Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#49546 Xeiji

Xeiji

ohayoooo

• Members
  • 60 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2011 - 01:34

Παιδες σορρυ αλλα ψαχνω να βρω το θρεντ για bleach manga αλλα δεν το βρισκω και οποτε κανω search με πεταει εξω. Παιζει προβλημα, δεν υπαρχει? Τι στο μπλιτς συμβαινει? :Crying2:
otan oi aetoi petoun psila, i koutsoulia ponaei.

#49547 SouLSLayeR

SouLSLayeR

Anime Freak

• Members
  • 312 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2011 - 01:37

^Τυχαίο?

#49548 Flameking1

Flameking1

Ikkaku Rapeface

• Members
  • 181 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2011 - 01:38

Παιδες σορρυ αλλα ψαχνω να βρω το θρεντ για bleach manga αλλα δεν το βρισκω και οποτε κανω search με πεταει εξω. Παιζει προβλημα, δεν υπαρχει? Τι στο μπλιτς συμβαινει? :Crying2:

δες εδώ

#49549 Xeiji

Xeiji

ohayoooo

• Members
  • 60 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2011 - 01:43

ειναι στο subforums thast why then... thanks
otan oi aetoi petoun psila, i koutsoulia ponaei.

#49550 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2011 - 02:54

[media]http://www.youtube.com/watch?v=d_8wMtE9h1o&feature=relmfu[/media] ....wow naisu..after watching rango

Βγηκε το Rango? :o

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=bx7V_h26HSw[/YOUTUBE]
:laugh:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από didimakia: 07 Απρίλιος 2011 - 03:37

2bbd14fc.jpg

#49551 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2011 - 06:49

Πάντως ρε παιδιά ουτε στο σακί ούτε στο σακούλι δεν σας πιάνουνε. Ολόκληρο anime και πιτόγυρός σας thread γεμάτο παράπονα λυγμούς και οδυρμούς που κανείς δεν ξέρει τι είναι το hobby σας και δεν σας καταλαβαίνουν.

Γίνεται μία κίνηση να παρουσιαστεί αυτό το hobby στο ευρύτερο κοινό-αρκετά αξιοπρεπής τολμώ να πω- πάλι παράπονα, μα γιατί δεν έγινε η παρουσίαση όπως εσείς τη θέλατε, μα γιατί τώρα τα anime θα γίνουν mainstream....

Και να πεις ότι είμαστε μόνο γυναίκες εδώ μέσα που μπορείς να μας στερήσεις τα πάντα αλλά όχι το παράπονο, να πω ότι πάει στην ευχή του Θεού... αλλά είστε και πλειοψηφία τα αγοράκια πανάθεμά σας:hihi2:..

Με ποιά έννοια τα μανγκα/άνιμε θεωρούνται χόμπι; Δεν μπορώ να το κατανοήσω αυτό, πιο είναι το σημείο που μία χαλαρωτική διαδικασία (όπως το να διαβάζεις γελοιογραφίες στην εφημερίδα) γίνεται χόμπι. Εγώ θα έλεγα απο την στιγμή που αρχιζεις να πορώνεσαι σε τέτοιο σημείο ώστε να αρχίσεις να αγοράζεις όλα τα αξεσουάρ και φιγούρες, προσοχή όχι το ίδιο το προιον (το dvd ή κάποιο vol). Αλλα θέλω να το καταλάβω πώς το εννοείται εσείς.

#49552 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2011 - 07:00

Με ποιά έννοια τα μανγκα/άνιμε θεωρούνται χόμπι; Δεν μπορώ να το κατανοήσω αυτό, πιο είναι το σημείο που μία χαλαρωτική διαδικασία (όπως το να διαβάζεις γελοιογραφίες στην εφημερίδα) γίνεται χόμπι. Εγώ θα έλεγα απο την στιγμή που αρχιζεις να πορώνεσαι σε τέτοιο σημείο ώστε να αρχίσεις να αγοράζεις όλα τα αξεσουάρ και φιγούρες, προσοχή όχι το ίδιο το προιον (το dvd ή κάποιο vol). Αλλα θέλω να το καταλάβω πώς το εννοείται εσείς.

Από την στιγμή που αρχίζει κανείς να ασχολείτε πολλές ώρες κάθε μέρα με το αντικείμενο, δηλαδή να βλέπει anime, να διαβάζει manga, να διαβάζει ειδήσεις για το θέμα από το internet και να γράφει στα αντίστοιχης θεματολογίας φόρουμ καθημερινά, ακόμη κι αν δεν εέχει κάτι ουσιαστικό να πει.
Δεν έχουν όλοι την ίδια οικονομική ευκαίρια να ασχοληθούν με τις αγορές που λες εσύ, αλλά αυτό δεν τα βγάζει από χόμπι τους, εφόσον πληρούν τις άνωθε προϋποθέσεις που διατύπωσα.
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#49553 DeLGaDo

DeLGaDo

Apapapa

• Members
  • 420 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2011 - 09:09

Καλημέραααα!!! Φυσικά η μέρα άρχισε καλά επειδή δεν έχω σχολείο (πήγαν εκδρομή) :)

#49554 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2011 - 09:51

didimakia@ σε καμερα βερσιον ...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#49555 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2011 - 11:45

Καλημέραααα!!! Φυσικά η μέρα άρχισε καλά επειδή δεν έχω σχολείο (πήγαν εκδρομή) :)

Έχασες την πενθήμερη βρε??

#49556 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2011 - 12:50

4Kids Files Bankruptcy

FUNimation Has Been Sold

Τελικά τα voodoo πιάνουν. :P

#49557 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2011 - 13:01

Τι σημαίνει αυτό πρακτικά Iri-chan?

#49558 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2011 - 13:10

Best news in years :hehehe:
"If life should treat you bad,don't get even,get mad."

#49559 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2011 - 13:23

Σημαίνει ότι η 4Kids είναι ένα βήμα πριν τον τάφο (για να γλιτώσουν πρέπει να παρουσιάσουν κέρδη ΠΟΛΥ γρήγορα) .

Τωρα στην περίπτωση της FUNIMATION ουσιαστικά αγόρασαν τον εαυτό τους. Δεν ξέρω ακόμη κατά πόσο αυτό είναι καλό ή κακό αλλά πιθανότατα να υπάρξουν αλλαγές.

#49560 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2011 - 13:37

Εγώ θέλω να ξέρω αν θα βγει απο κάποια εταιρία στα αγγλικα, σε σωστή μετάφραση, το Oyasumi No pun pun για να το αγοράσω...

Γιατί δεν βλέπουν την τέχνη; Και μας φλομώνουν με τα σκατοshonen.