Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#49696 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 09 April 2011 - 00:45

τι παει να πει εντονα ...ακομα και ο φεραιος τα ''εβαλε'' ...
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#49697 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 726 posts
  • Locationalways searching for nii-chan

Posted 09 April 2011 - 00:58

Το δικό μου δεν το νικάει κανείς

κόντεψα να καώ βλέποντας το τόση ώρα να γυρίζει. Dx Kudos to you mister

#49698 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Κοπεγχάγη

Posted 09 April 2011 - 03:01

κατι ασχετο τωρα.
Δεν σας ειπα πως περασα αθήνα ε;
Λοιπον ξεκιναω και λεω οτι πηγαμε βουλη κλπ κλπ.
Πηγαμε εκει σε μια συνεδριαση τι ηταν τελος παντων. και ενα θα σας πω, ουτε ενας βουλευτης δεν παρακολουθουσε. Μαλιστα ο ενας ελυνε σταυρολεξο.
Τεσπα παμε παρακατω.
Πηγα μετα ερμου περασα μοναστηρακι τερμα χαος δεν την παλευα με τοση φασαρια εν τω μεταξυ να προσπαθουν μερικοι να μου πουλησουν ρολογια κλπ.
Σε καποια φαση πανικοβληθηκα γιατι χαθηκα, δεν ηξερα τι να κανω ρωτουσα τον εναν τον αλλον αλλα τιποτα.
Σε καποια φαση βγηκα παλι συνταγμα.
Μετα πηγα να παρω απο ενα ψυγειο μια coca cola αλλα μολις ανοιξα το ψυγειο αρχισε να χτυπαει ο συναγερμος και πανικοβληθηκα παλι, νομιζα οτι εκλεψα κατι αλλα μολις το ξαναεκλεισα σταματησε.
Μετα απο ολα αυτα πηγα φαληρο σε ενα ξενοδοχειο στο poseidon. Καλο ξενοδοχειακι. Οι συμαθητες μου φωναζαν συνθηματα για το σχολειο και αλλες μπουρδες.
Την επομενη μερα πηγαμε πλανηταριο ποροθηκα με την ταινια που μας βαλανε για το διαστημα γιατι ειμαι καμενος με αυτα.
Μετα απο εκει πηγαμε The Mall. Ενταξει τι να πω οπου και να κοιτουσα εβλεπα κουκλαρες, σας παραδεχομαι εκει στην πρωτευουσα, ηπιαμε ενα καφεδακι εκει τα ειπαμε ψωνισαμε και αυτα που θελαμε, μετα φυγαμε απο εκει γυρισαμε ξενοδοχειο.
Το σχολειο ειχε κανονισει να παει σφακιανακι αλλα εγω δεν ειχα λεφτα οποτε εμεινα και καλα στο ξενοδοχειο οπου την κοπανησα οταν πηγαν οι αλλοι σφακιανακη και γνωρισα το dueto hanzo & kamui. Τερμα καλα παιδια, με κερασαν και μπυρια(ξανθια).
Ε την επομενη μερα ξεκινησαμε για Αραχωβα και φτασαμε στους δελφους το απογευματακι και μας βαλανε σε κατι πολυ γαματα ξενοδοχεια. Το καφρικο σχολειο μου οπως παντα κρεμασε πανό που ελεγε "Τελεια και παυλα, η ροδος ειναι κ***α.
Το βραδακι πηγε το σχολειο μου σε ενα club και εμεις με την παρεα μου αραξαμε στο ξενοδοχειο με πολλα bacardi. Καλη φαση :P
Rate: 8:10

ezgif.com-resize.gif

#49699 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 09 April 2011 - 03:21

το dueto hanzo & kamui. Τερμα καλα παιδια, με κερασαν και μπυρα(ξανθια).

Posted Image

(Inside joke)

Κακως που δεν πηγες Σφακιανακη παντως, να εριχνες και μια ζεμπεκια να γουσταρες :P

2bbd14fc.jpg

#49700 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 posts

Posted 09 April 2011 - 03:39

^
W-well...απλα ειχα περασει εξετασεις οδηγησης εκεινη τη μερα και ημουν σε καλη διαθεση ^^

Posted Image
Posted Image

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#49701 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 09 April 2011 - 03:57

Με γεια το διπλωμα. Αντε και με καλοταξιδο αμαξι :D

2bbd14fc.jpg

#49702 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 09 April 2011 - 10:40

Περισσεύουν σε κανέναν 5-6-7 εκατομμυριάκια;
Θέλω να αγοράσω ένα ελληνικό νησάκι... http://www.privateislandsonline.com/greece.htm
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#49703 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 09 April 2011 - 13:09

Τζάμπα πράμα.

#49704 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 09 April 2011 - 13:22

ξερει κανεις κανα site οπου να μπορω να δω τα εβδομαδιαια rankings του wsj??

