Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94141 replies to this topic

#48931 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.601 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2011 - 00:13

είναι προφανές το πόσο σας έλειψα. Πάω να παίξω με τους δεινόσαυρους μου τότε

Posted Image

2po6sfa_jpg.gif

#48932 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2011 - 00:14

Το θέμα με τους ομοφυλόφιλους συνοψίζεται σε δύο πράγματα imo:

Τα καρναβάλια (αστείους) ομοφυλόφιλους που προβάλουν τα media.
Τη λέξη π****** και το πως έχει περάσει και χρησιμοποιείται στη γλώσσα μας.

απλα γιατι δεν θελω να στρωσω τον κ*** μου κατω να δω τι παιζει.

Θα μπορούσα να κάνω κάποιο αστείο, αλλά οκ..

#48933 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2011 - 00:15

ρε μανία με τους δινόσαυρους σήμερα

Αφιερωμένο.

Posted Image

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#48934 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 726 Δημοσιεύσεις:
  • Locationalways searching for nii-chan

Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2011 - 00:18

Posted Image
επίσης αφιερωμένο.
Καληνύχταasdgagdagdadg

#48935 Atridis

Atridis

Anime Fan

• Members
  • 172 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2011 - 00:21

Μπορείς όμως να τις κρατήσεις για τον εαυτό σου...Δεν είναι κανένας αναγκασμένος εν έτει 2011 να ανέχεται ομοφοβικά παραληρήματα σε φόρουμ με ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες που ακόμα διαμορφώνονται.

συγνωμη αλλα οπως μπορεις να λες εσυ την γνωμη σου ετσι μπορω και εγω,,,αν θυμαμε καλα η χουντα και η λογοκρησια εχουν φυγει απο την ελλαδα πολυ καιρο τωρα...

Πως καθοριζεις το αρρωστο; Πως μπορεις να κρινεις κατι χωρις να το δοκιμασεις; Μηπως φοβασαι κατι; Οτι μπορει και να σου αρεσει;

Ας ειμαστε λιγο λογικοι for the love of God. Εγω αυτο το ονομαζω κοινωνικο ρατσισμο και ρατσισμος ειναι βασικα: φοβαμαι και απομονονω το διαφορετικο, οχι για κανενα αλλο λογο, απλα γιατι δεν θελω να στρωσω τον κ*** μου κατω να δω τι παιζει.

Anyways, σας λεω καληνυχτα, 2 και σημερα για 4ημερη.

το αρρωστο και το ανωμαλο ειναι το οτιδηποτε παραβιαζει τα "stadar" που εχει ορισει η φυση σε καποιον τομεα το λεει και η λεξη ((κατι που δεν ειναι ομαλο))
επισης σε πληροφορω οτι δεν φοβαμε απλος απεχθανομαι συχενομαι και ανακατεβομαι μονο και στην ιδεα 2 αντρων να κανουν sex,,,οποτε δεν θελω να το ψαξω περαιτερο...
επισης δεν ειναι σε καμια περιπτωση ρατσιστικο αυτο που λεω διοτι οπως προειπα ειναι κατι λαθος που για πολους λογους μας εχουν κανει να το βλεπουμε σωστο

πάλι καλά που δεν σε λέω και ανώμαλο. :P

παλι καλα :)

ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΙΔΗ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΟΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΘΕΝ ΨΕΥΤΟΜΟΝΤΕΡΝΙΣΜΟΥΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΣ....

#48936 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2011 - 00:26

το αρρωστο και το ανωμαλο ειναι το οτιδηποτε παραβιαζει τα "stadar" που εχει ορισει η φυση σε καποιον τομεα το λεει και η λεξη ((κατι που δεν ειναι ομαλο))

OK, θα τσιμπήσω.

List of animals displaying homosexual behavior - Wikipedia, the free encyclopedia

Your move, chief.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#48937 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2011 - 00:31

Απαραιτητο.

Posted Image
Δημοσιευμένη  εικόνα

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#48938 Atridis

Atridis

Anime Fan

• Members
  • 172 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2011 - 00:35

OK, θα τσιμπήσω.

List of animals displaying homosexual behavior - Wikipedia, the free encyclopedia

Your move, chief.

ειχα την εντυποση πως αφησαμε την ζωολογια αρκετα ποστ ποιο πριν αλλα οκ θα απαντησω,τα ζωα φιλε μ δεν εχουν την αντηλιψη και το μυαλο να καταλαβουν τη ειναι σωστο-λαθος ομαλο-ανωμαλο εχουν απλος το ενστικτο τους και οταν εχουν ορμες μπορει να της οικανοποιησουν με λαθος τροπο...τωρα αν νομιζεις οτι ειναι ιδια ι περιπτωση ανθρωπου-ζωου οκ

#48939 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2011 - 00:38

~ Gattai:8): ~

Posted Image

#48940 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2011 - 00:39

ειχα την εντυποση πως αφησαμε την ζωολογια αρκετα ποστ ποιο πριν αλλα οκ θα απαντησω,τα ζωα φιλε μ δεν εχουν την αντηλιψη και το μυαλο να καταλαβουν τη ειναι σωστο-λαθος ομαλο-ανωμαλο εχουν απλος το ενστικτο τους και οταν εχουν ορμες μπορει να της οικανοποιησουν με λαθος τροπο...τωρα αν νομιζεις οτι ειναι ιδια ι περιπτωση ανθρωπου-ζωου οκ

Νομιζα πως ειπες οτι η φυση καθοριζει τι ειναι νορμαλ και τι οχι. Οχι το μυαλο. :nosey:

2bbd14fc.jpg

#48941 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2011 - 00:41

Δηλαδή all of a sudden τα άλλα ζώα εξαιρούνται από τα "stadar" που εχει ορισει η φυση για τα οποία ωρυόσουν μερικά posts πιο πάνω... μόνο για τους ανθρώπους μετράνε τα standards... oooooookay.

Fuck this shit, εγώ φταίω που τσιμπάω και πάω να κάνω σοβαρή συζήτηση στο Black Hole. XD

2112.gif

#48942 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2011 - 00:41

Καράβλαχοι, δεινόσαυροι και πράσινα άλογα?
Meh, Καραγκούνηδες for the win ρα!!!!:8):
Posted Image
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#48943 Atridis

Atridis

Anime Fan

• Members
  • 172 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2011 - 00:42

Νομιζα πως ειπες οτι η φυση καθοριζει τι ειναι νορμαλ και τι οχι, οχι το μυαλο.

και το μυαλο η φυση στο εδωσε για αυτον τον σκοπο

#48944 Atridis

Atridis

Anime Fan

• Members
  • 172 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2011 - 00:44

Δηλαδή all of a sudden τα άλλα ζώα εξαιρούνται από τα "stadar" που εχει ορισει η φυση για τα οποία ωρυόσουν μερικά posts πιο πάνω... μόνο για τους ανθρώπους μετράνε τα standards... oooooookay.

Fuck this shit, εγώ φταίω που τσιμπάω και πάω να κάνω σοβαρή συζήτηση στο Black Hole. XD

ρε μαν τη να σου πω αν δεν καταλαβενεις την διαφορα και βαζεις τον ευτο σου στο ιδιο επιπεδο με τα ζωα οκ...

#48945 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2011 - 00:44

Εγώ νόμιζα ότι το μυαλό μας το έδωσε ο Θεός όταν φύσηξε μέσα στον Αδάμ ή κάτι τέτοιο...

Μα τι μας μαθαίνουν τέλοσπάντων στο σχολείο? :roar:

xbJ3b2w.jpeg