεν σε πιάνω...
Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2011 - 16:39
Πολλές φορές αναρωτιέμαι αν είμαι το μόνο άτομο που δεν πίνει καφέ...
Δεν εισαι....

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.