Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94145 replies to this topic

#48736 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2011 - 00:30

Ρε παιδιά έχω πρόβλημα με το ρολοί και το ημερολόγιο στο λαπτοπ μου. Η ημερομηνιά αλάζει μόνο άμα το κάνω εγώ και η ώρα δείχνει ότι να ναι. Όχι δε φταίνε τα πονηρά σαιτ που επισκέφτομαι τις κρύες νύχτες του χειμώνα γιατί το πρόβλημα το χω εδώ και κανα εξάμηνο και έχει φάει 2 φορμάτ το λάπτοπ.:frozen:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#48737 Atridis

Atridis

Anime Fan

• Members
  • 172 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2011 - 00:31

ΑΣ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΣΚΟΠΟ
http://www.facebook.com/update_security_info.php?wizard=1#!/event.php?eid=210624998952313

#48738 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2011 - 00:37

http://www.facebook.com/update_security_info.php?wizard=1#!/event.php?eid=210624998952313

Location ο καθένας όπου μπορέσει :hahaha::hahaha:

edit

Ρε παιδιά έχω πρόβλημα με το ρολοί και το ημερολόγιο στο λαπτοπ μου. Η ημερομηνιά αλάζει μόνο άμα το κάνω εγώ και η ώρα δείχνει ότι να ναι. Όχι δε φταίνε τα πονηρά σαιτ που επισκέφτομαι τις κρύες νύχτες του χειμώνα γιατί το πρόβλημα το χω εδώ και κανα εξάμηνο και έχει φάει 2 φορμάτ το λάπτοπ.:frozen:

αν δοκιμασες τα παντα απο τις ρυθμισεις των windows υπαρχει μια πιθανοτητα να εχει προβλημα το ρολοϊ των bios του υπολογιστη αφου νομιζω απο εκει περνουν την ωρα τα windows (μπορει να λεω και βλακειες βεβαια, αλλα τσεκαρε το αν εχεις ορεξη)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από matassos: 27 Μάρτιος 2011 - 00:45

#48739 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2011 - 00:54

'Οχι το default είναι να παίρνει απο σερβερ της ΜΣ, πήγαινε στις ρυθμίσεις και επέλεξε άλλον σέρβερ και ξαναδοκίμασε. Αν μόνος σου το έχει βάλει να το τσεκάρει απο το ΒΙΟS τότε πάνε φτιάξε αυτό.

#48740 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2011 - 01:11

Youtube Video

Δημοσιευμένη  εικόνα

#48741 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2011 - 01:13

Καλημέρα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#48742 SkullKaizer

SkullKaizer

artist

• Members
  • 751 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2011 - 01:15

καληνυχτα τη κανω σε λιγο :gn2:
Imagination is the only limit!

#48743 SkullKaizer

SkullKaizer

artist

• Members
  • 751 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2011 - 01:25

χαχαχαχα τωρα το ειδα XD
οχι παιζουμε δηλαδη (?) :hahaha::hahaha::hahaha:
Imagination is the only limit!

#48744 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2011 - 02:19

χαχαχαχα,somebody hof this.

Χεράκια δεν έχεις; :hihi2:
Έχετε κάτι απαιτήσεις μερικοί... :P

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#48745 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2011 - 02:20

'Οχι το default είναι να παίρνει απο σερβερ της ΜΣ, πήγαινε στις ρυθμίσεις και επέλεξε άλλον σέρβερ και ξαναδοκίμασε. Αν μόνος σου το έχει βάλει να το τσεκάρει απο το ΒΙΟS τότε πάνε φτιάξε αυτό.

To κανα και δουλεύει. Είσαι θεός:8):
Υ.Γ. Πείτε και σε μας ρε παιδιά που δεν έχουμε φου μπου τί είναι αυτό το γκρουπ
Δημοσιευμένη  εικόνα

#48746 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2011 - 02:24

Ανούσιο δεν χρειάζεται να μάθεις...

#48747 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2011 - 02:26

Ρε παιδιά, τι πράμα είναι αυτό; Έχω αρχίσει rewatch το Sailor Moon και το βλέπω μέχρι πρωίας. Έχω πεθάνει στο γέλιο, πραγματικά. :hahaha:
Πριν λίγο, πήγε να κοιμηθεί ο δίδυμος και μου λέει ενώ γελούσα. "Έλα Πολύδωρε, τελείωνε, είμαι κουρασμένος θέλω να κοιμηθώ με ενοχλείς. Κλείσ'το." Του κάνω "Εντάξει κοιμήσου, θα κάνω κάτι σιγά." Μετά από 5 ολόκληρα λεπτά κοιμήθηκε. Γομάρι. Κι εγώ συνεχίζω να χαχανίζω σα βλαμμένο. Ohh i love watching Sailor Moon at night.

:P:P:P:P

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#48748 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2011 - 02:27

this pic doesn't exist!
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#48749 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2011 - 02:41

Ρε παιδιά, τι πράμα είναι αυτό; Έχω αρχίσει rewatch το Sailor Moon και το βλέπω μέχρι πρωίας. Έχω πεθάνει στο γέλιο, πραγματικά. :hahaha:
Πριν λίγο, πήγε να κοιμηθεί ο δίδυμος και μου λέει ενώ γελούσα. "Έλα Πολύδωρε, τελείωνε, είμαι κουρασμένος θέλω να κοιμηθώ με ενοχλείς. Κλείσ'το." Του κάνω "Εντάξει κοιμήσου, θα κάνω κάτι σιγά." Μετά από 5 ολόκληρα λεπτά κοιμήθηκε. Γομάρι. Κι εγώ συνεχίζω να χαχανίζω σα βλαμμένο. Ohh i love watching Sailor Moon at night.

:P:P:P:P

Υπαρχουν τοσα πραγματα που μπορω να σχολιασω σε αυτο το ποστ, που δεν ξερω απο που να αρχισω.
:roar:

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#48750 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2011 - 03:02

Υπαρχουν τοσα πραγματα που μπορω να σχολιασω σε αυτο το ποστ, που δεν ξερω απο που να αρχισω.
:roar:

εγω σκεφτόμουν να ξεκινήσω απο το Πολύδωρος.