είναι προφανές το πόσο σας έλειψα. Πάω να παίξω με τους δεινόσαυρους μου τότε
Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2011 - 00:13
είναι προφανές το πόσο σας έλειψα. Πάω να παίξω με τους δεινόσαυρους μου τότε
Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2011 - 00:14
Θα μπορούσα να κάνω κάποιο αστείο, αλλά οκ..απλα γιατι δεν θελω να στρωσω τον κ*** μου κατω να δω τι παιζει.
Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2011 - 00:15
Αφιερωμένο.ρε μανία με τους δινόσαυρους σήμερα

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2011 - 00:18

Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2011 - 00:21
συγνωμη αλλα οπως μπορεις να λες εσυ την γνωμη σου ετσι μπορω και εγω,,,αν θυμαμε καλα η χουντα και η λογοκρησια εχουν φυγει απο την ελλαδα πολυ καιρο τωρα...Μπορείς όμως να τις κρατήσεις για τον εαυτό σου...Δεν είναι κανένας αναγκασμένος εν έτει 2011 να ανέχεται ομοφοβικά παραληρήματα σε φόρουμ με ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες που ακόμα διαμορφώνονται.
Πως καθοριζεις το αρρωστο; Πως μπορεις να κρινεις κατι χωρις να το δοκιμασεις; Μηπως φοβασαι κατι; Οτι μπορει και να σου αρεσει;
Ας ειμαστε λιγο λογικοι for the love of God. Εγω αυτο το ονομαζω κοινωνικο ρατσισμο και ρατσισμος ειναι βασικα: φοβαμαι και απομονονω το διαφορετικο, οχι για κανενα αλλο λογο, απλα γιατι δεν θελω να στρωσω τον κ*** μου κατω να δω τι παιζει.
Anyways, σας λεω καληνυχτα, 2 και σημερα για 4ημερη.
παλι καλαπάλι καλά που δεν σε λέω και ανώμαλο.
![]()
Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2011 - 00:26
OK, θα τσιμπήσω.το αρρωστο και το ανωμαλο ειναι το οτιδηποτε παραβιαζει τα "stadar" που εχει ορισει η φυση σε καποιον τομεα το λεει και η λεξη ((κατι που δεν ειναι ομαλο))

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2011 - 00:31

Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2011 - 00:35
ειχα την εντυποση πως αφησαμε την ζωολογια αρκετα ποστ ποιο πριν αλλα οκ θα απαντησω,τα ζωα φιλε μ δεν εχουν την αντηλιψη και το μυαλο να καταλαβουν τη ειναι σωστο-λαθος ομαλο-ανωμαλο εχουν απλος το ενστικτο τους και οταν εχουν ορμες μπορει να της οικανοποιησουν με λαθος τροπο...τωρα αν νομιζεις οτι ειναι ιδια ι περιπτωση ανθρωπου-ζωου οκOK, θα τσιμπήσω.
List of animals displaying homosexual behavior - Wikipedia, the free encyclopedia
Your move, chief.
Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2011 - 00:39
ειχα την εντυποση πως αφησαμε την ζωολογια αρκετα ποστ ποιο πριν αλλα οκ θα απαντησω,τα ζωα φιλε μ δεν εχουν την αντηλιψη και το μυαλο να καταλαβουν τη ειναι σωστο-λαθος ομαλο-ανωμαλο εχουν απλος το ενστικτο τους και οταν εχουν ορμες μπορει να της οικανοποιησουν με λαθος τροπο...τωρα αν νομιζεις οτι ειναι ιδια ι περιπτωση ανθρωπου-ζωου οκ
Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2011 - 00:41
Δηλαδή all of a sudden τα άλλα ζώα εξαιρούνται από τα "stadar" που εχει ορισει η φυση για τα οποία ωρυόσουν μερικά posts πιο πάνω... μόνο για τους ανθρώπους μετράνε τα standards... oooooookay.ειχα την εντυποση πως αφησαμε την ζωολογια αρκετα ποστ ποιο πριν αλλα οκ θα απαντησω,τα ζωα φιλε μ δεν εχουν την αντηλιψη και το μυαλο να καταλαβουν τη ειναι σωστο-λαθος ομαλο-ανωμαλο εχουν απλος το ενστικτο τους και οταν εχουν ορμες μπορει να της οικανοποιησουν με λαθος τροπο...τωρα αν νομιζεις οτι ειναι ιδια ι περιπτωση ανθρωπου-ζωου οκ

Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2011 - 00:41
Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2011 - 00:42
και το μυαλο η φυση στο εδωσε για αυτον τον σκοποΝομιζα πως ειπες οτι η φυση καθοριζει τι ειναι νορμαλ και τι οχι, οχι το μυαλο.
Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2011 - 00:44
Δηλαδή all of a sudden τα άλλα ζώα εξαιρούνται από τα "stadar" που εχει ορισει η φυση για τα οποία ωρυόσουν μερικά posts πιο πάνω... μόνο για τους ανθρώπους μετράνε τα standards... oooooookay.
Fuck this shit, εγώ φταίω που τσιμπάω και πάω να κάνω σοβαρή συζήτηση στο Black Hole. XD
Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2011 - 00:44