Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94145 replies to this topic

#47701 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 08 March 2011 - 08:02

δευτερο ετος ειμαι .για την χρηση λεω και εγω ,διαβασα μια μερα πριν την εξεταση και το περασα :P:P( με 5 βεβαια αλλα το περασα)..ενω μια φιλη μου που το παρακολουθουσε κιολας δεν καταφερε να το περασει..γιαυτο λεω για ενα περιεργο λογο το περασα.

Α είναι ευκολάκι?Γιατί ο καθηγητής είχε πιάσει διάφορα προγράμματα την άλλη φορά και λέω ωχ αμάν τη βάψαμε...Μαθηματικός,αλλά με τόσα μαθήματα πληροφορικής αναρωτιέμαι μήπως πρέπει να αλλάξω τμήμα...

#47702 ice_hime

ice_hime

and the livin's (not) easy

• Moderators
  • 1,396 posts

Posted 08 March 2011 - 08:16

Α είναι ευκολάκι?Γιατί ο καθηγητής είχε πιάσει διάφορα προγράμματα την άλλη φορά και λέω ωχ αμάν τη βάψαμε...Μαθηματικός,αλλά με τόσα μαθήματα πληροφορικής αναρωτιέμαι μήπως πρέπει να αλλάξω τμήμα...

ναι μωρε ευκολο ειναι μονο ενα προγραμμα θελεις τον χελονοκοσμο (ή τουλαχιστον καπως ετσι το λενε ).εμας μας ειχε βαλει στις εξετασεις να παρουσιασουμε το παραλληλογραμμο αν θυμαμαι καλα με την χρηση ψηφιακων μεσων.στην ουσια επερνες το προγραμμα που ειναι σαν την γλωσσομαθεια και δινοντας του εντολες εφιαχνες το παραλληλογραμμο με την λογικη οτι σε καθε περιπου βημα παρατηρουσαν οι μαθητες μια καινουργιο ιδιοτητα του παραλληλογραμμου.οτι και καλα δεν τους φτιαχνεις απλα το σχημα και τους λες να μαθουν παπαγαλια τις ιδιοτητες αλλα τις ανακαλυπτουν μονοι τους μεσω του προγραμματος..ελπιζω να σε βοηθησα και να μην σε μπερδεψα παραπανω :hihi2::hihi2:
παντος πλακα πλακα εχουμε αρκετα μαθηματα πληροφορικης

#47703 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 08 March 2011 - 08:19

vms my dears, use them! :P

Χιονίζειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!! :joyful:

Posted Image

#47704 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 08 March 2011 - 08:26

ναι μωρε ευκολο ειναι μονο ενα προγραμμα θελεις τον χελονοκοσμο (ή τουλαχιστον καπως ετσι το λενε ).εμας μας ειχε βαλει στις εξετασεις να παρουσιασουμε το παραλληλογραμμο αν θυμαμαι καλα με την χρηση ψηφιακων μεσων.στην ουσια επερνες το προγραμμα που ειναι σαν την γλωσσομαθεια και δινοντας του εντολες εφιαχνες το παραλληλογραμμο με την λογικη οτι σε καθε περιπου βημα παρατηρουσαν οι μαθητες μια καινουργιο ιδιοτητα του παραλληλογραμμου.οτι και καλα δεν τους φτιαχνεις απλα το σχημα και τους λες να μαθουν παπαγαλια τις ιδιοτητες αλλα τις ανακαλυπτουν μονοι τους μεσω του προγραμματος..ελπιζω να σε βοηθησα και να μην σε μπερδεψα παραπανω :hihi2::hihi2:
παντος πλακα πλακα εχουμε αρκετα μαθηματα πληροφορικης

Εμάς 1ο μάθημα την προηγούμενη Τρίτη μας έδειξε το geogebra,και μας ανέφερε αρκετά προγράμματα,γι'αυτό και ψιλοήθελα να παρακολουθήσω λίγο,τέσπα,πάλι με σημειώσεις ότι παλέψουμε...

#47705 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 08 March 2011 - 09:15

Ένα μπράβο στον δήμαρχο μελισσιων που με την φοβερη προτοβουλία του να φέρει εκχιονιστικά, δεν εχει μείνει ούτε λιγο χιόνι για να απολαυσουμε..... Μπραβο σου μ@λ@κ@.....

v4kFmx.png

#47706 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 08 March 2011 - 09:30

Ένα μπράβο στον δήμαρχο μελισσιων που με την φοβερη προτοβουλία του να φέρει εκχιονιστικά, δεν εχει μείνει ούτε λιγο χιόνι για να απολαυσουμε..... Μπραβο σου μ@λ@κ@.....

Από την άλλη,πιστεύω ότι όλοι όσοι είναι επιρρεπείς σε ατυχήματα λόγω γλίτσας θα του είναι ευγνώμονες...

#47707 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 08 March 2011 - 09:34

Από την άλλη,πιστεύω ότι όλοι όσοι είναι επιρρεπείς σε ατυχήματα λόγω γλίτσας θα του είναι ευγνώμονες...

