Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 09 April 2011 - 00:45
Posted 09 April 2011 - 00:58
Το δικό μου δεν το νικάει κανείς
κόντεψα να καώ βλέποντας το τόση ώρα να γυρίζει. Dx Kudos to you mister
Posted 09 April 2011 - 03:01
Δεν σας ειπα πως περασα αθήνα ε;
Λοιπον ξεκιναω και λεω οτι πηγαμε βουλη κλπ κλπ.
Πηγαμε εκει σε μια συνεδριαση τι ηταν τελος παντων. και ενα θα σας πω, ουτε ενας βουλευτης δεν παρακολουθουσε. Μαλιστα ο ενας ελυνε σταυρολεξο.
Τεσπα παμε παρακατω.
Πηγα μετα ερμου περασα μοναστηρακι τερμα χαος δεν την παλευα με τοση φασαρια εν τω μεταξυ να προσπαθουν μερικοι να μου πουλησουν ρολογια κλπ.
Σε καποια φαση πανικοβληθηκα γιατι χαθηκα, δεν ηξερα τι να κανω ρωτουσα τον εναν τον αλλον αλλα τιποτα.
Σε καποια φαση βγηκα παλι συνταγμα.
Μετα πηγα να παρω απο ενα ψυγειο μια coca cola αλλα μολις ανοιξα το ψυγειο αρχισε να χτυπαει ο συναγερμος και πανικοβληθηκα παλι, νομιζα οτι εκλεψα κατι αλλα μολις το ξαναεκλεισα σταματησε.
Μετα απο ολα αυτα πηγα φαληρο σε ενα ξενοδοχειο στο poseidon. Καλο ξενοδοχειακι. Οι συμαθητες μου φωναζαν συνθηματα για το σχολειο και αλλες μπουρδες.
Την επομενη μερα πηγαμε πλανηταριο ποροθηκα με την ταινια που μας βαλανε για το διαστημα γιατι ειμαι καμενος με αυτα.
Μετα απο εκει πηγαμε The Mall. Ενταξει τι να πω οπου και να κοιτουσα εβλεπα κουκλαρες, σας παραδεχομαι εκει στην πρωτευουσα, ηπιαμε ενα καφεδακι εκει τα ειπαμε ψωνισαμε και αυτα που θελαμε, μετα φυγαμε απο εκει γυρισαμε ξενοδοχειο.
Το σχολειο ειχε κανονισει να παει σφακιανακι αλλα εγω δεν ειχα λεφτα οποτε εμεινα και καλα στο ξενοδοχειο οπου την κοπανησα οταν πηγαν οι αλλοι σφακιανακη και γνωρισα το dueto hanzo & kamui. Τερμα καλα παιδια, με κερασαν και μπυρια(ξανθια).
Ε την επομενη μερα ξεκινησαμε για Αραχωβα και φτασαμε στους δελφους το απογευματακι και μας βαλανε σε κατι πολυ γαματα ξενοδοχεια. Το καφρικο σχολειο μου οπως παντα κρεμασε πανό που ελεγε "Τελεια και παυλα, η ροδος ειναι κ***α.
Το βραδακι πηγε το σχολειο μου σε ενα club και εμεις με την παρεα μου αραξαμε στο ξενοδοχειο με πολλα bacardi. Καλη φαση
Rate: 8:10
Posted 09 April 2011 - 03:21
το dueto hanzo & kamui. Τερμα καλα παιδια, με κερασαν και μπυρα(ξανθια).

(Inside joke)
Κακως που δεν πηγες Σφακιανακη παντως, να εριχνες και μια ζεμπεκια να γουσταρες
Posted 09 April 2011 - 03:39
W-well...απλα ειχα περασει εξετασεις οδηγησης εκεινη τη μερα και ημουν σε καλη διαθεση ^^

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.
Posted 09 April 2011 - 03:57
Posted 09 April 2011 - 10:40
Θέλω να αγοράσω ένα ελληνικό νησάκι... http://www.privateislandsonline.com/greece.htm

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org
Posted 09 April 2011 - 13:09
Posted 09 April 2011 - 13:22
Posted 09 April 2011 - 13:33
Θα μιλούσα και εγώ για την εκδρομή, αλλά κάτι η βαρεμάρα κάτι ότι είναι και πολλά, οπότε αφήστε το καλύτερα.

