Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94145 replies to this topic

#48181 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 18 March 2011 - 15:59

Χρειαζομαι ενα pdf to text converter asap για να κανω κατι copy paste απο κατι σκαναρισμενα για να παραδωσω μια εργασια σε μια ωρα. Οτι εχς δοκιμασει ειναι τριαλ η μουφα . Ξερει κανεις κατι?

Βασικός λόγος ύπαρξης του (protected) pdf είναι να προστατεύει τον συγγραφέα του εγγράφου από λογοκλόπους.

Κάτσε δακτυλογράφησέ τα.
Posted Image
Posted Image

#48182 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 18 March 2011 - 16:06

Βέβαια,λίγα του έριξαν

Πολύ λίγα, βέβαια αν του έριχναν γιαούρτια όσοι Έλληνες τον έχουν άχτι, μπορεί κάτι να γινόταν.. Εκτός από τα κεσεδάκια υπάρχουν διάφορα που μπορείς να πετάξεις, όπως παπούτσια..

Τα ΜΑΤ τον συνόδευαν από την αρχή ή ήρθαν μετά;
Μάλλον θα πρέπει να του δώσουν και κράνος να κυκλοφορεί εκτός από τη συνοδεία. Ειδική παραγγελία μάλλον.
Spoiler:

#48183 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 702 posts

Posted 18 March 2011 - 16:21

Χρειαζομαι ενα pdf to text converter asap για να κανω κατι copy paste απο κατι σκαναρισμενα για να παραδωσω μια εργασια σε μια ωρα. Οτι εχς δοκιμασει ειναι τριαλ η μουφα . Ξερει κανεις κατι?

Ψάξε για κάποιο OCR λογισμικό http://en.wikipedia.org/wiki/Optical_character_recognition
Posted Image

#48184 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 18 March 2011 - 18:27

Δηλαδή ένα απλό print-screen-crop-paste δεν αρκεί; Λογικά και την δική σου εργασία σε pdf την παραδίδεις. Και δεν νομίζω να πειράξει κανέναν μια παράθεση σε μορφή εικόνας.

#48185 Sora of the wind

Sora of the wind

The apostasy canticlE

• Members
  • 396 posts

Posted 18 March 2011 - 18:50

Nα ρωτήσω πως και δεν το κατάλαβες στην 1η κουταλιά..?Είχες βράσει το γάλα?

Όχι, κρύο ήταν.

#48186 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 18 March 2011 - 19:21

Youtube Video

Mwahahahahahahahaha! Να αγιάσει το χεράκι τους :hahaha:

Ρε παιδια τι σας εχει φταιξει ο ανθρωπος?
Απλα ειναι ο μονος πολιτικος που ασκει δικαια κριτικη στο λαο, αντι να καθεται και να τους γληφει μπας και παρει καμια ψηφο.
Απλα ο κοσμος δεν εχει με ποιον να ασχολιθει και τα βαζει με τον Παγκαλο και τον Strauche Kahn (τι ονομα κι αυτο!).

Εγω ασκω καθημερινα πολυ χειροτερη κριτικη στο ελληνικο εθνος, αλλα ευτυχως μεχρι στιγμης δε με εχουν γιαουρτωσει (οχι πως μου εχουν κανει λιγα).

Σιγουρα θα βρειτε ενα σωροcontradictions στο βιαστικο μου testimony, αλλα δε χρειαζεται να το κανουμε θεμα.
Ξερω οτι οι κατοικοι της κερατεας εχουν ενα δικιο, και οτι οι πολιτικοι εχουν κανει αμετρητα λαθη, αλλα πρωτα απ' ολα πιστευω πως ο καθενας πρεπει πρωτα να γιαουρτωνει καθημερινα το ειδωλο του στον καθρεφτη, και μετα τους αλλους.:hero:

O6rrvsU.jpg

#48187 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 18 March 2011 - 19:39

Youtube Video

Fred Wong :respect:
Posted Image
Posted Image

#48188 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 18 March 2011 - 19:49

Ρε παιδια τι σας εχει φταιξει ο ανθρωπος?
Απλα ειναι ο μονος πολιτικος που ασκει δικαια κριτικη στο λαο, αντι να καθεται και να τους γληφει μπας και παρει καμια ψηφο.
Απλα ο κοσμος δεν εχει με ποιον να ασχολιθει και τα βαζει με τον Παγκαλο και τον Strauche Kahn (τι ονομα κι αυτο!).

