Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#49711 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 09 April 2011 - 15:28

Θυμαμαι οταν ειχαμε παει εμεις περυσι στην ακροπολη.
Ολο το σχολειο μου εκανε οτι γουρουνια τους κατεβαινε στο ξερο για να τραβηξουν την προσοχη.Επειτα καναμε συζητηση στην ταξη και λεγανε για τους παρανομους μεταναστες μικροπωλητες που και καλα "προσβαλουν" την ακροπολη και την Ελλαδα.
Ετσι, σηκωσα και γω το χερακι μου και τους εριξα μια καλη δοση βρισυδακίου για αυτα που κανανε εκεινοι οταν πηγαν στην ακροπολη, για το ποιος αξιζει πραγματικα να βρισκεται εκει, μπροστα στην καθηγητρια.Περιττο να πω πως εκεινη μαλλον συμφωνησε.
Καιρο ηθελα να το κανω αυτο.

O6rrvsU.jpg

#49712 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 posts

Posted 09 April 2011 - 16:25

Καλά έκανες, Kamui.

#49713 FrenzyApe

FrenzyApe

Unofficial Moderator

• Members
  • 197 posts

Posted 09 April 2011 - 17:29

Θυμαμαι οταν ειχαμε παει εμεις περυσι στην ακροπολη.
Ολο το σχολειο μου εκανε οτι γουρουνια τους κατεβαινε στο ξερο για να τραβηξουν την προσοχη.Επειτα καναμε συζητηση στην ταξη και λεγανε για τους παρανομους μεταναστες μικροπωλητες που και καλα "προσβαλουν" την ακροπολη και την Ελλαδα.
Ετσι, σηκωσα και γω το χερακι μου και τους εριξα μια καλη δοση βρισυδακίου για αυτα που κανανε εκεινοι οταν πηγαν στην ακροπολη, για το ποιος αξιζει πραγματικα να βρισκεται εκει, μπροστα στην καθηγητρια.Περιττο να πω πως εκεινη μαλλον συμφωνησε.
Καιρο ηθελα να το κανω αυτο.

^ο ξενερωτος της ταξης :hahaha:

#49714 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 09 April 2011 - 17:42

^ο ξενερωτος της ταξης :hahaha:

Posted Image

O6rrvsU.jpg

#49715 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 09 April 2011 - 17:52

Ε όχι και ξενέρωτος που τα χωσε στη φασιστόταξη ΕΛΕΟΣ...
Posted Image

#49716 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 09 April 2011 - 17:58

Αυτό έπρεπε να κάνει και ο LethalMike με τους μ@λ@κες τα παιδιά της τάξης του.
Η Αθήνα βέβαια είναι μια από τις χειρότερες πόλεις που έχω πάει, μπορώ να το πω με σιγουριά πλέον.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#49717 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 09 April 2011 - 18:02

Αυτό έπρεπε να κάνει και ο LethalMike με τους μ@λ@κες τα παιδιά της τάξης του.
Η Αθήνα βέβαια είναι μια από τις χειρότερες πόλεις που έχω πάει, μπορώ να το πω με σιγουριά πλέον.

seriously??εμας αυριο μας παμε ναυπλιο 3ημερη και παροτι εχω ακουσει και γι'αυτο καλα λογια,χιλιες φορες να μας πηγαιναν αθηνα παρα να περασω κανα 20ωρο στο λεωφορειο πηγαινε-ελα....παλι καλα που ειπαμε να φερουμε κιθαρες εγω κ ενα αλλο παιδι και καπως θα περασει ο χρονος....

#49718 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 09 April 2011 - 18:10

Εντάξει, μια χαρά πέρασα και δεν μίλησα και για 20ωρα. Απλώς ακόμα και να έχει πολλά θετικά σαν μεγάλη πόλη, έχει διπλάσια αρνητικά.
Για να καταλάβω, εσείς είστε Αθήνα και πηγαίνεται Ναύπλιο ή πάτε Αθήνα-Ναύπλιο; Εμείς πήγαμε και Ναύπλιο και αν και ήταν μια πολή όμορφη πόλη, έριχνε της κακομοίρας τη βροχή, Αν είχα φέρει και ομπρέλα θα ήταν τέλεια!

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#49719 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 09 April 2011 - 18:16

Εντάξει, μια χαρά πέρασα και δεν μίλησα και για 20ωρα. Απλώς ακόμα και να έχει πολλά θετικά σαν μεγάλη πόλη, έχει διπλάσια αρνητικά.
Για να καταλάβω, εσείς είστε Αθήνα και πηγαίνεται Ναύπλιο ή πάτε Αθήνα-Ναύπλιο; Εμείς πήγαμε και Ναύπλιο και αν και ήταν μια πολή όμορφη πόλη, έριχνε της κακομοίρας τη βροχή, Αν είχα φέρει και ομπρέλα θα ήταν τέλεια!

οχι λαρισα-ναυπλιο(σε μας πηγαινε το 20ωρο)απλα λεω οτι θα γουσταρα πολυ μια τριημερη αθηνα ασε που ειναι και το comicdom αυτες τις μερες!!!!!!!!:madtodeath::madtodeath::madtodeath:

#49720 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 09 April 2011 - 18:33

Ρε παιδια, εμεις που παμε Ναυπλιο, εχει τιποτα να κανουμε εκει περα, η θα ξενερωσουμε ?
Posted Image

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Posted Image

#49721 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 09 April 2011 - 18:39

Ασχετα με το τι αποψεις εχει ο καθενας για την μεταναστευση, το οτι ολα τα κεντρικα μνημεια της Αθηνας ειναι πνιγμενα απο εκατονταδες λαθρομεταναστες που πουλανε απο τα σεντονια τους οτι απομιμηση μπορεις να φανταστεις, ειναι τραγικο.. Σε καμμια χωρα της ευρωπης δεν γινεται αυτο το πραγμα. Παραβιαζονται χιλιοι-δυο νομοι, και γινομαστε ρεζιλι στους τουριστες. Ακομα και οι αριστεροι θα επρεπε να συμφωνουν σε αυτο.. Και την εχω δει την κατασταση με τα ματια μου αφου περσι εζησα για κανα εξαμηνο στην Αθηνα. Τωρα το πως θα λυθει αυτο το προβλημα ειναι αλλη ιστορια, και μπαινουν οι ιδεολογιες στο παιχνιδι, οποτε θα καταληξει σε flame η κουβεντα.

On more appropriate news,

Οι τιμες στην Αγγλια ειναι δυστυχως απλησιαστες..

Posted Image
Posted Image

#49722 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 09 April 2011 - 18:40

Ρε παιδια, εμεις που παμε Ναυπλιο, εχει τιποτα να κανουμε εκει περα, η θα ξενερωσουμε ?

λεει λεει εχει αρκετα πραγματα να δεις.....και βασικα μην ξεχναμε οτι το ναυπλιο ηταν η πρωτη πρωτευουσα του ελληνικου κρατους!!!!!:riiight:

#49723 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 posts

Posted 09 April 2011 - 18:51

Excuse me, where is Bourtzi???

#49724 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 09 April 2011 - 19:26

Και εγώ πάω ναυπλιο την δευτέρα :P Να συναντηθούμε βρε!

v4kFmx.png

#49725 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 09 April 2011 - 19:27

Εγω παω Πεμπτη :/
Posted Image

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Posted Image