*waving intensifies*
Posted 09 April 2011 - 13:39
κλασσικα οποιος θελει παταει για να την δει (και να παρω κανα view
http://matassos.deviantart.com/art/capturing-friendship-204178618
θα ανεβασω και αλλες οπωτε δεν το γλιτωνετε το σπαμ
(σημειωτεων στην εκδρομη τραβηξα 1500 φωτος.. κριμα.. στοχευα 3000 xD)
(edit: επειδη ακουγετε πολυ απειλιτικο το τελευταιο xD 3-4 θα ανεβασω deviantart μην ανυσυχητε xD)
Posted 09 April 2011 - 13:44
φωτογραφια απο την 5ημερη
κλασσικα οποιος θελει παταει για να την δει (και να παρω κανα viewνα χαρω σαν παιδακι που ειμαι)
http://matassos.deviantart.com/art/capturing-friendship-204178618
θα ανεβασω και αλλες οπωτε δεν το γλιτωνετε το σπαμ
(σημειωτεων στην εκδρομη τραβηξα 1500 φωτος.. κριμα.. στοχευα 3000 xD)
(edit: επειδη ακουγετε πολυ απειλιτικο το τελευταιο xD 3-4 θα ανεβασω deviantart μην ανυσυχητε xD)
Pantsu shots or GTFO:madtodeath:

Posted 09 April 2011 - 13:49
απο του χρονου που θα με 18Pantsu shots or GTFO:madtodeath:
Posted 09 April 2011 - 14:14
Καλα και εγω το ιδιο, εβριζα το ιδιο μου το σχολειοΚαλά LethalMike, δεν φαντάζεσαι τι βρισίδι φάγατε όταν σας συναντήσαμε στην Ακροπολή. XD
Θα μιλούσα και εγώ για την εκδρομή, αλλά κάτι η βαρεμάρα κάτι ότι είναι και πολλά, οπότε αφήστε το καλύτερα.
Posted 09 April 2011 - 15:26
κατι ασχετο τωρα.
Δεν σας ειπα πως περασα αθήνα ε;
Λοιπον ξεκιναω και λεω οτι πηγαμε βουλη κλπ κλπ.
Πηγαμε εκει σε μια συνεδριαση τι ηταν τελος παντων. και ενα θα σας πω, ουτε ενας βουλευτης δεν παρακολουθουσε. Μαλιστα ο ενας ελυνε σταυρολεξο.
Τεσπα παμε παρακατω.
Πηγα μετα ερμου περασα μοναστηρακι τερμα χαος δεν την παλευα με τοση φασαρια εν τω μεταξυ να προσπαθουν μερικοι να μου πουλησουν ρολογια κλπ.
Σε καποια φαση πανικοβληθηκα γιατι χαθηκα, δεν ηξερα τι να κανω ρωτουσα τον εναν τον αλλον αλλα τιποτα.
Σε καποια φαση βγηκα παλι συνταγμα.
Μετα πηγα να παρω απο ενα ψυγειο μια coca cola αλλα μολις ανοιξα το ψυγειο αρχισε να χτυπαει ο συναγερμος και πανικοβληθηκα παλι, νομιζα οτι εκλεψα κατι αλλα μολις το ξαναεκλεισα σταματησε.
Μετα απο ολα αυτα πηγα φαληρο σε ενα ξενοδοχειο στο poseidon. Καλο ξενοδοχειακι. Οι συμαθητες μου φωναζαν συνθηματα για το σχολειο και αλλες μπουρδες.
Την επομενη μερα πηγαμε πλανηταριο ποροθηκα με την ταινια που μας βαλανε για το διαστημα γιατι ειμαι καμενος με αυτα.
Μετα απο εκει πηγαμε The Mall. Ενταξει τι να πω οπου και να κοιτουσα εβλεπα κουκλαρες, σας παραδεχομαι εκει στην πρωτευουσα, ηπιαμε ενα καφεδακι εκει τα ειπαμε ψωνισαμε και αυτα που θελαμε, μετα φυγαμε απο εκει γυρισαμε ξενοδοχειο.
Το σχολειο ειχε κανονισει να παει σφακιανακι αλλα εγω δεν ειχα λεφτα οποτε εμεινα και καλα στο ξενοδοχειο οπου την κοπανησα οταν πηγαν οι αλλοι σφακιανακη και γνωρισα το dueto hanzo & kamui. Τερμα καλα παιδια, με κερασαν και μπυρια(ξανθια).
Ε την επομενη μερα ξεκινησαμε για Αραχωβα και φτασαμε στους δελφους το απογευματακι και μας βαλανε σε κατι πολυ γαματα ξενοδοχεια. Το καφρικο σχολειο μου οπως παντα κρεμασε πανό που ελεγε "Τελεια και παυλα, η ροδος ειναι κ***α.
Το βραδακι πηγε το σχολειο μου σε ενα club και εμεις με την παρεα μου αραξαμε στο ξενοδοχειο με πολλα bacardi. Καλη φαση
Rate: 8:10
I lol'd so hard with these two.ακριβώς τα ίδια μας είχαν τύχει όταν κατεβήκαμε 2 χρόνια πριν,και τα ίδια προβλέπονται και από αύριο που θα ξαναπάμε