#49705 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 09 April 2011 - 13:33

Καλά LethalMike, δεν φαντάζεσαι τι βρισίδι φάγατε όταν σας συναντήσαμε στην Ακροπολή. XD
Θα μιλούσα και εγώ για την εκδρομή, αλλά κάτι η βαρεμάρα κάτι ότι είναι και πολλά, οπότε αφήστε το καλύτερα. :P

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#49706 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 09 April 2011 - 13:39

φωτογραφια απο την 5ημερη :ureshii:
κλασσικα οποιος θελει παταει για να την δει (και να παρω κανα view :hehehe: να χαρω σαν παιδακι που ειμαι)
http://matassos.deviantart.com/art/capturing-friendship-204178618

θα ανεβασω και αλλες οπωτε δεν το γλιτωνετε το σπαμ :hihi2:
(σημειωτεων στην εκδρομη τραβηξα 1500 φωτος.. κριμα.. στοχευα 3000 xD)

(edit: επειδη ακουγετε πολυ απειλιτικο το τελευταιο xD 3-4 θα ανεβασω deviantart μην ανυσυχητε xD)

#49707 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 09 April 2011 - 13:44

φωτογραφια απο την 5ημερη :ureshii:
κλασσικα οποιος θελει παταει για να την δει (και να παρω κανα view :hehehe: να χαρω σαν παιδακι που ειμαι)
http://matassos.deviantart.com/art/capturing-friendship-204178618

θα ανεβασω και αλλες οπωτε δεν το γλιτωνετε το σπαμ :hihi2:
(σημειωτεων στην εκδρομη τραβηξα 1500 φωτος.. κριμα.. στοχευα 3000 xD)

(edit: επειδη ακουγετε πολυ απειλιτικο το τελευταιο xD 3-4 θα ανεβασω deviantart μην ανυσυχητε xD)

Pantsu shots or GTFO:madtodeath:

Posted Image

#49708 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 09 April 2011 - 13:49

Pantsu shots or GTFO:madtodeath:

απο του χρονου που θα με 18 :hahaha:

#49709 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Κοπεγχάγη

Posted 09 April 2011 - 14:14

Καλά LethalMike, δεν φαντάζεσαι τι βρισίδι φάγατε όταν σας συναντήσαμε στην Ακροπολή. XD
Θα μιλούσα και εγώ για την εκδρομή, αλλά κάτι η βαρεμάρα κάτι ότι είναι και πολλά, οπότε αφήστε το καλύτερα. :P

Καλα και εγω το ιδιο, εβριζα το ιδιο μου το σχολειο :P

ezgif.com-resize.gif

#49710 Johnyman

Johnyman

Clear Eyes,Full Hearts

• Members
  • 142 posts

Posted 09 April 2011 - 15:26

κατι ασχετο τωρα.
Δεν σας ειπα πως περασα αθήνα ε;
Λοιπον ξεκιναω και λεω οτι πηγαμε βουλη κλπ κλπ.
Πηγαμε εκει σε μια συνεδριαση τι ηταν τελος παντων. και ενα θα σας πω, ουτε ενας βουλευτης δεν παρακολουθουσε. Μαλιστα ο ενας ελυνε σταυρολεξο.
Τεσπα παμε παρακατω.
Πηγα μετα ερμου περασα μοναστηρακι τερμα χαος δεν την παλευα με τοση φασαρια εν τω μεταξυ να προσπαθουν μερικοι να μου πουλησουν ρολογια κλπ.
Σε καποια φαση πανικοβληθηκα γιατι χαθηκα, δεν ηξερα τι να κανω ρωτουσα τον εναν τον αλλον αλλα τιποτα.
Σε καποια φαση βγηκα παλι συνταγμα.
Μετα πηγα να παρω απο ενα ψυγειο μια coca cola αλλα μολις ανοιξα το ψυγειο αρχισε να χτυπαει ο συναγερμος και πανικοβληθηκα παλι, νομιζα οτι εκλεψα κατι αλλα μολις το ξαναεκλεισα σταματησε.
Μετα απο ολα αυτα πηγα φαληρο σε ενα ξενοδοχειο στο poseidon. Καλο ξενοδοχειακι. Οι συμαθητες μου φωναζαν συνθηματα για το σχολειο και αλλες μπουρδες.
Την επομενη μερα πηγαμε πλανηταριο ποροθηκα με την ταινια που μας βαλανε για το διαστημα γιατι ειμαι καμενος με αυτα.
Μετα απο εκει πηγαμε The Mall. Ενταξει τι να πω οπου και να κοιτουσα εβλεπα κουκλαρες, σας παραδεχομαι εκει στην πρωτευουσα, ηπιαμε ενα καφεδακι εκει τα ειπαμε ψωνισαμε και αυτα που θελαμε, μετα φυγαμε απο εκει γυρισαμε ξενοδοχειο.
Το σχολειο ειχε κανονισει να παει σφακιανακι αλλα εγω δεν ειχα λεφτα οποτε εμεινα και καλα στο ξενοδοχειο οπου την κοπανησα οταν πηγαν οι αλλοι σφακιανακη και γνωρισα το dueto hanzo & kamui. Τερμα καλα παιδια, με κερασαν και μπυρια(ξανθια).
Ε την επομενη μερα ξεκινησαμε για Αραχωβα και φτασαμε στους δελφους το απογευματακι και μας βαλανε σε κατι πολυ γαματα ξενοδοχεια. Το καφρικο σχολειο μου οπως παντα κρεμασε πανό που ελεγε "Τελεια και παυλα, η ροδος ειναι κ***α.
Το βραδακι πηγε το σχολειο μου σε ενα club και εμεις με την παρεα μου αραξαμε στο ξενοδοχειο με πολλα bacardi. Καλη φαση :P
Rate: 8:10

I lol'd so hard with these two.ακριβώς τα ίδια μας είχαν τύχει όταν κατεβήκαμε 2 χρόνια πριν,και τα ίδια προβλέπονται και από αύριο που θα ξαναπάμε

Posted Image