Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2011 - 03:14
εγω σκεφτόμουν να ξεκινήσω απο το Πολύδωρος.
Εχω διχαστει, πραγματικα.
That's my name. Και γιατί να σχολιάσετε;
Με έπιασε νοσταλγία και μου καρφώθηκε να το δω.
But, you want to spit your poison, you filthy snakes!
Α, να σου πω. Ηδη δεν μπορω να διαλεξω, μην μου δινεις περισσοτερο υλικο.
Αντε μπραβο. Κατσε ησυχος.
Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2011 - 03:51
Έχει κάτι αστείες φάσεις το άτιμο. Ήταν ότι πρέπει για τη σημερινή μέρα.
Edit. Ξερεί κανείς αν μπορώ να βρω στα αγγλικά το βιβλίο The Vampyre του John Polidori; Χειροποιαστό. Ή να αρκεστώ στην ελληνική έκδοση;
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Night Wizard Seal: 27 Μάρτιος 2011 - 04:05
Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2011 - 03:59
Also story of my life
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 27 Μάρτιος 2011 - 04:06
Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2011 - 04:07
Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2011 - 04:11
Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2011 - 08:25
Πολυδωρε ή Πολυδωρα?Ρε παιδιά, τι πράμα είναι αυτό; Έχω αρχίσει rewatch το Sailor Moon και το βλέπω μέχρι πρωίας. Έχω πεθάνει στο γέλιο, πραγματικά.
Πριν λίγο, πήγε να κοιμηθεί ο δίδυμος και μου λέει ενώ γελούσα. "Έλα Πολύδωρε, τελείωνε, είμαι κουρασμένος θέλω να κοιμηθώ με ενοχλείς. Κλείσ'το." Του κάνω "Εντάξει κοιμήσου, θα κάνω κάτι σιγά." Μετά από 5 ολόκληρα λεπτά κοιμήθηκε. Γομάρι. Κι εγώ συνεχίζω να χαχανίζω σα βλαμμένο. Ohh i love watching Sailor Moon at night.:P:P:P
Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2011 - 09:24
Πολύδωρα(Εβαλα κ τονο για να αποφευχθουν οι παρεξηγησεις) κανονικα επρεπε να λεγεται καθως ειναι κλητικη.
in other news: Tι ωραια μερα σημερα; Δεν συμφωνειται candies; Οτι καλυτερο για μια βολτα στο θερμαικο
Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2011 - 10:14
Dang ειχα πει οτι θα ξυπνησω 8-30 και τελικα ξυπνησα 9-30 με την νεα ωρα. Αντε ποιος φτιαχνει νεο προγραμμα απο την αρχη;<<
Πολύδωρα(Εβαλα κ τονο για να αποφευχθουν οι παρεξηγησεις) κανονικα επρεπε να λεγεται καθως ειναι κλητικη.
in other news: Tι ωραια μερα σημερα; Δεν συμφωνειται candies; Οτι καλυτερο για μια βολτα στο θερμαικο
To έπαθα και εγώ αυτό με την ώρα...
In other news σήμερα κανόνισαν να ψήσουν σπίτι μου (?? Ουτε εγώ ξέρω γιατί) και εγώ έχω κανονίσει να κάνω μαθημα
Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2011 - 10:44
Ρε παιδιά, τι πράμα είναι αυτό; Έχω αρχίσει rewatch το Sailor Moon και το βλέπω μέχρι πρωίας. Έχω πεθάνει στο γέλιο, πραγματικά.
Πριν λίγο, πήγε να κοιμηθεί ο δίδυμος και μου λέει ενώ γελούσα. "Έλα Πολύδωρε, τελείωνε, είμαι κουρασμένος θέλω να κοιμηθώ με ενοχλείς. Κλείσ'το." Του κάνω "Εντάξει κοιμήσου, θα κάνω κάτι σιγά." Μετά από 5 ολόκληρα λεπτά κοιμήθηκε. Γομάρι. Κι εγώ συνεχίζω να χαχανίζω σα βλαμμένο. Ohh i love watching Sailor Moon at night.:P:P:P
μια στιγμη. το ειδες στα Ιαπωνικα ή με την ελληνικη μεταγλωττιση του ΑΝΤ1;
αν μιλας για τη γατα, οντως στη μεταγλωττιση εχει πολυ αστεια φωνη.
αυτοι που τοτε κατακριναν τη σειρα, θα θελα να ακουσω την αποψη τους για τις σημερινες σειρες κινουμενων σχεδιων που απευθυνονται στα κοριτσια.
αυτη η σειρα, παρα τα απειρα κλισε, για τα 90ς ηταν αριστουργημα.....και εγω ειχα πετυχει πριν χρονια καποια επεισοδια και εμεινα καγκελο, αν και ως εφηβος δεν ειχα πιασει αρκετα απο τη σειρα το 1996
παλι καλα δηλαδη που το cine+ ειχε προβαλλει το Paradise Kiss αλλα δυστηχως λιγοι ασχολουνται με αυτο το καναλι. Αν το εβαζε εστω κανα δημοφιλεστερο καναλι.....
Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2011 - 10:46
Όπου βλέπεις μάσα, κάτσε κι όπου βλέπεις ξύλο, τρέχαIn other news σήμερα κανόνισαν να ψήσουν σπίτι μου (?? Ουτε εγώ ξέρω γιατί) και εγώ έχω κανονίσει να κάνω μαθημα
http://www.youtube.com/watch?v=MBRK2CfcvSQ
http://www.youtube.com/watch?v=uRHjsp7sDgk
Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2011 - 11:53
Οργή.Tι ωραια μερα σημερα; Δεν συμφωνειται candies; Οτι καλυτερο για ΝΑ ΣΦΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