Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94141 replies to this topic

#48916 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 28 March 2011 - 23:59

edit : Από δω το πάμε από κει το φέρνουμε στην τρύπα στο τέλος πάντα καταλήγουν να την πληρώνουν οι gay :hihi2:

Ναι, καταντάει banal.

(2 puns σε μία λέξη... #@μάω, λέμε.)

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#48917 Atridis

Atridis

Anime Fan

• Members
  • 172 posts

Posted 29 March 2011 - 00:00

Θεωρώ,πως ο σεβασμός,αποτελεί θεμελιώδες δικαίωμα κάθε ανθρώπου.Πόσο μάλλον,μιας ολόκληρης κοινωνικής ομάδας.Παρόλα αυτά,το να εκτιμάς,κάποιον,δεν είναι υποχρεωτικό.Αλλά το να τον σέβεσαι είναι.

σε αυτο που λες ειμαι απολυτα συμφωνος και εγω ακριβος το ιδιο πραγμα πιστευω ομως δεν μπορω σε καμια περιπτοση να ειμαι ευγενικος με καποιον ανωμαλο,,ειναι σαν να μου λες να ειμαι ευγενικος με ενα παιδεραστη εεε δεν μπορω

Atridi κάνω φιλότιμες προσπάθειες να μην σε πάρω στα σοβαρά γιατί παίζει να πιαστούμε τρέσα με τρέσα βραδιάτικο :P

σορρυ αλλα εμενα αυτες ειναι οι αποψεις μου και δεν εχει κανεις το δικαιομα να μου τις αλαξει οπως και τοις δικες σου και το καθενος ((αυτο ειναι η ουσια του σεβασμου οπως λεμε και ποιο πανω))

Εγώ πάλι το αντίθετο. Γιατί πραγματικά όσο και να προσπαθώ δεν μπορώ να τα πάρω στα σοβαρά αυτά που λέγονται....:hahaha:

οκ δικαιομα σου,,αν νομιζεις οτι ειναι σωστο να θεωρεις τοις αποψεις ενος ανθρωπου γελιες μονο κ μονο επιδη δεν συμφωνεις

#48918 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 726 posts
  • Locationalways searching for nii-chan

Posted 29 March 2011 - 00:00

ahem ahem.
Να με συγχωρείτε παρακαλώ αλλά είχα καιρό να κάψω εγκεφαλικά κύτταρα και το έχω ανάγκη

#48919 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 29 March 2011 - 00:02

ahem ahem.
Να με συγχωρείτε παρακαλώ αλλά είχα καιρό να κάψω εγκεφαλικά κύτταρα και το έχω ανάγκη

Σε συγχωρω κορη μου.

Posted Image

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#48920 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts

Posted 29 March 2011 - 00:04

Σε συγχωρω κορη μου.

Posted Image

... είπε ο δεινόσαυρος, και ο Χριστός συμφώνησε.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#48921 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 29 March 2011 - 00:04

the fountain ....ακουω αποψεις ...ειδα τον μαυρο κυκνο του ιδιου αλλα δεν μου αφησε και κατι τρομερο συμφωνα με οσα ακουγα ...

Προσωπικά, καμία από τις δύο δεν με ξετρέλανε και είχα ακούσει διθυραμβικές κριτικές.
Το πιο πιθανό είναι να σε αφήσει αδιάφορο και το Fountain.

Το συγκεκριμένο είχα κολλήσει πριν λίγο καιρό και το άκουγα συνέχεια, τα σπάει xD

Σαν αυτό δεν είναι πάντως:

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=zj2Zf9tlg2Y[/YOUTUBE]
Posted Image
Posted Image

#48922 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 29 March 2011 - 00:05

σορρυ αλλα εμενα αυτες ειναι οι αποψεις μου και δεν εχει κανεις το δικαιομα να μου τις αλαξει οπως και τοις δικες σου και το καθενος ((αυτο ειναι ι ουσια του σεβασμου οπως λεμε και ποιο πανω))

Μπορείς όμως να τις κρατήσεις για τον εαυτό σου...Δεν είναι κανένας αναγκασμένος εν έτει 2011 να ανέχεται ομοφοβικά παραληρήματα σε φόρουμ με ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες που ακόμα διαμορφώνονται.

xbJ3b2w.jpeg

#48923 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 29 March 2011 - 00:06

σορρυ αλλα εδω διαφωνω για την συγκερκιμενη "ομαδα-κοινωτητα" πες την οπως θες αρμοζουν πολυ χειροτεροι χαρακτηρισμοι απο αυτους που ανεφερα διοτι η συγκεκριμενη "κοινωτιτα" κανει κατι αρρωστο ασχετος αν το εχουν ωρεοποιησει στα ματια μας τα media και η "συγχρονη" κοινωνια :)

Πως καθοριζεις το αρρωστο; Πως μπορεις να κρινεις κατι χωρις να το δοκιμασεις; Μηπως φοβασαι κατι; Οτι μπορει και να σου αρεσει;

Ας ειμαστε λιγο λογικοι for the love of God. Εγω αυτο το ονομαζω κοινωνικο ρατσισμο και ρατσισμος ειναι βασικα: φοβαμαι και απομονονω το διαφορετικο, οχι για κανενα αλλο λογο, απλα γιατι δεν θελω να στρωσω τον κ*** μου κατω να δω τι παιζει.

Anyways, σας λεω καληνυχτα, 2 και σημερα για 4ημερη.

#48924 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 726 posts
  • Locationalways searching for nii-chan

Posted 29 March 2011 - 00:07

είναι προφανές το πόσο σας έλειψα. Πάω να παίξω με τους δεινόσαυρους μου τότε

#48925 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 29 March 2011 - 00:09

οκ δικαιομα σου,,αν νομιζεις οτι ειναι σωστο να θεωρεις τοις αποψεις ενος ανθρωπου γελιες μονο κ μονο επιδη δεν συμφωνεις

πάλι καλά που δεν σε λέω και ανώμαλο. :P

Kenny I saw what you did there. :3

#48926 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts

Posted 29 March 2011 - 00:09

γιατι δεν θελω να στρωσω τον κ*** μου κατω να δω τι παιζει.

Πρόσεχε τα λόγια σου εσύ, μπορεί ο Atridis να σε παρεξηγήσει και να πάψει να είναι ευγενικός μαζί σου.

2112.gif

#48927 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 29 March 2011 - 00:10

ρε μανία με τους δεινόσαυρους σήμερα

Posted Image

tell em Musashi

edit: uhhhh μέχρι να ανεβάσω την pic...

Edited by Mad_Hatter, 29 March 2011 - 00:35.

qzMHWHd.png

#48928 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 947 posts

Posted 29 March 2011 - 00:11

εγω που το ονομα μου ειναι βλαχος τι να πω?:P

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg

#48929 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 29 March 2011 - 00:12

Deal with it...

Posted Image

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#48930 mono

mono