Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2011 - 06:11
Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2011 - 09:39
δε φταίω εγώ εσείς μου βάλατε ιδέες....
Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2011 - 13:16
ΚΑΤΑΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΨΥΧΡΕΣ ΚΟΛΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
εχεις εκεινο το ρουφιχτηρι με το ελατηριο? αν εχεις γινεται σε μισο λεπτο η δουλεια, αλλιως παρε καμια μπατονετα.
Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2011 - 15:33
Με ένα καθάρισμα πότε πότε είναι gg.
Γενικά ξέρω να κολλάω αρκετά καλά, και δεν κάνω ψυχρές, αλλά το να ψάχνεις βλάβη (όχι σε κάτι δικό σου) και τελικά να 'ναι αυτό και να μην φαίνεται με τίποτα είναι RAAAAGEEEEE!
Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2011 - 15:42
γιαυτο παντα παιρνουμε παραπανω υλικα >_<
Η πιο εντυπωσιακη γκαφα που εχω κανει ηταν να καψω ενα ποτενσιομετρο. Για καποιο λογο εβγαλε πολλες σπιθες το βλαμμενο και με εκαψε XD
Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2011 - 15:51
Τα ελεγχεις ολα δεκαοχτω χιλιαδες φορες και δεν εχει προβλημα με τις συνδεσεις, τις κολησεις κτλ.
Και καθεσαι και κανεις υπολογισμους και βρισκεις οτι το πυκνωτακι (καπου για φιλτραρισμα συχνοτητων μπλαμπλαμπλα) που προτεινει το περδιοδικο ειναι λαθος κατα ένα ... μηδενικο!
Εκει να δεις rage.
Υ.Γ. δεν καθομαι να φτιαξω συσκευες απο περιοδικα. Απλώς ειχα "δανειστει" ενα κομματι για την πτυχιακη μου. Εξ'ου και τα νευρακια παστιτσιο.

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2011 - 15:57
Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2011 - 16:04
Θα έπρεπε να σκάσεις κάνα πυκνωτή να νιώσεις γκάφα
Το εχω κανει με εναν απο τους μεγαλους για τροφοδοτικα.
Απλα φουσκωσε και εγινε μια μπαλιτσα. Ευτυχως τον προλαβα πριν εχουμε θυματα...
προλαβα = εκοψα το ρευμα και πεταχτηκα 20 μετρα πισω σε 1 δευτερολεπτο...
Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2011 - 16:14
Guess what.
Δεν δούλευε φυσικά -.-
Μετά από κάνα μισάωρο όσων βρισιών ήξερα και αλλαγές πυκνωτή και διόδου (ναι τόσο μεγάλο
Ώσπου βλέπω τη γείωση του regulator στον αέρα.
Δεν είχε ξεκολλήσει καν, την είχα ξεχάσει.
Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2011 - 16:55
Darthnicolas, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:
1. Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
2. If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.
Log Out Home
Τί έκανα πάλι..?
Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2011 - 17:03
Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2011 - 17:03
Το χειροτερο ειναι να φτιαχνεις πλακετα, να εχεις φτιαξει διαδρομους, εχεις κοψει ολες τις αντιστασεις και τα διοδακια οπως θες, να τα κολλησεις και μετα να σου βγει κανα λαθος οπως αναποδη διοδος XD
γιαυτο παντα παιρνουμε παραπανω υλικα >_<
Η πιο εντυπωσιακη γκαφα που εχω κανει ηταν να καψω ενα ποτενσιομετρο. Για καποιο λογο εβγαλε πολλες σπιθες το βλαμμενο και με εκαψε XD
Εγώ πάλι είχα κάψει το tweeter από τα ηχεία του αδερφού μου
Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2011 - 17:10
Έλαβα αυτό το μήνυμα χτες,δεν θυμάμαι σε ποιο σημείο του site...
Darthnicolas, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:
1. Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
2. If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.
Log Out Home
Τί έκανα πάλι..?:unlucky:
δεν ξερω αλλα μου βγαζει το ιδιο μηνιμα αν θελω να πατησω το "view post" απο το sing του SouLSLayeR
Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2011 - 17:12