Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94145 replies to this topic

#48346 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPokke Village

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2011 - 06:11

Shit! So i am an old man now? T.T

v4kFmx.png

#48347 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2011 - 09:39

guys πάμε να παρακολουθήσουμε ομαδικά το Οne Piece??????:kill4u:

δε φταίω εγώ εσείς μου βάλατε ιδέες....:himitsu:

#48348 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2011 - 13:16

ΚΑΤΑΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΨΥΧΡΕΣ ΚΟΛΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Posted Image

εχεις εκεινο το ρουφιχτηρι με το ελατηριο? αν εχεις γινεται σε μισο λεπτο η δουλεια, αλλιως παρε καμια μπατονετα.:hihi2:

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#48349 SouLSLayeR

SouLSLayeR

Anime Freak

• Members
  • 312 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2011 - 15:33

Ναι, τέτοια τρόμπα έχω, από εκείνες τις μπλε/ασημί που κάνουν κάνα 3ευρο.
Με ένα καθάρισμα πότε πότε είναι gg.
Γενικά ξέρω να κολλάω αρκετά καλά, και δεν κάνω ψυχρές, αλλά το να ψάχνεις βλάβη (όχι σε κάτι δικό σου) και τελικά να 'ναι αυτό και να μην φαίνεται με τίποτα είναι RAAAAGEEEEE!

#48350 Serestrum

Serestrum

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2011 - 15:42

Το χειροτερο ειναι να φτιαχνεις πλακετα, να εχεις φτιαξει διαδρομους, εχεις κοψει ολες τις αντιστασεις και τα διοδακια οπως θες, να τα κολλησεις και μετα να σου βγει κανα λαθος οπως αναποδη διοδος XD

γιαυτο παντα παιρνουμε παραπανω υλικα >_<

Η πιο εντυπωσιακη γκαφα που εχω κανει ηταν να καψω ενα ποτενσιομετρο. Για καποιο λογο εβγαλε πολλες σπιθες το βλαμμενο και με εκαψε XD

#48351 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2011 - 15:51

Παιρνεις απο περιοδικο "Τάδε για ηλεκτρονικα" κατασκευη, την φτιαχνεις και δεν δουλευει.
Τα ελεγχεις ολα δεκαοχτω χιλιαδες φορες και δεν εχει προβλημα με τις συνδεσεις, τις κολησεις κτλ.

Και καθεσαι και κανεις υπολογισμους και βρισκεις οτι το πυκνωτακι (καπου για φιλτραρισμα συχνοτητων μπλαμπλαμπλα) που προτεινει το περδιοδικο ειναι λαθος κατα ένα ... μηδενικο!
Εκει να δεις rage.

Υ.Γ. δεν καθομαι να φτιαξω συσκευες απο περιοδικα. Απλώς ειχα "δανειστει" ενα κομματι για την πτυχιακη μου. Εξ'ου και τα νευρακια παστιτσιο.

stasou%2520mygdala.jpg

#48352 SouLSLayeR

SouLSLayeR

Anime Freak

• Members
  • 312 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2011 - 15:57

Θα έπρεπε να σκάσεις κάνα πυκνωτή να νιώσεις γκάφα :D

#48353 Serestrum

Serestrum

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2011 - 16:04

Θα έπρεπε να σκάσεις κάνα πυκνωτή να νιώσεις γκάφα :D

Το εχω κανει με εναν απο τους μεγαλους για τροφοδοτικα. :hihi2:
Απλα φουσκωσε και εγινε μια μπαλιτσα. Ευτυχως τον προλαβα πριν εχουμε θυματα...

προλαβα = εκοψα το ρευμα και πεταχτηκα 20 μετρα πισω σε 1 δευτερολεπτο...

#48354 SouLSLayeR

SouLSLayeR

Anime Freak

• Members
  • 312 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2011 - 16:14

Από τις τελευταίες γκάφες που έχω κάνει είναι να τα έχω ετοιμάσει όλα, κολλημένα και στον αέρα επειδή το κύκλωμα είναι chibi, το ξανατσεκάρω όλα φαινόντουσαν οκ.
Guess what.
Δεν δούλευε φυσικά -.-

Μετά από κάνα μισάωρο όσων βρισιών ήξερα και αλλαγές πυκνωτή και διόδου (ναι τόσο μεγάλο :D) πάλι τίποτα.
Ώσπου βλέπω τη γείωση του regulator στον αέρα.
Δεν είχε ξεκολλήσει καν, την είχα ξεχάσει. :|
:wet2:

#48355 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2011 - 16:55

Έλαβα αυτό το μήνυμα χτες,δεν θυμάμαι σε ποιο σημείο του site...

Darthnicolas, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:

1. Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
2. If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.

Log Out Home

Τί έκανα πάλι..? :unlucky::unlucky::unlucky:

#48356 Serestrum

Serestrum

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2011 - 17:03

εβαλα mozilla 4 και δεν ξερω αν μου αρεσει... μου βγαζει ολα τα γραμματα σε ολα τα site "απαχα" για αρχη και δεν ξερω πως φτιαχνει... τα υπολοιπα θα τα συνηθισω πιστευω...

#48357 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2011 - 17:03

Το χειροτερο ειναι να φτιαχνεις πλακετα, να εχεις φτιαξει διαδρομους, εχεις κοψει ολες τις αντιστασεις και τα διοδακια οπως θες, να τα κολλησεις και μετα να σου βγει κανα λαθος οπως αναποδη διοδος XD

γιαυτο παντα παιρνουμε παραπανω υλικα >_<

Η πιο εντυπωσιακη γκαφα που εχω κανει ηταν να καψω ενα ποτενσιομετρο. Για καποιο λογο εβγαλε πολλες σπιθες το βλαμμενο και με εκαψε XD

Εγώ πάλι είχα κάψει το tweeter από τα ηχεία του αδερφού μου :P Το να βλέπεις να βγαίνουν καπνοί και μια άσχημη μηρωδιά από το ηχείο είναι μια πολύ άσχημη εμπηρία. Βέβαια κι εγώ τα ήθελα γιατί έκανα κάτι πηράματα εκείνη την μέρα :hahaha:
phmava.php

#48358 SkullKaizer

SkullKaizer

artist

• Members
  • 751 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2011 - 17:10

Έλαβα αυτό το μήνυμα χτες,δεν θυμάμαι σε ποιο σημείο του site...

Darthnicolas, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:

1. Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
2. If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.

Log Out Home

Τί έκανα πάλι..? :unlucky::unlucky::unlucky:

δεν ξερω αλλα μου βγαζει το ιδιο μηνιμα αν θελω να πατησω το "view post" απο το sing του SouLSLayeR
Spoiler:

Imagination is the only limit!

#48359 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2011 - 17:12

Daimonhand λαμβάνεις αυτό το μήνυμα γιατί το post που προσπαθείς να δεις έχει σβηστεί από την αρχική του θέση. Λογικά ο Darthnicolas έκανε κλικ σε κάτι αντίστοιχο.

#48360 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2011 - 17:19

Posted Image

παοκ ρε ...ουνιά!!!
:8)::8)::8)::8):