Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#49381 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 03 April 2011 - 22:31

Πήγα και είδα την κοκκινοσκουφίτσα , καλό ήταν αλλά πολύ ρομαντικό ρε παιδί μου, με πήραν τα ζουμιά από το πολύ romance...

PS Werewolves are sexy :P

Από αυτόν που έφτιαξε τις ταινείες twilight ειναι , τι περιμένεις...
Μου φένεται πως θα απέχω για λίγο καιρό από το σινεμα....

v4kFmx.png

#49382 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 posts

Posted 03 April 2011 - 22:32

PS. Thread για το Dog Days θα φτιάξει κανείς?? :P

Oχι γιατι ειναι κακο.
Posted Image

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#49383 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 03 April 2011 - 22:37

Την επόμενη φορά να πας να δεις αυτό

http://www.imdb.com/title/tt1702443/

Spoiler:

Posted Image

#49384 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 03 April 2011 - 22:39

ρώτα και ίσως κάτι μπορέσουμε να κάνουμε.

Κάποιες λέξεις που είναι παρεμφερείς με το κυπριακό "ούσσου" (που σημαίνει "σκάσε") ψάχνω, ώστε να επιβεβαιώσω ή να απορρίψω την πρόταση που λέει ότι η λέξη προέρχεται από τα Λιβανέζικα (πιθανότατα μέσω των Μαρωνιτών του νησιού).

#49385 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 03 April 2011 - 22:48

Κάποιες λέξεις που είναι παρεμφερείς με το κυπριακό "ούσσου" (που σημαίνει "σκάσε") ψάχνω, ώστε να επιβεβαιώσω ή να απορρίψω την πρόταση που λέει ότι η λέξη προέρχεται από τα Λιβανέζικα (πιθανότατα μέσω των Μαρωνιτών του νησιού).

dude you are sick :hihi2:

anyway στα δικα μου, προλαβα και ειδα κανα τεταρτακι την φαρσα της πρωταπριλιας, καλουτσικη αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν ηταν κατι πρωτοτυπο,
ομως καταφερε να με ενοχλησει-εκνευρισει καθως βιαζομουν να δω ενα θρεντ για το παρτυ που θα πηγαινα μολις γυριζα σπιτι και δεν ειχα χρονο να το κανω κανονικο αντι για αναποδο.. αρ μου αξιζει το μπανερ απο κατω :hihi2: (οχι βεβαια τοσο οσο σε αυτους που τους πετουσε εξω, αλλα τι να κανουμε, ετσι ειναι η ζωη :hahaha:)

btw μπορει κανεις να μου προτεινει κανα site για προβολη φωτογραφιων? θελω να βαλω 2 πανοραμα με τεραστιο μεγεθως (καπου 10 mb) και οταν τα βαζω στο photobucket μου τα μικραινει (ακομη και αν τα εχω συμπιεσει)

#49386 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 03 April 2011 - 22:52

dude you are sick :hihi2:

Ερευνητής λέγεται.
Να δεις που στο τέλος θα είναι ηχομίμηση και θα ξενερώσω :unlucky:

#49387 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts

Posted 03 April 2011 - 22:54

Ερευνητής λέγεται.
Να δεις που στο τέλος θα είναι ηχομίμηση και θα ξενερώσω :unlucky:

πιστευω αν με τον ιδιο ζηλο ασχολιομουν με τη φυσικη τωρα θα ημουν στο cern :hihi2:

(ακομη περιμενω σαιτ για ανεβασμα των φωτογραφιων...)

#49388 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 03 April 2011 - 23:00

Πες ποιές λέξεις και ρωτάω αύριο τη γιαγιά μου :P

xbJ3b2w.jpeg

#49389 ma_foteini

ma_foteini

definately busy

• Members
  • 240 posts
  • Location2.09km off the City Walls

Posted 03 April 2011 - 23:02

@meidei το λεξικό της κυπριακής που έχω, στο λήμμα "ούσσου" δεν αναφέρει κάποια ρίζα από άλλη λέξη (είτε κυπριακή/ελληνική είτε αραβική, τούρκικη κ.ο.κ.).

#49390 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 posts

Posted 03 April 2011 - 23:02

πιστευω αν με τον ιδιο ζηλο ασχολιομουν με τη φυσικη τωρα θα ημουν στο cern :hihi2:

(ακομη περιμενω σαιτ για ανεβασμα των φωτογραφιων...)

Είναι άπειρα, δεν μπορείς να ψάξεις λίγο; Τελοσπάντων, το καλύτερο είναι το http://ompldr.org/

#49391 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 03 April 2011 - 23:18

@meidei το λεξικό της κυπριακής που έχω, στο λήμμα "ούσσου" δεν αναφέρει κάποια ρίζα από άλλη λέξη (είτε κυπριακή/ελληνική είτε αραβική, τούρκικη κ.ο.κ.).

Ποιο λεξικό έχεις; Το δικό μου (Χατζηιωάννου) δεν έχει καν την λέξη, ενώ μου είπαν ότι αυτό του Κων. Γιαγκουλλή δίνει ως ετυμολογία ηχομίμηση από το "sh~" (με ανάπτυξη ευφωνικού ού στην αρχή και αναλογία του συμφώνου προς το "σιώπα/ssiópa", προσθέτω εγώ, αν είναι να στηρίξω αυτή την ετυμολογία).

#49392 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts

Posted 03 April 2011 - 23:19

Είναι άπειρα, δεν μπορείς να ψάξεις λίγο; Τελοσπάντων, το καλύτερο είναι το http://ompldr.org/

ρε συ το θεμα ιεναι να μην μικραινει την φωτογραφια, ουτε σε μεγεθως, ουτε σε χωριτικοτητα, ουτε σε ποιοτητα, τεσπα το δοκιμαζω, thx
(α και εννοειται η τοποθεσια της φωτογραφιες να γινετε γνωστη σε μενα ή σε καποιο προφιλ οχι σε ολη τη γη -_-)

edit: τελικα εκανα επιτελους (μετα απο 3-4 χρονια χρηστης του ιντερνετ) account στο image shack και την ανεβασα εκει σε πληρη αναλυση...

Edited by matassos, 03 April 2011 - 23:34.

#49393 ma_foteini

ma_foteini

definately busy

• Members
  • 240 posts
  • Location2.09km off the City Walls

Posted 03 April 2011 - 23:28

Έχω του Ρόη Παπαγγέλου "το κυπριακό ιδίωμα", εκδόσεις ΙΩΛΚΟΣ. Δεν είναι απίθανο να είναι αυτό που λες, ηχομίμηση δηλαδή..

#49394 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 03 April 2011 - 23:39

Έχω του Ρόη Παπαγγέλου "το κυπριακό ιδίωμα", εκδόσεις ΙΩΛΚΟΣ. Δεν είναι απίθανο να είναι αυτό που λες, ηχομίμηση δηλαδή..

Νομίζω το έχω δει κάπου αυτό, είναι το πιο περιεκτικό αν δεν απατώμαι. Φχαριστώ που μου το θύμησες -πρέπει να το αποχτήσω σε κάποια φάση.
Η ηχομίμηση είναι η πιο λογική ετυμολογία σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουμε. Αλλά ελπίζω να υπάρξει κάτι πιο ενδιαφέρον :P

#49395 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 03 April 2011 - 23:41

Posted Image