Εγω ασκω καθημερινα πολυ χειροτερη κριτικη στο ελληνικο εθνος, αλλα ευτυχως μεχρι στιγμης δε με εχουν γιαουρτωσει (οχι πως μου εχουν κανει λιγα).

Σιγουρα θα βρειτε ενα σωροcontradictions στο βιαστικο μου testimony, αλλα δε χρειαζεται να το κανουμε θεμα.
Ξερω οτι οι κατοικοι της κερατεας εχουν ενα δικιο, και οτι οι πολιτικοι εχουν κανει αμετρητα λαθη, αλλα πρωτα απ' ολα πιστευω πως ο καθενας πρεπει πρωτα να γιαουρτωνει καθημερινα το ειδωλο του στον καθρεφτη, και μετα τους αλλους.:hero:

διαβασες τη δηλωση του παγκαλου για τον συριζα μετα το περιστατικο και τα πιστευεις αυτα που λες?

#48189 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 18 March 2011 - 20:20

Με όλα αυτά που γίνονται στη χώρα μας τελευταία με το ΔΝΤ και τους Ευρωπαίους εταίρους, δεν ξέρεις πλέον ποιον να πιστέψεις σχετικά με το που βαδίζει αυτή η χώρα. Σας παραθέτω την εξής "πληροφορία" σχετικά με πολύ κοντινή χρεωκοπία μας που θα συμπέσει με την εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου για να υπάρχει και ένα "ισοζύγιο" στις ειδήσεις των ημερών εκείνων.
http://www.tempo.gr/ston-kosmo-mas/ellada/19643-xreokopia
Βέβαια, οφείλω να προσθέσω ότι και από δική μου πηγή (που προέρχεται από άποψη στελέχους της κυβέρνησης) έχω ακούσει ότι έχει βρεθεί σε αδιέξοδο η κυβέρνηση και δεν μένει πλέον άλλη λύση. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Ακυρο ξεθαμα αλλα το βρηκα σημερα και ψοφησα στο γελιο με τα σχολια.
http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=5772#item_comments

stasou%2520mygdala.jpg

#48190 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts

Posted 18 March 2011 - 20:38

διαβασες τη δηλωση του παγκαλου για τον συριζα μετα το περιστατικο και τα πιστευεις αυτα που λες?

Hμουν 100% σιγουρος οτι πρωτος θα μου απαντουσες εσυ.
Οχι, δεν ξερω για τι ακριβως μιλας, και δεν ασχολουμαι με την πολιτικη, αλλα συμφωνα με τις γνωστες δηλωσεις οτι οι ελληνες ειναι κοπροσκυλα και βουτηγμενοι στα σκ@τ@, εγω δεν μπορω να διαφωνησω.
Εγω παντως σας το λεω, δεν παω για κανενα flame.
Απλα ο κοσμος εχει την ταση να φορτωνει τα προβληματα του εκει.
Στο κατω κατω, δημοκρατια εχουμε.
Ο λαος ψηφιζει.Ας τα λουστουνε τωρα για μια ακομη φορα.

O6rrvsU.jpg

#48191 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 18 March 2011 - 20:49

Εγω παντως σας το λεω, δεν παω για κανενα flame.

Ναι...αλλα το κοβω αναποφευκτο. :hiding_something:
Posted Image

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Posted Image

#48192 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 18 March 2011 - 20:49

Ναι, kamui, ο Πάγκαλος είναι ο μεγάλος υπερασπιστής της αλήθειας...

Youtube Video

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#48193 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts

Posted 18 March 2011 - 21:13

Ok whatever...
Δεν ειπα ποτε πως ειμαι με το μερος του Παγκαλου ή του ΠΑΣΟΚ φυσικα, και οντως ειναι απαραδεκτη κυβερνηση, αλλα εφοσον εχουμε δημοκρατια εγω δεν μπορω να κατηγορησω κανεναν περισσοτερο απο το λαο, που ψηφιζει και θα συνεχισει να ψηφιζει τα ιδια και τα ιδια μονο και μονο για να εχει κατι να ασχολειται...

Say whatever you want, i won' t turn this into a flame war...:redcard2:

O6rrvsU.jpg

#48194 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 18 March 2011 - 21:30

To ξερουμε ολοι πολυ καλα πλεον, πως ειναι φαυλος κυκλος.......ο ενας ειναι χειροτερος απο τον αλλον και αν δεν ψηφισουμε, βγαινουμε εμεις οι κακοι στο τελος.......τι να κανουμε, dattebayo ? :S
Posted Image

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Posted Image

#48195 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 18 March 2011 - 21:32

Youtube Video

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things