Ναι αλλά όσοι περιμένουν χρόνια να χιονίσει οχι :beaten:

v4kFmx.png

#47708 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 08 March 2011 - 13:33

ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ! ΤΟΥ ΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΣΙΧΑΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ!!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=F2ROYOjiGm8[/youtube]

Κάτι πήγε λάθος σε αυτή τη χώρα....

Tiger-stock-blog-header.jpg

#47709 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 posts

Posted 08 March 2011 - 13:39

Η αδερφή μου πήγε κανονικά στο Μαθηματικό αφου, αν δεν κάνω λάθος, συμφουλευτικε το φορουμ.

#47710 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 08 March 2011 - 13:57

Χιονίζει κι εδώ! :)

No school for today, also.

A btw,παγκοσμια ημερα της γυναικας σημερα.
GNO για τα κοριτσια του φορουμ,να σας χαιρομαστε! :D

Χρόνια σας πολλά κι από μένα.
BTW, άκουσα πως στα Cosmopolis, λόγω της ημέρας, οι γυναίκες πληρώνουν 1 ευρώ το εισητήριό τους.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#47711 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 08 March 2011 - 14:20

Η αδερφή μου πήγε κανονικά στο Μαθηματικό αφου, αν δεν κάνω λάθος, συμφουλευτικε το φορουμ.

Ναι ρε συ,δεν θα έκλεινε η σχολή έτσι εύκολα,απλώς ήταν και η συνέλευση των καθηγητών 1-3 από πάνω,οπότε καλή σας μέρα...

#47712 Getekid

Getekid

Apprentice Human

• Members
  • 251 posts

Posted 08 March 2011 - 14:23

Εγώ από την άλλη μια χαρά είμαι σήμερα στη σχολή. Δεν λέω χιονίζει, αλλά παλεύεται... Έκανα μιάμιση ώρα Αλγεβρική Τοπολογία και τώρα είμαι βιβλιοθήκη και προσπαθούσα να μπω στο δίκτυο από το mac (και προφανώς τα κατάφερα, από εδώ σας γράφω!!). Έχει και Γενική Συνέλευση, που σημαίνει ότι 13-15 δεν έχει μαθήματα, οπότε δεν πιστεύω ότι χάσατε κάτι.

Θεωρία Αριθμών πέρασα χωρίς να παρακολουθώ, διάβαζα από το βιβλίο του Δεριζιώτη. Χρήση Τεχνολογιών δεν έχω πάρει ακόμα, εκεί κάνουν μαθηματικά προγράμματα; Εγώ στην Υπολογιστική Άλγεβρα έμαθα το Mathematica (το έκανα έξω βέβαια). Στη Χρήση έχουμε κι άλλα;
Όλα έχουν τη μαθηματική τους προσέγγιση!!!
Posted Image

#47713 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 posts

Posted 08 March 2011 - 14:34

Ναι ρε συ,δεν θα έκλεινε η σχολή έτσι εύκολα,απλώς ήταν και η συνέλευση των καθηγητών 1-3 από πάνω,οπότε καλή σας μέρα...

Α ξαναδιαβάζοντας τη συζητησή σας κατάλαβα ότι αυτοθέλητα δεν πήγατε, στην αρχή νόμιζα ότι θεωρήσατε ότι λόγω της χαμηλής χιονοπτωσης δεν ήταν ανοιχτή η σχολή. Η αδερφή μου πάει σε όλα όποτε, πάντως στο φορουμ του μαθηματικού έχει κάποια ενδιαφέροντα 'νήματα'.

#47714 Getekid

Getekid

Apprentice Human

• Members
  • 251 posts

Posted 08 March 2011 - 14:53

απλώς ήταν και η συνέλευση των φοιτητών 1-3 από πάνω,οπότε καλή σας μέρα...

Των φοιτητών ήταν. Αλλά ούτως ή άλλως δεν έγινε, είχε χαμηλή προσέλευση. Αυτή τη στιγμή είναι στο αμφιθέατρο γύρω στα 15 άτομα και οι των παρατάξεων έχουν φύγει!!

πάντως στο φορουμ του μαθηματικού έχει κάποια ενδιαφέροντα 'νήματα'.

Ναι, γενικά είναι καλό forum, αν και δεν γράφω ο ίδιος εκεί μπαίνω για ανακοινώσεις, την αρχική σελίδα του τμήματος δεν το εμπιστεύομαι...

Τώρα δεν έχω άλλο μάθημα, οπότε θα την κάνω, να δώ πώς θα γυρίσω σπίτι μου με τόσο χιόνι που ρίχνει!!!
Όλα έχουν τη μαθηματική τους προσέγγιση!!!
Posted Image

#47715 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 08 March 2011 - 15:34

To A.Φ.Μ σας ξεχάσατε να μας δώσετε κύριε Thomas και την ομάδα αίματος σας! :P

Tiger-stock-blog-header.jpg